St. Hansberget- Påkostet og lekker 4-roms leilighet m/fjordutsikt fra innglasset balkong. Oppvarming, varmtvann, a-konto strøm og kabel tv/internett er inkludert i felleskostnadene. Reservert parkeringsplass. Enkel adkomst til leiligheten med lite trapper

St. Hansberget- Påkostet og lekker 4-roms leilighet m/fjordutsikt fra innglasset balkong. Oppvarming, varmtvann, a-konto strøm og kabel tv/internett er inkludert i felleskostnadene. Reservert parkeringsplass. Enkel adkomst til leiligheten med lite trapper

St. Hansberget- Påkostet og lekker 4-roms leilighet m/fjordutsikt fra innglasset balkong. Oppvarming, varmtvann, a-konto strøm og kabel tv/internett er inkludert i felleskostnadene. Reservert parkeringsplass. Enkel adkomst til leiligheten med lite trapper.

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonse:

http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=84776844

 

Gamle Kongevei 56 B, 3040 Drammen

Prisantydning
2 400 000,-
Fellesgjeld
82 821,-
Ligningsverdi
554 733,-
Totalpris
2 482 821,-
Fellesformue
28 272,-
Felleskost/mnd.
5 732,-
Primærrom
84 m²
Bruksareal
87 m²
Soverom
3
Bruttoareal
92 m²
Rom
4
Etasje
1.
Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel
Tomteareal
30 447 m² eiet
Byggeår
1960
Energimerking
G
Eierskifteforsikring
Ja

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

  • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Gamle Kongevei 56 B, 3040 Drammen

Solbergs gate
0.1 km
Drammen jb.st.
2.7 km
Coop Extra Tangen
0.7  km
Brandengen skole (1-7 kl.)
0.9 km

Vurdert av 23 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Bra

Les mer om nabolaget

Felleskostnader inkluderer

A-konto strøm, oppvarming og varmtvann, kommunale avgifter, renovasjon, strøm i fellesområder, kabel-TV og internett fra Get, renter og avdrag på felleslån, bygningsforsikring, vedlikehold, trappevask, snøbrøyting, forretningsførsel og medlemskap i NBBO.

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Parkett, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV, Moderne, Sentralt, Garasje/P-plass, Turterreng, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Bredbåndstilknytning

Presentasjon Gamle Kongevei 56 B

Gamle Kongevei 56 B er en lys og tiltalende 4-roms andelsleilighet med arealeffektiv planløsning. Boligen har god og tidsriktig standard, hvor bl.a. kjøkken og bad er modernisert i 2009 og 2010. Leiligheten ligger i et attraktivt område med nærhet til gode turmuligheter, og har en solrik, innglasset balkong med flott utsikt over Drammensfjorden. For øvrig er det parkering på reservert utendørs parkeringsplass, og oppvarming, varmtvann, a-konto strøm og kabel tv/internett er inkludert i felleskostnadene.

Innvendig har boligen åpen løsning mellom stue og kjøkken. Stuen har gode vindusflater som gir rikelig med lys, og det stilrene kjøkkenet har smart barløsning og integrerte hvitevarer. Videre har leiligheten et pent bad med dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin, tre soverom med garderobeløsning på hvert og øvrige, gode lagringsmuligheter i bl.a. innvendig garderoberom/bod.

Eiendommens kvaliteter:
– Lys og tiltalende 4-roms andelsleilighet.
– Reservert utendørs parkeringsplass.
– Pen felleseiendom med lekeplass.
– Innglasset balkong med flott utsikt.
– Utgang til balkong fra stuen og 2 soverom.
– Innbydende entré med dørcalling.
– Kombinert stue- og kjøkkenløsning.
– Stilrent kjøkken med gode hvitevarer.
– En lys stue med plass for spisebord.
– Pent bad fra 2009 med dusjhjørne.
– Opplegg for vaskemaskin på badet.
– Leiligheten har tilgang til fellesvaskeri.
– Tre soverom med garderobeløsning.
– Boligen har også garderoberom/bod.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Oppvarming/varmtvann/A-konto strøm er inkludert.

Beliggenhet

Eiendommen har en rolig og attraktiv beliggenhet på St. Hansberget i Drammen kommune. Området har gode solforhold og utsikt mot Drammensfjorden, samt nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon og bymessige fasiliteter. Det er kort vei til lekeplass, skøytebane, skiløyper, treningssenter, svømmehall og alpinanlegg m.m.

Det er videre nærhet til Nordbykollen med lysløype, hvor flere utkikkspunkter gir mulighet for et fantastisk skue over byen. I tillegg er det flotte tur- og friluftsområder på Glassverket. Her ligger også fotballbaner på rekke og rad, i tillegg til en fin idrettshall. Du finner flere badeplasser langs fjorden, hvor bl.a. idylliske Sota Fjordpark byr på både gresslette og sandstrand. Det er videre ca. 8,2 km til Landfalltjern, 3,6 km til Bragernes strand, 5 km til Bragernesåsen og ca. 6,3 km til Spiralen.

Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Gulskogen gård, Drammens Museum og Union Scene anbefales. Det er sykkelvei langs elva til Drammen jernbanestasjon, og i tillegg er det kort vei til Bangeløkka og påkjøringsfeltene til E18 Oslo/Tønsberg, eller E134 mot Kongsberg.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra, Rema 1000 Tollbugata og Spar Kristensen. Ønsker du ytterligere servicetilbud byr Strømsø Senter på en fin miks av butikker. Det er også kort vei til Bragernes torg med alle bymessige fasiliteter. Nye CC Drammen er under ombygging, og vil tilby både stor- og småhandel under samme tak når senteret står ferdig.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Solbergs gate og ligger ca. 30 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Strømsø, 9 min til Gulskogen, 13 min til Liertoppen, 35 min til Oslo S, samt 34 min til Kongsberg.

Det er gangavstand til Brandengen barneskole og Marienlyst ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i Drammen, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Buskerud har en av landets mest moderne lokaler på Papirbredden, helt nede ved elva. Her finner du også restauranter, kafeer, rockescene og kulturliv vegg i vegg.

Bygninger

Andelsleilighet beliggende i høy første etasje med tre soverom og tilgang til tre boder.

Byggemåte

Grunnmur av betong og etasjeskillere av betong. Bærekonstruksjon av betongvegger med utfyllende bindingsverk. Fasadene er forblendet med teglstein. Innslag av trekledning og platekledning. Flatt oppforet tretak tekket med papp/folie. Vinduer av tre med to-lags glass. Betongtrapper i felles trappegang. Til denne leiligheten er det en nord/vestvendtvendt balkong.

For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 87 kvm, Bruttoareal: 92 kvm

1.Etasje
Bta.: 92 kvm.
Bra.: 87 kvm.
P-rom: 84 kvm.
S-rom: 3 kvm.
P-rom inneholder: Entré, bad, kjøkken, stue og 3 soverom.
S-rom inneholder: Bod.

Annet

Det er god lagringsplass i en innvendig bod, en privat kjellerbod og fellesbod i kjelleren.

Standard

Entré
Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og er innbydende innredet. Rommet har bl.a. downlights, parkettlaminat, åpen garderobeløsning og dørcalling. Entreen er holdt i en lys, tidsriktig farge – noe som harmonerer med øvrige rom i boligen.

Stue og kjøkken
Leiligheten har en lys og tiltalende stue, med åpen løsning mot kjøkkenet. Stuen har parkettlaminat på gulv, gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Fra stuen er det utgang til den romslige, innglassede balkongen.

Kjøkkenet er oppgradert i 2009, og fremstår som praktisk og stilrent. Kjøkkensonen er adskilt fra stuen med en smart barløsning, noe som utvider den gode benke- og lagringsplassen. Innredningen er takhøy og har lyse, profilerte fronter, vitrineskap, vinhylle, samt grå fliser over benk og laminert benkeplate med dobbel vaskekum.

Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer og innehar stekeovn, induksjonstopp, mikrobølgeovn, kombinert kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator. Rommet har også flislaminat på gulv, downlights og spiseplass.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et pent bad som er modernisert i 2010. Badet er innredet med downlights i himling, grå fliser på gulv og lyse fliser på vegg. Videre har rommet veggmontert toalett, dusjhjørne med innfellbare dører, gulvvarme, speilskap med belysning, elektrisk avtrekksvifte, enkel servant og servantmøblement. I badet er det også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Leiligheten har tre soverom med tilhørende garderobeløsning på hvert rom. To av soverommene har også utgang til den innglassede balkongen. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. innvendig garderoberom/bod.

Oppussing
– Malt alle rom (tak og vegger) i 2008.,
– Lagt nytt gulv i alle rom i 2008.
– Byttet ut EL-anlegg med sikringsskap i 2009.
– Nytt kjøkken i 2009.
– Pusset opp bad i 2010.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med GET.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med radiatorer tilknyttet sentralfyr, og har gulvvarme i bad. Oppvarming, varmtvann og a-konto strøm er inkludert i felleskostnadene. Leiligheten har ventilator i kjøkken, og fuktstyrt avtrekksvifte i bad. Sikringsskapet har automatsikringer. For øvrig har boligen dørcalling i entré.

Parkering / Garasje

Det er parkering på reservert utendørs parkeringsplass, og mulighet for leie av garasjeplass etter ansiennitet/venteliste ved at man betaler inn et depositum ved avtaleinngåelse. Dette depositumet for man tilbake dersom man avslutter avtale om å leie garasjeplassen. Det er gjesteparkering i nærheten. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PrivatMegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra stue og to av soverommene er det utgang til en nordvestvendt, innglasset balkong, hvor man kan nyte flott utsikt mot fjord og naturskjønne områder. Den solrike balkongen har flere vinduer som kan foldes til siden, og et smart kiledesign som utvider vindusflater og utsikt betraktelig.

Det er også tilgang til en pent opparbeidet felleseiendom som er opparbeidet med bl.a. asfalterte internveier, lekeplass, fotballbane, felles sittegrupper, felles utegrill, plenareal, trær, beplantninger og felles sykkelparkering. Fellestomten innehar også stedvis naturtomt.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Dette gjelder for alle andelsleiligheter.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter

Servitutter i grunn:
Dagboksnr.: 300809
BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Bestemmelser om bebyggelse, veier og diverse ledninger m.v.
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Eiendommens rettigheter:
Ingen registrerte.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge forretningsfører.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bygningen ifølge Drammen kommune. Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 554 733,- pr 31.12.14
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 331 358,- pr 31.12.14

Reguleringsforhold

MATRIKKELENHET
Kommune 602 – Drammen kommune Gnr 112 Bnr 83

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Plan (vedtaksdato) Boligbebyggelse – Nåværende Kommuneplan (5.10.2015)

GJELDENDE REGULERING
Eiendommen ligger i et regulert område.

Reguleringsformål:
602 18/11 REGULERINGS- OG BEBYGGELSESPLAN FOR SANKT HANSBERGET. (10.10.1960) Felles avkjørsel.
602 18/11 REGULERINGS- OG BEBYGGELSESPLAN FOR SANKT HANSBERGET. (10.10.1960). Boliger.

BEBYGGELSESPLAN
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

REGULERING UNDER ARBEID
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

PLANFORSLAG
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommuneplanen datert 21.09.2015 ligger ikke vedlagt i prospektet. Denne kan leses på kommunens hjemmeside, prospektets hjemmeside eller den kan hentes i eiendommens annonse på Finn.no. Kan også fås ved henvendelse til megler.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Borettslaget er forsikret mot tap på felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagene Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet seg for sikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsmaling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp avtalen med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

Boligselskap er tilknyttet sikringsfond. Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 5 732,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: A-konto strøm, oppvarming og varmtvann, kommunale avgifter, renovasjon, strøm i fellesområder, kabel-TV og internett fra Get, renter og avdrag på felleslån, bygningsforsikring, vedlikehold, trappevask, snøbrøyting, forretningsførsel og medlemskap i NBBO.

Nåværende eier hadde i 2015 et strømforbruk som utgjorde kr. 11 000,-.

Kommunale avgifter vann og avløp er inkludert i felleskostnadene.

Felles bygningsforsikring i TRYG forsikring med polisenr. 6415788. Dette er inkludert i felleskostnadene.

Andre utgifter:
– Det må påregnes kostnader til innboforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Forhåndsavklaring av forkjøpsrett et gebyr til Nedre Buskerud Boligbyggerlag betales av kjøper dersom forkjøpsretten ikke benyttes. Hvis forkjøpsretten benyttes gjelder egne regler fastsatt av Nedre Buskerud Boligbyggerlag.
– Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 94937026557, Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 10.10.2016: 2,15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 37,99
Saldo per 10.10.2016: 13 074 572
Andel av saldo: 82 822
Første termin: 30.12.2015
Første avdrag: 30.12.2015 ( siste termin 30.05.2035)
Flytende rente.

Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i borettslaget.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Forkjøpsretten er forhåndsavklart.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

2 400 000,- (Prisantydning)
82 821,- (Andel av fellesgjeld)
——————————————————–
2 482 821,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 484,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte – Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL – Statens Kartverk)
——————————————————–
9 443,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
2 492 264,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 112
Bruksnr: 83

Borettslag-navn: St.Hansberget Borettslag
Borettslag-orgnummer: 932828464
Borettslag-andelsnummer: 101

Rapporter annonse

FINN-kode: 84776844

Sist endret: 5. nov 2016 02:39

Referanse: 83160271

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

[widgets_on_pages id="Merker"]

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *