Solgt: 1 075 000,-

Tessungdalen/Tinn – Koselig hytte med nærhet til Hardangervidda og Imingfjell. 40 min kjøring til Uvdal Alpinsenter. Hytten har en solrik tomt på 3,8 mål. Bilvei frem til eiendommen. Parkering på tomt. Lysløype og lite skitrekk rett ved hytten.

Hytte 3 Bedroom 1 Bathroom 80 ft2

Tessungdalen/Tinn - Koselig hytte med nærhet til Hardangervidda og Imingfjell. 40 min kjøring til Uvdal Alpinsenter. Hytten har en solrik tomt på 3,8 mål. Bilvei frem til eiendommen. Parkering på tomt. Lysløype og lite skitrekk rett ved hytten.

Contact An Agent

Tessungdalen/Tinn – Koselig hytte med nærhet til Hardangervidda og Imingfjell. 40 min kjøring til Uvdal Alpinsenter. Hytten har en solrik tomt på 3,8 mål. Bilvei frem til eiendommen. Parkering på tomt. Lysløype og lite skitrekk rett ved hytten.

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=85142526

 

 

Tessungdalen 584, 3650 Tinn Austbygd

Prisantydning
1 200 000,-
Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Soverom
3
Primærrom
80 m²
Bruksareal
133 m²
Bruttoareal
145 m²
Tomteareal
3835 m² (eiet)
Eieform
Eier (Selveier)

Presentasjon Tessungdalen 584

Tessungdalen 584 er en koselig fritidsbolig over ett plan med kjellerkulp, beliggende i rolige og landlige omgivelser med tomt på over 3,8 mål. Eiendommen som hovedsakelig består av naturlig vegetasjon og småkupert fjellterreng, har sol fra flere himmelretninger. For øvrig har tomten uthus med utedo og boder, samt godt med biloppstillingsplasser.

Hytta er fra 1990, med tilbygg fra rundt år 2000. En bod i tilbygget kan med enkle grep gjøres om til et gjesterom. Innsiden er for øvrig gjennomgående med panelte vegger og belegg på gulv.

Fritidsboligen fremstår som trivelig og har en vinklet stue med ildsted og plass for spisebord. Videre er det et furukjøkken med hvitevarer og spiseplass, et bad med gulvvarme og badekar, samt et WC-rom med biotoalett. Det er også tre gode soverom med mulighet for garderobeløsning og godt med lagringsplass i boder.

Eiendommens kvaliteter:
– Trivelig fritidsbolig på solrik tomt.
– Eiendommen er på over 3,8 mål.
– Biloppstillingsplasser på gårdsplass.
– Terrasse m/plass for utemøblement.
– Entré med belegg og gulvvarme.
– Kjøkken med hvitevarer og spiseplass.
– Stue m/ildsted og plass for spisebord.
– Bad med badekar og WC-rom med biotoalett.
– Det er også utedo i uthus på tomt.
– Plass for garderobeløsning på tre soverom.
– Lagringsplass i boder inne og ute.
– Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet og servicetilbud

Hytta ligger i et rolig og landlig område med spredt småhusbebyggelse i Tessungdalen i Tinn kommune. Eiendommen har nærhet til herlige friluftsområder, hvor lysløype krysser egen tomt ca. 40 meter fra hytteveggen. Skilaget holder flotte skiløyper til Sandsetdalen og Kongsbergseter.

Bakkhus skitrekk ligger ca. 400 meter unna med skileikområde, telemarksløype fra snaufjellet og akebakke for de minste. Rett utenfor døren finner du flotte skiløyper og fiskeelv. Det er ca. 8 km til Hardangervidda og videre mot Imingfjell med DNT løyper, muligheter for skiseiling og å benytte telemarkski. Større skianlegg finner man på Gaustablikk og Uvdal. Sommerstid finner man nydelig turterreng i samme område. I uregulerte Austbygdeåe/Tessungdalsåe kan man teste fiskelykken, og det er muligheter for elvepadling i samme elv. 18 km unna finner man Austbygda/Tinnsjøen med badestrand.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Gavlen fjellhandel ca. 1 km og Kiwi Austbygd. Det er også kort vei til bensinstasjon. På Rjukan finnes det butikker som dekker de aller fleste behov.

Bygninger

Hytte, uthus og to boder.

Byggemåte

Hytta er helt nybygget i slutten av 80- åra, ferdig i 1990. Gammel gråsteinsmur er brukt som undermateriale med påstøp for opplegg bjelkelag og forblendet med leca . Grunnmur av stablestein, som i senere tid er forblendet med Leca på utvendig side. Innvendig side er kledd inn med trevegger som er panelt på innvendig side. Derav tykke vegger. Det er således kjeller med god takhøyde i den ene delen. I den andre delen er det krypkjeller. Krypkjeller bygget med yttervegger av stablestein/gråstein som er forblendet med Leca på utvendig side. I et tilbygg er det støpt plate på mark og murt oppkant av Leca. Over grunnmur er det etasjeskille av tre. Ytterveggene over grunnmur er tradisjonelt bindingsverk av tre, kledd med stående trekledning. Saltak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. I tilbygget er det korrugerte stålplater i steinmønster. Takrenner og taknedløp av stål. Vinduer av tre, med to- lags glass.

For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 133 kvm, Bruttoareal: 145 kvm

Hytte
1.Etasje
Bta.: 105 kvm.
Bra.: 100 kvm.
P-rom: 80 kvm.
S-rom: 20 kvm.
P-rom inneholder: Entré, gang 1, kjøkken, stue, trapperom, gang 2, bad og 3 soverom.
S-rom inneholder: 2 boder og WC-rom.

Kjeller
Bta.: 28 kvm.
Bra.: 21 kvm.
S-rom: 21 kvm.
S-rom inneholder: Bod.

Rommene i tilbygg er i sin helhet regnet som sekundærrom.

Uthus
Bta.: 12 kvm.
Bra.: 12 kvm.
S-rom: 12 kvm.
S-rom inneholder: 3 boder.

Annet

Det er god lagringsplass i total 4 boder, 2 i hovedbygg og 2 i sidebygning.

Standard

Entré
Inngangspartiet er overbygd og trivelig med muligheter for en liten sittegruppe under taket. Innenfor er det en entré med belegg på gulv, samt furukledde vegger og himling, noe som går igjen i de øvrige rommene i boligen. Entreen har gulvvarme og åpen garderobeløsning. Det er egen inngang i tilbygget.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger med adkomst fra både gang og stue, og har spiseplass ved et stort vindu som gjør rommet luftig. Det er belegg på gulv og vegger i bondeblått. Innredningen har profilerte fronter i furu, samt godt med skuffer, skap og arbeidsplass. Videre er det benkebelysning og laminert benkeplate med dobbel vaskekum. Av hvitevarer medfølger frittstående komfyr med koketopp, kombinert kjøl/frys og ventilator.

Stue
Fritidsboligen har en trivelig stue med vinklet utforming, hvor det både er plass for sofagruppe og et lite spisebord. Rommet har gjennomgående lysforhold som ivaretas av sprossevinduer og utgang til terrasse. Det er belegg på gulv, vegger med panel og en vedovn foran teglsteinskledd pipe som sørger for rikelig med varme.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder ett bad og WC-rom med biotoalett som har flere kammer. I tillegg er det utedo i uthuset. Badet har blått belegg på gulv med gulvvarme og baderomsplater på veggene. Videre er det innredning bestående av servantskap, veggskap og speil med overbelysning, samt et badekar.

Soverom og garderobe
Fritidsboligen har tre gode soverom med plass for garderobeløsning. For øvrig er det god lagringsplass med bl.a. to innvendig boder, et kott med utslagsvask og to boder i uthus.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tvsignaler med Viasat.

Oppvarming – Teknisk

Fritidsboligen er oppvarmet med gulvvarme på bad og i entré, elektriske panelovner og vedovn i stue. Videre er det naturlig ventilasjon med avtrekk via ventilator på kjøkkenet. Det er innlagt strøm i hovedhus og en løs strømkabel som gir strøm/lys til uthus. Elskapet har automatsikringer.

Det er kun kaldtvann innlagt med avløp til gråvannskum og videre ut til terreng. Det er inngått avtale med selskaper for tv-signaler med Viasat. I tillegg foreligger en privat avtale om brøyting, hvor avtale kan overdras til eventuell ny eier.

Parkering / Garasje

Det er godt med biloppstillingsplasser på privat tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PrivatMegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Tomten på over 3,8 mål ligger usjenert til i naturskjønne omgivelser i en gruset, privat avstikker 50 meter fra Tessungdalveien. Eiendommen består hovedsakelig av naturlig vegetasjon som gress, lyng og trær, samt synlige fjell i dagen. Her er det sol fra både øst, sør og vest. Boligen har også en delvis overbygd terrasse med god plass for utemøblement og det er muligheter for sittegruppe ved inngangspartiet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. Dette gjelder for alle hytter.

Servitutter

Ingen servitutter eller rettigheter er registert.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann ifølge Tinn kommune. Privatvei ifølge Tinn kommune. Det er utslippsanlegg for gråvann fra hytte uten fast bosetting. Det må ikke kobles til vannklosett på dette anlegget.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver. Bygg som er bygget før 1997 har ikke krav om ferdigattest. Her foreligger det derfor
ikke ferdigattest.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som sekundærbolig kr 279 374,- pr 31.12.14

Reguleringsforhold

Eiendommen er ihht. kommuneplanen regulert til LNFområde med tillatt spredt boligbebyggelse. Område er klassifisert under vassdragsbeltet klasse 2 med rikspolitiske retningslinjer. Se vedlegg i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2015 et strømforbruk på ca. kr. 5 000,-.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 3 252,21,- per år.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Gjensidige som utgjør kr. 3500,-.

Andre utgifter:
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr, privat vei ca. 50 meter og snømåking.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin fritidsbolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av fritidsboligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Rapporter annonse

FINN-kode: 85142526

Sist endret: 12. mai 2018 02:44

Referanse: 83160259

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.