Solgt: 3 990 000,-

Sylling/Lier- Stor og innholdsrik familiebolig/enebolig over 3 plan med dobbeltgarasje, solrik terrasse med flott utsikt, hage og meget barnevennlig beliggenhet. Boligen har bla. 4 (5) soverom og 3 stuer. Gode parkeringsmuligheter!

Enebolig 4 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 183 ft2

Sylling/Lier- Stor og innholdsrik familiebolig/enebolig over 3 plan med dobbeltgarasje, solrik terrasse med flott utsikt, hage og meget barnevennlig beliggenhet. Boligen har bla. 4 (5) soverom og 3 stuer. Gode parkeringsmuligheter!

Contact An Agent

Sylling/Lier- Stor og innholdsrik familiebolig/enebolig over 3 plan med dobbeltgarasje, solrik terrasse med flott utsikt, hage og meget barnevennlig beliggenhet. Boligen har bla. 4 (5) soverom og 3 stuer. Gode parkeringsmuligheter!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=119724017&fks=119724017

 

Skogliveien 6, 3410 Sylling

Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Primærrom
183 m²
Bruksareal
244 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
1984
Energimerking
F – oransje
Rom
7

Presentasjon Skogliveien 6

Opplev boligen i en unik 3D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Skogliveien 6 er en innholdsrik og trivelig enebolig, fint plassert på en stor, solrik tomt. Her har du rikelig med boltreplass for de minste, og boligen har flere fine uteplasser hvor familien kan samles på varme sommerdager. Eiendommen har sol fra morgen til kveld, samt meget gode utsiktsforhold. Det tilhører parkering i dobbeltgarasje, og det er ekstra parkeringsplasser på 1/3 av felles parkeringsplass.

Boligen fremstår som velholdt, og det er utført både inn- og utvendige overflatebehandlinger i løpet av årene. I tillegg ble det montert nytt kjøkken i 2009. Her kan du få et flott hjem for deg og dine, med flere muligheter for innredning og bruk.

Det er inngang i underetasjen, og her ønskes du velkommen av en entré med gulvvarme. Etasjen har også soverom, et innredet rom, koselig kjellerstue, bad/vaskerom og wc-rom, i tillegg til store boder. I første etasje finner du stue, kjøkken, bad og ytterligere to soverom. Stuen er lys og romslig, med peisovn og utgang til terrasse, og kjøkkenet er stilfullt innredet med integrerte hvitevarer. I loftetasjen ligger det fjerde soverommet, i tillegg til en lys og fin loftstue med utgang til terrasse.

HØYDEPUNKTER
– Innholdsrik og trivelig enebolig.
– Parkering i garasje og på tomt.
– Ekstra parkering på felles plass.
– Solrik hage og fine uteområder.
– Entré med fliser og gulvvarme.
– Kjøkken med integrerte hvitevarer.
– Innbydende stue med peisovn.
– Koselig loftstue og romslig kjellerstue.
– Flott peis med innsats i kjellerstuen.
– Bad, wc-rom og kombinert bad/vaskerom.
– Fire soverom, tre med tilhørende skap.
– Boligen hadde opprinnelig 5 soverom.
– Flere innvendige boder og utebod.
– Boligen er utstyrt med sentralstøvsuger.
– Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde i Fagerliåsen, ca. 2,5 km fra Sylling sentrum i Lier kommune. Det er kort gangavstand til bussholdeplass og barnehage, samt kort vei til barne- og ungdomsskole og daglige servicetilbud. Ved skolen er det idrettshall og naturgressbane med friidrettsbane rundt. Det er også en nyere kunstgressbane på fotballanlegget. I tillegg er det treningsfelt, ballbinge med kunstgress, hoppbakke og hundremeterskog.

Fra eiendommen er det ca. 100 meter til fin tursti i Hørtekollen. Det er ca. 2 km til idylliske Svangstrand ved Holsfjorden, med flott friområde, badeplass, sandvolleyballbane, badeflåte, grillplass og turveitrasé til Altanåsen. I tillegg er det kun ca. 8 minutters kjøring til Holmenvika med langgrunn sandstrand, gresslette og badebrygge. For den friluftsglade byr Astøltjern, Kanada, Hørtekollen og Finnemarka på flotte turområder gjennom hele året.

For den hesteglade er det kort vei til Valstad Gård og Sylling Rideklubb som tilbyr ridetimer i flotte fasiliteter både inne- og utendørs. For golfentusiasten er det kun 5 minutters kjøring til Holtsmark Golf som har et treningsanlegg med blant annet 25 utslagsmatter, 9-hullsbane i tillegg til en flott 18-hullsbane som er designet av en av verdens mest anerkjente golfbanearkitekter.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar Holsfjorden og Kiwi på Lyngås. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Liertoppen kjøpesenter et rikt utvalg. I tillegg byr Lierbyen, Vikersund og Drammen på varierte, bymessige fasiliteter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplasser er Fagerliåsen og Kyllerud som ligger ca. 400 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Sylling, 11 min til Lierbyen, 12 min til Liertoppen, 17 min til Asker og Drammen, samt 35 min til Vikersund og Hønefoss.

Fra eiendommen er det kort vei til Sylling barne- og ungdomsskole. Videre finnes det videregående skoler i både Lier og Drammen, samt et godt utvalg av private og kommunale barnehager.

Bygninger

Enebolig over tre plan. Dobbelgarasje.

Byggemåte

Grunnmasse av fjell og stein. Støpt betongdekke med plate på mark. Bindingsverksvegger av tre med vindsperre og liggende kledning. Saltak konstruksjon, tekket med sutak undertak, sløyfer lekter og dobbelkrum betongstein. Vinduer fra byggeår 1984 med 2 lags isolerglass. Takrenner og nedløp i plastbelagt stål.

For ytterligere informasjon se vedlagt protakstrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 183 kvm, Bruksareal: 244 kvm, Bruttoareal: 267 kvm

1.Etasje
Bta.: 91 kvm.
Bra.: 86 kvm.
P-rom: 86 kvm.
P-rom inneholder: Stue: 47 kvm. Kjøkken: 9,5 kvm. Bad: 4,1 kvm. Soverom 1: 11,1 kvm. Soverom 2: 10,4 kvm. Trappeoppgang: 2,5 kvm.

2.Etasje
Bta.: 42 kvm.
Bra.: 39 kvm.
P-rom: 39 kvm.
P-rom inneholder: Loftstue: 27 kvm. Soverom: 10 kvm. Trappeoppgang: 2,5 kvm.

Underetasje
Bta.: 91 kvm.
Bra.: 80 kvm.
P-rom: 58 kvm.
P-rom inneholder: Soverom: 8,9 kvm. Entre: 2,4 kvm. Gang: 9,6 kvm. Kjellerstue: 21,6 kvm. Toalett: 4,1 kvm. Vaskerom/bad: 8,4 kvm.
S-rom: 22 kvm.
S-rom inneholder: Bod 1: 8,8 kvm. Bod 2: 6,7 kvm. Smørebod: 5,9 kvm.

Garasje
Bta.: 43 kvm.
Bra.: 40 kvm.
S-rom: 40 kvm.
S-rom inneholder: Garasjerom.

Standard

Entré
Boligen har inngang i underetasjen, via et koselig, overbygd inngangsparti. En innbydende entré ønsker deg velkommen videre inn. Entreen har lyse fliser på gulv, lun gulvvarme og en åpen garderobeløsning.

Kjøkken
Kjøkkenet er stort og trivelig, med parkett på gulv, lysmalte overflater og integrerte hvitevarer. Innredningen er fra Ikea, fra 2009, og har hvite, profilerte fronter, vitrineskap og en laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er montert belysning og fliser mellom benk og overskap, samt ventilator og flisplate over kokesonen. Videre har kjøkkenet stekeovn, induksjonstopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys.

Stue
Eneboligen har en romslig og tiltalende stue med parkett på gulv, lyse vegger og store, gode vindusflater. Rommet har plass for både sofa og spisebord, og en stemningsfull peisovn sørger for ekstra varme og hygge. Fra stuen er det dør ut til terrasse, samt åpning inn mot kjøkkenet.

Kjellerstue og loftstue
Boligen innehar i tillegg både kjellerstue og loftstue, begge med god plass for møblement. Loftstuen er lys og luftig, med parkettgulv, store vindusflater og utgang til terrasse. Kjellerstuen har parkett på gulv og lysmalte overflater. Kjellerstuen har også store vindusflater som slipper inn godt med lys, i tillegg til en stor peis med innsats. Begge stuene gir fine, ekstra oppholdsrom for familien.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder ett bad, separat wc-rom og kombinert bad/vaskerom. Badet ligger i første etasje og har blå fliser på gulv, lyse fliser på vegger, lun gulvvarme og elektrisk avtrekksvifte. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap og matchende overskap. Over servanten er det montert speil med belysning, og badet har også dusjkabinett og et veggmontert toalett.

Det kombinerte badet/vaskerommet ligger i underetasjen og har grå fliser på gulv og lysmalte panelvegger. Rommet er utstyrt med sluk, utslagsvask, varmtvannsbereder, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I tillegg har vaskerommet en praktisk arbeidsbenk med underskap og matchende overskap.

Wc-rommet ligger også i underetasjen og har lyse fliser på gulv, lun gulvvarme og malte vegger. Videre har rommet servant, frittstående toalett og flere høyskap.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fire soverom, tre med tilhørende garderobeløsning. Boligen har for øvrig et innredet rom med vindu, samt flere store lagringsboder/hobbyrom med diverse hyller, skapløsninger med mer. Boligen hadde opprinnelig 5 soverom, men det ene soverommet er omgjort til smørebod. I tillegg er det lagringsmuligheter i kott, knevegger og i utendørs bod.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med internettleverandør er Fiber1 (Altibox) og tv- leverandør er Rikstv. Det er mulighet for Fiber1 og Altibox via hjemmesentral.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med elektrisitet, herunder gulvvarme, supplert med varmepumpe og vedfyring. Det elektriske anlegget har automatsikringer og overspenningsvern, og boligen har en 200 liters varmtvannsbereder plassert på vaskerom. I tillegg har boligen sentralstøvsuger, samt opplegg for fiber-tv/nett fra Altibox.

Parkering / Garasje

Det er parkering i integrert dobbeltgarasje med elektrisk port, samt på gårdsplass.1/3 av fellesarealet medfølger salget med eget gnr/bnr 185/84 som benyttes som ekstra parkeringsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen er pent opparbeidet med steinbelagt gårdsplass og en stor, solrik hage. Her har du sol fra morgen til kveld. Hagen går over to nivåer og har plen, hekk, prydbusker og diverse beplantning, samt rikelig med boltreplass for både liten og stor. I det ene hjørnet er det plassert en koselig lekestue i samme stil som boligen.

Fra stuen i boligen er det utgang til en stor, flott og delvis overbygd terrasse på ca. 55 kvm. Her er det god plass til utemøbler, grill med mer – et perfekt sted å samles på de varme sommerdagene. Fra terrassen har du nydelig utsikt utover området. Nytt impregnert terrassegulv ble lagt i 2014. I tillegg er det utgang fra loftstuen til en lun, overbygd terrasse på ca. 8 kvm, og det er også en overbygd, hellelagt uteplass i forbindelse med inngangspartiet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder alle eneboliger.

Servitutter

Servitutter i grunn:

Dagboknr.: 410278
Best. om vann/kloakkledn.
30.11.1984
Bestemmelse om veg
Div. ledninger
Med flere bestemmelser

Dagboknr.: 13
Erklæring/avtale
03.01.1994
Drammen namsrett har 28/12.93 stadfestet bud på 1/3 av bnr.
84 som er fellesareal til d.e.. NB: Fellesarealet ble ute-
latt ved tvangsauksjon på d.e. 6.1.1989.

Ingen andre registrerte rettigheter til eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge VIVA IKS.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bygningen og garasje ifølge Lier kommune. Attestene ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 065 645,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 410 063,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

REGULERINGSPLAN

Eiendommen berøres av reguleringsplan.

Eiendommen berøres av bebyggelsesplan.

Kommuneplanen 2009-2020 ligger ute på kommunens hjemmesider (www.lier.kommune.no), eller følg denne linken:
http://kart2.nois.no/lier/Content/Main.asp?layout=lier&time=1395052195&vwr=asv , endre fra Standard kart til Arealplaner og huk av for gjeldende kommuneplan.

For ytterligere informasjon se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, kommuneplan, samt diverse dokumenter fra kommunen.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2017 et strømforbruk på ca. kr. 18 687,34,-.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør ca. kr. 9 052,96,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Enter forsikring med polise nr. 0983227.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 3 336,-. Standard.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt. fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet byggetegninger fra kommunen som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det foreligger noe byggetegninger. De byggetegningene som foreligger viser hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold. For ytterligere spørsmål kontakt megler.

Det er innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Rapporter annonse

FINN-kode: 119724017

Sist endret: 24. mai 2018 02:59

Referanse: 83180134

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.