Solgt: 2 530 000,-

Strømsø sentralt/Drammen – Oppusset 3-roms Topp/endeleilighet med solrik veranda og gode parkeringsmuligheter. Varmtvann inkludert! Lavblokk. Sentral beliggenhet med nærhet til togstasjon og sentrum med alle servicetilbud!

Leilighet 2 Bedroom 1 Bathroom 67 ft2

Strømsø sentralt/Drammen - Oppusset 3-roms Topp/endeleilighet med solrik veranda og gode parkeringsmuligheter. Varmtvann inkludert! Lavblokk. Sentral beliggenhet med nærhet til togstasjon og sentrum med alle servicetilbud!

Contact An Agent

Strømsø sentralt/Drammen – Oppusset 3-roms Topp/endeleilighet med solrik veranda og gode parkeringsmuligheter. Varmtvann inkludert! Lavblokk. Sentral beliggenhet med nærhet til togstasjon og sentrum med alle servicetilbud!

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=119130690

 

Neumanns gate 14 A, 3044 Drammen

Prisantydning
2 590 000,-
Fellesgjeld
165 909,-
Totalpris
2 755 909,-
Felleskost/mnd.
4 126,-
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Primærrom
67 m²
Bruksareal
67 m²
Eieform
Andel
Etasje
3
Byggeår
1951
Rom
3
Tomteareal
1443 m² (eiet)
Bruttoareal
70 m²
Eierskifte-forsikring
Ja
Fellesformue
36 614,-
Formuesverdi
565 154,-

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Peis/Ildsted
  • Barnevennlig
  • Kabel-TV
  • Sentralt
  • Offentlig vann/kloakk
  • Utsikt
  • Bredbåndstilknytning

Felleskostnader inkluderer

Forretningsførsel, styrehonorar, grunnpakke tv, trappevask, snøbrøyting, bygningsforsikring, kommunale avgifter, renovasjon, varmtvann, strøm og vedlikehold av fellesarealer og nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

2 590 000,- (Prisantydning)
165 909,- (Andel av fellesgjeld)
——————————————————–
2 755 909,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
5 650,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte – Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL – Statens Kartverk)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
——————————————————–
13 609,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
2 769 518,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 111
Bruksnr: 494

Borettslag-navn: B/L Neumannsg 14-Stiboltsgt 24
Borettslag-orgnummer: 950472685
Borettslag-andelsnummer: 5

Presentasjon Neumanns gate 14 A

Opplev boligen i en unik 3D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Neumanns gate 14 A er en stor og fin 3-roms andelsleilighet, i rolige og barnevennlige omgivelser med gangavstand til byens fasiliteter. Beliggenheten er også utmerket for deg som pendler. En kort spasertur unna ligger togstasjon med hyppige togavganger til Oslo, og like i nærheten er det påkjøring på E18.

Leiligheten ligger i enden av byggets toppetasje med utsikt mot Strømsåsen og veranda på solsiden. Det er mulighet for leie av p-plass eller garasje etter ansiennitet/ventelisteordning. I 2012/13 ble vinduer i borettslaget skiftet, og nylig er alle yttervegger blitt isolert. Leiligheten er også pusset opp innvendig.

I 2015 ble det montert en ny, tradisjonell kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra Miele. Kjøkkenet ligger i eget rom og har spiseplass. Videre har boligen en trivelig stue med peisovn, et velholdt bad med stort dusjhjørne og to gode soverom med garderobeløsning. Det er skyvedørsgarderobe i entré og disponible lagringsboder. Varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

HØYDEPUNKTER
– Gjennomgående, pen 3-roms leilighet.
– Mulighet for leie av p-plass/garasje.
– Veranda med markise på solsiden.
– Sol frem til klokka 22, sommerstid.
– Entré med skyvedørsgarderobe.
– Nyere kjøkken med Miele hvitevarer.
– Plass til spisebord på kjøkkenet.
– Luftig stue m/peisovn og spiseplass.
– Velholdt bad med stort dusjhjørne.
– Opplegg for vaskemaskin på kjøkken.
– To soverom med garderobeløsning.
– Lagringsplass med disponible boder.
– Tilknyttet Altibox/Viken Fiber.
– Varmtvann og grunnpakke tv inkludert.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt og attraktivt til på Strømsø i Drammen kommune. Området har nærhet til god offentlig kommunikasjon, barnehager, skoler for alle trinn, høyskole, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til flott fotball- og skøytebane på Marienlyst, Drammenshallen og populære Drammensbadet.

Under motorveibrua ligger byens stilige, arkitekttegnede skatepark med en rekke utfordringer for store og små. Lekeplass finner du også i nærheten, og det er kort vei til treningssenter, tennisanlegg, klatrepark og alpinanlegg. Vinterstid finner du skiløyper og lysløype i den nærliggende marka.

Det er også gangavstand til Drammenselven og byens populære elvepromenade, som bl.a. byr på deilige, grønne lunger, sandvolleyballbane, flotte bade- og fiskemuligheter og koselig spisesteder med uteservering. Ved å gå byen rundt vil du også passere Holmennokken, populære Union brygge og stilige Ypsilon bro.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 Tollbugata og Kiwi Strømsø. Ønsker du ytterligere servicetilbud byr Strømsø Senter på en fin mix av butikker. Det er også kort vei til både Strømsø, Bragernes torg og Gulskogen – Buskeruds største kjøpesenter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass for buss er Treschows gate som ligger under 200 meter fra boligen. Det er for øvrig kort gangavstand til Drammen stasjon som også har avgang for flytoget. Toget bruker ca. 30 min til Oslo.

Like ved er det på påkjøring på E18. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Bragernes torg, 7 min til Gulskogen, 33 min til Oslo S, 34 min til Kongsberg og 62 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Brandengen barneskole og Marienlyst ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Buskerud ligger med en gangavstand på ca. 20 min.

Bygninger

3-roms andelsleilighet beliggende i 3.Etasje. Videre disponeres både bod og matbod i kjelleren, samt en bod på loft.

Byggemåte

Bygget et bygget på grunnmasser av jord, stein og leire. Bindingsverksvegger av isolert trevirke, med utvendig fasade av murstein. Flat tak med banemembran på taket. Vinduer er fra 2013. Takrenner og nedløp i plastbelagt stål. Etasjeskille av betong.

For ytterligere informasjon se vedlagt protakstrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 70 kvm

3.Etasje
Bta.: 70 kvm.
Bra.: 67 kvm.
P-rom: 67 kvm.
P-rom inneholder: Gang/Entre: 6 kvm. Soverom 1: 8,4 kvm. Soverom 2: 11 kvm. Bad: 2,5 kvm. Kjøkken:10,4 kvm. Stue: 23,8 kvm.

Standard

Entré
Fra felles inngangsparti og trapperom ankommer du boligen. Entreen gir et trivelig førstemøte med leiligheten med parkett på gulv og mønstertapet på veggene. Ved ytterdøren er det callinganlegg og skoskap, og lenger inn i rommet finner du oppbevaringsplass til ytterklær i en skyvedørsgarderobe.

Kjøkken
Kjøkkenet har skyvedør med glassfelt til gangen, noe som er svært praktisk ved matlaging. Rommet har parkett på gulv, tapetsert fondvegg og spiseplass ved utsiktsvindu. Kjøkkeninnredningen var ny i 2015, har god skapplass og kvalitetshvitevarer fra Miele integrert.

Innredningen har tradisjonelle profilfronter i naturfarge, vitrineskap og belysning over laminert benkeplate med vaskekum. Over benken er veggen flissatt. Av hvitevarer medfølger stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin, ventilator og nisje med kombinert kjøl/frys. I tillegg er det opplegg for vaskemaskin.

Stue
Stuen har en bred vindusflate som vender mot solsiden og dør til en veranda på samme side. En elektrisk markise over vinduet skjermer for sollyset ved behov. Stuen har eikeparkett på gulv og vegger med dekortapet, i kombinasjon med malte flater. Tilknyttet pipen er det en peisovn som effektivt varmer rommet opp, og det er eller god plass til sofa, stuebord og spisegruppe.

Bad/vaskerom
Badet har velholdte fliser, varme i gulv og et stort vindu som gir luftemuligheter og naturlig lys. Innredningen har profilerte, hvite fronter og består av servantskap, veggskap og speilskap. Badet innehar også frittstående toalett og et 90×90 dusjhjørne med innfellbare glassdører. Det er opplegg for vaskemaskin på kjøkkenet og tilgang til felles tørkeloft.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to lyse soverom av god størrelse, beliggende med adkomst fra henholdsvis entré og stue. Begge soverommene har garderobeløsning, derav en skyvedørsgarderobe. Det er også skyvedørsgarderobe i gangen. Videre disponeres både bod og matbod i kjelleren, samt en bod på loft. I tillegg har borettslaget en fellesbod.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Viken Fiber/ Altibox.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med gulvvarme på bad, peisovn i stue og panelovner. Ventilasjonen er basert på naturlig og mekanisk avtrekk. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. Varmtvann og grunnpakke tv er inkludert i felleskostnadene, og leiligheten har Altibox fra Viken Fiber.

Parkering / Garasje

Det er mulighet for leie av parkeringsplass/garasje etter ansiennitet/venteliste og for øvrig gode, kommunale parkeringsmulighete etter områdets bestemmelser.
Tomten:
Borettslaget

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Leiligheten har en veranda på ca. 8 kvm, beliggende på riktig side med tanke på sol og utsyn. Her har du utsikt mot Strømsåsen og sol hele dagen frem til solen går ned sent på kvelden. Verandaen har tett murrekkverk, skjermglass på hver kortside og en elektrisk markise som gir solskjerming ved behov. Felleseiendommen er pent opparbeidet med plenareal, trær og busker. På uteområdet er det mulig å benytte seg av felles sittegrupper, utegrill og lekeplass. Felles sykkelparkering er det også.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle andelsleiligheter.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 2294
Bestemmelse om gjerde
04.12.1951
Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om
Div. ledninger
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 300557
Best. om adkomstrett
28.06.1962
Rettighetshaver: Drammen E-verk.

Ingen andre registrerte rettigheter til eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Drammen kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen. Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 565 154,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 808 493,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLANER
Id: 335.
Navn: Kommuneplanens arealdel 2014-2036.
Plantype Kommuneplanens arealdel.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 05.10.2015.
Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0602/Dokumenter/VedtaksDokumenter/KP_335_B20151015.pdf.
Lovmerknad: PBL 2008.
Delarealer:
Delareal, 1 443 m. Arealbruk, Boligbebyggelse,Nåværende.

KOMMUNEDELPLANER
Id: 503.52.
Navn: Kommunedelplan sentrum.
Plantype: Kommunedelplan.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 30.05.2006.
Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0602/Dokumenter/VedtaksDokumenter/PLA052_Bestemmelser_20060530.pdf.

For ytterligere informasjon se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, kommuneplan, samt diverse dokumenter fra kommunen.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 126,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Forretningsførsel, styrehonorar, grunnpakke tv, trappevask, snøbrøyting, bygningsforsikring, kommunale avgifter, renovasjon, varmtvann, strøm og vedlikehold av fellesarealer og nedbetaling av andel fellesgjeld.

Nåværende eier hadde i 2017 et strømforbruk på ca. 7 000 kwh.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Gjensidige Forsikring ASA med polisenr. 86229589.

Andre utgifter:
– Det må påregnes kostnader til strøm, innboforsikring, og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.
– Forhåndsavklaring av forkjøpsrett et gebyr til Nedre Buskerud Boligbyggerlag betales av kjøper dersom forkjøpsretten ikke benyttes. Hvis forkjøpsretten benyttes gjelder egne regler fastsatt av Nedre Buskerud Boligbyggerlag.
– Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 16291837720, DnB NOR Boligkreditt AS
Annuitetslån, 2 terminer er år.
Rentesats per 21.03.2018: 2,4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 23
Saldo per 21.03.2018: 961 110.
Andel av saldo: 40 046
Første termin/Første avdrag: 31.12.2005 ( siste termin 30.06.2029)

Flytende rente fra 15.07.2015.

Lånenummer: 12122791554, DnB NOR Boligkreditt AS – ikke standard.
Annuitetslån, 2 terminer er år.
Rentesats per 21.03.2018: 4,45% pa.
Antall terminer til innfrielse: 48.
Saldo per 21.03.2018: 3 020 715.
Andel av saldo: 125 863.
Første termin/Første avdrag: 30.06.2012 ( siste termin 31.12.2041)

Fastrente 10 år til 01.03.2022.

Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. For ytterligere spørsmål kontakt Eiendomsmegler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.
Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Kontakt Eiendomsmegler for ytterligere informasjon.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Salgsoppgaven beskriver vesentlig informasjon om eiendommen, inkludert kjente feil og mangler

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Neumanns gate 14 A, 3044 Drammen

Kart

I nærheten

Buss

0.2 km

Jernbane

1.1 km

Skole

0.7 km

Dagligvare

0.7 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 27 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Høflige
Kvalitet på skolene
Bra

Rapporter annonse

FINN-kode: 119130690

Sist endret: 30. aug 2018 15:39

Referanse: 83170085

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.