Solgt: 5 400 000,-

Steinberg/Nedre Eiker – Innholdsrik enebolig o/to plan med dobbelgarasje og koselig beliggenhet ved elven/båtidyll. Eiendommen har en skjermet og idyllisk hage, solrike uteplasser, veranda m/elveutsyn og romslige stuer. Barnevennlig/Nærhet til togstasjon!

Enebolig 3 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage 161 ft2

Steinberg/Nedre Eiker - Innholdsrik enebolig o/to plan med dobbelgarasje og koselig beliggenhet ved elven/båtidyll. Eiendommen har en skjermet og idyllisk hage, solrike uteplasser, veranda m/elveutsyn og romslige stuer. Barnevennlig/Nærhet til togstasjon!

Contact An Agent

Steinberg/Nedre Eiker – Innholdsrik enebolig o/to plan med dobbelgarasje og koselig beliggenhet ved elven/båtidyll. Eiendommen har en skjermet og idyllisk hage, solrike uteplasser, veranda m/elveutsyn og romslige stuer. Barnevennlig/Nærhet til togstasjon!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=127562798

 

Havna 6, 3053 Steinberg

Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Primærrom
161 m²
Bruksareal
168 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2005
Energimerking
D – gul
Rom
6
Tomteareal
772 m² (eiet)
Bruttoareal
174 m²
Eierskifte-forsikring
Ja
Formuesverdi
991 900,-

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Garasje/P-plass
 • Fiskemulighet
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Alarm
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Omkostninger

5 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
135 000,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
——————————————————–
150 149,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
5 650 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 625
Gårdsnr: 33
Bruksnr: 285

Presentasjon

Opplev boligen i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Havna 6 er en lekker enebolig over to plan som ble oppført i 2005. Boligen har en attraktiv beliggenhet rett ved Drammenselven med idylliske turstier og er super for barnefamilier med umiddelbar nærhet til flere flotte lekeområder. Boligen har en skjermet, solrik hage og flere uteplasser hvor deilige sommerdager kan tilbringes. Hagen er helt skjermet der man kan oppholde seg i ro og fred. Fra veranda i andre etasje kan utsyn til elven nytes. Det er parkering i dobbelgarasje med loft og stor gårdsplass.

Boligen ble oppført i 2005, har en smart planløsning og innredninger i sort, hvitt og grått. Det er utstrakt bruk av downlights og gulvfliser med behagelig varme i hele første etasje. Stuen er stor og flott med peisovn. Kjøkkenet er lekkert med plass til langbord og en lys loftstue gir ekstra plass. Det er to pene bad og et praktisk vaskerom med utgang. Boligen har tre gode soverom og godt med lagringskapasitet.

HØYDEPUNKTER
– Lekker, innholdsrik enebolig over to plan.
– Parkering i dobbelgarasje m/loft og gårdsplass.
– Fire uteplasser, hvorav to deilige delvis overbygde uteplasser.
– Solrik, frodig og pent opparbeidet hage.
– Hagen er helt skjermet.
– Utsyn til elven fra veranda i 2.etg.
– Stor entré med skyvedørsgarderobe.
– Lekkert kjøkken med plass til langbord.
– Pen vinkelstue med peis og god plass.
– Egen spisestue.
– Luftig loftstue med utgang til balkong.
– To flotte, flislagte bad, ett i hver etasje.
– Stort vaskerom med egen utgang.
– Tre soverom med smarte garderober.
– Mye lagring i bod.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Gulvvarme i hele første etasje.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et attraktivt, barnevennlig og sentralt boligområde på Steinberg i Nedre Eiker kommune. Eiendommen ligger rolig til i en blindvei med lite trafikk og er super for barnefamilier med umiddelbar nærhet til tre felles lekeområder. Området har også kort vei til barneskole, barnehage, jernbanestasjon og gode servicetilbud. Fra eiendommen er det kun 75 meter til idylliske friområder ved Drammenselva, som også byr på bademuligheter, samt fisking og båtliv.

Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, idrettshall, treningssenter og svømmehall. Videre har Eiker Golfklubb 9-hulls bane på Portaasen. Det er også kort vei til marka der du kan benytte merkede turløyper i skog og mark, til fots, med sykkel eller ski om vinteren. Innover i marka finner du badevann som Åletjern og populære Hagatjern med strand og brygge, samt naturskjønne småvann med abbor og ørret. Flere markastuer holder åpent og byr på enkel bevertning, samt mulighet for overnatting.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000 Mjøndalen, Joker Loesmoen og Spar Hokksund. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Buskerud Storsenter med et rikt utvalg av butikker, bakeri og spisesteder. Eiker senter ligger også godt innen rekkevidde. Gulden kunstverk ligger på Steinberg og byr på et rikt utvalg av samtidskunst, pent utsilt i vakkert galleri.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Steinberg stasjon som ligger ca. 480 meter fra boligen. Herfra bruker toget ca. 1 time til Oslo og 30 min til Kongsberg. Det er også kort vei til Mjøndalen, Hokksund og Gulskogen stasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til Mjøndalen, 6 min til Hokksund, 16 min til Drammen, 48 min til Oslo, og 26 min til Kongsberg.

Eiendommen har gangavstand til Steinberg barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Veiavangen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Enebolig over 2 plan med dobbelgarasje og loft.

Byggemåte

Vinduer med 2-lags isolerglass i trekarmer. Det ble foretatt en enkel funksjonstest av tilfeldig valgte vinduer i boligen. Nordan vinduer fra 2004. Saltakkonstruksjon med ark og gradrenne. Dobbelkrum betongstein. Yttervegger er oppført som bindingsverk. Yttervegger er sannsynlig isolert etter tidligere krav og standard.

For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 161 kvm, Bruksareal: 168 kvm, Bruttoareal: 174 kvm

1.Etasje:
Bta.: 104 kvm.
Bra.: 100 kvm.
P-rom: 93 kvm.
P-rom inneholder: Vaskerom, kjøkken, stue, spisestue, bad, entre.
S-rom: 7 kvm.
S-rom: inneholder: Bod

2.Etasje:
Bta.: 70 kvm.
Bra.: 68 kvm.
P-rom: 68 kvm.
P-rom inneholder: 3 soverom, loftstue, bad.

Garasje:
Bta.: 42 kvm.
Bra.: 39 kvm.
S-rom: 39 kvm.
S-rom inneholder: Garasje.

Standard

Entré
Boligen har adkomst via et hyggelig, overbygget inngangsparti. Entreen gir et meget godt førsteinntrykk av eneboligen og er flott innredet med grå gulvfliser og stilig trapp til andre etasje. Rommet har god plass til møblering og smart skyvedørsgarderobe. Entreen er holdt i hvitt, grått og sort noe som harmoner med øvrige rom i boligen.

Kjøkken
Kjøkkenet er stort og flott med plass til langbord mellom to av vinduene og godt med benke- og lagringsplass. Innredningen har hvite, profilerte fronter med innslag av vitrineskap med belysning og åpne hyller. Benkeplaten er i oljet, mørk heltre og det er dobbel oppvaskkum under vindu. Kokesonen er plassert i hjørne med flott avtrekksvifte og platetopp. Det er nisje for kjøleskap og ellers integrerte hvitevarer som stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Stue
Eneboligen har en lekker vinkelstue av meget god størrelse i første etasje. Stuen har downlights, gulvfliser med behagelig varme og moderne peisovn for hygge og ekstra komfort. Det er rikelig med lysinnslipp fra gode vindusflater og utgang til terrasse via lekker dobbelfløyet glassdør med sidefelt. Stuen har god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Kjøkken og stue er adskilt med dobbel glassdør. Det er varmepumpe i stuen.

Loftstue
Boligen innehar i tillegg en lys og luftig loftstue med god plass for møblement, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. Stuen har downlights og utgang til balkong med flott utsikt over elven og naturskjønne områder.

Bad//vaskerom
Boligen inneholder to pene bad og separat vaskerom. Badet i første etasje har gulv- og veggfliser i sort og hvitt, gulvvarme, downlights, mekanisk avtrekk og frittstående toalett. Det er dusjhjørne med matchende, mindre fliser og praktiske, innfellbare glassdører. Innredningen har hvite, profilerte fronter under heldekkende servant og speilskap med hyller og belysning. For ekstra lagringsplass er det høyskap med sorte fronter med glassfelt og hyller.

Badet i andre etasje har flislagte flater, gulvvarme, downlights og frittstående toalett. Det er dusjkabinett og rikelig med lagring i høyskap og underskap med sorte, glatte fronter. Over underskapene er det dobbel heldekkende servant og hyller med belysning mellom to speil. Det er opplegg for boblekar.

Vaskerommet ligger i første etasje og har utgang til hagen. Rommet har gulvfliser, gulvvarme og malte veggflater. Det er praktisk skyllekum og veggskap med sorte, glatte fronter. Videre er det varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre lyse og pene soverom med garderobeløsning på alle. Hovedsoverommet har en svært romslig garderobeløsning og flott utsikt over elven. I første etasje er det innredet bod med egen inngang som i dag brukes som kontor. Boligen har for øvrig god lagringsplass med blant annet skyvedørsgarderobe i entré, og på stort vaskerom.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Viken Fiber/Altibox. Det er også ett utvidet alarmanlegg fra Sector alarm.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, varmepumpe og gulvvarme i hele første etasje og bad i andre etasje. I tillegg er det vedfyring i stue i første etasje. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkken og våtrommene. Sikringsskapet har automatsikring og varmtvannsberederen er på 200 liter. Boligen har sentralstøvsuger.

Parkering / Garasje

Det er parkering i dobbelgarasje og på stor gruset gårdsplass. Industriport fra Norport. Egen trapp med liten terrasse til lagringsloft over garasjen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PrivatMegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen har en stor gruset gårdsplass med søppelskur, gode parkeringsmuligheter og mur med vintergrønn hekk. Ved inngangspartiet er det deilig markterrasse med tredekke og god plass til sittegruppe. Hagen er godt skjermet med hekk og er opparbeidet med gressplen. Fra stuen er det utgang til stor markterrasse på ca. 25 kvm. Deler av terrassen er overbygget av verandaen i andre etasje. Mellom terrasse og plen er det frodig beplantet med prydbusker, vintergrønt og diverse blomster.

Fra loftstuen er det utgang til overbygget veranda på ca. 8 kvm. Balkongen er lun og skjermet med glassfelt og det er plass til koselig sittegruppe og utsyn mot elven. Downlights sørger for stemningsfull belysning og det er montert terrassevarmer. Her er alt tilrettelagt for at deilige sommerkvelder kan nytes til det fulle.

Tilliggende fasiliteter

5 boenheter har opprettet et sameie som ønsker å feste kommunal grunn til å bygge en brygge på «Havna» Steinberg. Kommunen er positivt innstilt til dette. Se vedlegg i salgsoppgaven. Boligen som selges er en av boenhetene i sameiet. Kjøper av Havna 6 kan selv velge å tre inn i sameiet og fortsette prosessen eller avstå fra å være med i sameiet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder alle eneboliger.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 601.
Registrering av grunn.
19.01.2001.
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0625 Gnr:33 Bnr:3.

Rettigheter på andre eiendommer:

Dagboknr.: 1628.
Bestemmelse om veg.
19.02.2001.
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:33 Bnr:283 til 289.
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:33 Bnr:291 til 299.
Rettighetshaver: GNR. 33 BNR. 290.
Med flere bestemmelser.
Bestemmelse om vann/kloakkledning.

Ingen andre registrerte rettigheter til eiendommen

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp ifølge Nedre Eiker kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bygningen ifølge Nedre Eiker kommune. Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 991 900,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 174 079,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN
Plan ID: 20159999.
Ikrafttredelsesdato: 07.10.15.
Område A.
Formål: Boligbebyggelse.

REGULERINGSPLAN
Plan ID: 19990005.
Navn på arealplanen: ST 17, Havna GBNr 33/3.
Plan type: Eldre reguleringsplan.
Ikrafttredelsesdato: 10.11.1999.
Formål: Boliger.

HENSYNSSONER SOM REGISTRERT PÅ EIENDOMMEN I REGULERINGSPLAN
Eiendommen ligger ikke innenfor hensynssoner i reguleringsplan.

Det er ikke registrert pågående planarbeid på eiendommen eller i nærheten av eiendommen.

For ytterligere informasjon se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, kommuneplan, samt diverse dokumenter fra kommunen.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2017 et strømforbruk på ca. 16985 kwh.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 2 721,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Winterberg forsikring, polisenummer 100156477, pris 4696.- inkl. innbo.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 3 336,-. Standard.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.
– Boligen er tilknyttet Havna Velforening. Årlig gebyr til velforeningen, betales 2 ganger i året. Kr. 2 100,- per halvår. Gebyret dekker måking og gressklipping av fellesarealer.

Annet:
– Fryseskap på vaskerom medfølger ikke.
– Kjøleskap i utvendig bod medfølger ikke.
– Taklampe i spisestue medfølger ikke.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet originale byggetegninger som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Meglerforetaket har innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
————————————————————————————————————————-
HAR DU SPØRSMÅL?

Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Salgsoppgaven beskriver vesentlig informasjon om eiendommen, inkludert kjente feil og mangler

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Havna 6, 3053 Steinberg

Kart

I nærheten

Buss

0.4 km

Jernbane

0.5 km

Skole

0.4 km

Dagligvare

2.7 km

Rapporter annonse

FINN-kode: 127562798

Sist endret: 13. sep 2018 03:19

Referanse: 83180344

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.