Solgt 2 920 000

Steinberg – Koselig enebolig m/garasje på solrik tomt m/idyllisk hage, stor terrasse og drivhus i barnevennlig miljø.

Enebolig 3 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 102 ft2

Enebolig solgt på Steinberg i Nedre Eiker

Contact An Agent

Steinberg – Koselig enebolig m/garasje på solrik tomt m/idyllisk hage, stor terrasse og drivhus i barnevennlig miljø.

 

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 30 Bnr. 69 i Nedre Eiker kommune

Byggeår

1949

BRA/P-rom

Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 162 kvm, Bruttoareal: 183 kvm

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 894 kvm

Beliggenhet

Presentasjon av Temtemoveien 4

Temtemoveien 4 er en koselig enebolig, over tre plan, på pent opparbeidet tomt med nyere drenering, gode solforhold og idyllisk hage. Hagen har gode plenarealer og et romslig drivhus med innebygd plantebed. Ut mot hagen har boligen en romslig terrasse hvor solen kan nytes. Det er parkering i garasje, samt plass for flere biler på gårdsplassen.

 

Innvendig fremstår eneboligen som hjemmekoselig og har et stort kjøkken med spiseplass, en todelt stue med gode vindusflater, nyere ildsted og varmepumpe, samt et delikat bad med nyere dusjkabinett. Boligen har separat vaskerom, tre gode soverom, hvorav to har garderobeløsning, og innebygde skap i entré. Det finnes ellers lagringsmuligheter på loft og i kjeller.

 

Eiendommens kvaliteter

– Hjemmekoselig enebolig over tre plan.

– Garasje og parkering på gårdsplass.

– Gode solforhold.

– Fin hage med plen og prydbusker.

– Drivhus med tregulv og plantebed.

– Stor, solrik terrasse med markise.

– Delvis innglasset inngangsparti.

– Entré med innfelte garderobeskap.

– Lys, todelt stue med nyere peisovn.

– Stort kjøkken med plass for spisebord.

– Delikat bad med nyere dusjkabinett.

– Tre soverom, to med garderobeløsning.

– Separat vaskerom i boligens kjeller.

– Lagringsloft og lagringsplass i kjeller.

– El-anlegg med automatsikringer.

– EB kabel-tv, telefon og fibernett.

 

* Pent utarbeidet bolig i et godt etablert og populært boområde.

* Tre soverom.

* Gruset gårdsplass med god parkeringsplass og garasjeuthus.

* Rolig og barnevennlig område.

* Hyggelig nabolag.

* Koselig og stor hageareal med frukttrær, bærbusker og plantebed.

* Drivhus med innebygd tregulv og plantebed.

* Stor og solrik terrasse.

* Store vinduer i flere rom.

* Meget gode solforhold i stue/ spisestuen.

* Romslig stue og tilstøtende spisestue.

* Stort kjøkken med god skapplass.

* Vedpeis og varmepumpe i stue.

* Stort baderom med ny dusjkabinett.

* Stor kjeller med rikelig oppbevaringsplass og separat vaskerom.

*Gulvvarme i baderomsgulvene.

* Fine turmuligheter langs Drammenselven.

* Kort vei til Steinberg barneskole og barnehage.

* Kort vei til bussholdeplass med forbindelse til Drammen/Hokksund.

* Kort vei til togstasjon med forbindelse til Oslo, Gardermoen og Kongsberg.

* I nærheten av butikker samt forretningstilbud på Buskerud Storsenter.

* EB kabel-TV, telefon og fiber internett.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et attraktivt, barnevennlig og sentralt boligområde på Steinberg i Nedre Eiker kommune. Området har nærhet til barneskole, barnehage, jernbanestasjon og gode servicetilbud. Fra eiendommen er det kun 400 meter til idylliske friområder ved Drammenselven, som også byr på bademuligheter, samt fisking og båtliv.

 

Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, idrettshall, treningssenter og svømmehall. Videre har Eiker Golfklubb har 9-hulls bane på Portaasen. Det er også kort vei til marka der du kan benytte merkede turløyper i skog og mark, til fots, med sykkel eller ski om vinteren.

 

Innover i marka finner du badevann som Åletjern og populære Hagatjern med strand og brygge, samt naturskjønne småvann med abbor og ørret. Flere markastuer holder åpent og byr på enkel bevertning, samt mulighet for overnatting.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 Mjøndalen og Spar Hokksund. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Buskerud Storsenter med et rikt utvalg av butikker, samt bakeri og spisesteder. Gulden kunstverk ligger også på Steinberg og byr på et rikt utvalg av samtidskunst, pent utsilt i vakkert galleri.

 

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Steinberg stasjon som ligger ca. 6 minutter fra boligen. Herfra bruker toget ca. 1 time til Oslo og 30 min til Kongsberg. Det er også kort vei til Mjøndalen, Hokksund og Gulskogen stasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Mjøndalen, 8 min til Hokksund, 20 min til Drammen, 48 min til Oslo, samt 26 min til Kongsberg.

 

Eiendommen har gangavstand til Steinberg barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Veivangen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bebyggelse

Bygninger

Enebolig over 2 plan + kjeller. Frittstående garasje. Drivhus.

Byggemåte

Pent hus med nyere tak og vinduer. Nyere drenering. Grunnmur av betong som er isolert i øvre del på innvendig side. Utvendig side er pusset/malt. Over grunnmur er det sannsynligvis reisverk/plank og bindingsverk av tre. Utvendig side er kledd med liggende trekledning. Etasjeskille av tre. Saltak i trekonstruksjon, med takoppløft på den ene siden. Taket er tekket med betongtakstein. Takrenner og taknedløp av stål. Vippevinduer og noen glidehengslede vinduer av tre, med to-lags glass. Varierende alder og kvalitet. Nyere hovedinngangsdør av tre i malt utførelse. Eldre terrassedør av tre, med glassfelt. Det er bygget en romslig terrasse i trekonstruksjon, med utgang fra stue og det er videre nedgang fra terrassene til bakkeplan.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 162 kvm, Bruttoareal: 183 kvm

 

  1. etasje

P-rom: 66 kvm.

Bra: 67 kvm.

Bta: 71 kvm.

Inneholder: Entré, hall m/trapp, trapperom, stue, kjøkken og bad.

P-rom inneholder: Entré, hall m/trapp, trapperom, stue, kjøkken og bad.

 

  1. etasje

P-rom: 36 kvm.

Bra: 37 kvm.

Bta: 40 kvm.

Inneholder: Gang og 3 soverom.

P-rom inneholder: Gang og 3 soverom.

 

Kjelleretasje

Bra: 58 kvm.

Bta: 72 kvm.

Inneholder: 2 boder og vaskekjeller.

S-rom inneholder: 2 boder og vaskekjeller.

Annet

Garasje på Bra: 30 kvm. Bta: 39 kvm.

Standard

Entré

Boligen har adkomst fra inngangsparti med dels innglasset terrasse, noe som gir et koselig førsteinntrykk. Entreen er lys og fin med praktisk belegg på gulv, innfelte skap og åpen garderobeløsning. Fra entreen er det trapp opp til andre etasje der det finnes lagringskott i gang.

 

Kjøkken

Kjøkkenet er romslig med takhøye skap, rikelig benke- og lagringsplass, samt god plass for frokostbord ved kjøkkenvinduet. Innredningen har rødmalte, profilerte fronter og benkeplate i heltre med nedfelt vaskekum. Det er hvite fliser over vaskekum, samt stålplate og ventilator over kokesone. Kjøkkenet har videre benkebelysning, opplegg for oppvaskmaskin, samt nisje for kjøleskap og komfyr.

 

Stue

Eneboligen har en koselig og lun stue der veggene er holdt i en lys, gylnyanse med detaljer i mørkegrønt, og det er lagt laminat på gulv. Stuen er avdelt i to soner med stor, buet åpning mellom, der begge deler får rikelig med lys fra store sprossevinduer. Mellom spisestuedel og stue er det montert en nyere peisovn som gir ekstra hygge og varme. Fra stuen er det også utgang til solrik terrasse.

 

Bad/wc/vaskerom

Boligen inneholder et delikat bad og et separat vaskerom. Badet har honningfargede fliser på gulv med gulvvarme og hvite fliser på vegg. Innredningen er pen og består av speilhylle med belysning, heldekkende servantbenk på hvitt servantskap, matchende veggskap, frittstående toalett og nyere dusjkabinett. Rommet har også et stort vindu uten innsyn som gir bra med dagslys.

 

Vaskerom

Vaskerommet ligger i kjelleren og har sluk i gulv. Rommet er utstyrt med vaskekum, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

 

Soverom og garderobe

Eneboligen har tre romslige og trivelige soverom, hvorav to har tilhørende garderobeløsning. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. uisolert lagringsloft og kjellerboder.

 

Oppgraderinger:

– Ett nytt vindu stue.

– Et nytt vindu kjeller.

– Garderobeskap i ett av soverommene.

– Lister og panel på det andre soverom.

– To nye taklamper i to av soverommene.

– Ny kran kjeller og bad.

– Nytt dusjkabinett.

– Malt noe inn i huset og terrassen.

– Bygd drivhus.

– Plantet hekke.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for internettsignaler med Viken Fiber.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med varmekabler i badegulv og nyere luft-til-luft varmepumpe. Det er i tillegg nyere ildsted i stuen. Boligen har tidligere hatt parafinanlegg, men dette er ikke i bruk.

Ventilasjonen er naturlig. Varmtvannsbereder på ca. 200 liter er plassert i kjeller. Det er montert vannmåler og stoppekran.

 

El-anlegget er modernisert med automatsikringer i senere tid og har god kapasitet, samt godt med fordelingskurser. Videre har boligen EB kabel-tv, telefon og fibernett.

Parkering / Garasje

Parkering i enkelgarasje og på egen gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Eiendom/Hage

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PRIVATmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Eneboligen ligger på pent opparbeidet tomt med nyere drenering, og gode solforhold gjennom hele dagen. Her er det gode plenarealer som gir rikelig med tumleplass, grusbelagt gårdsplass, nydelige prydbusker, skjermende hekk og gjerde mot vei. Hagen har også frukttrær, flotte trær, bærbusker og et romslig drivhus med innebygd plantebed og tregulv.

 

Ut mot hagen har boligen en stor, solrik terrasse med markise og plass for flere sittegrupper. Herfra er det trapp ned til den idylliske bakhagen som gir muligheter for flere uteplasser.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Heftelser

Kommunen har normalt legal panterett (etter loven – ikke tinglyst) som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Panteretten følger eiendommen. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Servitutter / Rettigheter

Legalpant for inntil 1G for ubetalte utgifter. Dette gjelder for alle eneboliger.

 

Ingen servitutter eller rettigheter registrert.

Offentlige forhold

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Nedre Eiker kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Det ble ikke utstedt ferdigattest/brukstillatelse i Nedre Eiker Kommune før rundt 1970.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 547 808 per 31.12.13

Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 095 615 per 31.12.13

Reguleringsforhold

Reguleringsplan/ kommuneplan

 

Reguleringsplan

Eiendommen er uregulert og det er derfor kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, som gjelder vedrørende tomtens tillatte bebygde areal (BYA%).

 

Kommuneplan

I ihht. Kommuneplanen er denne eiendommen avsatt til boligbebyggelse område A.

 

Boligbebyggelse

Jfr. Kommuneplanens arealdel, er boligbebyggelse inndelt i 2 områder; A og B. For dette området gjelder følgende:

Boligformål A; I disse områder skal ikke grad av utnytting overstige 35% BYA. Kommuneplanen arealdel overstyrer reguleringsbestemmelsene når det gjelder utnyttelsesgrad (BYA), med mindre annet er fastsatt i godkjent regulerings- eller bebyggelsesplan vedtatt etter 01.01.1999.

 

Det henvises til kommuneplanen for ytterligere opplysninger.

 

Kommuneplan med bestemmelser kan i sin helhet hentes på: www.nedre-eiker.kommune.no/kommuneplanlegging

Energimerke

Energiattesten er av selger fremlagt for alle på visning – ev. kan megler kontaktes for kopi.

  • konomi

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde I 2014 et strømforbruk på ca. kr. 12.500,-.

 

Kommunale avgifter Kr. 13 311 pr. år
For spesifikasjon av kommunale avgifter se vedlegg i salgsoppgaven.

 

Nåværende eier har bygningsforsikring i Gjensidige, kr. 6.396,- per år (2014)

 

Andre utgifter

– Årsgebyr renovasjon Kr. 2 944,-. Antall terminer 2. Standard m/hjemmekompostering.

– Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, innboforsikring, bygningsforsikring, internett og evt fasttelefon.

– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

– Årlig gebyr til feiervesenet vil også påløpe.

Oppgjør

Fullt oppgjør/kontant før overtagelse.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

2 780 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
73 000,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
83 449,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
2 863 449,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Diverse

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

 

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

 

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjonsplikt eller odel.

  • vrige kjøpsforhold

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere.

 

Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens nedlastbare «app.» og på eiendommens annonse på www.finn.no.

Bud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med budskjema.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: «Enda eigedomen er «selt som han er», eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers». Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

___________________________________________________________________________________

 

<b>HAR DU SPØRSMÅL?</b>

Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. <b>936 93 381</b> eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

 

<b>Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.</b>

 

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: < b>www.johngranlysteen.com</b>