Solgt: 2 600 000,-

Lierbyen – Lys og flott 3-roms leilighet med mye lagringsplass beliggende i toppetasjen, nyere, stilig kjøkken og stor innglasset balkong. Sentrumsnær beliggenhet i Lier. Nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og andre servicetilbud.

Leilighet 2 Bedroom 1 Bathroom 72 ft2

Lierbyen - Lys og flott 3-roms leilighet med mye lagringsplass beliggende i toppetasjen, nyere, stilig kjøkken og stor innglasset balkong. Sentrumsnær beliggenhet i Lier. Nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og andre servicetilbud.

Contact An Agent

Lierbyen – Lys og flott 3-roms leilighet med mye lagringsplass beliggende i toppetasjen, nyere, stilig kjøkken og stor innglasset balkong. Sentrumsnær beliggenhet i Lier. Nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og andre servicetilbud.

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/126335519

 

Haskollveien 26 B, 3403 Lier

Prisantydning
2 690 000,-
Fellesgjeld
393 476,-
Totalpris
3 083 476,-
Felleskost/mnd.
5 007,-
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Primærrom
72 m²
Bruksareal
98 m²
Eieform
Andel
Etasje
3
Byggeår
1968
Energimerking
G – oransje
Rom
3
Tomteareal
29289 m² (eiet)
Bruttoareal
101 m²
Fellesformue
33 256,-
Formuesverdi
563 444,-

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Vaktmester-/vektertjeneste
 • Bredbåndstilknytning

Felleskostnader inkluderer

Kommunale avgifter, renovasjon, tilgang til fellesvaskeri med fri bruk av vaskemaskin og tørketrommel, bygningsforsikring, betjening av felleslån, vaktmestertjenester og grunnpakke TV/internett, brann/røykvarslingsanlegg via Get med detektor som varsler.

Omkostninger

2 690 000,- (Prisantydning)
393 476,- (Andel av fellesgjeld)
——————————————————–
3 083 476,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
6 850,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte – Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL – Statens Kartverk)
——————————————————–
14 809,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
3 098 285,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 626
Gårdsnr: 93
Bruksnr: 35
Bruksenhetsnr: h0301

Borettslag-navn: HASKOLL BORETTSLAG
Borettslag-orgnummer: 948438003
Borettslag-andelsnummer: 45

Presentasjon Haskollveien 26 B

Haskollveien 26 B er en flott og innbydende toppleilighet med en meget attraktiv beliggenhet med nærhet til sentrum, skole og andre fasiliteter. Leiligheten har en fin intern beliggenhet med gode solforhold og utsikt i retning Drammen. En stor, deilig innglasset balkong gir godt med ekstra plass gjennom sommerhalvåret. Fellesarealene har store grøntområder, koselige sitteplasser og lekeplass. Det er mulig å leie garasjeplass og det er godt med parkeringsplasser på fellesområder.

Leiligheten har en smart planløsning og fremstår som lys og innbydende. Stuen har moderne peisovn og god plass til spisebord. Kjøkkenet er av nyere dato med pen innredning og integrerte hvitevarer. Det er opplegg for vaskemaskin på det delikate badet. Leiligheten har to gode soverom med garderobeløsning og det er rikelig med lagringsplass i skyvedørsgarderobe i entré og tre boder.

HØYDEPUNKTER
– Pen 3-roms leilighet med god standard.
– Godt med felles parkeringsplasser.
– Mulighet for leie av garasjeplass.
– Innglasset balkong av god størrelse.
– Solrikt fra midt på dag til kveld.
– Entré med skyvedørsgarderobe.
– Flott kjøkken av nyere dato.
– Koselig stue med moderne peisovn.
– God plass til spisebord i stuen.
– Bad med opplegg for vaskemaskin.
– To lyse soverom med garderober.
– God lagringsplass i tre boder.
– Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, barnevennlig og attraktivt boligområde ca. 1,7 km utenfor Lierbyen sentrum i Lier kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. På fellesområde er det lekeplass og store grøntarealer.

På nye Hegg skole er det anlagt en stor lekeplass. Her er det også skatepark og to fotballbaner med kunstgress. Om vinteren lages det skøyteis. Ellers passerer den gamle toglinja «rett utenfor inngangsdøra» og gir god rekreasjonsmuligheter til fots, på sykkel eller ski. Svømmehall finner du ved Høvik skole og du kan bade på Gilhusodden ved fjorden, Damtjern eller Svangstrand i Sylling.

Legg gjerne turen til Finnemarka og Eiksetra. Eiksetra ligger ved Garsjø og er et flott utgangspunkt for turer innover i marka. Her er det skileikanlegg og flott lysløype. Området er enkelt tilgjengelig via helårs bilvei fra Egge. Ved Garsjø er det en idyllisk villmarks-camp med lavvo, gapahuk og bålplass. Storsteinsfjell med fantastisk utsikt, Undersrud, Årkvisla og Eggekollen anbefales også.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi, Rema 1000 og Coop Extra i Lierbyen. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Liertoppen kjøpesenter en liten kjøretur unna med en god butikkmiks, bredt servicetilbud og flere spisesteder. På området ligger også Bauhaus. Nye CC Drammen og Trekanten Asker er også godt innen rekkevidde. For bymessige fasiliteter anbefales en tur inn til vakre Drammen.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Lier E-verk og ligger ca. 430 meter fra eiendommen. Det er gode bussforbindelser til Drammen og Oslo for pendlere, eller du kan kjøre til Lier stasjon for tog. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Gilhusodden, 10 min til Liertoppen, 10 min til Lier stasjon, 11 min til Drammen og 32 min til Oslo S.

Eiendommen har gangavstand til Hegg barneskole og Lierbyen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

3-roms andelsleilighet beliggende i 3.Etasje. Videre disponeres både 3 ulike boder.

Byggemåte

Innglassert og solrik balkong på 23,6 kvm. Balkongen er innregnet i boligen areal som S-rom etter NS 3940 sine retningslinjer. Vinduer med 2-lags isolerglass i trekarmer. Vinduer er fra produksjonsår 1993. Aduro 9 Peisovn. Beskrivelse av kjøkken:
Ikea kjøkken fra moderne tid. Heltré benkeplate med nedfelt vask. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, induction platetopp, oppvaskmaskin, integrert micro, integrert komfyr, integrert kjøleskap og fliser mellom over/underskap. Rør i rør anlegg fra nyere tid. Mekanisk avtrekk.

For ytterligere informasjon se vedlagt protakstrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 98 kvm, Bruttoareal: 101 kvm

3.Etasje
Bta.: 101 kvm.
Bra.: 98 kvm.
P-rom: 72 kvm.
P-rom inneholder: Stue: 25 kvm. Kjøkken: 9,1 kvm. Gang: 7,4 kvm. Soverom 1: 9,1 kvm. Soverom 2: 13,6 kvm. Bad: 7,2 kvm.
S-rom: 26 kvm.
S-rom inneholder: Utvendig bod: 3,8 kvm. Innglasset balkong: 23,6 kvm.

Annet

Leiligheten disponerer 3 boder.

Standard

Entré
Boligen har adkomst via felles trappeoppgang. Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og er innredet med grått gulvbelegg og en stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Entreen er holdt i lyse farger noe som er gjennomgående med øvrige rom i leiligheten.

Kjøkken
Kjøkkenet er stilig og praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Innredningen fra Ikea er av nyere dato og har hvite, rammefronter og heltre benkeplate med dobbel oppvaskkum med avrenningsrist. Over benk er det fliser og benkebelysning. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som ventilator, induksjonstopp, stekeovn og mikrobølgeovn, samt kjøl/frys og oppvaskmaskin.

Stue
Leiligheten har en lys og koselig stue med gode vindusflater og utgang til innglasset balkong av god meget størrelse. Stuen har moderne peisovn for ekstra varme og hygge, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord.

Bad/vaskerom
Badet er delikat innredet med gulv- og veggfliser, gulvvarme, mekanisk avtrekk, downlights og vegghengt toalett. Det er dusjnisje med innfellbare glassdører og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Innredningen har hvite, glatte fronter og rikelig med skapplass i benkeskap, høyskap og veggskap. Det er heldekkende servant og stort speil med belysning.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to gode soverom, ett med romslig skyvedørsgarderobe og ett med garderobeskap. Det er ellers meget godt med lagringsplass i blant annet skyvedørsgarderobe i entré og i bod på balkongen, samt i to disponible kjellerboder

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med GET.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med stedvis plasserte panelovner og gulvarme på bad, supplert med vedfyring i stue. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad, og for øvrig naturlig ventilasjon. Leiligheten har seriekoblet brannvarslingsanlegg, sikringsskap med automatsikringer og varmtvannsbereder på 200 liter. Inkludert i felleskostnadene er grunnpakke for tv og internett fra GET.

Parkering / Garasje

Det er mulig å leie garasjeplass og egen p-plass med uttak for el-bil eller uttak til motorvarmer. Ellers er det rikelig med parkeringsplasser på utendørs felles parkeringsanlegg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra stuen er det utgang til en deilig, innglasset balkong på nesten 23 kvm som blir en naturlig og kjærkommen forlengelse av stuen i sommerhalvåret. Balkongen har meget god plass til ønsket møblering og glassfeltene kan åpnes og lukkes alt etter vær og vind. Det er gode solforhold fra midt på dagen til sen kveld, montert solskjerming og balkongen er tilknyttet bod.

Fellesarealene er pent opparbeidet med store grøntarealer med diverse beplantning og asfalterte internveier. Det er hellebelagte områder med sittegrupper, felles sykkelparkering og lekeplass.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle andelsleiligheter.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 403734
Erklæring/avtale
14.10.1966
NOE AREAL UNNTATT, SE HISTORISK GRUNNBOK
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 404521
Obligasjon
20.10.1971
BELØP: NOK 2.566.800
Panthaver:Nbbl
Lnr: 1325186

Dagboknr.: 403758
Bestemmelse om bebyggelse
27.05.1982
Rettighetshaver:Knr:0626 Gnr:93 Bnr:6
Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold
til Bygningsloven

Dagboknr.: 17098
Jordskifte
09.11.1995
Rettsbok fra Nedre Buskerud Jordskifterett i sak nr. 5-1994
ang. jordskifte
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 545287
Elektriske kraftlinjer
08.11.2006
Rettighetshaver:GLITRE ENERGI NETT AS
Org.nr: 981915550
Rettighetshaver:LIER EVERK HOLDING AS
Org.nr: 979933134
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om beplantning
Med flere bestemmelser

Dagboknr.: 381825
Transport
31.01.2018 21:00
Fra:LIER EVERK HOLDING AS
Org.nr: 979933134
Til:GLITRE ENERGI NETT AS
Org.nr: 981915550

Dagboknr.: 554132
Elektriske kraftlinjer
13.11.2006
Rettighetshaver:GLITRE ENERGI NETT AS
Org.nr: 981915550
Rettighetshaver:LIER EVERK HOLDING AS
Org.nr: 979933134
Med flere bestemmelser

Dagboknr.: 381825
Transport
31.01.2018 21:00
Fra:LIER EVERK HOLDING AS
Org.nr: 979933134
Til:GLITRE ENERGI NETT AS
Org.nr: 981915550

Ingen andre registrerte rettigheter til eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge VIVA IKS.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bygningen ifølge Lier kommune. Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 563 444,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 803 021,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen berøres av reguleringsplan.

Eiendommen berøres ikke av bebyggelsesplan.

Kommuneplanen 2009-2020 ligger ute på kommunens hjemmesider (www.lier.kommune.no), eller følg denne linken:
http://kart2.nois.no/lier/Content/Main.asp?layout=lier&time=1395052195&vwr=asv , endre fra Standard kart til Arealplaner og huk av for gjeldende kommuneplan.

For ytterligere informasjon se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, samt diverse dokumenter fra kommunen.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l. Dyrehold er tillatt. Det forutsettes at dyreholdet ikke er til noen form for ulempe for andre beboere, i henhold til husordensreglene til borettslaget.

Sikringsfond

Boligselskapet er tilknyttet sikringsfond. Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Faste, løpende kostnader

Kr. 5 007,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Kommunale avgifter, renovasjon, tilgang til fellesvaskeri med fri bruk av vaskemaskin og tørketrommel, bygningsforsikring, betjening av felleslån, vaktmestertjenester og grunnpakke TV/internett, brann/røykvarslingsanlegg via Get med detektor som varsler.

Nåværende eier hadde i 2017 et strømforbruk på ca. 12 977 kwh som tilsvarer ca. kr. 8 000,-.

Nåværende eier har bygningsforsikring i If Skadeforsikring NUF med polisenr.: SP560925, hvor da denne kostnaden er inkludert i felleskostnadene.

Andre utgifter:
– Det må påregnes kostnader til strøm, innboforsikring og evt. fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

– Forhåndsavklaring av forkjøpsrett et gebyr til USBL Lier betales av kjøper dersom forkjøpsretten ikke benyttes. Hvis forkjøpsretten benyttes gjelder egne regler fastsatt av USBL Lier.
– Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 11512094 1, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 09.07.2018: 4.3% pa.
Antall terminer til innfrielse: 5
Saldo per 09.07.2018: 2 198 542
Andel av saldo: 20 500
Første termin/første avdrag: 30.06.2011 ( siste termin 31.12.2020 )
Fastrente til 2021

Lånenummer: 510210351, Handelsbanken Eiendomskreditt
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 09.07.2018: 2% pa.
Antall terminer til innfrielse: 85
Saldo per 09.07.2018: 40 000 000
Andel av saldo: 372 976
Første termin: 31.12.2017Neste avdrag: 30.04.2021 ( siste termin 30.09.2039 )
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.04.2021 utgjøre ca. kr 0,00 per måned for denne boligen.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. For ytterligere spørsmål kontakt Eiendomsmegler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Forkjøpsretten er forhåndsavklart.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med megler Jørgen Braathen Becher på tlf. 464 19 751 eller jbb@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig informasjon om eiendommen, inkludert kjente feil og mangler

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Haskollveien 26 B, 3403 Lier

Kart

I nærheten

Buss

0.5 km

Jernbane

5.2 km

Skole

0.9 km

Dagligvare

1.1 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 22 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Høflige
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Rapporter annonse

FINN-kode: 126335519

Sist endret: 27. aug 2018 02:59

Referanse: 83180296

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.