Solgt: 5 200 000,-

SOLGT Darbu/Fiskum – Velholdt og pen enebolig med dobbelgarasje beliggende i villaområde m/ parkmessig hage og umiddelbar nærhet til marka. Her nytes vidstrakt, naturskjønn utsikt mot Fiskumvannet fra terrasse på ca. 127 kvm og balkong. Gangavstand til tog

Enebolig 3 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage 175 ft2

Darbu/Fiskum - Velholdt og pen enebolig med dobbelgarasje beliggende i villaområde m/ parkmessig hage og umiddelbar nærhet til marka. Her nytes vidstrakt, naturskjønn utsikt mot Fiskumvannet fra terrasse på ca. 127 kvm og balkong. Gangavstand til tog

Contact An Agent

Darbu/Fiskum – Velholdt og pen enebolig med dobbelgarasje beliggende i villaområde m/ parkmessig hage og umiddelbar nærhet til marka. Her nytes vidstrakt, naturskjønn utsikt mot Fiskumvannet fra terrasse på ca. 127 kvm og balkong. Gangavstand til tog

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=121626372

 

 

Boxrudveien 6, 3322 Fiskum

Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Primærrom
175 m²
Bruksareal
219 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2008
Energimerking
C – gul
Tomteareal
1170 m² (eiet)

Presentasjon av Boxrudveien 6

Boxrudveien 6 er en pen enebolig over to plan i rolige, barnevennlige omgivelser. Boligen ligger nest øverst i boligfeltet, grensende til skog og fine turområder. Beliggenheten gir en vakker og naturskjønn utsikt til Fiskumvannet, skogkledte åser og bygda nedenfor. Skole og barnehage ligger i gangavstand og for pendleren i familien tar et kvarter å rusle til togstasjonen. Den romslige tomten har flotte solforhold som kan nytes fra en pent opparbeidet hage, terrasse langs tre sider av boligen og en herlig balkong.

Den velholdte eneboligen har god standard og en herlig atmosfære med gode rom, delikate fargevalg og mange vinduer som gir rikelig med naturlig lys. Vannbåren gulvvarme i hele første etasje og bad i andre etasje sikrer et lunt, behagelig innemiljø. Det er også mulighet for å tilkoble vannbåren varme i stue i 2.etg. Boligen har luft-til-vann varmepumpe, balansert ventilasjon med varmegjenvinning og kjøling. Det er downlights i alle rom.

Den store stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, noe som gir et luftig og sosialt allrom. Her er det fin peisovn, god plass for et større spisebord og to sofagrupper, samt utgang til terrasse. Kjøkkenet har en stor kjøkkenøy, innredning i heltre eik og integrerte hvitevarer. Videre har boligen to delikate baderom, et separat vaskerom med egen utgang og tre pene soverom. Husets størrelse og planløsning gir mulighet for å lage to ekstra soverom etter behov. Lagringsmuligheter på loft over isolert dobbelgarasje og i to isolerte boder i tilknytning til dobbelgarasjen. Det er mulig å lage bod under trappa i hallen.

HØYDEPUNKTER:
– Pen enebolig over to etasjer.
– Parkering i dobbelgarasje fra 2009.
– Stor, flott tomt med herlig utsikt.
– Fantastiske solforhold hele dagen.
– Terrasse langs tre sider av bolig.
– Stor, solrik balkong utenfor loftstue.
– Kjøkken med integrerte hvitevarer.
– Stue og kjøkken er i åpen løsning.
– Stue har god plass for spisebord og to sofagrupper.
– Moderne peisovn montert i stue.
– Nydelig loftstue av god størrelse.
– To delikat bad, ett med badekar.
– Eneboligen har separat vaskerom.
– Nymalt utvendig i 2017.
– Nymalt innvendig i de fleste rom i 2018.
– Tre pene soverom.
– Mulighet for å lage to ekstra soverom etter behov.
– Lagring på isolert loft i garasje og i to isolerte boder.
– Det er mulig å lage bod under trappa i hallen.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Vannbåren varme i hele 1.etg samt bad i 2. etg.
– Boligen har luft-til-vann varmepumpe.
– Barnevennlig og rolig nabolag med lekeplass like nedenfor huset.
– Nærhet til Fiskumvannet og idylliske Eikeren med båt-og fiskemuligheter.
– Nærhet til badeplass på Sundhaugen.
– Kort vei til skole, barnehage, togstasjon, butikk og idrettsanlegg.
– Kun ca. 30 min fra Drammen og ca. 15 min fra Kongsberg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert villastrøk i Darbu på Fiskum. Fiskum ligger i underkant av 7 km fra Vestfossen og ca. 11 km fra Kongsberg. Området har gangavstand til skoler, folkehøyskole, barnehage, dagligvareforretning, samt offentlig kommunikasjon som buss og tog.

Det er fine turstier i skogen bak boligen og flotte turområder i den nærliggende marka, hvor det vinterstid prepareres skiløyper på til sammen ca. 220 km, rundt om kommunen. Fiskum har et aktivt idrettslag innen sykkel, fotball, innebandy, dans og allidrett. I tillegg har stedet et eget skytterlag.

Legg gjerne badeturen til idylliske Sundhaugen (ca. 4,6 km), et flott friluftsområde med restaurant, badeplasser, turveier og fiskebrygge. For øvrig byr Vestfossen på fuglereservat, gode fiskemuligheter og idylliske båtturer med M/S Eikern. Eventuelt kan fisketuren legges til Hellefossen, som er viden kjent for sitt eventyrlige laksefiske. På vinterstid ligger Kongsberg alpinsenter en 16 min kjøretur unna.

Vestfossen er områdets kultursentrum. Her finner du bl.a. Fossesholm Herregård med parkanlegg, museum, utstillinger og selskapslokaler, samt Arena Vestfossen som er et senter for samtidskunst med gallerier, atelier og scenerom. Verdt å få med seg er Lille Eden som er en egenartet opplevelseshage i historiske omgivelser, og ikke minst Sanselåven.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved en stor Jokerbutikk på Darbu. På Darbu finner har man også Karlsvang Cafe. Fiskum Gårdsbutikk selger selvprodusert eplemost og honning, i tillegg til interiørprodukter. I sesong tilbys selvplukk av epler og plommer. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort kjørevei til Vestfossen, Kongsberg og Hokksund som har et rikt og variert utvalg.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog fra Darbu. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Vestfossen, 15 min til Kongsberg, 17 min til Hokksund og 30 min til Drammen.

Eiendommen sokner til Darbu barneskole og Vestfossen ungdomsskole. Det finnes videregående skole på Kongsberg og i Hokksund, samt andre nærliggende områder. Kommunen har også et godt utvalg av barnehager.

Bygninger

Frittliggende enebolig med dobbelgarasje.

Byggemåte

Byggemåte boligen
Antatt fjell, sprengsteinsfylling og pukk i grunn. Støpt betongplate på mark. Det er lagt drensmasser i grunn. Yttervegger oppført i isolert bindingsverk m/utv. stående kledning. Saltak i tre. Taket er tekket med takstein. Takrenner og nedløp i plastbelagt stål.

Byggemåte garasje
Dobbeltgarasje oppført i isolert bindingsverk m/utv. stående kledning. Leca ringmur. Støpt betonggulv/fundament. Saltak tekket med takstein. Takrenner og nedløp i plastbelagt stål. Leddport med automatisk åpner. Dør. Det er 2 boder i garasjen. Vegger og himling er kledd m/ panel. Loftet er isolert.

Byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utarbeidet av Thomas Bergodd. Rapporten er vedlagt i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 175 kvm, Bruksareal: 219 kvm, Bruttoareal: 239 kvm

Boligen

1.Etasje
BTA: 108 kvm.
BRA: 99 kvm.
P-rom: 99 kvm. Her inngår: Entré, hall, trapperom, bad, vaskerom, stue, spisestue, kjøkken.

2.Etasje
BTA: 85 kvm.
BRA: 76 kvm.
P-rom: 76 kvm. Her inngår: Trapperom, stue, kontor, bad, 3 soverom.

Garasje

1.Etasje
BTA: 46 kvm.
BRA: 44 kvm.
S-rom: 44 kvm. Her inngår: Garasjerom, boder.

Loft

Innhold

Planløsning
1. etasje: Entré, hall, trapperom, bad, vaskerom, stue, spisestue og kjøkken.
2. etasje: Trapperom, stue, kontor, bad og 3 soverom.
Dobbelgarasje med to boder.

Standard

Entré
Boligen har adkomst via et flott inngangsparti som har overbygg med downlights over inngangsdøren. Her kommer du inn i en pen entré med flislagt gulv, dus pastellfarge på vegger og gulvvarme. En knaggrekke er montert på veggen slik at du enkelt kan henge av deg ytterjakken og et hvitt garderobeskap gir godt med lagringsplass for klær og sko.

Fra entreen kommer du videre inn i en romslig trappehall med parkettgulv, holdt i samme stil som entreen med malt veggpanel, gulvvarme og downlights. En hvitmalt trapp med eiketrinn gir adkomst til andre etasje. Rommet har plass til ytterligere garderobeskap og det er en fin plass for lagring eller sittegruppe under trappen. Under trappen kan man man evt. opprette en bod for ytterligere lagringsplass.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger åpent mot stuens spisestuedel, avdelt med en stor, herlig kjøkkenøy som gir både ekstra arbeidsplass og gode lagringsmuligheter. Innredningen er i heltre eik med profilerte fronter, kompositt benkeplate og enkel oppvaskkum.

Av utstyr har kjøkkenet integrert stekeovn med pyrolyse, keramisk topp, kombinert mikro/stekeovn, kombinert kjøl/frys og oppvaskmaskin. Over kokesonen er det ventilator. For øvrig er kjøkkenet holdt i samme stil som stuen med vannbåren gulvvarme og downlights. Det er egen utgang til herlig terrasse fra kjøkkenet.

Stue
Eneboligen har en svært innbydende stue med parkett, lysmalt veggpanel med fine fondvegger på begge sider, vannbåren gulvvarme og downlights. Gode vindusflater gir fine lysforhold og det er utgang via tofløyet terrassedør til en meget stor og flott terrasse.

Stuen har en behagelig atmosfære der utsikten blir en del av rommet, og med flere fine detaljer som dype vinduskarmer og en moderne peisovn. Rommet har også god plass for både sofagrupper, tv-løsning og et større spisebord.

Loftstue
I andre etasje har boligen en innbydende loftstue med parkett, lysmalte vegger og downlights. Vindusflater på hver sin side av rommet gir behagelig gjennomlys og det er utgang til flott balkong hvor storslagen og naturskjønn utsikt kan nytes.

Loftstuen er av god størrelse, noe som gir plass for både sofa, tv-møbel og kontorløsning. Det er også plass for en deilig dagseng under vinduet eller en fin liten lekekrok for familiens minste.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to bad, henholdsvis ett i hver etasje, og et separat vaskerom. Badet i første etasje gir et delikat inntrykk med sandfargede fliser, gulvvarme, downlights og vindu for innslipp av naturlig lys. Innredningen har hvite, profilerte skuffefronter, heldekkende servant og speil med belysning i overkant. Badet har ellers veggmontert toalett og dusjhjørne med skyvedører.

Bad i 2.etasje
I andre etasje har boligen enda et delikat bad med sandfargede fliser på gulv og vegger, skråhimling med lysinnslipp via takvindu, downlights og gulvvarme. Badet er utstyrt med veggmontert toalett, dusjhjørne og et deilig hjørnebadekar. Innredningen har profilert eikefronter, heldekkende dobbel servant og et flott speil i overkant med integrert hylleløsning og belysning.

Vaskerom
Eneboligen har et pent vaskerom i første etasje med egen utgang til hagen. Vaskerommet har mørke gulvfliser, lysmalt veggpanel, gulvvarme og rikelig med vindusflater som gjør dette til en lys og trivelig arbeidsplass. Innredningen har skap med hvite, profilerte fronter, en god arbeidsbenk med nedfelt skyllekum og opplegg under benken for vaskemaskin. Det er også plass for kondenstørketrommel. Rommet har god plass til å tørke klær.

Vaskerommet fungerer også som et teknisk rom med varmtvannsbereder, samt kontrollsenter for vannbåren varme og varmeregulering for hele boligen. Vaskerommet har egen utgang.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre pene soverom i andre etasje. Alle soverommene er malt i duse farger, har sjarmerende skråhimlinger og ligger tilknyttet loftstuen. Det er mulighet for flere skap og kommoder på soverommene. Husets størrelse og planløsning gir mulighet for å lage to ekstra soverom etter behov. Boligen har godt med lagringsplass på isolert loft over den isolerte dobbelgarasjen og i to isolerte boder i tilknytning til garasjen. Det er mulig å lage bod under trappa i hallen.

Oppvarming – Teknisk
Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme i hele første etasje og på bad i andre etasje. Det er mulighet for å koble til vannbåren varme i loftstuen. Det er luft-til-vann varmepumpe og peisovn i stue. Varmtvannsbereder av typen Ozo kombibereder på 198 liter er fra 2010. Boligen har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og kjøling. Elanlegget er skjult og sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. Det er flere stikkontaktuttak på ytterveggen på huset.

Det er montert downlights i alle rom. De fleste rom er malt i 2018 og boligen ble utvendig malt i 2017. Garasjen ble malt samme år og fikk byttet vinduskarmer i 2018. Himling har malte flater eller panel. Boligen har utvendig vannkran.

Parkering / Garasje

Det er parkering i en dobbelgarasje fra 2009. Garasjen har støpt betonggulv og leddport med automatisk åpner. I tillegg er det plass for parkering av flere biler på egen gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen har en solrik tomt på godt over ett mål med fin beliggenhet nest øverst i boligfeltet. Beliggenheten sikrer en flott utsikt over Fiskumvannet og Eikeren, samt bygda nedenfor. I tillegg er tomten forholdsvis skjermet med lite innsyn fra veien nedenfor. Eiendommen har også gode solforhold fra sola står opp til ca. kl. 21 sommerstid.

Tomten består av en inngjerdet hage med gressplen og variert beplantning, samt gruset innkjørsel, gårdsplass og gangvei til bolig. I hagen finner du også frukttrær og bærbusker. Ved gårdsplassen er det flott stablesteinsmur hvor toppen er dekt med skifer, og gårdsplassen har også god plass for bålpanne og trivelige sittebenker hvis ønskelig. Det ble lagt ny subbus og grus i 2018.

Stuen i første etasje har utgang til en stor, herlig terrasse som strekker seg langs tre sider av boligen slik at du kan følge solens gang gjennom dagen. Terrassen er på ca. 127 kvm, noe som gir rikelig med rom for møblering i flere soner. Det er også utgang til terrassen fra kjøkkenet.

Utenfor loftstuen ligger en herlig balkong med nydelig, naturskjønn utsikt til skogkledte åser, Fiskumvannet og omkringliggende bebyggelse. Balkongen er på ca. 10,5 kvm med tredekke, hvitmalt trerekkverk og plass for liten sittegruppe eller kafésett. Her skinner solen fra soloppgang til ca. kl. 15 på sommerstid, noe som gir en nydelig oppholdsplass for frokost og lunsj mens du nyter utsikten.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ingen servitutter/rettigheter registrert.

Vei / Vann / Avløp

Avkjørsel fra offentlig vei. Tilknyttet offentlig vann og avløp ifølge Øvre Eiker kommune.
Stikkledninger (felles) fra offentlig ledning og inn til bygning er privat. Det er installert vannmåler.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest ifølge Øvre Eiker kommune. Ferdigattest for enebolig med garasje (datert 30.04.2009) er vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 042 011,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 334 434,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN
Kommuneplan for Øvre Eiker 2015-2027 – boligformål

REGULERINGSPLAN
Reguleringsplan for Gamle Kongsbergvei – stf. 28.06.90
Formål med reguleringen: Boligformål

Maksimal utnyttelsesgrad for boligområdene er BYA = 30% iht. Kommuneplan.
Reguleringsbestemmelser til reguleringsplan ligger vedlagt i salgsoppgaven for ytterligere informasjon. Kommuneplan kan sees på kommunens egne hjemmesider, evt. ta kontakt med megler/kommunen.

Faste, løpende kostnader

Kommunale gebyrer for inneværende år var Kr. 7 284,- inkl. fastledd og mva. Det er installert vannmåler som avleses og kostnad vil variere etter forbruk. Det faktureres 3 terminer pr år. Forfall er 1.3, 1.7 og 1.11.
Årsgebyr renovasjon Kr. 3 336,-.
Bygningsforsikring via If (inkl. garasje) Kr. 4 472,- pr. år. Polisenr. 0209472.

Andre utgifter:
Strømkostnader 1.april 2017 – 1. april 2018: (Fortum: Kr. 7 348,96 + Nettleie og fastpris til Øvre Eiker Nett: Kr. 12 215,35) Totalt Kr. 19 564,35.
Parabol TV fra Canal Digital «Norgespakken» Kr. 279,- pr. mnd.
Fiber internett fra Viken Fiber (40/40Mbit): Kr. 519,- pr. mnd.
Utskifting av filter til ventilasjonsanlegg estimert 1 gang pr. år (ener.no): Kr. 625,-
Det kan være mulighet for brøyting i gårdsplass med traktor fra en bonde i nærheten. Nåværende eiere har betalt ca. Kr. 100,- pr. brøyting.
Det må i tillegg påregnes kostnader til evt. innboforsikring og evt. fasttelefon. Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc. Årlig gebyr til feiervesenet vil også påløpe.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Totalt strømforbruk for 2017 var 17 566 kWh ifølge selger. Dette vil variere etter eget bruk.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Veien opp fra gårdsplass og opp mot huset går noe utenfor tomtegrensen. Se grunnkart som er vedlagt i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det var ingen avvik ved forrige tilsyn fra feiervesen. Rapport fra forrige tilsyn er vedlagt i salgsoppgaven.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Eier står fritt til å leie ut hele eller deler av eiendommen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon. Ingen odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Rapporter annonse

FINN-kode: 121626372

Sist endret: 23. jun 2018 07:23

Referanse: 83180202

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.