Solgt: 5 100 000,-

Solbergmoen/Nedre Eiker – Flytt rett inn i en lekker nyoppført enebolig fra 2019 – 2 stuer – 2 bad + vaskerom – 3 soverom – Utsikt – Barnevennlig!

Enebolig 3 Bedroom 2 Bathroom 128 ft2

Solbergmoen/Nedre Eiker - Flytt rett inn i en lekker nyoppført enebolig fra 2019 - 2 stuer - 2 bad + vaskerom - 3 soverom - Utsikt - Barnevennlig!

Contact An Agent

Solbergmoen/Nedre Eiker – Flytt rett inn i en lekker nyoppført enebolig fra 2019 – 2 stuer – 2 bad + vaskerom – 3 soverom – Utsikt – Barnevennlig!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=148929522

 

 

Løeveien 20 B, 3058 Solbergmoen

Pris5 200 000 kr
Omkostninger
36 250 kr
Totalpris
5 236 250 kr
Primærrom
128.7 m²
Bruksareal
142 m²
Soverom
3
Bruttoareal
183.2 m²
Grunnflate
89,6 m²
Rom
5
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Enhetsid
101

Fasiliteter

  • Peis/Ildsted
  • Kabel-TV
  • Sentralt
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Hage
  • Utsikt
  • Bredbåndstilknytning

Oppdragsnummer

83-19-0068

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 45 Bnr. 1678 i Nedre Eiker kommune

Byggeår

2019

Areal

Primærrom: 128,70 kvm, Bruksareal: 142 kvm, Bruttoareal: 183,20 kvm, Grunnflate: 89,60 kvm

Antall rom

5

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 452 kvm

Presentasjon

I vakre omgivelser på Solbergmoen er det bygget en ny og lekker enebolig – kanskje ditt nye hjem? Løeveien 20 B er en innholdsrik enebolig over to etasjer, oppført i henholdt til TEK17, med smakfull innredning og moderne løsninger. Boligen får en fin plassering på en solrik tomt, og herfra er det utsikt nedover mot Solbergelva. Det blir parkeringsmuligheter på tomten.

Eneboligen oppføres med kvalitetsmaterialer og vil selvfølgelig ha 5 års garanti. I første etasje er det en innbydende entré med gulvvarme, stilfullt Ikea-kjøkken med integrerte hvitevarer og en nydelig stue med stemningsfull peisovn. Etasjen har også både bad, bod og vaskerom, sistnevnte med egen inngang. I andre etasje er det bad, walk-in closet og tre soverom, samt en koselig loftstue med flotte takvinduer.

Hvorfor kjøpe nytt?
– Boligen er i forskriftmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
– Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
– Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
– Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

HØYDEPUNKTER
– Lekker prosjektert enebolig.
– Smakfull, moderne innredning.
– Oppføres i henhold til TEK17.
– Parkeringsmuligheter på tomt.
– Gode solforhold og fin utsikt.
– Romslig entré med gulvvarme.
– Stort, stilfullt kjøkken fra Ikea.
– Alle hvitevarer er integrerte.
– Åpen løsning mot nydelig stue.
– Stuen har stemningsfull peisovn.
– Store vinduer og utgang til hage.
– Koselig loftstue med takvinduer.
– To delikate bad og et vaskerom.
– Tre soverom, alle i andre etasje.
– Hovedsoverom har walk-in closet.
– Lagringsplass i innvendig bod.
– Sentralstøvsuger og balansert ventilasjon.
– Mulighet for å bygge garasje/carport

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde på Solbergmoen i Nedre Eiker kommune. Det er nydelige turområder rett ved, i Solbergåsen og Solbergfjellet, og det er kort vei ned til elva. En topptur til Knabben og Solbergvarden belønnes med formidabel utsikt over Eikerbygdene, og det er gangavstand til Nerdammen med fine bademuligheter.

Kun ca. 200 meter unna finner du lysløype som går fra Krokstadelva til Drammen Skisenter. Drammen skisenter har blant annet alpinanlegg, skiskole, klatrepark med mer, så her kan hele familien boltre seg året rundt. Ellers har Solberg Sportsklubb flotte fasiliteter – idrettshall, fotballbane og skøytebane, og det er også flere lekeplasser, treningssenter med mer i området.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Kiwi Solbergsenter, Kiwi XL Åssiden og Meny Åssiden. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger både Buskerud Storsenter og Drammen sentrum kun ca. 10-12 minutters kjøring fra eiendommen, og på Gulskogen er det også et stort, moderne kjøpesenter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, og nærmeste busstasjon ligger ca. 6-7 minutters gange fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Krokstadelva, 10 min til Drammen, 22 min til Liertoppen, 27 min til Kongsberg, samt 43 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Solberg barneskole og Killingrud ungdomsskole, som ligger rett ved siden av hverandre. Det finnes også flere barnehager i gangavstand fra boligen, og det er videregående skoler i nærliggende områder.

Byggemåte

Leveransebeskrivelse: Naomi, Nøkkelferdig – Enebolig over 2 plan.

Betongarbeid:
– Fundament for bærende bygningsdeler.
– Støpt betonggulv med isolasjon og radonsikring mot grunn iht. forskriftskrav.
– Fiberplate over terreng.
– Isolerte ringsmurselementer.

Utvendig utforming:
– Kledning.
– Utlekting for lufting av kledning.
– Vindtettplate og vindsperreduk.
– Bindingsverk 36x198mm.
– 200mm mineralull.
– Plastfolie som innvendig diffusjonssperre.
– 50mm utlekting med mineralull.
– Gipsplate.
– Betongtakstein.
– Sløyfer og lekter for lufting under takstein.
– Vindsperreduk.
– Impregnert trefiberplate, 18mm, montert på overkant sperrer.
– Sperretak, alternativt takstoler på utvalgte modeller, som bærende takkonstruksjon.
– Det leveres stigetrinn på tak opp til pipe.
– Det leveres snøfanger på tak.
– Mineralull 300mm.
– Dampsperre.
– Nedforingslekte.
– Gipsplate.

Bjelkelag og etasjeskiller:
– På bjelkelag leveres fuktbestandige sponplater (22mm).
– I våtrom leveres nedsenket bjelkelag.
– Isolasjon 150mm (øvrig bjelkelag/etasjeskille isoleres i henhold til energiberegning).
– himling leveres gipsplater (13mm) på nedforede lekter (48x48mm).

Innvendige overflater:
– Tak og vegger leveres sparklet og malt..
– Det leveres listefritt mellom tak og vegg, samt rundt takvinduer.
– Standard innervegger er isolert med 70mm isolasjon.
– Listverk behandlet fra fabrikk vil ha synlige spikerhoder.
– Innvendige dører leveres ferdig overflatebehandlet med flat terskel. Døren leveres med låskasse og vrider. Alle dører mellom entré/gang og stue samt alle tofløyede dører leveres m/glass.

For ytterligere informasjon se vedlagt leveransebeskrivelse.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 128,70 kvm, Bruksareal: 142 kvm, Bruttoareal: 183,20 kvm, Grunnflate: 89,60 kvm

1.Etasje:
Bta.: 91,6 kvm.
Bra.: 79,8 kvm.
P-rom: 71,9 kvm.
P-rom inneholder: Entre, bad, vaskerom, kjøkken/stue.
S-rom inneholder: Sportsbod.

2.Etasje:
Bta.: 91,6 kvm.
Bra.: 61,9 kvm.
P-rom: 56,8 kvm.
P-rom inneholder: Loftstue, bad, 3 soverom.
S-rom inneholder: Bod.

Standard

Entré
Entreen er meget innbydende med hvitmalt furutrapp opp til andre etasje, samt god plass for skap, kommoder eller lignende. Rommet har delikate, grå fliser (60×60) på gulv med lun gulvvarme, samt vegger malt i fargen Grey Silence. En av veggene er kontrastvegg og males i fargekode NCS S4020-Y10R. Det monteres dimbare LED-lys i himling, og entreen får også fint dagslys fra to store vinduer.

Kjøkken
Boligen har et lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer og en åpen løsning inn mot stuen. Rommet innredes i en tidsriktig stil, med eikeparkett, malte vegger (i fargen Grey Silence) og dimbare LED-lys. Innredningen leveres fra Ikea, og hvitevarene består av stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys. Over kjøkkenbenken er det vindu, og den åpne løsningen inn mot stuen gir en luftig og sosial romfølelse.

Stue
Stuen blir lys og romslig – et nydelig rom med stilige detaljer og god plass for både sofa og spisebord. Rommet får store vindusflater og utgang til hage, og den åpne løsningen inn mot kjøkkenet bidrar til et fint gjennomlys. Mellom stuen og kjøkkenet monteres det en stemningsfull peisovn av type Duo 5 fra Nordpeis, inkludert glassplate på gulvet. I tillegg får stuen trestavs parkettgulv av type Eik Concerto, vegger malt i fargen Grey Silence, samt hvit himling med dimbare LED-lys.

Loftstue
Boligen får også en pen loftstue med samme gulv og fargevalg som stuen. Loftstuen vi i tillegg ha flotte takvinduer, og det blir god plass for sofa, tv med mer. Rommet gir mulighet for litt ekstra spillerom og privatliv for familien, og blir praktisk plassert mellom soverommene i andre etasje.

Bad/vaskerom
Det etableres to delikate bad i boligen, ett i hver etasje, i tillegg til eget vaskerom. Badet i første etasje får grå fliser på gulv (60×60) og grå fliser på vegg (30×60). Rommet får også gulvvarme, downlights og et veggmontert toalett, samt et dusjhjørne med innfellbare glassdører. Innredningen blir en heldekkende servant (60 cm) med underskuffer, og over servanten monteres det speil med integrert belysning.

Badet i andre etasje får pene, lysegrå fliser på gulv (60×60) og lysegrå fliser på veggene (30×60). Rommet får også gulvvarme, downlights og veggmontert toalett, samt et dusjhjørne med innfellbare glassdører. I tillegg får badet en heldekkende servant (90 cm) med underskuffer, og over servanten monteres det speil med integrert belysning.

Vaskerommet vil ligge i første etasje, i praktisk tilknytning til entreen. Rommet får også egen inngang via sportsbod. Det legges grå fliser (30×30) på gulvet, med lun gulvvarme, og veggene males i en tidsriktig farge (Grey Silence). Innredningen leveres av Ikea og består av en arbeidsbenk med nedfelt utslagsvask og Grohe Minta blandebatteri/kran med uttrekk. Under benken er det skap, samt nisje for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Eneboligen får tre pene soverom, alle i andre etasje. Det største soverommet får eikeparkett på gulv, og vegger malt i fargen Illuminated Paris. Rommet får også et stort, flott walk-in closet. De to andre soverommene får også eikeparkett på gulv, samt vegger malt i fargen Natural Wave. Soverommene er romslige, med god plass til skap, og boligen vil ellers ha lagringsmuligheter i innvendig bod.

For ytterligere informasjon se vedlagt leveransebeskrivelse.

Utstyr

Det er p.t. ikke inngått avtale med selskaper for tv-signaler og internett. Det blir opp til kjøper å velge leverandør. Eier har undersøkt at for eks. NextGenTel kan levere brebånd og TV løsninger til eiendommen.

Oppvarming – Teknisk

Boligen vil oppvarmes med elektrisitet, herunder gulvvarme, supplert med vedfyring. Det elektriske anlegget får selvfølgelig automatsikringer. I tillegg får boligen sentralstøvsuger og ventilasjonsanlegg.

For ytterligere informasjon se vedlagt leveransebeskrivelse.

Parkering / Garasje

Det er gode parkeringsmuligheter på egen eiendom. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Det er plass for å bygge garasje/carport på tomten. Selger kan være behjelpelig med tilbud for å bygge garasje/carport på tomt. Kontakt Eiendomsmegler for tilbud på dette.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PrivatMegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Tomten er på ca. 460 kvm, og eiendommen har gode solforhold. Det er fin utsikt nedover mot Solbergelva og mot åsene på Mjøndalen-siden. Fra stuen vil det være utgang til uteplass, og det er også utgang til hagen fra en sportsbod. Boligens kledning leveres med ett strøk hvit grunning, samt ett strøk valgt farge fra fabrikk som tilvalg. Boligen vil ikke anses som ferdig malt, og siste strøk maling må påføres innen påfølgende sommer.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 1045643.
Bestemmelse om vann/kloakk.
19.07.2018.
Rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:798.

Rettigheter på andre eiendommer:
Rettigheter på 0625-45/72.
Rettigheter i eiendomsrett.
Dagboknr.: 939408.
Bestemmelse om veg.
26.06.2018 21:00.
Rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:798.
Rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:805.
Rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:1678.

Rettigheter på 0625-45/798, 0625-45/805, 0625-45/1681.
Rettigheter i eiendomsrett.
939408.
Bestemmelse om veg.
26.06.2018 21:00.
Rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:1678.
Gjelder denne registerenheten med flere.

Ingen andre rettigheter eller servitutter registrert på eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp ifølge Nedre Eiker kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest vil bli levert.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN
Plan ID: 20159999.
Ikrafttredelsesdato: 07.10.2015.
Område: A.
Formål: Boligbebyggelse.

Eiendommen ligger ikke innenfor henssynssoner i reguleringsplan.

Det er ikke registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen.

Kommuneplanen kan leses i sin helhet på kommunes sine hjemmesider.
Se link: https://www.nedre-eiker.kommune.no/globalassets/byggesaker-plansaker-kart/dokumenter/utvikling/kommuneplan-2015/kommuneplanens-arealdel-2015-2026.pdf

For ytterligere informasjon se vedlagt kommuneplan samt diverse dokumenter fra kommunen angående arealplaner.

Faste, løpende kostnader

– Bygningsforsikring.
– Årsgebyr renovasjon.
– Kommunale avgifter vann og avløp.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, innboforsikring, bygningsforsikring, internett, evt. fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr og evt. påkobling av tv/internett.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Det foreligger ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Planlagt overtagelse

Estimert overtakelse ca. juni 2019.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Oppgjør (Kr.4 937,50)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 200 000,-) (Kr.50 000)
KLiKK – Digital Markedsføring (Kr.3 990)
Foto (Kr.4 250)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 500)
Totalt kr. (Kr.75 677,50)
I tillegg kommer kostnader til foto og evt. fornyelse av finn annonser. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale for direkte utlegg summert på side 1 og side 3 i oppdragsavtalen og avholdte visninger. Ved oppsigelse og utløp av oppdragsavtalen påløper i tillegg et gebyr på kr. 9 900.

Omkostninger

5 200 000,- (NB: prisen er fast)

Omkostninger
35 000,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
——————————————————–
36 249,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
5 236 249,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 625
Gårdsnr: 45
Bruksnr: 1678

Rapporter annonse

FINN-kode
148929522
Sist endret
2. sep 2019 18:58
Referanse
83190068

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.