Solgt: 3 000 000,-

Solbergmoen – Betydelig oppgardert rekkehus med flott utsikt over elven, to sydvendte terrasser og fellesparkering!

Rekkehus 2 Bedroom 1 Bathroom 138 ft2

Rekkehus solgt i Solbergmoen Nedre Eiker

Contact An Agent

Solbergmoen – Betydelig oppgardert rekkehus med flott utsikt over elven, to sydvendte terrasser og fellesparkering!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=74709975

 

Sollia 15 H, 3058 Solbergmoen

Prisantydning
2 790 000,-
Verditakst
2 800 000,-
Kommunale avg.
4 060,-
Lånetakst
2 380 000,-
Primærrom
138 m²
Bruksareal
155 m²
Soverom
2
Bruttoareal
168 m²
Rom
4
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
128 m² eiet
Byggeår
1976
Energimerking
E

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

  • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål eller privatvisning på tlf 93 69 33 81

Sollia 15 H, 3058 Solbergmoen

Nedre Eiker kirke
0.3 km
Mjøndalen stasjon
3.8 km
Kiwi Solbergelva
0.6  km
Stenseth skole (1-7 kl.)
1.6 km
Rosendal skole (1-10 kl.)
3.2 km
Solberg skole (1-7 kl.)
2.6 km
Krokstad skole (1-7 kl.)
3.8 km

Vurdert av 5 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Parkett, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV, Moderne, Sentralt, Garasje/P-plass, Turterreng, Offentlig vann/kloakk, Utsikt

Presentasjon Sollia 15 H

Sollia 15 H er et meget attraktivt rekkehus over tre plan, beliggende på solrik tomt med idyllisk utsikt utover elven. Innvendig ble boligen gjennomgående oppgradert i 2013 og fremstår som pent oppusset med tidsmessige fargevalg og påkostede innredningsdetaljer. Blant annet ble kjøkkeninnredning og hvitevarer skiftet, samt bad og separat wc modernisert.

Rekkehuset har utgang til sydvendt terrasse og markterrasse fra henholdsvis stuen og ett av soverommene. Videre finnes det et hellelagt uteareal ved inngangsparti. Det er parkering på felles utendørs parkeringsplass.

Boligen innehar entré med garderobeløsning, meget elegant kjøkken med tilhørende hvitevarer, tiltalende stue med flott utsikt fra gode vindusflater, og en stilfull kjellerstue med bar, vedovn og el-peis. Videre har boligen et delikat baderom med dusjhjørne, og separat wc. I tillegg finnes det to soverom og ett innredet rom med garderobeløsning på alle, samt lagringsplass i walk-in-closet, innvendig bod og utendørs bod.

Eiendommens kvaliteter:
– Meget attraktivt rekkehus over tre plan.
– Gjennomgående oppgradert i senere år.
– Idyllisk og flott utsikt utover elven.
– Solrik, sydvendt markterrasse og terrasse.
– Innbydende entré med garderobeskap.
– Elegant, nyere kjøkken med hvitevarer.
– Stue med vedovn og plass for spisebord.
– Stilfull kjellerstue med bar, vedovn og el-peis.
– Delikat bad med dusjhjørne, separat wc.
– Opplegg for vaskemaskin i baderommet.
– To gode soverom, samt ett innredet rom.
– Tilhørende garderobeløsning på alle tre.
– Walk-in-closet, innvendig bod og utebod.
– Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Rekkehuset ligger i enden av blindvei, i et meget attraktivt og særdeles barnevennlig boligområde på Solbergmoen i Nedre Eiker kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. En kort sykkeltur unna ligger Solberghallen og de flotte fasilitetene til Solberg Sportsklubb med fotball- og skøytebane.

Ellers er det lekeplass, lysløype, skiløyper og treningssenter i området. Ønsker du å utfordre alpinkunnskapene er du en liten biltur unna Drammen Skisenter på Åssiden. I området ligger også hallen til Drammen Tennisklubb med fire baner. Legg gjerne turen innover Solbergåsen og Solbergfjellet eller til Karindammen og Vasshella med deilige bademuligheter. Det er også kort vei til Ekenes svømmehall.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Solbergelva og Kiwi Krokstadelva, Meny Åssiden og Spar. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Buskerud Storsenter og Gulskogen store, moderne kjøpesentre med et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Nedre Eiker kirke og ligger ca. 300 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Krokstadelva, 13 min til Drammen, 22 min til Liertoppen, 26 min til Kongsberg, samt 44 min til Oslo S.

Eiendommen har gangavstand til Solberg barneskole og Killingrud ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Rekkehus over tre plan med parkering på felles utendørs parkeringsplass.

Byggemåte

Grunnmasser av fjell, sprengsteinsfylling og pukk. Støpt betong fundament/gulv som er glattpusset. Grunnmur oppført av betong. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk. Utvendig liggende kledning og murpuss. Murvegger i leilighetsskillet. Flatt tak (lagt om i 2011) som er tekket med sveiset foliemembran. Vinduer av tre, med to-lags glass. Teglsteinspipe som er pusset og malt inne i boligen, og den er murt til spekk over tak. For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 138 kvm, Bruksareal: 155 kvm, Bruttoareal: 168 kvm

2.Etasje:
Bta.: 60 kvm.
Bra.: 56 kvm.
P-rom: 51 kvm.
S-rom: 5 kvm.
P-rom inneholder: Entré, stue/kjøkken og trapperom.
S-rom inneholder: 1 bod.

1.Etasje:
Bta.: 54 kvm.
Bra.: 50 kvm.
P-rom: 50 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom, disponibelt rom som i dag blir brukt som soverom, bad/vaskerom, 2 soverom og wc.

Underetasje:
Bta.: 54 kvm.
Bra.: 49 kvm.
P-rom: 37 kvm.
S-rom: 12 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom og peisstue.
S-rom inneholder: 2 boder.

Annet

Det er god lagringsplass i 2 innvendige boder.

Standard

Entré
Boligen har adkomst vi overbygd inngangsparti og hvit inngangsdør med glassfelt. Entreen er lys og innbydende med grå, rektangulære fliser på gulv, hvitmalte vegger og listverk, samt et praktisk garderobeskap med god plass for oppbevaring av ytterklær. Ved inngangsdøren er det montert alarmpanel. Det tidsmessige farge- og materialvalget harmonerer god med øvrige rom.

Stue og kjøkken
I andre etasje ligger stue og kjøkken i åpen løsning med hverandre. Den åpen løsningen skaper en god, sosial arena for så vel koselige familiekvelder som middagsselskaper i gode venners lag. Rommet har rikelig med lysinnslipp, og utsikt til elva, fra gode vindusflater og altandør ut mot sydvendt terrasse.

Det er lagt mørk laminat på gulvet og veggene er holdt i hvitt. Her er det god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. I overgangen mot kjøkkenet bidrar en klassisk vedovn til å gi rommet en hjemmekoselig atmosfære.

Kjøkkenet er lyst og meget elegant med god benke- og lagringsplass, samt sentrert kjøkkenøy mot stuen med nedfelt induksjonstopp, overhengende ventilator,og spiseplass. Den takhøye innredningen fra 2013 har hvite, profilerte fronter, vitrineskap, benkebelysning, grå flisplate over benk, og laminert benkeplate med enkel vaskekum.

Videre har kjøkkenet integrert stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og side-by-side kjøleskap med vanndispenser og isbitfunksjon. Rommet har mørk laminat på gulv og downlights langs overskap.

Kjellerstue
Kjellerstuen fremstår som hentet ute av et boligmagasin, og er stilfullt oppusset med antrasittgrå fliser på gulv, samt grove, gråpussede vegger. Bakveggen mot innvendig bod og walk-in-closet er kledd med gråmalt panel. Rommet gulvvarme, downlights, og integrert spotbelysning i vegg i trappeløp. Videre er det plassert en effektiv vedovn ved pipeløp og brannvegg kledd i naturstein, samt en stilfull, vegghenget el-peis på motsatt vegg.

Rommet har rikelig med plass for romslig salonggruppe og tv-løsning. Her finnes det også en trivelig bar med tilhørende kombinert kjøl/frys, noe som legger forholdene godt til rette for sosiale sammenkomster.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder bad og separat wc, begge modernisert i 2013. Badet i førsteetasjen er delikat innredet med lysegrå fliser på gulv, fliser i skiftende gråtoner på vegg, samt mosaikkfliser i ulike bruntoner på vegg i dusjsone.

Videre har rommet gulvvarme, elektrisk avtrekksvifte, speil med belysning, heldekkende dobbelservant på servantmøblement, og høyskap. I tillegg finnes det veggmontert toalett, dusjhjørne med regnfallsdusj og innfellbare glassdører, elektrisk håndkletørker, og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Rekkehuset har to gode soverom, samt ett innredet rom som i dag benyttes som soverom. Det er tilhørende garderobeløsning på alle rommene. Fra ett av soverommene er det utgang til markterrasse. Boligen har for øvrig god lagringsplass i garderobeskap i entré, walk-in-closet, innvendig bod og utendørs bod.

Utstyr

Det er p.t inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Get.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med stedvis panelovner, gulvvarme på baderom, wc og i kjellerstue, supplert med luft til luft varmepumpe, samt eldre vedovn i stuen og kjellerstuen. Ventilasjon med bl.a. elektriske avtrekksvifte på bad og wc. Ventilator i kjøkken. Sikringsskap med automatsikringer.

Videre har boligen nyere 200 liters varmtvannsbereder plassert i kjellerbod, mulighet for kabel-tv, bredbånd og telefoni fra Get, mulighet for tilknytning til fibernett, tyveri- og brannalarm tilkoblet vaktsentral, samt utebelysning og balkongmarkise.

Parkering / Garasje

Det er parkering på felles utendørs parkeringsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PrivatMegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Rekkehuset er bygget inn i terrenget på solrik, sydvendt tom med idyllisk utsikt over elven. Mot elven er det bygget en romslig, delvis overbygd markterrasse med omkransende gjerde og hekk langs ytterkant. Videre er det utgang fra stuen i andre etasje til terrasse med tilsvarende utsikt og solforhold. Terrassen har markise for effektiv solavskjerming og utebelysning. Det medfølger utemøbler til begge uteplasser.

På fremsiden er det anlagt en solrikt, hellelagt uteareal ved inngangsparti. For øvrige finnes det asfaltert, felles adkomst.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle eierboliger.

Servitutter

Gnr 45 Bnr 1129
Servitutter i grunn:
04.09.1981 7655
BESTEMMELSE OM VEG
BESTEMMELSE OM ANLEGG OG VEDLIKEHOLD AV LEDNINGER M.V.
Med flere bestemmelser
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

03.11.1982 9554
BESTEMMELSE OM VEG
BESTEMMELSE OM ANLEGG OG VEDLIKEHOLD AV LEDNINGER M.V.
Med flere bestemmelser
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Eiendommens rettigheter

Servitutter:
BESTEMMELSE OM VEG
Rettighet hefter i: 0625 / 45 / 93 / /
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Andel i realsameie
Gnr 45 Bnr 90 / IDEELL: 1 / 8
Gnr 45 Bnr 876 / IDEELL: 1 / 8
Gnr 45 Bnr 877 / IDEELL: 1 / 8
Gnr 45 Bnr 951 / IDEELL: 1 / 8
På disse eiendommene foreligger det også servitutter og rettigheter. Disse ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp. Det er installert vannmåler i boligen.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bygningen i følge Nedre Eiker kommune. Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 510 204,- pr 31.12.14
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 224 489,- pr 31.12.14

Reguleringsforhold

Reguleringsplan:
Eiendommen er uregulert og det er derfor kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, som gjelder vedrørende tomtens tillatte bebygde areal (BYA%).

Kommuneplan:
Ihht. Kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, er eiendommen avsatt til boligbebyggelse «A».
Kommuneplanens punkt 9.1.Boligbebyggelse
Jfr. Kommuneplanens er områder for boligbebyggelse inndelt i 5 områder; A, B, U1, U2 og U3. For dette området gjelder følgende:
Boligformål A; I disse områder skal ikke grad av utnytting overstige 35% BYA. Kommuneplanen arealdel overstyrer reguleringsbestemmelsene når det gjelder utnyttelsesgrad (BYA), med mindre annet er fastsatt i godkjent regulerings- eller bebyggelsesplan vedtatt etter 01.01.1999.

Det henvises til kommuneplanen for ytterligere opplysninger. Kommuneplanen ligger ikke vedlagt i prospektet. Denne kan leses på kommunens hjemmeside. Kan også fåes ved henvendelse til megler.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2015 et strømforbruk på ca. kr. 7 240,-.

Kommunale avgifter kr. 4 060,- pr. år.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Nemi, kr. 2 579,- per år(2015).

Andre utgifter
– Årsgebyr renovasjon kr. 2 449,-. Stor familie m/hjemmekompostering.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Omkostninger

2 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
75 000,- (Dokumentavgift)
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
——————————————————–
85 449,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
2 875 449,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 625
Gårdsnr: 45
Bruksnr: 1129

Rapporter annonse

FINN-kode: 74709975

Sist endret: 30. apr 2016 03:13

Referanse: 83160062

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.