Solgt: 4 200 000,-

Solbergelva/Nedre Eiker – Innholdsrik familiebolig/enebolig over 3 plan med 4 soverom, flere stuer og 2 bad + vaskerom. Boligen har nyere dobbelgarasje med loft, gode solforhold, koselig hage og flotte uteplasser. Barnevennlig og rolig område.

Solgt: 4 200 000,- 4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage 153 ft2

Solbergelva/Nedre Eiker - Innholdsrik familiebolig/enebolig over 3 plan med 4 soverom, flere stuer og 2 bad + vaskerom. Boligen har nyere dobbelgarasje med loft, gode solforhold, koselig hage og flotte uteplasser. Barnevennlig og rolig område.

Contact An Agent

Solbergelva/Nedre Eiker – Innholdsrik familiebolig/enebolig over 3 plan med 4 soverom, flere stuer og 2 bad + vaskerom. Boligen har nyere dobbelgarasje med loft, gode solforhold, koselig hage og flotte uteplasser. Barnevennlig og rolig område.

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=121628121

 

 

Olleveien 32, 3057 Solbergelva

Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Primærrom
153 m²
Bruksareal
207 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
1962
Energimerking
F – gul
Rom
6

Presentasjon Olleveien 32

Opplev boligen i en unik 3D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Olleveien 32 er en flott og innholdsrik familiebolig over tre plan med en god og fleksibel planløsning. Eiendommen ligger i et stille og rolig område med umiddelbar nærhet til skog og mark, noe som gir et rikt og variert friluftsliv. Det er også gangavstand til skoler, Solberghallen og de flotte fasilitetene til Solberg Sportsklubb.

Boligen har en pen og velholdt tomt på ca. 1,2 mål med en solrik hage som innbyr til lek. I tillegg er det flere flotte uteplasser, godt tilrettelagt for herlig sommerhygge. Det er gode parkeringsmuligheter i dobbelgarasje og på gruslagt gårdsplass. Dobbelgarasjen har også loft.

Innvendig fremstår boligen som lys og tiltalende med tidsmessige fargevalg og gode vindusflater. Boligen består av et pent kjøkken med integrerte hvitevarer og spiseplass, samt en romslig stue med fin utsikt og peisovn. Boligen har også en mellomgang som kan brukes som en loftstue og en koselig kjellerstue hvor familien kan ha hyggelige filmkvelder. Videre er det to pene bad, et separat vaskerom og hele fire soverom. Det ene badet har utgang til gårdsplass og tre av soverommene har garderobeskap. Boligen har for øvrig god lagringskapasitet både inne som ute.

HØYDEPUNKTER
– Familiebolig med fleksible løsninger.
– Parkering i dobbelgarasje og på tomt.
– Skjermet hage, utebod og lekestue.
– Solrike uteplasser, flere med utsikt.
– Luftig entré med garderobenisje.
– Kjøkken med integrerte hvitevarer.
– Stue, kjellerstue og mellomgang/loftstue.
– Stuen har godt lysinnslipp og peisovn.
– To pene bad, ett med egen utgang.
– Separat vaskerom i kjelleretasjen.
– Fire soverom, tre med garderobe.
– Boligen har god lagringskapasitet.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Det er installert tre varmepumper.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde i Solbergelva, i Nedre Eiker kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er gangavstand til Solberghallen og de flotte fasilitetene til Solberg Sportsklubb med fotball- og skøytebane.

Ellers er det lekeplass og treningssenter i området. Inngang til Solbergåsen og Solbergfjellet ligger i umiddelbar nærhet med lysløype og skiløyper i vakkert skogsterreng. Legg gjerne turen til Karindammen, Vasshella, Ner- og Mellomdammen med deilige bademuligheter. Ønsker du å utfordre alpinkunnskapene er du en liten biltur unna Drammen Skisenter på Åssiden.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Solbergsenter og Meny Åssiden. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Buskerud Storsenter og Gulskogen store, moderne kjøpesentre med et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Hågenstad som ligger ca. 700 meter fra boligen. Toget tar du fra Mjøndalen stasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Krokstadelva, 10 min til Drammen, 22 min til Liertoppen, 27 min til Kongsberg, samt 43 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Solberg barneskole og Killingrud ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Enebolig over tre plan. Dobbelgarasje med loft. Vinterhage. Utebod. Lekestue.

Byggemåte

Grunnmasser av fjell, stein og jord. Støpt betongdekke på faste masser. Betongvegger i kjeller. Bjelkelagskonstruksjon i tre. Bindingsverksvegger av tre. Saltak konstruksjon. 2 lags vinduer fra ukjent år, antatt fra opprinnelig byggeår. Planja stålplater på tak. Takrenner og nedløp i plastbelagt stål.

For ytterligere informasjon se vedlagt protakstrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 153 kvm, Bruksareal: 207 kvm, Bruttoareal: 230 kvm

1.Etasje
Bta.: 101 kvm.
Bra.: 95 kvm.
P-rom: 95 kvm.
P-rom inneholder: Soverom 1: 16,4 kvm. Soverom 2: 4,4 kvm. Bad: 4,7 kvm. Entre/Hall: 11,1 kvm. Kjøkken: 12 kvm. Stue: 31,1 kvm.

2.Etasje
Bta.: 32 kvm.
Bra.: 21 kvm.
P-rom: 21 kvm.
P-rom inneholder: Soverom 1: 7,6 kvm. Mellomgang: 4 kvm. Soverom 2: 9 kvm.

Underetasje
Bta.: 47 kvm.
Bra.: 44 kvm.
P-rom: 37 kvm.
P-rom inneholder: Vaskerom: 11,3 kvm. Gang/Hall: 7,7 kvm. Kjellerstue: 14 kvm. Bad: 3,6 kvm.
S-rom: 7 kvm.
S-rom inneholder: Bod: 7 kvm.

Garasje
Bta.: 50 kvm.
Bra.: 47 kvm.
S-rom: 47 kvm.
S-rom inneholder: Garasjerom.

Annet

Utebod.

Standard

Entré
Boligen har et hyggelig inngangsparti med steinbelagte arealer og plass til utemøblement. Entréen har god størrelse og gir et godt førsteinntrykk av boligen. Rommet har skipsgulv og malte veggflater i en dus farge som harmonerer med øvrige rom. I en praktisk nisje med plassbygde overskap er det plass til yttertøy og sko.

Kjøkken
Boligen har et pent kjøkken i god stand og med god benke- og skapplass. Den takoppforede innredningen er holdt i en klassisk stil med hvite profilfronter og nøttefarget benkeplate med dobbel oppvaskkum. Over kokesonen er det ventilator og mørke plater. Videre har kjøkkenet kaffemaskin, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin i integrert utførelse. Komfyren er frittstående. Rommet har også parkettgulv, elektrisk peis og plass til spisebord under et vindu.

Stue
Eneboligen har en romslig stue med plass til hele familien. Gulvet er lagt med skipsgulv i lun kontrast til Skagen grå mdfplater, og en nyoppført trapp fører opp til andre etasje. Store vindusflater på to sider åpner for dagslys og flott utsikt, mens en glassdør fører ut til deilige uteplasser og hage. Stuen har også varmepumpe supplert med en moderne peisovn for ekstra kos og varme. Rommets fine utforming gir god plass til både sofaløsning, tv-møblement og spisebord.

Kjellerstue og mellomgang som kan benyttes som loftstue
Boligen har i tillegg en mellomgang som kan benyttes som loftstue og en kjellerstue, noe som gir stor fleksibilitet og gode løsninger for en familie. Her kan familien møtes til en hyggelig filmkveld, de voksne kan trekke seg tilbake med en god bok, eller barna ha venner på besøk.

Den koselige kjellerstuen har parkettgulv og malte panelvegger i behagelig grått. Høytsittende vinduer slipper dagslyset til, mens en varmepumpe bidrar til jevn temperatur gjennom hele året. Rommet lar seg enkelt møblere med både sofaløsning og tv-møblement.

Bad/vaskerom
Boligen inneholder to bad og et separat vaskerom. Badet i første etasje fremstår som et praktisk familierom med lyse, delikate veggfliser og mørke gulvfliser med lun gulvvarme. Innredningen består av heldekkende dobbelservant, skuffeseksjon med fronter i trestruktur, tilhørende høyskap og speil. Rommet har også downlights, frittstående toalett og dusjkabinett med mørke bakvegger. En glassdør slipper dagslyset til og fører ut til gruslagt gårdsplass.

Bad 2
Badet i kjelleretasjen er lyst og trivelig med grå gulvfliser og grå vegger i en kombinasjon av mur og panel. Innredningen består av heldekkende servant på underskap med hvite fronter, speilskap og belysning. Videre har rommet gulvvarme, frittstående toalett og dusjkabinett med skyvedører.

Vaskerom
Vaskerommet ligger i kjelleretasjen med malt betonggulv og lysmalte murvegger med stedvis hvite mosaikkfliser. En hvit benkeplate med nedfelt skyllekum danner en fin arbeidsflate, og under benken er det opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Rommet har også åpne hyller for praktisk oppbevaring av såper og annet tilbehør.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fire tiltalende soverom med tilhørende garderobeløsning på tre. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. plassbygde overskap i entré, kjellerbod og utebod. I tillegger det god lagringsplass på loftet i garasjen.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Viken Fiber/Altibox.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med tre varmepumper og gulvvarme på bad. I tillegg er det peisovn i stuen. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkken og våtrom, øvrig ventilasjon er naturlig. Sikringsskapet har automatsikringer. Videre har boligen en Høiax varmtvannsbereder med en kapasitet på 300 liter. Bredbånd og tv-signaler leveres av Altibox fra Viken Fiber. Boligen har også utekran.

Parkering / Garasje

Det er parkering i dobbelgarasje oppført i 2013 og på stor, gruslagt gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen på 1 273 kvm fremstår som velholdt og pent opparbeidet. På fremsiden av boligen er det en stor, gruslagt gårdsplass og en steinbelagt markterrasse tilknyttet inngangspartiet. På motsatt side er det en skjermet hage med plenareal, uthus, lekestue, grillplass og flere, flotte uteplasser – med andre ord godt tilrettelagt for herlige sommerdager.

Fra stuen er det utgang til en sydøstvendt terrasse på ca. 25 kvm med fin, naturskjønn utsikt. Terrassen har tredekke og hvitmalt rekkverk. En stor markise gir svalende skygge på varme soldager. Trapper på hver side av terrassen fører ned til hagen og en koselig, delvis overbygget markterrasse som kan benyttes fra tidlig vår til sen høst. Uteplassen har steinbelagt dekke og vegger som skjermer mot vær og vind.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder alle eneboliger.

Servitutter

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 900267
Bestemmelse om vannrett
28.06.1920
RETTIGHETSHAVER:Nedre Eiker Kommune
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser

Dagboknr.: 900159
Bestemmelse om vannledn.
16.06.1930
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:157

Dagboknr.: 3067
Bestemmelse om veg
20.08.1962
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:552

Dagbonr.: 5766
Bestemmelse om veg
16.12.1964
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:571
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:619

Dagboknr.: 4137
Best. om adkomstrett
30.09.1965
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:655
Med flere bestemmelser

Dagboknr.: 1853
Bestemmelse om veg
07.05.1966
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:681

Dagboknr.: 5146
Bestemmelse om veg
13.09.1969
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:775
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser

Dagboknr.: 5147
Bestemmelse om bebyggelse
13.09.1969
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:775
Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold
til Bygningsloven

Dagboknr.: 10032
Bestemmelse om veg
15.12.1978
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:1039

Dagboknr.: 948902
Best. om vann/kloakkledn.
17.10.2016
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:1667
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 948902
Best. om vann/kloakkledn.
17.10.2016
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:1668
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagbknr.: 948902
Best. om vann/kloakkledn.
17.10.2016
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:1669
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 948902
Best. om vann/kloakkledn.
17.10.2016
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:1670
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 948925
Bestemmelse om veg
17.10.2016
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:1667
Bestemmelse om vedlikehold

Dagboknr.: 948925
Bestemmelse om veg
17.10.2016
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:1668
Bestemmelse om vedlikehold

Dagboknr.: 948925
Bestemmelse om veg
17.10.2016
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:1669
Bestemmelse om vedlikehold

Dagboknr.: 948925
Bestemmelse om veg
17.10.2016
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:1670
Bestemmelse om vedlikehold

Rettigheter på andre eiendommer:

Rettigheter på 0625-45/55
Rettigheter i eiendomsrett
Dagboknr.: 900244
Bestemmelse om vannrett
26.11.1917
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:56

Rettigheter på 0625-45/55
Rettigheter i eiendomsrett
Dagboknr.: 900244
Bestemmelse om veg
26.11.1917
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:56
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:57

Rettigheter på 0625-45/297
Rettigheter i eiendomsrett

Dagboknr.: 990017
Bestemmelse om veg
27.03.1945
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:56

Rettigheter på 0625-45/379
Rettigheter i eiendomsrett

Dagboknr.: 927
Bestemmelse om vannrett
24.03.1952
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:56

Rettigheter på 0625-45/1039
Rettigheter i eiendomsrett

Dagboknr.: 10032
Bestemmelse om vannledn.
15.12.1978
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:45 Bnr:56

Det bygges boliger/leiligheter på nærliggende tomt. Ta kontakt med Eiendomsmegler for ytterligere informasjon.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Nedre Eiker kommune.

I tillegg er boligen tilknyttet et privat hagevanningsanlegg/brønn sammen med naboer. Her betaler det selger noen hundrelapper i året for å benytte dette utevannet.

Boligen eier deler av veien. Se vedlagt kart i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver fra byggeår. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen. Det ble ikke utstedt ferdigattest/brukstillatelse i Nedre Eiker kommune før rundt 1970 og gjeldende bolig ble oppført i 1963. Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 657 130,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 102 816,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN
Plan ID: 20159999.
Ikrafttredelsesdato: 07.10.2015.
Område: A.
Formål: Boligbebyggelse.

REGULERINGSPLAN
Plan ID: 20110015.
Navn på arealplanen: Detaljregulering for Tunvollveien 11.
Plan type: Detaljregulering.
Ikrafttredelsesdato: 29.01.2014.
Felt:B6.

Plan ID: 20110015.
Navn på arealplanen: Detaljregulering for Tunvollveien 11.
Plan type: Detaljregulering.
Ikrafttredelsesdato: 29.01.2014.
Felt: V3.

For ytterligere informasjon se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, kommuneplan, samt diverse dokumenter fra kommunen.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2017 et strømforbruk på ca. kr. 23 050,-.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 7 141,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Tryg med Avtalenr. 4826374.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 3 336,-. Standard.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt. fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet byggetegninger. Byggetegninger foreligger ikke. Dette er trolig grunnet boligens opprinnelige alder. Det går da ikke å kontrollere hvilke rom som er godkjent for rom for varig opphold. For ytterligere spørsmål kontakt megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Rapporter annonse

FINN-kode: 121628121

Sist endret: 21. jun 2018 15:53

Referanse: 83180188

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.