Solgt: 3 050 000,-

Solbergelva – Koselig rekkehus med idyllisk hage i blindvei. Sol fra morgen til kveld – Garasje – 3 sov, 2 stuer, 2 bad!

Rekkehus 3 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 120 ft2

Rekkehus solgt i Solbergelva

Contact An Agent

Solbergelva – Koselig rekkehus med idyllisk hage i blindvei. Sol fra morgen til kveld – Garasje – 3 sov, 2 stuer, 2 bad!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=75849853

 

Dueveien 7 A, 3057 Solbergelva

Prisantydning
2 790 000,-
Verditakst
2 900 000,-
Fellesgjeld
144 496,-
Totalpris
2 934 496,-
Lånetakst
2 465 000,-
Fellesformue
13 260,-
Felleskost/mnd.
3 751,-
Primærrom
120 m²
Bruksareal
125 m²
Soverom
3
Bruttoareal
141 m²
Rom
5
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Andel
Tomteareal
1 012 m² eiet
Byggeår
1960
Forkjøpsrett
Nei.
Energimerking
F

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

  • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Dueveien 7 A, 3057 Solbergelva

Hågenstad
0.3 km
Mjøndalen stasjon
4.6 km
Kiwi Solbergelva
1.4  km
Solberg skole (1-7 kl.)
1.1 km
Stenseth skole (1-7 kl.)
4 km

Vurdert av 10 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Høflige
Kvalitet på skolene
Bra

Les mer om nabolaget

Felleskostnader inkluderer

Medlemskontigent i NBBO, kommunale avgifter, renovasjon, forretningsførsel, bygningsforsikring, diverse vedlikehold, kabel- TV, internett og nedbetaling av andel fellesgjeld.

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV, Moderne, Sentralt, Garasje/P-plass, Turterreng, Offentlig vann/kloakk, Utsikt

Presentasjon Dueveien 7 A

Dueveien 7 A er et tiltalende og innholdsrikt rekkehus over tre plan med god planløsning og standard. Boligen har blitt vesentlig oppgradert de senere år, med blant annet nytt kjøkken i 2012, ny utvendig drenering i 2014, terrasse i 2016 samt flere inn- og utvendige overflatebehandlinger. Rekkehuset har garasje og en solrik terrasse og hage. Her kan lange sommerdager nytes i rolige og idylliske omgivelser.

Entreen tar deg inn i første etasje hvor du finner et lekkert og moderne kjøkken, samt en lys og tiltalende stue. Stuen har varmepumpe, peisovn og utgang til terrasse og hage. I boligens andre etasje ligger tre luftige soverom og et bad med dusj og toalett. Kjelleretasjen inneholder en romslig og koselig kjellerstue, lagringsbod, samt et stort bad med deilig boblebadekar for ekstra nytelse og velvære.

Eiendommen blir malt med Jotun skumring farge som er gråhvit nr. 9904 på vegg og Jotun zink som er grå på karmer i august/september 2016.

INGEN FORKJØPSRETT!

Eiendommens kvaliteter:
– Innholdsrikt rekkehus med god standard.
– 3 soverom, 2 stuer og 2 bad.
– Lys og luftig enderekkehus.
– Garasjeplass m/ elektrisk fjernstyrt portåpner.
– Utendørs parkeringsplass.
– Flott terrasse og hage i rolige omgivelser.
– Her er det sol fra morgen til sent på kveld.
– Barnevennlig beliggenhet innerst i blindvei.
– Stille og rolig nabolag.
– Entré med laminat og åpen garderobeløsning.
– Stilfullt kjøkken med alle hvitevarer inkludert.
– Boligen har et kjølerom for ekstra matlagring.
– Stue med flott peisovn og plass for spisebord.
– Kjellerstue med plass for sofa og tv-løsning.
– To bad, det ene med et deilig boblebadekar.
– Opplegg for vaskemaskin på badet i kjeller.
– Tre soverom, to med garderobeløsninger.
– Rikelig med lagringsplass i diverse boder.
– Det elektriske anlegget har automatsikringer.
– Kabel-tv/nett fra Get inkludert i fellesutgifter.
– Dukkestue med stor bod til hagemøbler i bakkant.
– Kort vei til marka med badeplasser, turmuligheter og lysløype.

Beliggenhet

Rekkehuset ligger i et attraktivt og meget barnevennlig boligområde på Solbergelva i Nedre Eiker kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, idrettshall, svømmehall, alpinanlegg og badeplass med mer.

En kort sykkeltur unna ligger Solberghallen og de flotte fasilitetene til Solberg Sportsklubb med fotball- og skøytebane. Ønsker du å utfordre alpinkunnskapene er du en liten biltur unna Drammen Skisenter på Åssiden. I området ligger også Drammen Tennisklubb med fire baner. Legg gjerne turen innover Solbergåsen og Solbergfjellet eller til Karindammen og Vasshella med deilige bademuligheter.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi Solbergsenter og Meny Åssiden. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Buskerud Storsenter og Gulskogen store og moderne kjøpesentre med et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Hågenstad og ligger ca. 300 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Krokstadelva, 10 min til Drammen, 22 min til Liertoppen, 27 min til Kongsberg, samt 43 min til Oslo S.

Eiendommen har gangavstand til Solberg barneskole og Killingrud ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Rekkehus over tre plan med parkering i garasje.

Byggemåte

Boligen er oppført med kjeller, med støpte/murte gulv og vegger. Bjelkelag i etasjeskille. Trekontruksjoner i vegger og tak. Utvendig er boligen kledd med stående trepanel og taket er tekket med decraplater. Vinduer og balkongdør av tre, med to-lags glass. Pipe av tegl, pipen er pusset og malt inne i boligen. Murt peis med innsats i 1. etg. stue.

For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 125 kvm, Bruttoareal: 141 kvm

1.Etasje
Bta.: 47 kvm.
Bra.: 43 kvm.
P-rom: 43 kvm.
P-rom inneholder: Entré, kjøkken, stue og trapperom.

2.Etasje
Bta: 47 kvm.
Bra.: 43 kvm.
P-rom: 43 kvm.
P-rom inneholder: Gang, bad og 3 soverom.

Underetasje
Bta.: 47 kvm.
Bra.: 39 kvm.
P-rom: 34 kvm.
S-rom: 5 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom, kjellerstue og bad/vaskerom.
S-rom inneholder: 1 bod.

Innhold

Det er god lagringsplass i to store boder utvendig og evt. i lekestue. Det er også godt med lagringsplass i boligen.

Standard

Entré
Entreen gir et godt førsteinntrykk av rekkehuset og har blant annet laminat på gulv og åpen garderobeløsning. Rommet er holdt i lyse, tidsriktige farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene i boligen.

Kjøkken
Kjøkkenet er stilfullt og moderne, samt praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Innredningen har lyse, profilerte fronter, vitrineskap, vinhylle, benkebelysning og fliser over laminert benkeplate med enkel vaskekum. Videre er kjøkkenet utstyrt med stekeovn med pyrolyse, keramisk topp, kombinert kjøl/frys, oppvaskmaskin og fritthengende ventilator. Rommet har fliser på gulv og gulvvarme.

Stue
Rekkehuset har en lys og tiltalende stue beliggende i første etasje. Stuen har laminat på gulv, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Rommet er også utstyrt med en flott peisovn med glassdør for ekstra varme og hygge. Stuen har gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til en solrik terrasse og hage.

Kjellerstue
Boligen innehar i tillegg en koselig og innbydende kjellerstue med god plass for sofa og tv-løsning, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. Stuen har blant annet laminat på gulv, gulvvarme og vindu.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to delikate bad. Badet i andre etasje har fliser på gulv og vegg, gulvvarme, downlights, elektrisk avtrekksvifte og speilbelysning. Innredningen består av en heldekkende servant, underskap, veggskap, veggmontert toalett samt en romslig dusjnisje med vegg av glassbyggerstein.

Badet i kjelleren innehar fliser på gulv, panel på vegg og gulvvarme. Deler av badet har i tillegg en stemningsfull murvegg med nisjer for levende lys. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap, høyskap, frittstående toalett samt et deilig boblebadekar for ekstra nytelse og velvære. Rommet har også en 200 liters varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Rekkehuset har tre luftige og fine soverom med tilhørende garderobeløsning på to. Boligen har for øvrig god lagringsplass med blant annet garderoberom, lagringskott, lagring i knevegg, uisolert lagringsloft, innvendig bod og utendørs bod.

Diverse oppussing
– Kjøkkenet er oppusset med ny kjøkkeninnredning, fliser og varmematter i gulv i 2012.
– Pusset opp stue og yttergang med MDF- plater i lyse farger i 2012.
– Satt inn ny hvit ytterdør i 2013.
– Nye takrenner i 2013.
– Ny markise i 2013.
– Drenert rundt huset i 2014.
– Ny markterrasse i 2014.
– Et av soverommene er oppusset med laminatgulv, MDF – plater og tapet samt det elektriske er nytt i 2015.
– Det har blitt lagt nytt en stavs laminatgulv i stue og yttergang i 2016.
– Kjellerstue har blitt pusset opp med malte vegger og nytt gulv i 2016.
– Beiset huset i 2016.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Get.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med panelovner, peisovn og luft-til-luft varmepumpe. I tillegg er det gulvvarme på begge bad, i kjellerstue og på kjøkken. Det elektriske anlegget har automatsikringer, og boligen har en ca. 200 liters varmtvannsbereder plassert på bad/vaskerom i kjelleretasjen. Get kabel-tv og internett er inkludert i felleskostnadene.

Parkering / Garasje

Parkering i garasje med elektrisk port (Garasjenummer 7 A), samt på reservert utendørs parkeringsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PrivatMegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Rekkehuset har en flott, nyere og solrik terrasse med utsikt mot hagen. Hagen er delvis inngjerdet og pent opparbeidet med plen, prydbusker, hekk og frukttrær. I tillegg ligger en koselig lekestue i enden av hagen. Gårdsplassen er asfaltert, og resten av felleseiendommen er opparbeidet med asfalterte internveier, lekeplass, fotballbane og plenareal. Borettslaget har felles eiet tomt.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Dette gjelder for alle andelsboliger.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter

Ingen servitutter eller rettigheter er registert.

Vei / Vann / Avløp

Det er offentlig vann og avløp ifølge Nedre Eiker kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver. Det ble ikke utstedt ferdigattest/brukstillatelse i Nedre Eiker Kommune før rundt 1970.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 503 899,- pr 31.12.14
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 209 356,- pr 31.12.14

Reguleringsforhold

Reguleringsplan:
Eiendommen er uregulert og det er derfor kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, som gjelder vedrørende tomtens tillatte bebygde areal (BYA%).

Kommuneplan:
I hht. Kommuneplanen er denne eiendommen avsatt til boligbebyggelse område A.
Kommuneplanens punkt 9.1.Boligbebyggelse
Jfr. Kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015 er områder for boligbebyggelse inndelt i 5 områder; A, B, U1, U2 og U3. For dette området gjelder følgende:
Boligformål A; I disse områder skal ikke grad av utnytting overstige 35% BYA. Kommuneplanen arealdel overstyrer reguleringsbestemmelsene når det gjelder utnyttelsesgrad (BYA), med mindre annet er fastsatt i godkjent regulerings- eller bebyggelsesplan vedtatt etter 01.01.1999.

Det henvises til kommuneplanen for ytterligere opplysninger.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Borettslaget er forsikret mot tap på felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagene Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet seg for sikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 751,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Medlemskontigent i NBBO, kommunale avgifter, renovasjon, forretningsførsel, bygningsforsikring, diverse vedlikehold, kabel- TV, internett og nedbetaling av andel fellesgjeld.

Nåværende eier hadde i 2015 et strømforbruk på ca. 16 000 kwh.

Kommunale avgifter og renovasjon er inkludert i felleskostnadene.

Felles bygningsforsikring via Tryg forsikring med polisenr. 6413302 er inkludert i felleskostnadene.

Andre utgifter:
– Det må påregnes kostnader til strøm, innboforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Forhåndsavklaring av forkjøpsrett et gebyr til Nedre Buskerud Boligbyggerlag betales av kjøper dersom forkjøpsretten ikke benyttes. Hvis forkjøpsretten benyttes gjelder egne regler fastsatt av Nedre Buskerud Boligbyggerlag.
– Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 12128506851, DNB Bank ASA Boligkreditt AS.
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 10.03.2016: 2,5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 37
Saldo per 10.03.2016: 2 311 940
Andel av saldo: 144 496
Første termin: 30.12.2014
Første avdrag: 30.12.2014 ( siste termin 30.03.2034)
Flytende rente

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet byggetegninger fra kommunen som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Kjøper anmodes å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent for rom for varig opphold.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Det er forkjøpsrett for borettslagets- og medlemmer av tilknyttet boligbyggelag. Forkjøpsretten er forhåndsavklart og ingen ha meldt interesse. Dette vil si at det ikke praksis ikke er forkjøpsrett på boligen.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Omkostninger

2 790 000,- (Prisantydning)
144 496,- (Andel av fellesgjeld)
——————————————————–
2 934 496,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 484,- (Forkjøpsrettsavklaring)
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte – Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL – Statens Kartverk)
——————————————————–
9 443,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
2 943 939,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 625
Gårdsnr: 45
Bruksnr: 468

Borettslag-navn: AL HAAGENSTAD BORETTSLAG
Borettslag-orgnummer: 948508443
Borettslag-andelsnummer: 4

Rapporter annonse

FINN-kode: 75849853

Sist endret: 28. mai 2016 02:53

Referanse: 83160041

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.