Solgt 4 900 000,-

Selvikåsen – Innholdsrik enebolig m/vakker utsikt over Sandebukta – Sol fra morgen til kveld – Dobbelgarasje – 5 soverom

Enebolig 5 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage 201 ft2

Enebolig solgt i Sande i Vestfold

Contact An Agent

Selvikåsen – Innholdsrik enebolig m/vakker utsikt over Sandebukta – Sol fra morgen til kveld – Dobbelgarasje – 5 soverom

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=59623086

 

Selvikåsen 9, 3070 Sande i Vestfold

Prisantydning
4 990 000,-
Verditakst
5 000 000,-
Kommunale avg.
8 214,-
Lånetakst
4 250 000,-
Primærrom
201 m²
Bruksareal
235 m²
Soverom
5
Bruttoareal
256 m²
Rom
7
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
1 027 m² eiet
Byggeår
1990
Energimerking
E

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

  • Velkommen til visning!

Selvikåsen 9, 3070 Sande i Vestfold

Selvik sk.
0.3 km
Coop Prix Lersbryggen
2.2  km
Selvik skole (1-7 kl.)
0.3 km

Vurdert av 60 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Parkett, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV, Sentralt, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Bademulighet, Turterreng, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Bredbåndstilknytning

Presentasjon Selvikåsen 9

Selvikåsen 9 er en stor og vakker enebolig over tre plan med god planløsning, og med betydelige oppgraderinger i de senere år. Eiendommen har en unik utsikt, som strekker seg ut over den vakre Sandebukta og forbi Holmestrand. Huset ligger åpent til med fantastiske solforhold hele dagen, noe som kan nytes på store utearealer og flott opparbeidet tomt. Med boligen følger det også en dobbelgarasje.

Boligen er romslig og vakkert innredet. Det er gulvvarme i stort sett hele underetasjen, i tillegg til bad og entré i første etasje. Videre er det en luftig stue med utgang til stor terrasse, et smakfullt kjøkken med hvitevarer og spiseplass, samt to pene bad, hvor det ene har boblebadekar. Huset har også loftstue, badstue, fem store soverom, og meget gode lagringsmuligheter både ute og inne.

Helt ny barneskole med flerbrukshall i 3 minutters gange fra boligen åpner nå se:
https://www.sande-ve.kommune.no/Documents/Skolene/Selvik/Dokumenter/selviksposten%20juni%202015.pdf

Eiendommens kvaliteter
– Stor og oppgradert enebolig med god standard.
– Parkering i dobbelgarasje med elektrisk port.
– Båthenger/opplagsplass på tomten.
– Mulighet for å leie båtplass i område.
– Generøse parkeringsmuligheter på privat tomt.
– Stor markterrasse og terrasse, samt balkong.
– Storslått og unik utsikt utover hele Sandebukta.
– Strålende solforhold, fra morgen til kveld på terrassene.
– Eiendommen ligger sørvendt.
– Entré m/fliser, gulvvarme og skyvedørsgarderobe.
– Smakfullt kjøkken m/nyere integrerte hvitevarer.
– Vakker stue med plass for spisebord og m/vedovn.
– Flott loftstue med plass for sofa og tv-løsning.
– Boligen inneholder to pene bad med gulvvarme.
– Det er en badstue og boblebadekar på bad.
– Boligen innehar et separat vaskerom i underetasjen.
– Fem soverom, hvorav tre med garderobeløsning.
– Veldig gode lagringsmuligheter både ute og inne.
– Boligen har sikringsskap med automatsikringer.
– Moderne fibernett med tv/internett er installert.
– Det medfølger komplett sett med vindussprosser.
– Huset er skrapet ned og nymalt med to strøk Drygolin i 2015.
– Huset er kontrollert og godkjent av El tilsynet i 2016.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et attraktiv og veletablert villaområde i Selvikåsen, i Sande kommunes satsingsområde. Området er meget barnevennlig, med flere barnefamilier i nabolaget, samt med kort gangavstand til barnehage, skole og badeplass. Det er nærhet til friområder og turterreng, samt lekeplass, fotballbane, lysløype, treningssenter m.m. Ny flerbrukshall bygges nå på Selvik skole, som ligger rett ved.

I skjærgården ligger idylliske øyer på rekke og rad med bl.a. Kommersøya, Killingholmen og Bjerkøya, som byr på fine badeplasser og fredet natur. Med båt er det også kort vei til indre og ytre Oslofjord, samt Tønsberg, Tjøme, Hankø eller nærliggende Holmsbu. Mange benytter anledningen til å fiske i sjøen, eller i ett av de mange ferskvannene i nærheten. Vinterstid er det milevis med skiløyper i snørike skogsområder ved Vestskauen og Østskauen.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Prix, Kiwi og Rema. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Sandesenteret et variert utvalg av butikker. Det er også kort vei til Holmestrand og Drammen med alt av bymessige fasiliteter og tilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Selvik Skole og ligger ca. 250 meter fra boligen. Fra Sande sentrum kommer du videre med bl.a. toget og Timekspressen. Sande ligger ca. 5 km fra boligen, og E18 ligger rett ved Sande. Fra Sande er det ca. 12,5 km til Holmestrand og 15,5 km til Drammen.

Eiendommen har kort gangavstand til Selvik barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Sande ungdomsskole. Det finnes også videregående skole i nærliggende område, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Frittliggende enebolig over 3 plan med dobbelgarasje.

Byggemåte

Enebolig
Støpte gulv og grunnmur av leka. Muren er pusset på utvendig side og påforet, isolert og platekledd på innvendig side. Etasjeskille av tre. Over grunnmur er det tradisjonelt fullisolert bindingsverk av tre, kledd med liggende trekledning på utvendig side og i hovedsak platekledd på innvendig side. Saltak i trekonstruksjon, med taksperrer og takåser. Taket er tekket med betongtakstein. Utbygget i 2. etg. har ringmur og støpt plate på mark. Glidehengslede vinduer av tre, med fast midtsprosse, i tillegg løse sprosser. To balkongdører i 2. etg. stue, en i u. etg. og en i 3. etg. med glassfelt. Det er montert utvendige markiser til vinduene på sydfasaden i 2. og 3. etg.

Garasje
Ringmur og vegger mot terreng av leka. Støpte gulv. Over grunnmur er det tradisjonelt uisolert bindingsverk av tre. Saltak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. Takrenner og taknedløp av stål. Det er garasjeleddport av tre, med portåpner og inngangsdør i siden.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 201 kvm, Bruksareal: 235 kvm, Bruttoareal: 256 kvm

U.Etasje
Inneholder: Hall m/trapp, gang, kontor, bad, vaskerom, 2 soverom og bod/teknisk rom.
P-rom: 70 kvm
Bra: 73 kvm.
Bta: 83 kvm.
P-rom inneholder: Hall m/trapp, gang, kontor, bad, vaskerom, 2 soverom.
S-rom inneholder: Bod/teknisk.

1.Etasje
Inneholder: Entré/hall m/trapp, bad, kjøkken, stue, spisestue og soverom.
P-rom: 87 kvm.
Bra: 87 kvm.
Bta: 92 kvm.
P-rom inneholder: Entré/hall m/trapp, bad, kjøkken, stue, spisestue og soverom.

2.Etasje
Inneholder: Loftetasje: Loftstue m/trapp og 2 soverom.
P-rom: 44 kvm.
Bra: 44 kvm.
Bta: 49 kvm.
P-rom inneholder: Loftstue m/trapp og 2 soverom.

Garasje
Inneholder: Garasjerom.
Bra: 31 kvm.
Bta: 32 kvm.
S-rom inneholder: Garasjerom.

Standard

Entré
Eneboligen har et hyggelig inngangsparti med adkomst fra gårdsplassen. Entreen er lys og romslig, og gir et godt førsteinntrykk av eneboligen. Det er pene fliser på gulv med underliggende gulvvarme, samt skyvedørsgarderobe og alarmpanel. Entreen er for øvrig holdt i lyse farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene i boligen.

Kjøkken
Kjøkkenet er stort og smakfullt, med meget god benke- og lagringsplass. Innredningen fra Sigdal har malte profilerte furufronter, benkebelysning og stilige mosaikkfliser over benkeplate med enkel vaskekum. Videre har det delvis integrerte hvitevarer fra 2012-2013, som stekeovn med pyrolyse og induksjonstopp, samt mikrobølgeovn, kjøleskap, oppvaskmaskin og integrert, dobbel ventilator.

Stue
Eneboligen har en vakker og luftig stue beliggende i husets første etasje. Stuen har parkett på gulv, og det er meget god plass for sofaløsning og spisestuemøblement. Rommet er også utstyrt med en koselig, nyere peisovn for ekstra varme og hygge. Stuen har gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt to utganger til terrasse.

Loftstue
Loftetasjen har en flott stue med god plass for sofa og tv-løsning, noe som kan gi ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. Stuen har parkett på gulv.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to pene bad med gulvvarme, og et separat vaskerom. Badet i underetasjen er direkte tilknyttet badstue, og har lyse fliser på gulv, og en kombinasjon av fliser og panel på veggene.

Videre har det speil med belysning, nyere heldekkende servant over servantskap, veggskap, samt frittstående toalett og dusjhjørne. I tillegg er det et deilig boblebadekar og adkomst til badstue.

Bad 2
Badet i første etasje er pusset opp i senere tid og har lyse fliser på gulv og vegger, speilbelysning, servant over servantskap, samt veggskap. Videre er det utstyrt med frittstående toalett, dusjkabinett, elektrisk avtrekksvifte, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Vaskerom
Vaskerom i underetasjen er utstyrt med gulvbelegg, malt våtromstapet, gulvvarme, sluk, vaskekum, nyere varmtvannsbereder på ca. 200 liter, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fem store og lyse soverom med tilhørende garderobeløsning på tre. Fra soverommet på loftet er det utgang til balkong. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. skyvedørsgarderobe i entré, samt walk-in-closet, lagring i knevegg og lagringsloft over garasje.

Utstyr

Internett og TV via lynrask fiber fra Viken Fiber Altibox.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme i hele underetasjen med unntak av teknisk-rom og på bad i første etasje. Videre er det vedovn i første etasje, og boligen er utstyrt med sikringsskap med automatsikringer, fibernett med tv og internett, samt utebelysning med fotocelle.

Parkering / Garasje

Parkering i dobbelgarasje med elektrisk port og biloppstillingsplasser på privat tomt. Egen båthenger/opplagsplass på tomten. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen er utstyrt med flotte uteområder og har meget gode solforhold hele dagen. I underetasje er det en stor, overbygd markterrasse, og videre er det en generøs terrasse i første etasje, samt en skjermet balkong i loftetasjen. Tomten er pent opparbeidet med belegningsstein i gårdsplass og innkjøring, samt grusdekke. På hagesiden er det en stor plen med mye vakker beplanting, som hekk, m.m.

Heftelser

Kommunen har normalt legal panterett (etter loven – ikke tinglyst) som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Panteretten følger eiendommen. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Servitutter / Rettigheter

Legalpant for inntil 1G for ubetalte utgifter.

Ingen servitutter eller rettigheter registrert.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Sande kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er ikke utstedt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for bygningene. Det foreligger godkjente byggetegninger. Se vedlegg i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 825 590 per 31.12.13
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 651 179 per 31.12.13

Reguleringsforhold

Planopplysninger: Reguleringsplan.
Navn: Selvikåsen1.
Formål: Bolig.
Vedtaksdato: 18.06.1987.

Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt.

Faste, løpende kostnader

Strøm, ca. kr. 10.500,- i 2014 fra Skagerak Energi.

Kommunale avgifter Kr. 8 214 pr. år
Kommunale gebyrer avløp for 2015 utgjør kr 8214 inkl. mva forutsatt en boenhet i gebyrgruppe over 70 m2 t.o.m 200 m2.

Boligen er forsikret via Vardia Forsikring AS med en årlig kostnad på kr 5094,-.

Andre utgifter
– Årsgebyr renovasjon Kr. 2 974. Antall terminer 2. Standard m/hjemmekompostering.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, innboforsikring, bygningsforsikring, internett, eiendomsskatt og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til årlig feiegebyr.

Oppgjør

Fullt oppgjør/kontant før overtagelse.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Eier råder fritt over sin bolig.

Konsesjon / Odel

Nei.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere.

Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens nedlastbare «app.» og på eiendommens annonse på www.finn.no.
Bud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med budskjema.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Omkostninger

4 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
122 500,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
132 949,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
5 122 949,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 713
Gårdsnr: 127
Bruksnr: 53

Rapporter annonse

FINN-kode: 59623086

Sist endret: 21. mar 2016 02:26

Referanse: 83150039

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.