Solgt: 875 000,-

Sande/Vammen: Koselig hytte med flott utsikt*Terrasse*Solrikt*Båtplass!

Hytte 2 Bedroom 1 Bathroom 36 ft2

Hytte solgt

Contact An Agent

Sande/Vammen: Koselig hytte med flott utsikt*Terrasse*Solrikt*Båtplass!

 

For å se alle bildene klikk på linken til Finn annonsen:

http://www.finn.no/finn/realestate/leisure/sale/object?finnkode=42423227&searchclickthrough=true

 

Prisantydning: 940 000,-

Primærrom36 m²

Prisinformasjon

Prisantydning
940 000,-
Verditakst
1 200 000,- 
Kommunale avgifter
2 871,-
Lånetakst
1 020 000,- 

Omkostninger

940 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
199,50,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
21 870,- (Dokumentavgift)
8900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
——————————————————–
32 019,50,- (Omkostninger totalt)
——————————————————–
972 019,50,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning

Fakta om boligen

Boligtype
Hytte
Soverom
2
Ant. sengeplasser
5
Rom
3
Primærrom
36 m² 
Arealbeskrivelse
Kjøkken, stue, bad/wc, soverom, soverom 2
Bruksareal
36 m² 
Bruttoareal
38 m²
Tomt
618 m² festetomt
Festeavgift
2 200,-
Eieform
Eier (Selveier)
Beliggenhet
Ved sjøen
Byggeår
1966

Beliggenhet

Eiendommen har en nydelig beliggenhet på idylliske Vammen v/Bjerkøya med flott fjordutsikt og over mot Bjerkøya og videre utover mot Horten landet. Meget solrikt. Ideelt for rekreasjon med bading og båtliv sommerstid samtidig som det er flotte turstier med »Kyst -stien» som kan benyttes hele året. Marka og sjøen i umiddelbar nærhet. Høyt og fritt beliggende med ca. 20 min fra Drammen, 1 time fra Oslo og ca. 45 min fra Tønsberg. Veletablert hytteområde med nærhet til fjorden med badeplasser, fiskemuligheter og småbåthavn. Det er bilvei nesten frem til hytten. Terrengtrapper opp til selve hytta. Parkeringsplass i fotenden av fjellknausen. Kort vei til dagligvareforretning samt Sande sentrum med bl.a. jernbane og alle typer servicetilbud.

Byggemåte

Hytten er fundamentert på beton pilarer som er satt på fjellgrunn. Plasstøpt betong mellom betongpelene i bakkant og det er montert tre rister med åpningsluker på siden av hytta. Over pilarene er tre bjelker i etajeskillet. Ytterveggene er av bindingsverk som er utvendig kledd med stående tre kledning. Saltak bygget av plassbyggede takstoler av tre, med undertak av tre. Taket er tekket med korrugerte stålplater i steinmønster. Sidehengslade, topphengslede og fastkarmsvinduer av tre med enkle glass. To nyere vinduer med to-lags glass. Eldre inngangsdør av tre. Pipe av tegl, med tilsluttet eldre peis ovn. Pipen er pusset og malt inne i hytten.

Arealer og fordeling per etasje

Primær-rom: 36 kvm, Bruksareal: 36 kvm, Bruttoareal: 38 kvm

1.Etasje:
Inngang via overbygget veranda, kjøkken/stue, bad/wc og 2 soverom.

Innhold

* Tinglyst rett til båtplass der det fremkommer at festeren har rett til båtfeste på bortfesterens eiendom. Båtplassen er egnet for småbåt opptil 17 fot. Det er ca. 400 meter fra hytten og ned til båtplassen. Ved båtplassen er det også en badeplass. Eier opplyser at det p.t. betales en årlig avgift for båtplassen på kr 500,- for 2012 til den lokale båtforeningen. Mulighet for å leie større båtplass hvis dette er ledig. Kontaktinformasjon er 901 69 666.
* Gode fiskeforhold både fra land og båt med bla sjøørret.
* Sol til kl 18:30 på sommerstid ihht. selger.
* Ideelt for rekreasjon med bading og båtliv sommerstid samtidig som det er flotte turstier med »Kyst -stien» som kan benyttes hele året.
* Kort vei til Drammen og Tønsberg.
* God bussforbindelse til Sande, Svelvik og Drammen.
* Sommervann sammen med 4 naboer.
* Innlagt strøm med nytt el-fordelingskap med automatsikringer.

Standard

Innlagt strøm med nytt el-fordelingskap med automatsikringer. Det er i senere tid blitt lagt inn vann og avløp. Kun sommervann. Det er et felles anboringspungt til offentlig vann og til avløp. Det er tilsammen 4 hytter på samme anboringspungt. Det er satt inn vannmåler og stoppekran inne på badet.

Hytten har god standard, jevnlig vedlikeholdt. Det er i senere tid bygget ny veranda, det er lagt nye stålplater på tak, innlagt vann/avløp, bad og kjøkken er modernisert. To nye vinduer er satt inn, og nordveggen er blitt kledd om.

Gulv: Furugulv og fliser på bad.
Vegger: Furupanel, malt furupanel på bad.
Himlinger: Furupanel.

Kjøkken:
Innredning med folierte skrog og lyse profilerte fronter. Laminat benkeplate med nedsenket oppvaskkum. Det er montert lysarmatur under overskapene.

Bad:
På etasjeskille av tre er det påstøp og fliser med gulvvarme. Malt panel på veggene. Innredet med toalett, servant i seksjon og helt dusjkabinett.

Fast innredning:
Familiekøyeseng med sengeplass til 3 på det ene soverommet, samt et lite skap. På det andre soverommet er det køyeseng med plass for to. Ett høyskap.

Luke i tak gir ankomst til kryploft. Elfordelingskap på dette soverommet.

Utstyr for sanitærinstallasjoner:
Vann på kjøkken, bad og det er utevannskran.

Oppvarming

Vedovn i stuen, gulvvarme på bad. Ellers basert på elektrisk oppvarming.

Parkering / Garasje

Plass til parkering av bil i fotenden av fjellknausen på terreng.

Adkomst

Fra Drammen: TA av til Sande ved skilt «Sande N», og følg R 313 til avkjøring til Svelvik til venstre, følg R 319 ca. 10 kvm, ta av til venstre ved skilt «Vammen Skole» Det blir anvist til parkeringsplass og skiltet med Privatmegleren visningsskilt ved felles visninger.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten ligger i lett skrående terreng. Naturtomt med åpent fjell og lyng. Bakenforliggende skogsterreng. Tretrapper opp fra parkeringsplass og opp til selve hytten. Trappen er felles for flere av hyttene. Tomtens plassering er luftig og med utsikt mot fjorden. Båtplass medfølger ifølge eier. ca. 5 min. gange.

Vei / Vann / Avløp

Adkomst: Privat avstikker.
Vann: Offentlig ihht. Sande Kommune. Sommervann sammen med 4 naboer ihht.eier.
Avløp: Offentlig ihht. Sande Kommune. Sommervann Avløpsrør sammen med 4 naboer ihht.eier.
Det er vannmåler i hytten.

Servitutter / Rettigheter

Legalpant for inntil 1G for ubetalte utgifter.

Reguleringsforhold

Kommuneplan, arealdel fritid, periode: 2011-2023

Krav om reguleringsplan, jf § 11-9 nr.1
I hele kommunen gjelder forbud mot fradeling av tomt og oppføring av fritidsbolig uten at området inngår i reguleringsplan. I de tilfellene hvor det søkes om endring av fritidsbolig til helårsbolig kan dette bare skje dersom krav i pkt. 3.1 kan oppfylles.

Fritidsbebyggelse i eksisterende byggeområder i strandsonen, jf §§11-9 nr 5 og 6:
I. Samlet areal skal ikke overstige BYA 90 m2.
II. Maksimal fasadelengde er 14 meter og maksimalt 12 meter i eksponert retning mot sjøen.
III. Maksimal gesimshøyder 3,5 meter og maksimal mønehøyde 5 meter. For bygging med pulttak og flate tak skal gesimshøyden ikke overstige 4 meter. Bruksareal under første etasje tillates ikke.
IV. Bebyggelsen skal tilpasses terreng og omgivelser mest mulig. Det forutsettes ikke-reflekterende materialer og avdempede, naturtilpassede farger. Fjernvirkning fra sjøen skal hensyntas.
V. Opparbeidet uteplass, veranda, terrasse, gangarealer og trapper tilknyttet bebyggelsen skal ikke overstige et samlet areal på 30 m2. Flaggstenger kan oppføres inntil 10 m fra fasade.
VI. Badestamper, utedusjer, levegger tillates som en del av terrassen innfor rammen av pkt. V.
VII. Innhegning er ikke tillatt.
VIII. For de eksisterende hytteområdene Mørkhassel/Buene og Killingholmen tillates ikke oppføring av ny hyttebebyggelse

4.2.3 Fritidsbebyggelse utenfor strandsonen, jf §§ 11-9 nr. 5 og 6:
For fritidsbebyggelse utenfor strandsonen og områder avsatt til fritidsbebyggelse skal samlet areal BYA ikke overstige 120 m2.
I. Bebyggelsen skal tilpasses terreng og omgivelser mest mulig. Det forutsettes ikke-reflekterende materialer og avdempede, naturtilpassede farger. Fjernvirkning fra sjøen skal hensyntas.
II. Opparbeidet uteplass, veranda, terrasse, gangarealer og trapper tilknyttet bebyggelsen skal ikke overstige et samlet areal på 30 m2. Flaggstenger kan oppføres inntil 10 m fra fasade.
III. Badestamper, utedusjer, levegger tillates som en del av terrassen innfor rammen av pkt. II
IV. Innhegning er ikke tillatt.
V. All motorferdsel utenfor godkjent bilvei krever tillatelse fra kommunen.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er innhentet men ikke mottatt fra Skatt Sør. Ligningsverdien vil bli forelagt kjøper så raskt den er mottatt.

Festeavtale

Festet tomt med årlig festeavgift på kr 2 200,-. Festeavgiften reguleres hvert 5.år etter konsumprisindeksen. Neste regulering i 2015. Festetid: 99 år. Den årlige festeavgiften var kr 200 pr. 01.01.1966. Bortfester er Jan Erik Korneliussen med ltf: 975 37 787. Eier opplyste om at bortfester kan være villig til å selge tomten. Det forventes en oppjustering av festeavgift ihht. bortfester.

Diverse

* Kommunale gebyrer utgjør for 2013 totalt kr 2 871,-. Forutsatt en boenhet med stipulert forbruk på 20 m3 i 2013.06.18 med forfall 20.04.13 og 20.10.13.

* Renovasjon: Kr. 1 531,- per år (2013) betales over 2 terminer. Fellesløsning m/hjemmekompostering.

* Årlig festeavgift på kr 2 200 p.t. + kr 500 pr. år for 2012 for båtplass til den lokale velforeningen.

* Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, innboforsikring, bygningsforsikring, internett og evt fasttelefon.

* Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

* Årlig gebyr til feiervesenet vil også påløpe.

* Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest:
Ihht. Sande kommune er det utstedt ferdigattest for bygningen(-e). Kommentarer: Gitt ferdigattest for rørarbeid i 2008. Se for øvrig vedlegg om ferdigattest for eldre bygg.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan de kreve budjournal fremlagt. Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for øvrige budgiver.

Megler har rett til å avvise bud gitt på SMS og E-post. Første bud på eiendommen skal være skriftlig og må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info på egen side.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: «Enda eigedomen er «selt som han er», eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers». Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.