Solgt: 2 500 000,-

Sande/Østbygda: Enebolig over 1 plan med fantastisk utsikt

Enebolig 3 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 170 ft2

Bolig Solgt

Contact An Agent

Sande/Østbygda: Enebolig over 1 plan med fantastisk utsikt*Stor tomt på 1538 kvm*Vestvendt terrasse*Garasje*Carport*

 

For å se alle bildene klikk på linken til Finn annonsen:

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=41398079&sort=0&keyword=john+granly+steen

 

Østbygdaveien 113, 3070 Sande i Vestfold

Prisantydning

2 690 000,-

Primærrom
170 m²
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Rom
6
Soverom
3

Prisdetaljer

Prisantydning
2 690 000,-
Verditakst
3 100 000,-

Verditakst utføres av en autorisert takstmann, og er en teknisk vurdering av hva boligen er verdt. Dette samkjøres med meglers markedsvurdering.
Lånetakst
2 635 000,-

Lånetakst er en vurdering av markedsverdi som skal gi banken den nødvendige sikkerhet for pant i eiendommen. Lånetakst ligger som oftest på 80 – 90% av verditakst.

Omkostninger

2 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
199,50,- (Panteattest kjøper)
1060,- (Tingl.gebyr obligasjon)
1060,- (Tingl.gebyr skjøte)
62 500,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
64 819,50,- (Omkostninger totalt)
——————————————————–
2 754 819,50,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning

Areal og byggeår

Primærrom
170 m²

Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, for eksempel stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang, pluss de innvendige veggene mellom disse. P-ROM tilsvarer tidligere boligareal(BOA).
Bruttoareal
178 m²
Bruksareal
170 m²

Bruksareal (BRA) er arealet av alle rom, inkludert innvendige vegger.
Tomt
1 538 m² eiet
Byggeår
1968
Eierskifteforsikring
Ja

Eierskifteforsikring er en forsikring som er ment å dekke selgerens økonomiske ansvar overfor kjøper, som følge av vesentlige feil og mangler man ikke vet om.
Energimerking
E  

Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen.Standarden er satt sammen av en energikarakter (bokstav) og en oppvarmingskarakter (farge). Gjennomsnittet i Norge er E

Beliggenhet

Eiendommen har en flott landlig beliggenhet på Østbygda i område med spredt bebyggelse av boliger og gårdsbruk/småbruk. Eiendommen ligger svært solrikt til med flott utsikt. Kort avstand (ca. 4 km.) til Sande sentrum med alle servicetilbud. Meget barnevennlig, rolig og trafikkstille! Fine turmuligheter. Kort vei til rideskole, golfbane og 10 min. til Sandebukta med badeplasser, båtmuligheter og fiske. 15 min. kjøring til Drammen sentrum.

Bygninger

Område med spredt bebyggelse av boliger og gårdsbruk/småbruk.

Byggemåte

Ringmur av plasstøpt betong og krypkjeller. Noe støpt plate på mark i enkelte rom. Over grunnmur er det tradisjonelt bindingsverk, kledd med stående trekledning. Innslag av tegl. Etasjeskille av tre. Opprinnelig hadde boligen flatt tak. I 2004 ble taket bygget om med prefabrikkerte takstoler, forenklet undertak, tekket med betongtakstein. Takrenner og taknedløp av stål. Det ble i forbindelse med ombyggingen tilleggsisolert på loft. (30 cm. Ifølge eier) Eier opplyste om at det er ikke lagt dampsperre i himling, med unntak av våtrom og kjøkken. Vinduer av tre med to-lags glass. De fleste vinduene er utskiftet i senere tid. Eldre vinduer i stuen, på vaskerom og i tidligere bassengrom. Eldre heve-skyvedør i stuen. Dobbelt pipe av teglstein. Utepeis og murt peis med innsats i stuen. Det er i senere tid montert «luft til luft» varmepumpe i stuen. Utvendige persienner til enkelte vinduer og utvendig markise ved vinduene til «bassengrom».

Garasje og carport. Støpt dekke til carport. Til garasjen er det støpt plate på mark, med ringmur. Bod med tregulv i bakkant. Over ringmur er det bindingsverk av tre, kledd med stående trekledning. Valmet tak tekket med betongtakstein. Leddport med portåpner og dør i siden til boden.

Arealer og fordeling per etasje

Primær-rom: 170 kvm, Bruksareal: 170 kvm, Bruttoareal: 178 kvm

1.Etasje:
Bra: 170 kvm.
P-Rom: 170 kvm, her inngår overbygget inngangsparti, vindfang, hall, 3 soverom, kjøkken, stue, spisestue, toalettrom, mellomgang/garderobe, vaskerom, stue 2 (tidligere svømmebasseng) , bad og badstue.

Kjeller:
Krypkjeller: Fjellgrunn. Inneholder eldre fyrkjele, brenselstank, pumpe og div. utstyr til bassenget. Ikke ståhøyde og ikke målbart areal.

Garasje/carport/Utvendig bod:
Garasje, bod. Areal garasje 20 kvm. Bod 5 kvm. Carport med plass for 1 bil.

Luke ned til tørrkjeller som kan brukes til oppbevaring.

Tilgang til loft fra terrassen.

Innhold

*Ønsker du å bo i landlige og rolige omgivelser men samtidig sentrumsnært med kun 15 minutters kjøring til Drammen? Da kan dette være boligen for deg!
* Enebolig over 1 plan med en unik planløsning.
* Fra stuen er det skyvedør til vestvendt terrasse med ettermiddag/kveldssol, utepeis og fantastisk utsikt.
* Garasje med fjernstyrt port åpner, carport og biloppstillingsplass på tomten.
* Stor tomt på hele 1538 kvm.
* Pent opparbeidet hage. Hage rundt hele huset.
* Downlights med dimmer på badet samt kjøkkenbelysning med dimmer.
* Gulvvarme i hall, gang, bad og på 2 soverom.
* Skiftet inntaksledning med selvregulerende varmekabel i 2003.
* Garasjen og carporten er ny fra 2004.
* Ombygd pulttak til valmtak i 2004 samt nye beslag på piper.
* Ny kledning og nye vinduer på sør og vest vegg i 2005.
* Nytt kjøkken fra Marbodal i 2007 med bjørkefiner på vegger samt lagt nytt gulv og tak. Nytt røropplegg på kjøkkenet utført av Sæther Rør AS.
* Toalettrommet ble ombygget og modernisert i 2007.
* Bad pusset opp i 2008 med nye fliser der tidligere badekar var plassert, nytt dusjkabinett, panel på vegger, ny himling med spotter utført av Bro elektro AS.
* Tilkobling til offentlig kloakk høsten 2011.
* Nye automatsikringer samt diverse oppgraderinger i 2012. Se vedlagte dokumenter i salgsoppgaven.
* Ny varmepumpe fra 2011.
* Koselig murt peis med innsats i stuen.
* Romslig hall med murt «grue», med kobberhette som gir et herskapelig preg over boligen.

Standard

Kjøkken:
Innredning av laminat skrog og lyse trefronter. Heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Innredningen er fra Marbodal. Damphette av stål ved komfyrs plass. Røropplegg til oppvaskmaskin. Innredning fra 2007.

Bad/wc/badstue:
Teglsteinsfliser på gulv og våtromsplater på veggene. Tidligere var det nedfelt badekar. Badet er nyoppusset og med ny innredning. Det er sannsynligvis ikke tettemembran bak flisene i gulvet. Det er sluk av plast. Badet er utstyrt med helt dusjkabinett og servant. Innredning og utstyr fra 2008. Fra badet er det skyvedør til tidligere svømmebasseng. Det er direkte inngang fra bad og til badstue.

Toalettrom:
Laminat på gulv og tapetserte vegger. Inneholder vegghengt toalett og servant. Toalettrommet ble ombygget og modernisert i senere tid.

Vaskerom:
Belegg på gulv, eldre støpejernsluk, malte vegger. Innredet med skyllekar og røropplegg til vaskemaskin.

Overflater:
Gulv: Teglsteinsfliser i vindfang, hall og på bad. Parkett i stuen, tregulv i spisestuen og furuparkett over svømmebasseng. Forøvrig gulvbelegg og teppe i garderobe/gang. Gulvvarme i flere rom, gulvvarme i deler av baderom.

Vegger:
Teglsteinsmur ved inngangspartiet, i hallen og deler av «bassengrom». Panel, noe malt og noe natur. Forøvrig malte tapetserte overflater og malte med plater. Fliser på bad. Himlinger: Panel og splittpanel, noe malt og noe natur. Downlights på bad og ute i gesims ved inngang og på terrassesiden.

Dører:
Standard inngangsdør av teak, med blyglass i sidefelt. Heve-skyvedør mellom terrasse og stue. Skyvedør av metall mellom tidligere bassengrom og hall. Den samme døren gir inngang til bad og badstuerom.

Utstyr

* Parabol -tv.
* Fordelingskap med automatsikringer, fornyet i senere tid.

Oppvarming

Strøm og ved. Nyere «luft til luft» varmepumpe. Gulvvarme i flere gulv. Dobbelt teglsteinspipe. Murt utepeis og murt peis med innsats i stuen. I hall er det murt «grue», med kobberhette. Tilsluttet stålpipe.

Parkering / Garasje

Parkering i carport og enkel garasje. Leddport med portåpner til garasjen samt dør i siden til boden. Garasje fra 2004 på 20 kvm. 1 utvendig bod på 5 kvm. Carport med plass for 1 bil. Garasje, carport og bod ble satt opp i 2004.

Adkomst

Fra Sande sentrum kjører man mot Skafjellåsen, men tar før dette inn til venstre mot Østbygda. Følg veien og eiendommen ligger på venstre hånd.

Fra Drammen: Følg E18 sørover fra Drammen. Ta av ved avkjørsel til Sande N. Følg så den gamle E18 i ca. 1 kilometer og ta til venstre inn Østbygdaveien. Følg Østbygdaveien og eiendommen er beliggende på høyre side, ned fra veien.

Se kartskisse.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten er pent opparbeidet med plen og div. beplantning. Tomten er skrånet, med flatt parti på inngangsside og med lavere nivå på hagesiden. Hekk og tregjerde mot naboeiendom.

Vei / Vann / Avløp

Vei: Offentlig ifølge Sande kommune
Vann: Privat. Sande Vannverk AS. Tlf: 46 98 36 29
Avløp: Offentlig ifølge Sande kommune

Servitutter / Rettigheter

Legalpant for inntil 1G for ubetalte utgifter.

Reguleringsforhold

Viser til kommuneplan 2011-2023 vedlagt i salgsoppgaven for ytterligere informasjon. I enebolig og småhusområder der det ikke er angitt grad av utnytting, skal maksimalt tillatt bebygd areal være BYA 30%,

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er bestillt hos Skatt Sør men ikke mottatt.

Diverse

Vann/avløp: Kr. 4 694,- (2013), fordelt over to terminer.
Det er ikke installert vannmåler på eiendommen.

Renovasjon: Kr. 2.944,- per år (2013), fordelt over to terminer. Standard m/hjemmekompostering

Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, innboforsikring, bygningsforsikring, internett og evt fasttelefon.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Årlig gebyr til feiervesenet vil også påløpe.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan de kreve budjournal fremlagt. Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for øvrige budgiver.

Megler har rett til å avvise bud gitt på SMS og E-post. Første bud på eiendommen skal være skriftlig og må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info på egen side.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: «Enda eigedomen er «selt som han er», eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers». Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.