Solgt: 4 100 000;-

Ormåsen/Øvre Eiker- Familievennlig enebolig over 3 plan med solrik hage vendt mot naturskjønt fellesområde. Boligen har terrasse med jacuzzi, parkering i carport, 5 soverom/gjesterom, to ildsteder og lekkert bad fra 2012. Barnevennlig og rolig beliggenhet

Enebolig 4 Bedroom 2 Bathroom 170 ft2

Ormåsen/Øvre Eiker- Familievennlig enebolig over 3 plan med solrik hage vendt mot naturskjønt fellesområde. Boligen har terrasse med jacuzzi, parkering i carport, 5 soverom/gjesterom, to ildsteder og lekkert bad fra 2012. Barnevennlig og rolig beliggenhet

Contact An Agent

Ormåsen/Øvre Eiker- Familievennlig enebolig over 3 plan med solrik hage vendt mot naturskjønt fellesområde. Boligen har terrasse med jacuzzi, parkering i carport, 5 soverom/gjesterom, to ildsteder og lekkert bad fra 2012. Barnevennlig og rolig beliggenhet

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annosen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=119725697

 

Mårveien 17, 3320 Vestfossen

Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Primærrom
170 m²
Bruksareal
193 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
1988
Energimerking
E – oransje
Rom
6
Tomteareal
691 m² (eiet)
Bruttoareal
216 m²
Formuesverdi
862 270,-

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Garasje/P-plass
 • Fiskemulighet
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Omkostninger

4 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
102 500,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
117 649,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
4 567 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 624
Gårdsnr: 62
Bruksnr: 96

Presentasjon Mårveien 17

Opplev boligen i en unik 3D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Mårveien 17 er en stor og flott enebolig over tre plan, omkranset av hage og gruslagt gårdsplass. Beliggenheten er svært familievennlig, grensende til friareal, og med lysløyper og idylliske turområder i umiddelbar nærhet. Hagen er opparbeidet med plen, prydbusker og fin beplanting, og langs tre sider av boligen ligger en herlig terrasse. Her kan varme sommerdager og kalde vinterkvelder nytes i en stor jacuzzi. Parkere gjør du i carport eller på den store gårdsplassen.

Eneboligen er svær innholdsrik og gir et tiltalende inntrykk med tidsmessige fargevalg, store rom og god planløsning. Boligen har entré med skyvedørsgarderobe, trappegang med vedovn, stue med peisovn og en pen spisestue av god størrelse. Kjøkkenet er boligens vakreste rom med store deler av innredning fra 2010 i klassisk stil og plass for spisebord i vinduskarnapp. Her er det byttet fronter, benkeplate, noen skuffer og vaskekum.

Videre har boligen et stort bad fra 2012 med skyvedørsgarderobe, moderne innredning og regnfallsdusj. I først etasje finner du også et eget vaskerom med dusjkabinett og utgang til terrassen. Boligen har ett wc i første etasje, kontor i andre etasje og fire gode soverom med tilhørende garderobeløsninger. Lagringsplass i godt monn finner du i bod i første etasje og i to store boder i underetasjen.

HØYDEPUNKTER
– Innholdsrik enebolig over tre plan.
– Parkering er i en tilknyttet carport.
– Hage og stor, gruslagt gårdsplass.
– Terrasse langs tre sider av boligen.
– Terrasse er utstyrt med flott jacuzzi.
– Fin entré med skyvedørsgarderobe.
– Stor trappegang med trivelig vedovn.
– Spiseplass i vinduskarnapp på kjøkken.
– Stue med vedovn og flott spisestue.
– Stort bad fra 2012 med regnfallsdusj.
– Eneboligen har et separat vaskerom.
– Fire soverom med garderobeløsninger.
– Lagringsplass i godt monn i tre boder.
– Sikringsskap med automatsikringer.

DIVERSE OPPUSSING
– Juni 2007: Innredet loftsetasje og montert ny trapp.
– Juni 2007: Nytt laminatgulv på entre, hall og begge soverom i 1.etg.
– November 2007: Montert sprosser på vinduer.
– August 2009: Bygd ut terrasse på siden og bak huset.
– September 2009: Montert massasjebad, inkl. elektriske arbeider.
– November 2010: Byttet kjøkkenfronter, inkl. benkeplate, kjøkkenvifte og ny vask.
– November 2010: Lagt nytt laminatgulv på kjøkken.
– Februar 2012: Rehabilitering av bad i 1.Etasje.
– Nye varmekabler, oppgradering av elektrisk anlegg.
– Nye fliser på gulv og vegger.
– Ny baderomsinnredning inkl. skyvedørsgarderobe.
– Nytt opplegg for vann, inkl. vannskap i kjeller.
– August 2013: Beiset hus.
– Juni 2014: Byttet gulv på veranda.
– Mai 2017: Nytt laminatgulv i soverom 1.Etasje.
– Januar 2018: Malt og pusset opp i kjellerboder.
– Mars 2018: Godkjent endring av rom i loftsetasje til oppholdsrom.
– Mars 2018: Malt trapper, stue og spisestue, tak og vegger.
– April 2018: Malt grunnmur.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et barnevennlig, naturskjønt og attraktivt boligområde på Ormåsen i Vestfossen i Øvre Eiker kommune. Området har umiddelbar nærhet til skog og mark, samt skole, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, idrettshall, treningssenter, svømmehall, alpinanlegg, golfbane og ridesenter. Badeplass finner du på Jungervann og Sundhaugen.

Vestfossen er områdets kultursentrum. Her finner du bl.a. Fossesholm Herregård med parkanlegg, museum, utstillinger og selskapslokaler, samt Arena Vestfossen som er et senter for samtidskunst med gallerier, atelier og scenerom. Lille Eden er en egenartet opplevelseshage i historiske omgivelser, med unike skulpturer og to dammer der det finnes salamandere, frosker og pinnedyr m.m.

Vestfossen byr også på gode fiskemuligheter, fuglereservat og idylliske båtturer med M/S Eikern. For hyggelige kvelder og god mat kan Onkel Thor, som er kåret til et av distriktets beste spisesteder, anbefales. Ellers er det kort vei til Hellefossen, viden kjent for sitt eventyrlige laksefiske. Legg gjerne søndagsturen til idylliske Sundhaugen, et flott friluftsområde med restaurant, badeplasser, turveier og fiskebrygge.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, samt Coop Prix og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud byr Hokksund sentrum på klær og interiør, samt vinmonopol og et solid utvalg av spesialforretninger.

Det er også kort vei til Eiker Senter med butikker og bakeri, samt Buskerud Storsenter, et av Buskeruds ledende kjøpesentre med over 90 butikker og spisesteder. Det er besluttet storsatsning i området og gitt klarsignal for Buskerud Park.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Ormåsen Nord som ligger under 200 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Vestfossen, 12 min til Hokksund, 17 min til Krokstadelva, 17 min til Mjøndalen, 27 min til Drammen, 24 min til Kongsberg, samt 56 min til Oslo S. Det er enkel adkomstvei til E134 for pendling til Oslo, Kongsberg eller Hønefoss.

Fra eiendommen er det gangavstand til Ormåsen oppvekstsenter med barnehage, barneskole og SFO. For elever i ungdomstrinnene er det bussordning til Vestfossen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Enebolig over tre plan. Carport tilknyttet bolig.

Byggemåte

Grunnmur oppført i Leca som er pusset utvendig. Grunnmur overflatebehandlet/ malt i år 2018. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk fra byggeåret. Standard utgangsdør i tre fra byggeåret. Terrassedører i tre med glassfelt fra byggeåret. Takkonstruksjon med saltak, oppbygning i trekonstruksjon med taksperrer, undertak av rupanel fra byggeåret. Taket tekket med takstein. Takrenner og nedløp av plastbelagt stål. Takstige montert, tilkomst til pipe. Pipe beslått med fotbeslag. Støpt gulv på grunn. Etasjeskillere med bjelkelag i trekonstruksjon.

For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 170 kvm, Bruksareal: 193 kvm, Bruttoareal: 216 kvm

1.Etasje
Bta.: 96 kvm.
Bra.: 88 kvm.
P-rom: 85 kvm.
P-rom inneholder: Gang m/ trapp, spisestue, stue, kjøkken, vaskerom, soverom og wc.
S-rom: 3 kvm.
S-rom inneholder: Bod.

2.Etasje
Bta.: 26 kvm.
Bra.: 25 kvm.
P-rom: 25 kvm.
P-rom inneholder: Gang m/ trapp, kontor og soverom.

Underetasje
Bta.: 94 kvm.
Bra.: 80 kvm.
P-rom: 60 kvm.
P-rom inneholder: Entré, gang m/ trapp, 2 stk. soverom og bad.
S-rom: 20 kvm.
S-rom inneholder: 2 boder.

Annet

2 boder i underetasje med ca. 9 og 10 kvm hver.

Standard

Entré
Boligen har inngang via et godt inntrukket inngangsparti som gir le for vær og vind. Entreen gir et fint inntrykk med laminat i «flisemønster» på gulv, gulvvarme og skyvedørsgarderobe med speilfronter. Fra entreen kommer du videre inn i en stor gang med samme laminat på gulvet, gulvvarme, koselig vedovn og plass for oppbevaringsmøbler. En åpen tretrapp som var nymalt i 2018 gir adkomst til øvrige etasjer.

Kjøkken
Det store kjøkkenet er boligens vakreste rom med laminatgulv i «flisemønster», vegger malt i en lys gråtone og plass for spisebord ved et herlig vinduskarnapp. Den takoppbygde innredningen fra 2010 er holdt i en tiltalende klassisk stil med hvite, profilerte fronter, benkebelysning, fliser og mørke laminatbenkeplater med oppvask- og skyllekum. Fra kjøkkenet er det direkte inngang til isolert bod som kan bygges om til kjølerom. For øvrig har kjøkkenet nisje for komfyr og opplegg for oppvaskmaskin.

Stue og spisestue
Eneboligen har en pen stue med tilknyttet spisestue i første etasje. Stuen har laminatgulv, lys, tidsmessig farge på vegger og vindusflater på begge sider av rommet for fine lysforhold. Fra stuen er det også utgang til terrassen hvor en trivelig utsikt kan nytes. I stuen er det plass for sofagruppe og en vedovn med glassdør gir ekstra hygge. Spisestuen er lys og romslig med gode vindusflater og plass for fullt spisestuemøblement.

Bad/vaskerom
Det lekre badet ble pusset opp i 2012 og har mørke gulvfliser, lyse veggfliser og gulvvarme. Badet er av god størrelse og langs den ene veggen er det en romslig skyvedørsgarderobe med speilfronter. Innredningen har mørke fronter, heldekkende servant, høyskap og speilskap med fin belysning i overkant. Videre har badet veggmontert toalett, samt et dusjhjørne med buede glassdører og regnfallsdusj. Boligen har også et separat toalettrom med toalett, servant og skapinnredning.

Vaskerom
Eneboligen har et vaskerom i først etasje med vinylbelegg på gulv, våtromstapet på vegger og egen utgang til terrassen. Vaskerommet er smart innredet med dusjkabinett og har også utslagsvask, speilskap og plass for innredning. For øvrig har rommet opplegg for vaskemaskin og plass for kondenstørketrommel i søyleløsning.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fire soverom med tilhørende garderobeløsninger av god størrelse. Soverommene i underetasjen har gulvvarme og ligger fint plassert slik at de er svale på varme sommerdager. Det ble lagt nytt laminatgulv på soverom i underetasjen i 2017. I andre etasje finner du også et eget kontor. Eneboligen har lagringsplass utenom det vanlige med skyvedørsgarderobe i vindfang og gang, kryploft på begge sider av boligen, bod i første etasje, samt to store boder i underetasjen.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med henholdsvis Nexgentel (fiber) og GET (Kabel-TV).

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner og gulvvarme, supplert med peisovn i stuen og vedovn i gang i underetasjen. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entré. Ventilasjonen er naturlig. OSO varmtvannsbereder på 198 fra 1988 er plassert i bod. Boligen ble beiset med Futura beis med 12-års garanti i august 2013 og grunnmur ble malt i 2018. I 2018 ble det godkjent endring av rom i loftsetasje til oppholdsrom.

Parkering / Carport

Det er parkering i carport og på stor, gruslagt gårdsplass. Det kan være mulig å sette opp garasje etter gjeldende regler. Kontakt kommunen for ytterligere informasjon. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen ligger omkranset av hage med plen, hekker, prydbusker og fin beplantning. I forkant av boligen ligger en stor, gruslagt gårdsplass. Hagen på baksiden av boligen grenser til friareal.

Langs tre sider av boligen ligger er herlig terrasse på hele 103 kvm med mørkbeiset trebord, lysmalt rekkverk og trapp ned til hagen. I et hjørne av terrassen er det etablert en herlig jacuzzi fra Quality Spa med massasjefunksjon og plass for seks personer. Terrassen har fin utsikt, nydelige solforhold og her kan du møblere i flere soner slik at du kan følge solens gang gjennom dagen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle eneboliger.

Servitutter

Ingen registrerte servitutter eller andre registrerte rettigheter til eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Avkjørsel fra offentlig vei ifølge Øvre Eiker kommune. Offentlig vann og avløp ifølge Øvre Eiker kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for bygningen ifølge Øvre Eiker kommune. Attesten ligger vedlagt i salgsoppgaven. Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 862 270,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 759 263,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

PLANSTATUS FOR AKTUELL EIENDOM
Kommuneplan: Kommuneplan for Øvre Eiker 2015-2027 – boligformål
Reguleringsplan: Reguleringsplan for Ormåsen B1, stf. 04.07.1985
Formål med reguleringen: Boligformål.

For ytterligere informasjon se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, kommuneplan, samt diverse dokumenter fra kommunen.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2017 et strømforbruk på ca. 32 688 kWh.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 9341,40,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i IF med polisenr. 5019462.

Alarm: Brann-og innbruddsalarm med vekterutrykning: Verisure. Kr 579 pr. mnd.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 3 336,-. Standard.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet byggetegninger fra kommunen som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det ble godkjent en søknad om bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel 12.02.18, se vedlegg i salgsoppgaven for ytterligere informasjon. For ytterligere spørsmål kontakt megler.

Det er innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger ikke handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Salgsoppgaven beskriver vesentlig informasjon om eiendommen, inkludert kjente feil og mangler

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Mårveien 17, 3320 Vestfossen

Kart

I nærheten

Buss

0.1 km

Jernbane

5.5 km

Skole

0.5 km

Dagligvare

0.5 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 58 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Rapporter annonse

FINN-kode: 119725697

Sist endret: 20. aug 2018 18:14

Referanse: 83180041

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.