Solgt: 3 900 000,-

Øren- Stilfullt oppusset rekkehus på solrik tomt med usjenert terrasse og hage, veranda, peisovn og parkeringsmuligheter

Rekkehus 3 Bedroom 1 Bathroom 97 ft2

Rekkehus solgt på Øren i Drammen

Contact An Agent

Øren- Stilfullt oppusset rekkehus på solrik tomt med usjenert terrasse og hage, veranda, peisovn og parkeringsmuligheter

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=74299099

 

Øvre Ørengate 36, 3023 Drammen

Prisantydning
2 990 000,-
Verditakst
3 150 000,-
Kommunale avg.
7 667,-
Lånetakst
2 677 500,-
Primærrom
97 m²
Bruksareal
149 m²
Soverom
3
Bruttoareal
171 m²
Rom
4
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
243 m² eiet
Byggeår
1950
Energimerking
F

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

  • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål eller privatvisning på tlf 93 69 33 81

Øvre Ørengate 36, 3023 Drammen

Ørengata
0.1 km
Gulskogen stasjon
1.9 km
Kiwi Landfalløya
0.6  km
Øren skole (1-7 kl.)
0.7 km

Vurdert av 26 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Høflige
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Parkett, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV, Moderne, Sentralt, Garasje/P-plass, Turterreng, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Bredbåndstilknytning

Presentasjon Øvre Ørengate 36

Øvre Ørengate 36 er et stilfullt oppusset rekkehus over tre plan, samt innredet loft. Boligen ligger idyllisk og skjermet med usjenert markterrasse mot hagen, samt hellelagt uteplass ved inngangspartiet. Fra ett av soverommene i andre etasje er det utgang til en koselig veranda. Eiendommen har gode solforhold året rundt. Det er parkeringsmuligheter på egen gårdsplass, eller muligens på felles eiet tomt på boligens nedside.

Innvendig er boligen betydelig oppgradert i senere år og fremstår med smakfulle fargevalg og flotte innredningsdetaljer. Det er flere integrerte hvitevarer på det moderne kjøkkenet og i stuen er det montert en nyere peisovn. Fra stuen er det utgang til markterrasse via innredet rom som i dag benyttes som leserom.

Videre finnes det et innredet loftsrom med plass for sofa og tv-løsning, et smakfullt bad med dusjkabinett, separat vaskerom og tre innbydende soverom med garderobeløsning på ett. For øvrig er det god lagringsplass i innvendig bod og flere romslige kjellerboder.

Eiendommens kvaliteter:
– Stilfullt rekkehus på skjermet tomt.
– Parkering på gruslagt gårdsplass.
– Usjenert markterrasse mot hagen.
– Koselig balkong ved ett soverom.
– Hellelagt uteplass ved inngangsparti.
– Gode solforhold sommer som vinter.
– Moderne kjøkken med flere hvitevarer.
– Lys og herlig stue med nyere peisovn.
– Separat stuedel med terrasseutgang.
– Plass for sofa og tv-løsning i loftsrom.
– Smakfullt baderom med dusjkabinett.
– Boligen har separat vaskerom i kjelleren.
– Tre soverom, ett med garderobeløsning.
– Bod tilknyttet bad og flere kjellerboder
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Det kan være mulig med ekstra parkering/garasje.

Beliggenhet

Rekkehuset ligger i et sentralt og meget barnevennlig boligområde på Øren i Drammen kommune, med umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Området rundt skole og idrettsanlegg står foran en spennende storsatsing, hvor det skal investeres i nytt skolebygg, flerbrukshall og kunstisbane.

Det er kort gange til Drammen Ballklubbs fine anlegg med flombelysning og kunstgressbane som islegges vinterstid. Her finner du også en trivelig lekeplass og en plastisbane hvor man kan gå på skøyter sommerstid. I tillegg er det en liten ballplass med fotballmål (Padden) i enden av Hans Hansens vei.

Ellers er det gangavstand til Drammenselven, og Musøya med deilige grøntområder, lekeplass og motorbåtforening. Prøv gjerne fiskelykken ved det ærverdige vippespennet til gamle Landfalløybrua. Fra Musøya kan du følge promenaden oppover langs elven, eller Landfalløyas koselige bebyggelse nedover mot sentrum. Nærmeste badeplass er Hotvedtstranda og ligger ca. 500 m fra boligen

Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Gulskogen gård anbefales. Parkanlegget regnes som noe av det best bevarte av gamle hager i Norge, og er et populært turområde for store og små. Legg også gjerne søndagsturen til Hamborgstrømskogen, Bragernesåsen, Åspaviljongen eller Spiralen, der du kan nyte en vidstrakt utsikt over byen, elven og fjorden. Med bil når du Aron skisenter på ca. 5 min.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker Øren og Kiwi Landfalløya som også har søndagsbutikk. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort avstand til Gulskogen med sine 120 spennende butikker og kafeer. Det er også kort vei til Torget vest og Drammen sentrum med gågatene.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er Ørengata og ligger ca. 2 min fra boligen. I Rosenkrantzgata passerer lokalbussen hvert 10. minutt, samt TIMEkspressen til Oslo eller Kongsberg/Notodden. Det er i tillegg jernbanestasjon på Gulskogen.

Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Gulskogen, 5 min til Drammen sentrum, 15 min til Liertoppen, 31 min til Kongsberg, 36 min til Oslo S, samt 65 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det kort gange til Øren barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til både Børresen og Gulskogen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
Høyskolen i Buskerud har en av landets mest moderne lokaler på Papirbredden som ligger helt nede ved elva. Her finner du også restauranter, kafeer, rockescene og kulturliv vegg i vegg.

Bygninger

Rekkehus over fire plan inkludert kjeller og loft. Parkering på egen tomt.

Byggemåte

Reisverk på grunnmur av betong. Etasjeskille av tre. Vinduer av tre, noen nye, de fleste er fra 1980-tallet og kjellervinduer fra byggeår. Saltak i trekonstruksjon, tekket med korrigerte stålplater i steinmønster. Loft ble innredet rundt år 2013. Det ble søkt om å sette inn loftsvindu, men loftstuen er ikke godkjent som rom for varig opphold. Deler av stuen er ombygget fra balkong til en del av stuen i 2009. Drensystem er fra byggeår. Det meste av vann/avløp er utskiftet til kobber/plast inne i boligen. For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 149 kvm, Bruttoareal: 171 kvm

1.Etasje:
Bta.: 58 kvm.
Bra.: 53 kvm.
P-rom: 54 kvm.
P-rom inneholder: Entré, trappegang, kjøkken, stue/spisestue og innredet rom.

2.Etasje:
Bta.: 50 kvm.
Bra.: 45 kvm.
P-rom: 43 kvm.
S-rom: 2 kvm.
P-rom inneholder: Gang, trapperom, bad, 3 soverom og bod.
S-rom inneholder: Kott.

Loft:
Bta.: 13 kvm.
Bra.: 9 kvm.
S-rom: 9 kvm.
S-rom inneholder: Bod som i dag er innredet som loftstue.

Kjeller
Bta.: 50 kvm.
Bra.: 42 kvm.
S-rom: 42 kvm.
S-rom inneholder: Boder og vaskekjeller

Annet

Det er god lagringsplass i kjeller.

Standard

Entré
Entreen gir et fint førsteinntrykk av rekkehuset og er innredet med epoksybehandlet murgulv, vegger i en smakfull grønn fargetone, og gulvvarme. Her er det god plass for så vel montering av knagger som garderobeløsning.

Fra entreen er det videre adkomst inn til et pent trapperom med lysmalt tregulv, en kombinasjon av gråmalt panel og gråmalte glatte flater på vegg, tofløyet dør inn til stuen, samt gråmalt trapp opp til andre etasje.

Kjøkken
Kjøkkenet er lyst og moderne med god benke- og lagringsplass, samt barløsning ut mot stuen. Innredningen har hvite høyglansfronter, glassplate over kokesone, og benkeplate i heltre eik med dobbel vaskekum.

Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert stekeovn, induksjonstopp, kjøleskap og opplegg for oppvaskmaskin. Det er lagt grått, sklisikkert gummigulv som gir et industrielt preg og integrert downlights i himling. Under kjøkkenvinduet finnes det spiseplass med begrenset innsyn.

Stue
Rekkehuset har en lys og herlig stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Rommene bindes pent sammen av en bred åpning med synlig støttebjelke og skaper en god sosial arena i rekkehusets første etasje. Her er det god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord.

Stuen har synlige takbjelker, lysmalt tregulv og lysmalte vegger alternert med en lekker, mønstret tapet på fondvegg i salongdelen. Ved hvitpusset pipeløp er det plassert en nyere peisovn for ekstra varme og hygge. Rommet har rikelig lysinnslipp fra gode vindusflater mot hagen. Via et tilstøtende innredet rom, som per i dag benyttes som leserom, er det utgang til markterrasse.

Innredet loftsrom
Boligen innehar i tillegg et meget trivelig innredet loftsrom som per i dag benyttes som loftstue. Rommet har god plass for sofa og tv-løsning, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. Et nyere takvindu sørger for naturlig lysinnslipp. Videre har rommet hvitmalt tregulv og veggene er kledd med hvitmalt panel.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et smakfullt bad og separat vaskerom. Badet i andre etasje er innredet med epoxybehandlet murgulv og store grå veggfliser. Videre har rommet gulvvarme, downlights, elektrisk avtrekksvifte, speilskap med belysning, og enkel servant på servantskap. I tillegg finnes det veggmontert toalett, samt dusjkabinett med regnfallsdusj og innfellbare glassdører. Badet er direkte tilknyttet garderoberom.

Vaskerom
Vaskerommet i kjelleren er praktisk innredet med god lagringsplass i flere overskap, og underskapseksjon med overliggende benkeplate. Videre har rommet hvitmalt murgulv, hvitmalte murvegger og rabbitzpusset tak. I tillegg finnes det sluk, dobbel vaskekum i betong, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Rekkehuset har tre innbydende soverom med tilhørende garderobeløsning på ett. Fra ett av soverommene er det utgang til veranda mot hagen. Boligen har for øvrig god lagringsplass i garderoberom og flere romslige kjellerboder.

Oppussing
– Modernisert bad.
– Påbygg.
– Nytt avløpsrør i kjeller.
– Gjort om rom på loftet til loftstue.
– Pusset opp kjøkkenet.
– Ny søppelbod med maling.
– Planert i hagen.
– Nyere terrasse.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for TV og internettsignaler med Viken Fiber/Altibox.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med panelovner, gulvvarme i entré og på bad, samt nyere vedovn og luft-til-luft varmepumpe i stuen. Ventilasjon med mekanisk avtrekk fra bad og ventilator i kjøkken. Sikringsskap med automatsikringer. I all hovedsak oppgradert el-anlegg med noe innslag av originale kabler.

Videre har boligen 200 liters varmtvannsbereder plassert i kjeller, nyere røropplegg, samt vindusmarkise over stuevindu ved terrasse.

Parkering

Det er parkering på egen gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Eiendommen har en eierandel på 1/6 av en tomt med Gnr 115 Bnr 824. Tomten ligger på nedsiden av eiendommen. Det står en garasje på tomten i dag. Det er plass for å bygge ekstra garasje. Dette må i så fall avklares med de andre eierne og søkes til kommunen hvis man ønsker å se nærmere på dette.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PrivatMegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen ligger stille og idyllisk til på nedsiden av Øren barneskole. Fra stuen er det utgang til en romslig og usjenert markterrasse med levegger mot naboer på begge sider, samt hekk i fremkant. Fra terrassen er det videre adkomst til hage med omkransende hekk.

I tillegg finnes det en hellelagt uteplass i forbindelse med inngangsparti. Begge uteplasser har god plass for utemøblement, og på markterrassen finnes det også treningsapparat/lekeapparat. Fra ett av soverommene i andre etasje er de utgang til en koselig veranda mot hagen.

Tomten er for øvrig pent opparbeidet med grusbelagt gårdsplass, plen, prydbusker, diverse beplantning, frukttrær og bærbusker. Eiendommen har gode solforhold.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. Dette gjelder for alle selveier rekkehus.

Servitutter

Gnr. 115 Bnr. 927 eierandel 1/1

Servitutter i grunn:
30.06.1986 6358
ERKLÆRING/AVTALE
Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om
adgang til rep. av ledninger
Med flere bestemmelser

Eiendommens rettigheter.
Servitutter:
BEST OM GARASJE/PARKERING
Rettighet hefter i: 0602 / 115 / 824 / /
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Gnr. 115 Bnr. 824 eierandel 1/6

Servitutter i grunn:
01.08.1949 1340 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Bestemmelser om bebyggelse, veier og diverse ledninger m.v.

30.06.1986 6353
BEST OM GARASJE/PARKERING
Rettighetshaver: 0602 / 115 / 923 / /
Rettighetshaver: 0602 / 115 / 924 / /
Rettighetshaver: 0602 / 115 / 925 / /
Rettighetshaver: 0602 / 115 / 927 / /
Rettighetshaver: 0602 / 115 / 928 / /

30.06.1986 6353
BEST. OM ADKOMSTRETT
Rettighetshaver: 0602 / 115 / 929 / /
Rettighetshaver: 0602 / 115 / 930 / /
Rettighetshaver: 0602 / 115 / 931 / /

Eiendommens rettigheter.
Ingen rettigheter registrert.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Drammen kommune. Det er installert vannmåler i boligen.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bygningen ifølge Drammen kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 677 801 per 31.12.14
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 626 723 per 31.12.14

Reguleringsforhold

MATRIKKELENHET
Kommune 0602 – Drammen kommune Gnr 115 Bnr 927

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse – Nåværende Kommuneplan (5.10.2015).

GJELDENDE REGULERING
Eiendommen ligger ikke i et regulert område.

BEBYGGELSESPLAN
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

REGULERING UNDER ARBEID
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

PLANFORSLAG
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommuneplanen datert 21.09.2015 ligger ikke vedlagt i prospektet. Denne kan leses på kommunens hjemmeside, prospektets hjemmeside eller den kan hentes i eiendommens annonse på Finn.no. Kan også fåes ved henvendelse til megler.

Faste, løpende kostnader

Strømforbruket i 2015 var på ca. 11 626 kwh.

Kommunale avgifter kr 7667 per år.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Codan forsikring.

Andre utgifter
– Årsgebyr renovasjon kr. 3 086,-. Standard m/hjemmekompostering.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring ,evt fasttelefon og snøbrøyting/strøing på vinteren.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Fullt oppgjør/kontant før overtagelse.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for sameiere

Nei.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere.

Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens nedlastbare «app.» og på eiendommens annonse på www.finn.no.
Bud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med budskjema.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Omkostninger

2 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
97 500,- (Dokumentavgift)
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
——————————————————–
107 949,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
3 097 949,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 115
Bruksnr: 927

Rapporter annonse

FINN-kode: 74299099

Sist endret: 26. apr 2016 09:52

Referanse: 83160015

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.