Solgt: 4 200 000,-

Nesbygda/Svelvik/Nær Drammen – Trinn 1 er for salg! Nye og moderne tomannsboliger over 3 plan med flott takterrasse og panorama utsikt over fjorden. Beliggende nær skog, fjord og by!

Halvdel av tomansbolig 4 Bedroom 2 Bathroom 130 ft2

Nesbygda/Svelvik/Nær Drammen - Trinn 1 er for salg! Nye og moderne tomannsboliger over 3 plan med flott takterrasse og panorama utsikt over fjorden. Beliggende nær skog, fjord og by!

Contact An Agent

Nesbygda/Svelvik/Nær Drammen – Trinn 1 er for salg! Nye og moderne tomannsboliger over 3 plan med flott takterrasse og panorama utsikt over fjorden. Beliggende nær skog, fjord og by!

 

 

For å se all bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=113287582

 

 

Nøsterudveien 35 A, 3060 Svelvik

Pris
4 200 000,-

Til prosjektet

Primærrom
130 m²
Bruksareal
139 m²
Soverom
4
Bruttoareal
168 m²
Rom
5
Etasje
3.
Bolig
101

Pris på lån

Pris på forsikring


Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning

Nøsterudveien 35 A, 3060 Svelvik

I nærheten

buss

Bussholdeplass

0.8  km

butikk

Dagligvare

7.2  km

grunnskole

Skole

1.9 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 41 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Bra

Les mer om nabolaget

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Peis/Ildsted
  • Kabel-TV
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Utsikt

Presentasjon Nøsterudveien 35 og 37

Opplev boligen i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Nøsterudveien 35 A og B og Nøsterudveien 37 A og B er to nyoppførte, vertikaldelte tomannsboliger over tre plan med totalt fire boenheter. Tomannsboligene ligger flott til opp under skogen med nydelig turterreng, og like ved finner du fjorden med badeplasser, noe som sikrer sommeridyllen. Her bor du i rolige omgivelser nær Svelvik og Drammen – med køfri bilvei til Drammen i rushtiden.

Hver av halvpartene har parkeringsplass, en liten, inngjerdet hage, samt en stor, deilig takterrasse med panorama utsikt over fjorden og gode solforhold. Tomannsboligene er oppført i minimalistisk stil og innehar to like halvparter, dog er de speilvendt innredet. Leilighetene kan skilte med utsikt fra storslåtte vindusløsninger, ekstra takhøyde, lekkert parkettgulv og et tidsmessig fargevalg på vegger. Det skal også nevnes at downlights i flere rom sørger for stemningsfullt lys når dag går mot kveld.

I andre etasje er det et delikat kjøkken med integrerte hvitevarer, beliggende åpent til en fin stue med spiseplass. Boligene har også en koselig loftstue med peisovn, to topp moderne bad med dusjhjørne og tre behagelige soverom. Det er i tillegg mulig å etablere et fjerde soverom, hvis ønskelig. Det er montert skyvedørsgarderobe i entreen, men ellers finnes det godt med lagringsplass i bod både inne og ute.

HØYDEPUNKTER
– 2 nyoppførte og lekre tomannsboliger.
– Tilsammen 4 vertikaldelte tomannsboliger.
– Moderne løsninger og ekstra takhøyde.
– Det medfølger utendørs parkering.
– Stor takterrasse og en inngjerdet hage.
– Gode solforhold og panoramautsikt.
– Entré med fliser og gulvvarme.
– Kjøkken med integrerte hvitevarer.
– Stue med storslåtte vindusløsninger.
– Loftstue, oppvarmet med peisovn.
– To topp moderne bad med dusjhjørne.
– Opplegg for vaskemaskin på badet.
– Tre soverom, mulighet for et ekstra.
– Mulig å etablere et fjerde soverom.
– Lagringsplass med bod inne og ute.
– Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Boligene ligger i et meget idyllisk og barnevennlig boligområde på Grønlia/Nesbygda i Svelvik kommune. Eiendommen ligger tett på marka, med kort kjøreavstand til både Svelvik og Drammen. (Ca. 12 og 15 min). Det er ellers kort vei til kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper og badeplass m. m.

Svelvik er en sjarmerende «Sørlandsby» med koselige gater, grønne lunger, båthavn og marina. I det smale sundet forbi Svelvik renner Nord-Europas nest sterkeste saltvannsstrøm og sørger for at Svelvikferja til tider går for full maskin på Norges korteste ferjestrekning.

Du finner flere, deilige badeplasser i området med sandstrender, svaberg, kyststi og gode fiskemuligheter. Tangen Fjordpark er godt besøkt og ligger ca. 1,5 km fra eiendommen. I bakkant ligger Svelvikmarka med kupert og variert turterreng. Her er det et mylder av merkede løyper, noen fine padlevann og lysløypetrasé.

På Svelviks høyeste topp er det satt opp et flott utsiktstårn med rundskue fra Færder i sør til Gaustatoppen i nord. Svelvik IF tilbyr både fotball og ski. I tillegg er det jeger- og fiskeforening, tennisklubb, kiteklubb og seilforening i området, bare for å nevne noe.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Rema 1000 Åskollen. Ønsker du ytterligere servicetilbud byr Spar på ferskvaredisk og post i butikk. På Svelvik Nærsenter finner du også Nille, Vic og Vinmonopolet. Ellers har sentrum et godt og variert tilbud med selvstendige butikker og spisesteder. Det er også kort vei inn til Drammen med alle storbyens fasiliteter, og til Nye CC Drammen som nylig er ferdigstilt og byr på storhandel og småhandel under samme tak. Det ligger en småbåthavn i nærheten med mulighet for å leie båtplass.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Grønlia og ligger ca. 800 meter fra boligen. Med bil tar det ca. 11 min til Svelvik sentrum, 15 min til Drammen, 21 min til Sande, 41 min til Oslo S, 46 min til Kongsberg, 54 min til Torp og 65 min til Moss lufthavn Rygge.

Fra eiendommen er det gangavstand til Tangen barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Svelvik ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

4 vertikaldelte tomannsboliger.

Byggemåte

Bygget står på grunn av fjellmasser, plasstøpt fundament. Yttervegger er av reisverk kledd med plater og pusset utvendig. Flate taker tekket med papp. Vinduer og dører er henholdsvis grå/hvite og hvite. Bjelkelag av tre i etasjeskiller. Hvite slette dører innvendig. Parkett og fliser på gulver. Slette gipsvegger som er malt. Fliser og våtromsplater på bad. Hvite slette himlinger. Trappene har stål vanger med eik heltre trinn. Bad med fliser og baderomsplater, dusjhjørne, vegghengt toalett og servantskap.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 130 kvm, Bruksareal: 139 kvm, Bruttoareal: 168 kvm

1.Etasje
Bta.: 70 kvm.
Bra.: 59 kvm.
P-rom: 50 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom, 2 soverom og bad.
S-rom: 9 kvm.
S-rom inneholder: Teknisk rom/bod og bod.

2.Etasje
Bta.: 65 kvm.
Bra.: 55 kvm.
P-rom: 55 kvm.
P-rom inneholder: Kjøkken/stue, trapperom, soverom og bad.

3.Etasje
Bta.: 33 kvm.
Bra.: 25 kvm.
P-rom: 25 kvm.
P-rom inneholder: Stue og trapperom.

Standard

Entré
Boligen har et inngangsparti med transparent takoverbygg og ytterdør med små vinduer, tilknyttet en velkomstplatting. Like innenfor ytterdøren er det satt inn skyvedørsgarderobe, slik at jakker og skotøy enkelt kan ryddes unna. Entreen har fliser på gulv med underliggende gulvvarme og downlights i himling.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger åpent til stuen og byr på god lagringsplass, samt moderne, fine løsninger. Kjøkkenet har delikate, hvite høyglansfronter og lekre laminatbenkeplater, hvor det er lagt opp til ekstra arbeidsplass ved en smart barløsning. Her er det godt med arbeidslys fra vinduer generelt i rommet, og det er montert enkelte downlights over benk.

Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kombinert kjøl/frys og ventilator. Rommet har dør til hage og en «svevende», stilig vindeltrapp som snor seg til både øvre og nedre etasje.

Stue
Stuen ligger på midtre plan og har storslåtte vindusløsninger enhver vil misunne, med lysinnfall fra tre sider. Vinduene i fremkant strekker seg til gulvet og lar den praktfulle utsikten komme til sin rett. En takhøyde på ca. 2,60 meter bidrar til luftig romfølelse, og med listefrie overganger til himling gis det et stilrent uttrykk.

Taket er hvitmalt, akkurat som de dype vinduskarmene, og gir en sterk kontrast til veggene som er malt i en mørk, tidsmessig farge. I himlingens ytterkant er det montert downlights, noe som gir ekstra fin stemning når dag går mot kveld. Stuen har en velegnet spiseplass ved kjøkkenet og rom for sofa med tilhørende møblement.

Loftstue
I loftstuen kan du senke skuldrene til knitrende flammer i peisovn og vakker utsikt. Også i dette rommet er det flotte vindusløsninger til gulvet, og via skyvedører gis det tilgang til takterrassen. Rommet holder samme stil som stuen nede med enstavs parkett på gulv og downlights, derimot er veggene holdt i delikat, lys farge. En vinklet utforming gir plass til sofamøblement og en koselig lesekrok.

2 bad
Boligen har et bad både i første og andre etasje med topp moderne elementer. Badene har gulvvarme, downlights, samt overflater med en kombinasjon av fliser og ulike baderomsplater som gir er industrielt preg. Rommene har samme type innredning bestående av speil og en skuffeseksjon med fronter i treimitasjon, hvor badet i første etasje har dobbelservant.

Videre har hvert bad veggmontert toalett med hylle over innfliset sisternekasse og et dusjhjørne med innfellbare glassdører. I det ene badet er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Boligen er innredet med tre behagelige soverom, hvor to ligger i første etasje og ett ligger i andre. Det er i tillegg mulig å etablere et fjerde soverom, hvis ønskelig der loftstuen er i dag. Soverommene har parkett på gulv, og veggene er holdt i en lys, delikat farge. Det er avsatt plass for garderobeløsning på hvert av rommene, og det er lagringsplass med bod inne og ute.

Utstyr

Kjøper må selv bekoste tv og internettløsning. Det ligger klart fiber ledninger inn til huset ved Viken Fiber/Altibox. Her må leverandør for fiber kontaktes for etablering av avtale.

Oppvarming – Teknisk

Halvpartene er oppvarmet med gulvvarme med varmekabler på bad, teknisk rom og entre. Panelovner på soverom og loftstue. Peisovn i loftstue. Videre er det varmtvannsbereder plassert i bod og et sikringsskap, utstyrt med automatsikringer.

Parkering

Det medfølger utendørs parkeringsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. For oppsettelse av carport se vedlegg. For spesifikasjon av parkering eventuelt carport se vedlagt dokument i salgsoppgaven.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Halvparten har en deilig takterrasse på hele 30 kvm hvor gode solforhold kan nytes. Terrassen har høy, skjermende levegg og rekkverk med glass, noe som gir flott, uhindret utsyn til fjorden. Her er det plass nok til både sittegruppe, grill og solstoler. Det er for øvrig tilrettelagt for utendørs hygge i en liten, inngjerdet hage med plen og fjell i dagen. Felleseiendommen er opparbeidet med gruslagte internveier.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle tomannsboliger.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 870155
Best. om adkomstrett
Rettighetshaver:Knr: 0711 Gnr: 37 Bnr: 92
Rettighetshaver:Knr: 0711 Gnr: 37 Bnr: 93
Rettighetshaver:Knr: 0711 Gnr: 37 Bnr: 94
Rettighetshaver:Knr: 0711 Gnr: 37 Bnr: 95
Rettighetshaver:Knr: 0711 Gnr: 37 Bnr: 97
Rettighetshaver:Knr: 0711 Gnr: 37 Bnr: 98
Overført fra: 0711-37/98
Gjelder denne registerenheten med flere

Ingen andre registrerte rettigheter til eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat ledning. Det må påregnes drifts- og vedlikehold av ledning, pumpestasjon og vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for bygningen ifølge Svelvik kommune. Attesten ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ferdigattest leveres av selger.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Eiendommen berøres av kommuneplan og er avsatt til boligbebyggelse. Godkjenningsdato: 07.09.2015. Kommuneplan og reguleringsplan med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Selger vil foreta seksjonering og kjøper vil få tildelt seksjoneringsnummer på enheten før overtagelse. Seksjoneringsbegjæring og vedtekter blir tilsendt kjøper før overtagelse.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier har bygningsforsikring i SpareBank 1.

Andre utgifter:
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, renovasjon, kommunale avgifter, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.
– Eventuelle kostnader sameie innfører.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra utbygger.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Interessenter er gjort kjent med at vedlikehold og drift av vei, vann- og avløps anlegg, lekeplasser, grøntarealer og andre fellesarealer skal opprettholdes av brukerne av anleggene/arealene i felleskap. Det vil si at hver seksjon har likt ansvar for vedlikehold og drift av disse punktene i felleskap.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring. Selger er profesjonell og har derfor ikke mulighet til å tegne denne forsikringen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter normalordningen i Avhendingsloven. jf § 1-2 (2).

§ 1-2.»Høvet til å fråvike lova, forbrukarkjøp»
(1) Når ikkje anna er særskilt sagt i lova, kan lova fråvikast ved avtale.
(2) Lova kan ikkje fråvikast ved avtale til ugunst for kjøparen ved forbrukarkjøp av nyoppført eigarbustad som ikkje har vore brukt som bustad i meir enn eitt år på avtaletida, dersom seljaren har gjort avtalen som ledd i næringsverksemd. Ved andre forbrukarkjøp kan § 1-1a andre ledd, § 1-3, § 2-6 første ledd tredje punktum, § 3-3, §§ 3-7 til 3-10, §§ 4-1 til 4-19, §§ 6-1 til 6-3 og §§ 7-1 til 7-3 ikkje fråvikast ved avtale til ugunst for kjøparen.
(3) Med forbrukarkjøp er meint kjøp av eigedom når kjøparen er ein fysisk person som ikkje hovudsakleg handlar som ledd i næringsverksemd.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger gitt i annonse, salgsprospekt eller ved en annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

4 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
10 620,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
——————————————————–
11 869,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
4 211 869,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Rapporter annonse

FINN-kode: 113287582

Sist endret: 8. mar 2018 02:34

Referanse: 83180030

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.