Solgt: 4 850 000,-

Nesbygda/Svelvik/Nær Drammen- Sjønær og oppgradert enebolig o/2 plan m/garasje, storslått utsikt og særdeles solrike terrasser. Boligen har stor tomt på ca 1 mål, 4 soverom og 2 stuer. Barnevennlig og rolig beliggenhet m/kort, trygg gangavstand til skole!

Enebolig 4 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 175 ft2

Nesbygda/Svelvik/Nær Drammen- Sjønær og oppgradert enebolig o/2 plan m/garasje, storslått utsikt og særdeles solrike terrasser. Boligen har stor tomt på ca 1 mål, 4 soverom og 2 stuer. Barnevennlig og rolig beliggenhet m/kort, trygg gangavstand til skole!

Contact An Agent

Nesbygda/Svelvik/Nær Drammen- Sjønær og oppgradert enebolig o/2 plan m/garasje, storslått utsikt og særdeles solrike terrasser. Boligen har stor tomt på ca 1 mål, 4 soverom og 2 stuer. Barnevennlig og rolig beliggenhet m/kort, trygg gangavstand til skole!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=114081899

 

Skauveien 12, 3060 Svelvik

Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Primærrom
175 m²
Bruksareal
196 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
1966
Energimerking
G – oransje
Rom
6
Tomteareal
1065 m² (eiet)
Bruttoareal
209 m²
Eierskifte-forsikring
Ja
Formuesverdi
647 645,-

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Parkett
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Garasje/P-plass
 • Fiskemulighet
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Omkostninger

4 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
121 250,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
136 399,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
5 086 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 711
Gårdsnr: 34
Bruksnr: 56

Presentasjon Skauveien 12

Opplev boligen i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Skauveien 12 er en velholdt og smakfullt innredet enebolig over to plan, med tomt på ca. 1 mål. Eiendommen ligger i rolige omgivelser tett på marka, like ved fjorden og med tøffelavstand til barneskole. Beliggenheten er ellers sentral da det tar får minutter med bil både inn til Svelvik sentrum og til Drammen. Boligen ligger forholdsvis høyt, noe som gir en fjordutsikt de fleste vil misunne, og utsikten kan nytes både innenfra eller fra husets mange koselige uteplasser. Det er særdeles gode solforhold fra morgen til kveld. Det er oppført garasje på tomten.

Boligen fikk nytt tak i 2002 og ble tilbygget med nytt inngangsparti, vaskerom, kjølerom og hele andre etasje i samme periode. Det ble også oppført en isolert utebod som benyttes som sportsbod. Eneboligen består av en lun stue med gulvvarme, samt et romslig kjøkken med pen innredning, spiseplass og stemningsfullt ildsted. Videre er det en trivelig loftstue, et pent bad med boblebadekar, eget wc-rom og et innredet vaskerom med direkte utgang. Det er også fire koselige soverom og lagringskott.

HØYDEPUNKTER
– Velholdt enebolig på stor tomt.
– Påbygd og oppgradert i 2002.
– Parkering i garasje og på tomt.
– Separat uthus, vedskjul og dokkestue.
– Fantastisk utsikt over fjorden.
– Sol fra morgen til kveld.
– Hage, terrasser og balkonger.
– Entré med fliser og gulvvarme.
– Kjøkken med peis med innstas.
– Kjøkkenet har også spiseplass.
– Stemningsfull stue m/gulvvarme.
– Boligen har også en fin loftstue.
– Bad med boblekar og dusjkabinett.
– Vaskerom med dør direkte ut.
– Fire soverom, tre m/utgang til uteplass.
– Lagringsplass med kott og uthus.
– Skipsgulv av ekte Teak.
– Kort vei til båthavn, 10 min gange.
– Kort trygg skolevei til Tangen skole.
– Elskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et idyllisk, stille og barnevennlig boligområde på Nesbygda i Svelvik kommune, med fantastisk utsikt utover Drammensfjorden. Fra eiendommen er det kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper og svømmehall.

Det tar kun et kvarters tid med bil til Drammen, og det er få minutter med bil inn til sentrum av Svelvik. Svelvik er en sjarmerende «Sørlandsby» med koselige gater, grønne lunger, båthavn og marina. I det smale sundet forbi Svelvik renner Nord-Europas nest sterkeste saltvannsstrøm og sørger for at Svelvikferja til tider går for full maskin på Norges korteste ferjestrekning.

I nærheten av boligen finner du mange, deilige badeplasser med sandstrender, svaberg, kyststi og gode fiskemuligheter. I bakkant ligger Svelvikmarka med kupert og variert turterreng. Her er det et mylder av merkede løyper, noen fine padlevann og lysløypetrase. Det er også kort vei til flotte rekreasjonsområder på Batteriøya.

På Svelviks høyeste topp er det satt opp et flott utsiktstårn med rundskue fra Færder i sør til Gaustatoppen i nord. Svelvik IF tilbyr både fotball og ski. I tillegg er det jeger- og fiskeforening, tennisklubb, kiteklubb og seilforening i området, bare for å nevne noe.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Åskollen, Rema 1000 Svelvik, Kiwi Kobberdalen og Coop Extra Tangen. Ønsker du ytterligere servicetilbud byr Spar på ferskvaredisk og post i butikk. Svelvik Nærsenter har Nille, Vic og Vinmonopolet. Ellers har sentrum et godt og variert tilbud med selvstendige butikker og spisesteder. Det er også kort vei inn til Drammen med alle storbyens fasiliteter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Tangen fjordpark og ligger ca. 4-5 min gange fra boligen. Med bil tar det ca. 11 min til Svelvik sentrum, 15 min til Drammen, 23 min til Sande, 30 min til Sandvika, 43 min til Kongsberg og 44 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det kort gangavstand til Tangen barneskole, og det er skolebussordning til Svelvik ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Enebolig over to plan med garasje, uthus og vedskjul.

Byggemåte

Den eldste delen med krypkjeller har grunnmur av stablestein satt på fjellgrunn. Tilbygget fra 2002 har fundamenter av betong og støpt plate på mark. Tilbygget fra 1993 har grunnmur av leca. Over grunnmuren er det etasjeskille av tre. Ytterveggene over grunnmuren er bindingsverk av tre. Utvendig side er kledd med stående trepanel. Boligens opprinnelige del er antatt fra 1955 mens nåværende byggningsmasse er antatt fra 1966, tilbygget rundt 1992 og med hovedombygging i 2002.

For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 175 kvm, Bruksareal: 196 kvm, Bruttoareal: 209 kvm

1.Etasje
Bta.: 97 kvm.
Bra.: 90 kvm.
P-rom: 88 kvm
P-rom inneholder: Entré, vaskerom, hall m/trapp, stue, kjøkken, wc og soverom.
S-rom.: 2 kvm.
S-rom inneholder: Bod og kjølerom.

2.Etasje
Bta.: 92 kvm.
Bra.: 87 kvm.
P-rom: 87 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom, stue, bad og 3 soverom.

Garasje
Bta.: 20 kvm.
Bra.: 19 kvm.
S-rom: 19 kvm
S-rom inneholder: Garasjerom

Annet

Uthus
Bta.: 15 kvm.
Bra.: 12 kvm.
S-rom: 12 kvm
S-rom inneholder: Bod

Vedskjul
Bta.: 6 kvm.
Bra.: 6 kvm.
S-rom: 6 kvm
S-rom inneholder: Vedskjul.

Standard

Entré
Boligen har et skjermet inngangsparti med belysning i takoverbygg, noe som gjør velkomsten ekstra hyggelig på kveldstid. Vel innenfor dørstokken venter entreen som har fliser på gulv, gulvvarme og tilliggende vaskerom. Entreen er holdt i tidsmessige, delikate gråfarger og har god plass for oppbevaringsmøblement.

Kjøkken
Kjøkkenet er innbydende med skipsgulv, store vinduer og kremfarget rundtømmerpanel på veggene. Velplassert er det en flott peis med innsats, noe som gjør måltidene ekstra hyggelige, og det er utgang til terrasse. Kjøkkeninnredningen matcher veggfargen og har kledelige rammefronter, i kombinasjon med vitrineskap, samt godt med lagringsplass. Innredningen er i hovedsak fra 2002. Kjøkkenet har integrert oppvaskmaskin, moderne ventilator over komfyrsplass og nisje for kjøleskap. Kjøkkenet har også et romslig kjølerom med god plass til oppbevaring.

Stue
Stuen oppleves som stemningsfylt dag og kveld med nydelig utsikt fra vindu, velplasserte downlights i himling og behagelig gulvvarme. I tillegg er det utgang til terrasse. Stuen har flislaminat på gulv, hvitmalt panel i himling og vegger i lun farge med en kombinasjon av panel og malte flater. Det er god plass til å møblere med behagelig sofa og tilhørende møblement.

Loftstue
Loftstuen er trivelig og gir rom for å trekke seg litt tilbake med en god bok. Rommet har pent gulv, vindu mot grønne omgivelser, samt hvite vegger og himling, stedvis med panel. Stuen har plass til både godstoler og annet møblement.

Bad
Boligen har et bad i andre etasje, samt vaskerom og et separat wc-rom i første. Badet er fra 2002 og har velholdte fliser på gulv og vegger, gulvvarme og takvindu i panelt skråhimling. Innredningen har profilerte fronter og består av skap med dobbelservant, høyskap og speilskap med overlys. Videre har rommet veggmontert toalett, nyere dusjkabinett og et hjørneboblekar for ekstra velvære i hverdagen.

Vaskerom
Vaskerommet har dør direkte ut, noe som er kjærkomment for barnefamilier og ved dyrehold. Vaskerommet ble bygd i 2002 og har gulvfliser med underliggende gulvvarme og panelte vegger. Innredningen er lys, akkurat som overflatene, og består av overskap, samt underskap med vaskekum. I rommet er varmtvannsberederen plassert, og det er opplegg for vaskemaskin/tørketrommel i søyleløsning.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fire gode soverom, hvorav ett i første etasje. Soverommene i andre etasje har behagelig overlys fra takvindu og utgang til balkong. Fra hovedsoverommets vinduer og balkong er utsikten praktfull. Samme soverom har skyvedørsgarderober med speilfronter, og man finner ekstra lagringsplass i kott. Utendørs er det et isolert uthus som benyttes som sportsbod.

Utstyr

Eiendommen benytter Viken fiber, altibox som internett – og TV leverandør.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med gulvvarme på bad, vaskerom, i entré og stue. I tillegg er det
gulvvarme på bad i andre etasje, peisovn på kjøkken og panelovner for øvrig. Det er lagt varmekabel i utvendig trapp. Varmtvannsberederen er på 300 liter og plassert i vaskerom. Boligen har også en eldre varmtvannsbereder i krypkjeller, men denne er ikke i bruk. Deler av elanlegget ble oppgradert i 2002, og det er nyere elskap med automatsikringer.

Parkering

Det er parkering i en garasje med noe lagringsplass, og på gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen på ca. 1 mål byr på flere uteplasser der sol og ikke minst storslått fjordutsikt kan nytes. Tomten er skrånende, samt opparbeidet med plen, ulik beplantning og naturtomt. Gårdsplassen er steinsatt og har vifteformet trapp med varmekabler til øvre del.

På uteområdet er det satt opp et isolert uthus som benyttes som sportsbod, og like på nedsiden er det etablert markterrasse. Ytterligere er det to fine terrasser med utgang fra henholdsvis kjøkken og stue, hvor terrassen ved stuen har glassrekkverk og downlights i overbygd del. I andre etasje er det også to balkonger, beliggende tilknyttet soverommene.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Bestemmelsen er lik for alle eneboliger.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Servitutter i grunn:
Ingen registrerte.

Rettigheter på andre eiendommer:
Dagboknr.: 1424
Bestemmelse om veg
rettighetshaver:Knr: 0711 Gnr: 34 Bnr: 56
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om båt/bryggeplass SAMT BADEPLASS
Gjelder denne registerenheten med flere

Servitutten som omhandler dette ligger vedlagt i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Svelvik kommune. Eiendommen er tilknyttet offentlig vei ifølge Svelvik kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra 1981 for tilbygg til bolig, og ferdigattest fra 2001 for løfting av tak og ominnredning av 1. etg. Kopi av ferdigattester ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver fra byggeår. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen. Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 647 645,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 072 465,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

I henhold til Svelvik kommune er det kommuneplanen «Boligbebyggelse – nåværende» datert 07.09.2015 som er gjeldene. Se kommuneplan og diverse kart som ligger vedlagt i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

I henhold til Svelvik kommune berøres eiendommen av reguleringsplan med formål for «Bolig. Mindre vesentlig endring sak 64/82» datert 25.06.82. Se reguleringsbestemmelser og diverse kart som ligger vedlagt i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2017 et strømforbruk på ca. kr. 18 764,- inkl. nettleie.

Kommunale avgifter for vann og avløp utgjør ca. kr. 2 662- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i DnB med avtalenr. 5386039.

Andre utgifter:
– Eiendomsskatt kr. 3008,- pr.år.
– Årsgebyr renovasjon kr. 2 928,-. Standard.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet byggetegninger fra kommunen som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Byggetegningene viser hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold. For ytterligere spørsmål kontakt megler.

Det er skilt ut en tomt på naboeiendommen. Her vil det trolig bygges et hus i fremtiden.

Eiendommen er i dag registrert hos kommunen med en tomtestørrelse på 1133 kvm, ifølge opplysninger gitt av Svelvik kommune. Det vil foretas en grensejustering for selgers regning. Grensejusteringen vil føre til at tomten blir redusert fra 1133 kvm til 1065 kvm, så raskt kommunen klarer å utføre grensejusteringen.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

_____________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381, john@privatmegleren.no eller eiendomsmeglerfullmektig Magnus Landgraff på tlf. 452 66 210 eller mfl@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Salgsoppgaven beskriver vesentlig informasjon om eiendommen, inkludert kjente feil og mangler

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Skauveien 12, 3060 Svelvik

Kart

I nærheten

Buss

0.3 km

Skole

0.3 km

Dagligvare

8.2 km

Barnehage

1.7 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 41 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Bra

Rapporter annonse

FINN-kode: 114081899

Sist endret: 14. sep 2018 02:59

Referanse: 83180002

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.