Solgt: 9 000 000,-

Nedre Toppenhaug- Betydelig oppgradert hel tomannsbolig o/4 plan. Hoveddel o/2 plan med 2 stuer, 2 bad/vaskerom og 4 soverom/gjesterom. Utleiedel m/mulige leieinntekter på kr 15 000,- pr. mnd. Innredet loft. Fantastisk utsikt. Solrikt. Hage. Tomt 1041 kvm

Tomannsbolig 5 Bedroom 4 Bathroom 292 ft2

Nedre Toppenhaug- Betydelig oppgradert hel tomannsbolig o/4 plan. Hoveddel o/2 plan med 2 stuer, 2 bad/vaskerom og 4 soverom/gjesterom. Utleiedel m/mulige leieinntekter på kr 15 000,- pr. mnd. Innredet loft. Fantastisk utsikt. Solrikt. Hage. Tomt 1041 kvm

Contact An Agent

Nedre Toppenhaug- Betydelig oppgradert hel tomannsbolig o/4 plan. Hoveddel o/2 plan med 2 stuer, 2 bad/vaskerom og 4 soverom/gjesterom. Utleiedel m/mulige leieinntekter på kr 15 000,- pr. mnd. Innredet loft. Fantastisk utsikt. Solrikt. Hage. Tomt 1041 kvm

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=92678455

 

 

Solbakken 51, 3011 Drammen

Prisantydning
7 500 000,-
Ligningsverdi
908 267,-
Primærrom
292 m²
Bruksareal
310 m²
Soverom
5
Bruttoareal
343 m²
Rom
7
Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
1 041 m² eiet
Byggeår
1948
Energimerking
G – oransje
Eierskifteforsikring
Ja

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

 • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Solbakken 51, 3011 Drammen

Fjellheim skole
0.4 km
Brakerøya
0.9 km
Kiwi Brakerøya
0.6  km
Bragernes skole (1-7 kl.)
0.6 km
Heltberg barne- og ungdomsskole (1-10 kl.)
2.1 km

Vurdert av 22 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Høflige
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Parkett
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Presentasjon Solbakken 51

Opplev boligen i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Solbakken 51 er en stor og innholdsrik, hel tomannsbolig over fire plan. Beliggenheten er rolig og sentral i enveiskjørt gate med gangavstand til kjøpesenter, skoler og godt kollektivtilbud i form av buss og tog. Eiendommen fremstår som velstelt og har meget gode solforhold på store terrasser og i skjermet hage. I tillegg er det flott utsikt over Drammensfjorden, samt kort gange til elvepromenaden og turområder i Bragernesåsen.

Tomannsboligen består av hoveddel i første etasje og underetasjen. Det er utvendig adkomst til underetasjen i tillegg til inngang via trapperom. I andre etasje er det en utleiedel med mulige leieinntekter på ca. 15 000,- pr. mnd. I tillegg er loftet innredet med trapperom, gang, soverom/stue med alkove, kjøkken og bad.

Boligen er vesentlig oppgradert og fremstår som både moderne og tiltalende. I nyere tid er det skiftet vinduer, trepanel og drenering m.m. Det meste av vann- og avløpsrør er skiftet i boligen, samt store deler av det elektriske anlegget. Mye av arbeidet ble utført i perioden 2011 og frem til i dag.

Det er lagt ny skiferlagt trapp foran hovedinngang med varmekabler og rullestol/barnevogn trasé.

HØYDEPUNKTER:
– Hel tomannsbolig over 4 plan med god standard.
– Betydelig oppgradert se tekst lengre ned i annonsen.
– Hoveddel i første etasje og underetasjen.
– Utleiedel i 2. etasje gode leieinntekter.
– Innredet loft med gang, soverom/stue med alkove, kjøkken og bad.
– Tv-stue i underetasje har utgangsdør.
– Parkering i carport og på gårdsplass.
– Sol fra morgen til kveld midtsommers.
– Nydelig utsikt over Drammensfjorden.
– Eiendommen ligger i en enveiskjørt gate.
– Felles entré med fliser og gulvvarme.
– Gang i hoveddel har skyvedørsgarderobe.
– Flott kjøkken med integrerte hvitevarer i hovedel.
– Innbydende stue med moderne peisovn i hoveddel.
– Lekkert hovedbad med dobbelservant.
– Vaskerom/bad og separat wc i underetasje.
– Opplegg for vaskemaskin på to bad og på vaskerom.
– Totalt fem soverom noen med garderobeløsning.
– I tillegg er det 2 gjesterom.
– Tilsammen 4 soverom/gjesterom i hoveddelen.
– Garderoberom og flere boder.
– Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et trafikkstille, barnevennlig og sentralt boligområde på Nedre Toppenhaug/Nedre Bragernes i Drammen kommune. Fra boligen er det kort gangavstand til togstasjon, et rikt servicetilbud, skoler og barnehager. Det er lekeplass og kunstgress fotballbane ved klubbhuset til Sparta/Bragerøen. På CC tomta finner du SATS; Drammens fine treningsstudio.

10 minutters gange fra boligen ligger Bragernes Strand og byens populære elvepromenade. Ved å gå byen rundt vil du passere Holmennokken, Union brygge og stilfulle Ypsilon bro. Vil du heller la deg inspirere av skogens magi kan du legge turen innover i Bragernesåsens flotte turområder. Fra «Sikksakken» bak sykehuset fører stien opp til både Åspaviljongen og Spiralen med herlige utsiktspunkter.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny, Kiwi, Spar og Bunnpris. Nye CC Drammen er under ombygging og vil tilby både storhandel og småhandel under samme tak, når senteret står ferdig.
Drammen sentrum har gågater og kjøpesenter med et variert utvalg. Det er ca. 15 min å gå til Bragernes Torg.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Fjellheim skole som ligger ca. 300 meter fra boligen. Det er kun 900 meter til Brakerøya togstasjon, noe som gjør pendling mot Oslo/Kongsberg enkelt. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Drammen sentrum, 7 min til Gulskogen, 11 min til Liertoppen, 32 min til Oslo S og 1 time til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Bragernes barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Børresen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Buskerud har en av landets mest moderne lokaler på Papirbredden, helt nede ved elva.

Bygninger

Hel tomannsbolig over 4 plan med innredet kjeller og innredet loft.

Byggemåte

Hel tomannsbolig med innredet kjeller og innredet loft. Støpt kjellergulv og yttervegger av mur/betong. Murveggene er i senere tid blitt isolert på utvendig side og med pusset isolasjon på utvendig. Dreneringssystem ble skiftet ut i samme tid. Over grunnmur er det sannsynligvis reisverk/plank og bindingsverk av tre. Ytterveggene er ifølge eier blitt kledd om og tilleggsisolert i senere tid.

For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 292 kvm, Bruksareal: 310 kvm, Bruttoareal: 343 kvm

1.Etasje
Bta.: 101 kvm.
Bra.: 94 kvm.
P-rom: 94 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom, gang, bad, stue, kjøkken og 2 soverom.

Underetasje
Bta.: 108 kvm.
Bra.: 90 kvm.
P-rom: 72 kvm.
S-rom: 18 kvm.
P-rom inneholder: Hall m/trapp, gang, wc/tekninsk, vaskerom, kjøkken/kontor 1, kontor 2, kontor 3, bod 1 og bod 2.
S-rom inneholder: 2 boder og kott.

2.Etasje
Bta.: 102 kvm.
Bra.: 96 kvm.
P-rom: 96 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom, gang, bad, kjøkken, stue og 2 soverom.

Loft
Bta.: 32 kvm.
Bra.: 30 kvm.
P-rom: 30 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom, gang, stue/ soverom, kjøkken, bad/vaskerom

Annet

Det er god lagringsplass i 5 boder/kott, samt lagringsplass under veranda ute for hageredskaper etc.

Standard

Entré
Tomannsboligen har hovedinngang i første etasje på baksiden av boligen. En steinsatt trapp med varmekabler og overbygg leder inn til felles gang med fliser, gulvvarme og skoskap. Herfra er det trapp til øvrige etasjer, både underetasje, andre etasje og loft. Fra trapperommet i andre etasje er det utgang til veranda.

Gangen inn til hoveddelen har downlights, samt stor skyvedørsgarderobe med plass til sko og heng. Rommet har pent parkettgulv og gråmalte panel på vegg.

Det er utgang fra underetasje til tomt.

Stue
Hovedboligen har en lekker stue i første etasje med god plass for sofaløsning og spisestuemøblement. Det er åpen løsning mot kjøkkenet og rommet er i sannhet et flott allrom. En peisovn er et naturlig blikkfang i tillegg til å være en stemningsskaper.

Stuen har parkettgulv, lysmalte vegger og en nisje med hyller som egner seg utmerket for ved. Gode vindusflater gir rikelig med lys og ivaretar den flotte utsikten. Det er også utgang til stor terrasse med trapp til hage.

Kjøkken
Kjøkkenet har en stor, flott innredning med integrerte hvitevarer. Skap og skuffer har profilerte fronter, det er overskap med vitrinedører og integrerte hvitevarer. Videre er det benkebelysning og mosaikkfliser over laminert benkeplate med hvit oppvaskkum.

Hvitevarene består av stekeovn, induksjonstopp, mikrobølgeovn med varmluft, kombinert kjøl/frys, oppvaskmaskin og fritthengende ventilator. I kjøkkensonen er det fliser på gulv og gulvvarme.

Tv-stue m/kjøkken
I underetasjen har boligen en koselig tv-stue, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. Rommet er utstyrt med en forholdsvis ny kjøkkeninnredning, og har ellers parkett, gulvvarme, downlights og vindu. I tillegg er det utgangsdør til gruset gårdsplass.

Bad/wc/vaskerom
Hoveddelen har to bad/vaskerom og et separat wc. Badet i første etasje er delikat og har lekre detaljer som flere åpne, fastmonterte vegghyller. Ellers er det moderne fliser på gulv og vegger, gulvvarme, downlights og elektrisk avtrekksvifte.

Toalettet er veggmontert og det er rett dusjhjørne med innfellbare glassdører. Innredningen har heldekkende dobbelservant på møblement med store skuffer, og over er det montert to doble speilskap med overliggende belysning. Badet er modernisert i senere tid.

Badet/vaskerom i kjelleren har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under benk. Det er montert flere benkeskap og veggskap, og det er nedfelt skyllekum i benkeplaten. Videre har rommet fliser på gulv, malte vegger og dusjkabinett. En stor varmtvannsbereder er plassert på wc-rommet i samme etasje.

Soverom og garderobe
Hoveddelen har to soverom med garderobeløsning i første etasje. I tillegg er det 2 gjesterom i underetasjen, samt gode muligheter for å benytte tv-stuen som gjesterom. Det er rikelig med lagringsplass i blant annet skyvedørsgarderobe i entreen, i garderoberom med skapinnredning, i boder og kott. Under terrassen er det en uinnredet bod, men denne må utbedres før bruk.

Utleiedel i 2 etasje
Utleiedelen i andre etasje har stue, kjøkken, to soverom og et bad. Stuen er stor og trivelig med gode vindusflater og har utgang til veranda. Gulvet er malt i lys grånyanse og veggene er hvite. Videre har stuen en klassisk vedovn med glassdør for ekstra varme og hygge.

Kjøkkenet ligger i eget rom og har innredning med fornyede fronter, samt god benke- og lagringsplass. Innredningen har profilerte fronter, laminert benkeplate og heldekkende beslag med skyllekum og oppvaskkum. Videre er det benkebelysning, fliser over benk, opplegg for oppvaskmaskin og nisje for kjøleskap. Av hvitevarer medfølger frittstående komfyr og ventilator. Rommet har laminat på gulv.

Badet er moderisert i 2017 med vindu og delikate fliser på gulv. Videre er det gulvvarme, malte vegger, elektrisk avtrekksvifte og speilbelysning. Innredningen består av heldekkende servant på skuffer med hvite fronter, frittstående toalett, dusjkabinett, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Innredet loft
Loftsetasjen er innredet med trapperom, bad med opplegg for vaskemaskin, og koselig stue/soverom med sovealkove og kjøkkenkrok. Fra en fin gang med integrerte veggskap kommer du inn i stuen som er lys og innbydende. Rommet har enstavs parkettgulv og panelplater på vegger og tak. Sovealkoven er laget som en nisje i kneveggen, i enden av stuen. Fra loftsvinduet kan man se langt utover Drammensfjorden.

I kjøkkenkroken er det laget takvindu, noe som gir fint arbeidslys. Kjøkkeninnredningen har hvite glatte fronter og laminert benkeplate med oppvaskkum. Stekeovn, smal koketopp og ventilator er integrert. Videre er det plass for kjøleskap.

Badet har belegg på gulv, flisplater på vegg, downlights i himling og elektrisk avtrekksvifte. Innredningen består av speilskap, servant med skap, veggmontert toalett og åpent dusjhjørne.

Oppgraderinger
Utvendig:
– Drenert rundt huset.
– Etterisolert utvendig vegg, 10 + 5 cm. Grunnmur 5 cm helt ned til grunnfjellet.
– Skiftet kledning.
– Lagt ny puss på grunnmur.
– Skiftet alle vinduer og dører bortsett fra to stk.
– Utvidet alle terrasser og verandaer.
– Hovedterrassen er utvidet med ca. 30 kvm.
– Lagt skifer på ca. 12 kvm på hovedterrasse.
– Ny skiferlagt trapp foran hovedinngang med varmekabler og rullestol/barnevogn trasé.
– Ny carport ca. 40 kvm under terrasse med støpt betonggulv.
– Opparbeidet og lagt ny plen på hele utearealet hvor dette har vært mulig.

Innvendig:
Loft:
– MDF panelplater i tak og på vegger, nytt kjøkken, toalett med dusj og opplegg for vaskemaskin.
– Nytt laminatgulv og nye skapløsninger integrert i vegg.
– Alt elektrisk er byttet ut på loft bortsett fra et lys i bod.

2.etg.:
– Ny dør inn til leilighet.
– Malt alle overflater.
– Nye gulv på soverom og gang, og malt gulv i stue.
– Nye baderomfliser på gulv på bad, varmekabler, alt inventar nytt, våtromstrie og våtromsmaling på vegg.
– Alt elektrisk byttet ut.
– Det meste av rør skiftet ut bortsett fra noen soiloverganger/krys.

1.etg.
– Alt er nytt og skiftet ut bortsett fra stuegulvet som er slipt.
– Nytt bad.
– Nytt kjøkken.

Kjeller:
– Nye gulv. Eikeparkett med varmekabler.
– Nytt flislagt toalett med varmekabler.
– Nytt vaskerom med fliser og varmekabler.
– Kjellerstue/TV-stue nytt gulv.
– Pusset opp og malt alle flater.
– Alt elektrisk er nytt.
– Downlights i tak i gang og i kjellerstue.
– Nye rør.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Get.

Oppvarming – Teknisk

Tomannsboligen har både elektrisk oppvarming og vedfyring. Det er gulvvarme i de fleste boligrommene i underetasjen, samt på to bad, kjøkken og gang i første etasje. Varmekabel i gang i underetasjen er utkoblet. Stuen i hoveddelen har nyere peisovn, mens stuen i utleiedelen har vedovn med glassdør.

Sikringsskap har automatsikringer og i hovedsak skjult elanlegg. Det meste er skiftet ut inne i boligen av vannrør og avløpsrør. Det er montert avtrekksvifte på ytterveggen i underetasjen. Viften er satt opp spesielt med tanke på å senke radonnivået. Radonmåling viser at nivået er langt under de grenseverdiene som er satt som akseptable.

Parkering / Garasje

Det er parkering i carport og flere biloppstillingsplasser på gårdsplass. Det er også gode parkeringsmuligheter i gata ved boligen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen er stor og solrik med flotte utsiktsforhold. Utsikten kan nytes fra både terrasse, veranda og hage. På fremsiden av huset er det sol fra morgenen og frem til ca. kl. 17.00 på ettermiddagen. Baksiden overtar solen og har den frem til ca. kl. 20.00 midtsommers. Fra stuen i første etasje er det utgang til en stor terrasse med skiferfliser og tredekke. Deler av terrassen er overbygd av verandaen i andre etasje. Solen på terrassen i andre etasjen har sen kveldssol.

Hagen er pent opparbeidet over flere nivåer og har plenareal, prydbusker, hekk, diverse beplantning og frukttrær. På baksiden av boligen er hagen spesielt skjermet og har fine arealer for lek og moro. Et lekestativ gjør det hyggelig for de minste. Gårdsplassen er gruset og har parkeringsplass for flere biler.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. Dette gjelder for alle tomannsboliger.

Servitutter

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 116.
Bestemmelse om bebyggelse.
Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om:
Bestemmelse om gjerde
Div. ledninger
Bestemmelse om vann/kloakkledning

Dagboknr.: 260648.
Bestemmelse om veg.
Rettighetshaver:Knr: 0602 Gnr: 113 Bnr: 575.
Bestemmelse om parkering.

Eiendommen rettigheter:
Ingen registerte.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Drammen kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for utskiftning av vinduer, utvidelse av terrasse og balkonger ifølge Drammen kommune. Ferdigattest ligger vedlagt i salgsoppgaven. Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest for selve bygningen i sine arkiver. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 908 267,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 543 147,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

MATRIKKELENHET
Kommune 0602 – Drammen kommune Gnr 113 Bnr 573.

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse – Nåværende Kommuneplan (5.10.2015).

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger i et regulert område.

REGULERINGSFORMÅL:
602 9/3 REGULERING AV GATER VED FJELDHEIM. (13.1.1944) – boliger.

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2016 et strømforbruk på 44 307 kwh.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 16 358,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Sparebank1 med polisenr. 9013629/26 som utgjør kr. 6 965,-.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 5 333,-. Fellesløsning m/hjemmekompostering.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet byggetegninger fra kommunen som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Byggetegningene viser hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold. Det forelå kun byggetegninger fra første og andre etasje, samt en tegning av et bad i leveransen fra Drammen kommune.

Takstmannen har definert sanitærom i underetasjen som vaskerom, Eiendomsmegler har definert dette som bad og bad/vaskerom da dette er dagens bruk. Takstmannen har definert kjøkken og rom i underetasjen som kjøkken/kontor, Eiendomsmegler har definert dette som Tv-stue m/kjøkken da dette er dagens bruk. Takstmannen har definert rom i underetasjen som kontor 1 og kontor 2, Eiendomsmegler har definert dette som gjesterom da dette er dagens bruk.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Frysedelen er noe defekt i dørfeste.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

7 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
225 000,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
——————————————————–
235 449,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
7 735 449,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 113
Bruksnr: 573

Rapporter svindel/regelbrudd

FINN-kode: 92678455

Sist endret: 6. apr 2017 02:34

Referanse: 83170003

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.