Solgt: 3 980 000,-

Mjøndalen Sentralt/Nedre Eiker – Barnevennlig beliggende enebolig over 3 plan med trippelgarasje. Stor koselig hage. Underetasje med mange muligheter. Solrik utsiktstomt. Gangavstand til sentrum, togstasjon, barnehager, skoler og idrettsanlegg.

Enebolig 4 Bedroom 2 Bathroom 3 Garage 145 ft2

Mjøndalen Sentralt/Nedre Eiker - Barnevennlig beliggende enebolig over 3 plan med trippelgarasje. Stor koselig hage. Underetasje med mange muligheter. Solrik utsiktstomt. Gangavstand til sentrum, togstasjon, barnehager, skoler og idrettsanlegg.

Contact An Agent

Mjøndalen Sentralt/Nedre Eiker – Barnevennlig beliggende enebolig over 3 plan med trippelgarasje. Stor koselig hage. Underetasje med mange muligheter. Solrik utsiktstomt. Gangavstand til sentrum, togstasjon, barnehager, skoler og idrettsanlegg.

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=118005750

 

 

Såsengata 23, 3050 Mjøndalen

Prisantydning
3 490 000,-
Formuesverdi
817 391,-
Primærrom
145 m²
Bruksareal
205 m²
Soverom
4
Bruttoareal
217 m²
Rom
6
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
967 m² (eiet)
Byggeår
1951
Energimerking
G – oransje

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Fiskemulighet
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt

Visning

 • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Såsengata 23, 3050 Mjøndalen

I nærheten

buss

Bussholdeplass

0.6  km

tog

Jernbanestasjon

1  km

butikk

Dagligvare

0.9  km

grunnskole

Skole

0.6 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 18 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Presentasjon Såsengata 23

Opplev boligen i en unik 3D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Såsengata 23 er en stor enebolig over tre plan med fin beliggenhet nær marka, men likevel svært sentralt. Omgivelsene betegnes som stille, rolige og barnevennlige. Utendørs har boligen en garasje med plass til tre biler, samt deilig hage og trivelige terrasser der solen kan nytes til sent på kveld. Et stort pluss er den fine utsikten som strekker seg mot skogkledde åser.

Eneboligen har fin planløsning, men fremstår med behov for modernisering, dersom dagens krav til standard skal møtes. For den som er villig til å gi seg i kast med oppgaven er potensialet stort. I tillegg til to plan med oppholdsrom har boligen en kjeller som byr på mange muligheter.

I første etasje er det en todelt stue med peis med innsats, samt et romslig kjøkken med hvitevarer og spiseplass. Videre har etasjen både bad og soverom. Det er også et bad i andre etasje, i tillegg til tre gode soverom og en hems med sengeplass. I kjelleren finner du vaskerom og et separat wc.

HØYDEPUNKTER
– Velholdt enebolig over 3 plan på romslig tomt.
– Trippelgarasje med p-plass i front.
– Deilig hage og trivelige terrasser.
– Det er gode solforhold og vid utsikt.
– Vindfang med vegg-til-vegg teppe.
– Kjøkken m/hvitevarer og spiseplass.
– Todelt stue med peis med innsats.
– To bad, wc-rom og eget vaskerom.
– Fire soverom og hems m/sengeplass.
– Gode, plassbygde skapløsninger.
– Uinnredet kjeller med potensial.
– Elskap med dels automatsikringer.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et sentralt og barnevennlig boligområde i Mjøndalen, i Nedre Eiker kommune. Fra eiendommen er det gangavstand til skoler, barnehage og offentlig kommunikasjon. Det er også kort vei til servicetilbud i Mjøndalen sentrum og på Orkidehøgda.

Med den umiddelbare nærheten til skog og mark kan du til fots, på ski eller sykkel ta deg rundt i et mylder av merkede løyper og stier. Her ligger alt fra store, populære badevann som Hagatjern med strand og brygge (ca. 3 km), til rolige og naturskjønne småvann med abbor og ørret. Flere markastuer holder åpent og byr på enkel bevertning, samt mulighet for overnatting.

Mjøndalen IF har et bredspektret idrettstilbud for alle aldre og har både nyoppført stadionanlegg, kunstgressbaner og idrettshall (ca. 600 m). Her ligger også Stamina treningssenter. Videre har Eiker Golfklubb har 9-hulls bane på Portåsen.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 og Kiwi i Mjøndalen sentrum. På Orkidehøgda finner du stor Rema 1000, Biltema, Expert, Jula, Spar og Plantasjen. Ønsker du ytterligere servicetilbud byr Buskerud Storsenter og Gulskogen på et rikt og variert utvalg.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass for buss er Skarsvingen som ligger henholdsvis ca. 5 min gange fra boligen. Det er gangavstand til Mjøndalen togstasjon for pendling mot Drammen eller Kongsberg. Med bil tar det ca. 2 min til Mjøndalen sentrum, 3 min til Orkidehøgda, 16 min til Drammen, 25 min til Kongsberg og 45 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Mjøndalen barneskole og Veiavangen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Enebolig over 3 plan med trippelgarasje.

Byggemåte

Boligen er bygget på masser av jord, leire med kultet stein. Støpt betongdekke med uinnredet kjeller under bakkeplan. Etasjeskille i tre. Bindingsverksvegger av tre med isolasjon og vindsperre. Utvendig stående tømmermannspanel. A-takstoler som er tekket med papp og dobbelkrum takstein. Takrenner og nedløp i plastbelagt stål, sort. Vinduer fra 1980. Enkelte vinduer fra 2013. Gruset gårdsplass med opparbeidet hage (plen, beplantning og hekk). For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 145 kvm, Bruksareal: 205 kvm, Bruttoareal: 217 kvm

1.Etasje
Bta.: 102 kvm.
Bra.: 96 kvm.
P-rom: 96 kvm.
P-rom inneholder: Entre: 2 kvm. Fordelergang: 7,3 kvm. Kjøkken: 10,6 kvm. Spisestue: 11,2 kvm. Stue/Hall: 40,3 kvm. Fordelergang: 5,8 kvm. Bad: 5 kvm. Soverom: 13 kvm.

2.Etasje
Bta.: 55 kvm.
Bra.: 49 kvm.
P-rom: 49 kvm.
P-rom inneholder: Soverom 1: 12,5 kvm. Soverom 2: 6,5 kvm. Soverom 3: 8,5 kvm. Bad: 6,5 kvm. Fordelergang: 7,8 kvm.

Underetasje:
Bta.: 60 kvm.
Bra.: 60 kvm.
S-rom: 60 kvm.
S-rom inneholder: Lager/uinnredet kjeller.

Standard

Entré
Inngangspartiet er overbygd og gir et pent inntrykk med dekorstein på vegg, bred trapp og solid ytterdør. Vindfanget har høytsittende vindu, vegg-til-vegg teppe på gulv og mønstertapet på veggene. Rommet fremstår som velholdt, men her er det behov for modernisering, noe som er gjennomgående for øvrig i denne boligen. I gangen på innsiden er det garderobeløsning bak en trekkspilldør.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger dels åpent til stuen og har en trivelig spiseplass i direkte tilknytning. Rommet har belegg på gulv, ulik tapet på veggene og fine vinduer, derav et farget blyglassvindu. To trinn ned er det dør til terrasse. Selve kjøkkeninnredningen er av eldre dato, men velfungerende og utstyrt med flere hvitevarer. Mot spiseplassen er det overbygd barløsning. Skapene har glatte fronter og benkeplater i samme stil, og over benken er det belysning. Det medfølger komfyr med koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Stue
Stuen har generøse vindusflater som sørger for at den fine utsikten kommer til sin rett. En dør i rommet gir tilgang til terrassen der utsikten er på sitt aller beste. Stuen oppleves som romslig og har to fine soner for sittegruppe, og den ene av sonene er utstyrt med en hjørnepeis med innsats. På gulvet er det vegg-til-vegg teppe i svak beige farge, og veggene er lyse, med stripet tapet i den ene stuedelen.

Bad 1
Boligen har to bad, separat wc og separat vaskerom. Det ene badet ligger i første etasje og har flissatte overflater med varme i gulv, samt et høytsittende vindu. Innredningen har profilerte fronter og består av speil med overlys, flere overskap og en skapseksjon med servant nedfelt i benkeplate. Videre har badet frittstående toalett og dusjkabinett.

Bad 2
Det andre badet ligger i andre etasje og har teppe på gulv, malte vegger og to gode vinduer. Rommet er utstyrt med speil og belysning over servant, frittstående toalett og badekar.

Vaskerom/Wc
Vaskerommet ligger i kjelleren og har malte vegger, sluk, samt installasjoner som vaskekum, frittstående skap, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Det er også separat wc i kjelleren.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fire gode soverom og en koselig hems med snekret sengeplass. Tre av soverommene har garderobeløsning, hvorav plassbygde skap, og det er lagringsplass med knevegg. Kjelleren er uinnredet og benyttes til lagring.

Utstyr

Det er p.t. ikke inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler. Det ligger klart fiber fra Viken Fiber/Altibox der nye eier kan etablere seg en egen avtale med Viken Fiber/Altibox om ønskelig.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med elektrisitet og peisfyring. Ventilasjonen er basert på naturlig avtrekk. Varmtvannsberederen er på 200 liter. Sikringsskapet har dels automatsikringer.

Parkering / Garasje

Det er parkering i trippelgarasje, men også gode parkeringsmuligheter på gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen er romslig og ligger fint til med nydelige solforhold og en utsikt som strekker seg mot skogkledde åser. Utendørs finner du boltreplass i en deilig hage som er opparbeidet med plen, prydbusker, hekk og trær. Gårdsplassen er gruset, og det er lagt heller frem til inngangspartiet. Du kan nyte solen fra morgen til kveld på to trivelige terrasser. I andre etasje er det en lun balkong.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle eneboliger.

Servitutter

Ingen registrerte servitutter eller andre registrerte rettigheter til eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Nedre Eiker kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver fra byggeår. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen. Det ble ikke utstedt ferdigattest/brukstillatelse i Nedre Eiker kommune før rundt 1970 og gjeldende bolig ble oppført i 1951. Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 817 391,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 615 652,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN
Plan ID: 20159999.
Ikrafttredelsesdato: 07.10.2015.
Område: A.
Formål: Boligbebyggelse.

REGULERINGSPLAN
Plan ID: 19810001.
Navn på arealplanen: MJ 14, Solløs.
Plan type: Eldre reguleringsplan.
Ikrafttredelsesdato: 07.04.1981.
Formål: Kjørevei og boliger.

Se vedlagt dokumenter fra kommunen for ytterligere informasjon.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2017 et strømforbruk på ca. 24 953 kwh.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 3 915,78,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i PF Forsikring med avtalenr. 751135757.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 3 336,-. Standard.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har forsøkt å innhente originale byggetegninger fra kommunen. Byggetegninger foreligger ikke ifølge kommunen. Dette er vanlig for eiendommer med eldre byggeår i kommunen. Det går da ikke å kontrollere hvilke rom som er godkjent for rom for varig opphold.

Det gjøres oppmerksom på at megler har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

3 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
99 500,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
114 649,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
3 604 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 625
Gårdsnr: 13
Bruksnr: 263

Rapporter annonse

FINN-kode: 118005750

Sist endret: 29. apr 2018 02:54

Referanse: 83180115

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.