Solgt: 4 490 000,-

Lierbyen/Heggtoppen – Ferdig sept. 2018! Ny og vedlikeholdsvennlig bolig i rekke. 3 sov, 2 stuer, 2 bad/vaskerom, 2 solrike balkonger, hage og carport m/plass til 2 biler. Kort avstand til barnehager, skoler, togstasjon og E-18. Salg av kontraktsposisjon.

Rekkehus 3 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage 104 ft2

Lierbyen/Heggtoppen - Ferdig sept. 2018! Ny og vedlikeholdsvennlig bolig i rekke. 3 sov, 2 stuer, 2 bad/vaskerom, 2 solrike balkonger, hage og carport m/plass til 2 biler. Kort avstand til barnehager, skoler, togstasjon og E-18. Salg av kontraktsposisjon.

Contact An Agent

Lierbyen/Heggtoppen – Ferdig sept. 2018! Ny og vedlikeholdsvennlig bolig i rekke. 3 sov, 2 stuer, 2 bad/vaskerom, 2 solrike balkonger, hage og carport m/plass til 2 biler. Kort avstand til barnehager, skoler, togstasjon og E-18. Salg av kontraktsposisjon.

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=124407679

 

 

Heggtoppen – leil. 1_3, 3402 Lier

Boligtype
Rekkehus
Soverom
3
Primærrom
104 m²
Bruksareal
169 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2018
Rom
5
Tomteareal
6653 m² (eiet)

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Parkett
  • Barnevennlig
  • Kabel-TV
  • Moderne
  • Sentralt
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Utsikt
  • Bredbåndstilknytning

Matrikkelinformasjon

Leilighetsnr: 3
Kommunenr: 626
Gårdsnr: 29
Bruksnr: 29
Bruksenhetsnr: 1_3

Heggtoppen

MODERNE BOLIGER I HJERTET AV LIER
Både trinn 1 og 2 er utsolgt, prosjektet har vært og er en suksess, således er dette en unik mulighet til å bosette seg i prosjektet.

Ferdig september 2018.

På Heggtoppen får du en vedlikeholdsvennlig og moderne bolig i rekke. Attraktiv, trivelig og solrik beliggenhet, sentralt til alt!

Boligen er under oppføring. Det gjøres oppmerksom på at det nå er kontraktsposisjon som selges. Kontrakten gjelder bolig 1_3.

Følgende tilvalg er gjort som er inkludert i salget
– 1 ekstra spot i taket på kjøkkenet.
– Spotter på balkong.

OPPVEKST OG SKOLE
Lier er et fantastisk sted for barn å vokse opp. Til barnehage og skole er det kun ca. 5 min å gå. Hegg skole 250 meter fra Heggtoppen er et unik tilbud. Foruten selve skolen rommer anlegget også Lier kulturscene, med en rekke flotte nasjonale og lokale arrangement. Her er det også flerbrukshall og et fantastisk uteområde med bl.a. skatepark, sandvollybane, basketbane, 5’er og 7’er bane med kunstgress og ballbinge. Klatrestativ, husker og sandkasser for de minste. Alt i ditt nærmiljø.

NATUR OG FRITID
Finnemarka, som ligger rett i nærheten, er et attraktivt turområde for deg som ønsker vakre naturopplevelser med gode tur-, fiske- og bademuligheter, eller gode treningsforhold. Lier kommune ble i 2015 kåret til Norges beste friluftslivskommune. Gode friluftsområder og vakkert kultur landskap er en av bærebjelkene i Lier. Her ligger alt til rette for en enkel og god hverdag. Det er anlagt sykkel- og gangsti til sentrum. Og på det gamle jernbanesportet.

BUTIKKER OG SERVICE
Heggtoppen har en svært sentral beliggenhet i Lier. Rett ved er det kolonial, hyggelig bakeri og konditori, blomsterbutikk, bensinstasjon og kiosk. Lierbyen sentrum, også en kort spasertur unna, er kommunesenteret i Lier. Her finner du et stort utvalg forretninger, kaféer og de fleste servicefasiliteter og offentlige etater.

KOMMUNIKASJON
Fra Heggtoppen er det enkel adkomst til motorvei og offentlig kommunikasjon. Til motorvei ca. 4 min. med bil. Til Drammen ca. 5-6 min. Og til Oslo ca. 30 min. Til Brakerøya eller Lier togstasjon ca. 5-6 min. Du har busstopp kun 100 meter unna!

ET NYTT BOLIGOMRÅDE
Heggtoppen blir et nytt boligområde med i alt 27 rekkehus. Boligen får eget uteområde, og et felles opparbeidet lekeområde og asfalterte veier. Det moderne rekkehuset går over 3 etasjer. 1. etasje har carport med plass til to biler, entré og boder. 2. etasje har stor stue/kjøkkenløsning på 28 kvm, bad/vaskerom og balkong. 3. etasje har en trivelig TV-stue, 3 soverom, bad og balkong. Uteområdet på bakkeplan og ca. 12 kvm store sydvest-vendte balkonger både i 2. og 3. etasje som gir deg solrike og gode uterom.

Nå kan du planlegge grillsesong og utekos. Bare låse døren og dra på hytta? Gressklipping og snømåking slipper du å tenke på.

Hjemmeside

Prosjektets hjemmeside med ytterligere innformasjon finner du på www.heggtoppen.no.

Fremdrift

Forventet ferdigstillelse 3. kvartal 2018.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 169 kvm

1.Etasje
Bra.: 52 kvm
P-rom: 7 kvm
S-rom: 45 kvm
P-rom inneholder: Entre.
S-rom inneholder: Bod 1, bod 2 og carport.

2.Etasje
Bra.: 43 kvm
P-rom: 43 kvm
P-rom inneholder: Stue/kjøkken og bad/vaskerom.

3.Etasje
Bra.: 42 kvm
P-rom: 42 kvm
P-rom inneholder: Gang, TV-stue, bad og 3 soverom.

Itillegg er det to balkonger på henholdsvis 12 kvm og 12,8 kvm.

Standard

Gode kvaliteter i materialvalg
Det nye rekkehuset på Heggtoppen har gode planløsninger og gjennomført god kvalitet i materialvalg. Her er noe av det du vil sette pris på: Hvitpigmentert eikeparkett. 1 – stavs i stue/kjøkken og 3 – stavs i soverom og tv-stue. Flislagte gulv i entré og bod. Bad og vaskerom har flislagte gulv og vegghengte wc. Alle vegger på bad og vaskerom er flislagt. Downlights i entré, kjøkken og bad. Kjøkkeninnredning fra JKE med integrerte hvitevarer. JKE er kjent for høy kvalitet og godt håndverk. Like funksjonelt og vakkert til hverdag og fest. Og med 25-års garanti!

Utvendig har boligen en ny og nærmest vedlikeholdsfri panel med 50-års garanti. Balkonger har vedlikeholdsvennlige terrassebord og rekkverk med glass. Som du skjønner; her er det meste inkludert for å gi deg og dine en eksklusiv og vedlikeholdsfri bolig! Nyt livet på Heggtoppen!

GULV FRA KÃHRS
Eik Vigo.
Hvitpigmentert, mattlakkert plankegulv. Leveres som 1-stavs i stue/kjøkken 2.etasje og 3-stavs i soverom og TV-stue 3.etasje. Lyst, moderne og vakkert! Kãhrs parkett er miljøvennlig og slitesterkt, og har opptil 30 års slitasje garanti.

KJØKKEN FRA JKE DESIGN
Modell Rimini White.
Kjøkken i moderne design med innfreste gripelister og et elegant og stilrent inntrykk. Benkeplate i mørk terazzo-look med ekstra forsterket forkant. Alle skuffer og skap har full demping. Skuffene leveres med fullt uttrekk i tillegg til den myke Bluemotion lukkingen.

BAD FRA JKE DESIGN
Modell Rimini White.
Bad er i samme modell som kjøkkenet, for en gjennomgående stil. Denne innredningen i Dansk design har helstøpt benkeplate og vask fra Kuma, i trendfargen Night Sky. Skapdørene har full demping og speilet leveres med integrert lys.

Innvendig
– Sparklet og malte gipstak i alle rom.
– Sparklet og malt gips på vegger i alle rom bortsett fra bad.
– Slett hvitt listverk langs gulv, samt rundt vinduer og dører.
– Listefri overgang vegg/tak i rom uten flis på vegg.
– Hvitpigmentert eikeparkett: 1-stavs i stue/kjøkken 2. etasje. 3-stavs i soverommene og TV-stue i 3. etasje.
– Flislagte gulv med 30×30 cm. flis i entre og bod under trapp i 1. etasje.
– Bad og vaskerom: Flislagte gulv med 30×30 cm. flis og 5×5 cm. flis rundt sluk. Alle vegger på bad og bad/vaskerom er flislagt i 2 og 3 etg.
– Varmekabler i gulv i entre, bod under trapp og bad/vaskerom 2. etasje og bad 3. etasje.
– 13 stk. downlights: (3 stk. i entre, 4 stk. i kjøkken, 3 stk. på bad og 3 stk. på bad/vaskerom).
– 6 stk. utelamper.
– Kjøkkeninnredning fra JKE med integrerte hvitevarer i henhold til egne tegninger.
– Opplegg for vaskemaskin på vaskerom/bad.
– 2 stk. vegghengte WC.
– Sentralstøvsuger.
– Balansert ventilasjon.
– Waterguard vannstoppersystem.
– Dusjvegger, blandebatteri og baderomsmøbler med plassering som vist på tegning.
– Det leveres 120 cm. baderomsmøbler på bad 3etg. og 60 cm. innredning i 2 etg. med speil.
– Trapp med fargetilpasset eik i trinnene (tilpasset parketten) og hvite vanger/rekkverk: tette hvite opptrinn fra 1. – 2. etasje åpne trinn fra 2. – 3. etasje.
– Innvendige dører i tidsriktig design fra kjent leverandør.
– Ytterdør med glass, type Hovdeby-frosta glass fra Bygg1 eller tilsvarende.
– Ytterdør til sportsbod uten glass som vist på tegning fra kjent leverandør.
– Utvending overflater iht. illustrasjon: Grå RG 25 panel fra Møre Royal, dobbelfals. Setersvart RS 25 panel fra Møre Royal, dobbelfals. Møre Royal er en vedlikeholdsvennlig panel med 50 års garanti mot råte og som kun trenger kosmetisk vedlikehold. Deler av 1. etasje leveres med grå betongplater.
– Vinduer og balkongdører leveres fra kjent leverandør i utvending vedlikeholdsvennlige materialer.
– Terrasbord i Møre Royal RG25 grå.
– Balkongrekkverk leveres i glass.

Utbygger

Det er Hellvik Hus som er utbygger i prosjektet.

Parkering / Garasje

Det er parkering i carport som har plass til to biler.

Uteområde

Ideell andel av tomteareal på 6.653 m2. Sameiebrøk 1/27. Tomten disponeres av seksjonseierne iht seksjonsbegjæring/sameiets vedtekter som vil bli tinglyst. Utvendig leveres eiendommen asfaltert med innslag av grønne områder iht. situasjonsplan. Det legges kunstgress utenfor hver bolig og fellesområde.

Det leveres 2 stk. 12 m2 sydvest-vendte balkonger med vedlikeholdsvennlig Møre Royal panel og terrassebord, gir deg et solrikt, skjermet og godt uterom. Her kan du nyte grilling og utekos, eller bare låse døren og dra på hytta, uten dårlig samvittighet for utvendig vedlikehold og plenklipping.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Det er ikke registert noen servitutter eller rettigheter.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene. I motsatt fall anbefaler megler at overtakelse utsettes og kjøper ikke overtar. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligene. Kjøper er gjort oppmerksom på at slik ferdigattest ofte foreligger en tid etter overtakelse og avhenger av blant annet årstid for opparbeidelse av utomhusareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtakelsen.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Reguleringsbestemmelser for Heggtoppen 5-7.
Formålet med planen er å legge til rette for utbygging av boligbebyggelse-blokkbebyggelse samt felles adkomst med tilhørende parkering.

Bestemmelsene ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Salg av kontraktsposisjon

Prisantydningen som er oppgitt i annonse gjelder følgende:
1. Opprinnelig kjøpesum kr. 4 190 000,-
2. Merverdi til selger (kjøper 1) kr. 500 000,- (inkl. tilvalg)

I tillegg må kjøper 2 betale følgende omkostninger:
Dokumentavgift (andel av tomteverdi) kr. 23 120,-
Pantattest kjøper kr. 199,50,-
Tinglysningsgebyr obligasjon kr. 525,-
Tinglysningsgebyr skjøte kr. 525,-
Oppstartsgebyr sameiet kr. 5 000,-

Det gjøres oppmerksom på at dette er transport av kontraktposisjon. Det betyr at kjøper trer inn i den allerede etablerte kontrakten og overtar kjøper 1s rettigheter og forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt og opprinnelig salgsmateriell. Opprinnelig kontrakt selges i henhold Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Kontraktsforholdet reguleres av bakgrunnsretten i hht. Kjøpsloven og Avhendingsloven § 1-1, fjerde ledd.

Kontrakten ligger som vedlegg til salgsoppgaven. Alle vedlegg til opprinnelig kjøpekontrakt vil være bindende for ny kjøper. Dette samt, kopi av opprinnelig salgsmateriale fås ved henvendelse til megler. Dokumentene må gjennomgås før eventuell budgivning.

Forskudd:
Kjøper 1 har innbetalt kr. 100 000,- til utbygger i forskudd. Kjøper 2 skal innbetale dette beløpet kr. 100 000,- til meglers klientkonto for videre utbetaling til selger etter å ha mottatt garantibevis.
Resterende kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto senest 5 virkedager før overtagelse.

Kjøper 1s opprinnelige garanti etter bustadoppføringslovens §12 gjelder også for kjøper 2 av kontraktsposisjonen, men er da begrenset til kjøpesummen i det opprinnelige avtaleforholdet, slik at kjøpesummen for kontraktsdisposisjonen ikke inngår i beregningsgrunnlaget for garantien.

Den økonomiske risikoen for kjøper 2 av kontraktsposisjonen vil være at dersom avtalen i det underliggende avtaleforholdet heves på grunn av mangler eller forsinkelse, vil kjøper 2 av kontraktsdisposisjonen kunne ha krav på tilbakebetalingen av vederlaget som er betalt til selger i det underliggende avtaleforholdet, men ikke av merverdien som er forbeholdt kjøper 1.

Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til uten forutgående varsel å gjøre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis som et resultat av offentlige pålegg, forsvarlig gjennomføring uten å forringe den generelle standard.

Tegninger og bilder i prospektet er kun illustrasjoner og vil avvike noe i forhold til plan – og fasadetegninger og den ferdige bebyggelsen.

Beplanting og blomster, innredninger, hvitevarer, tepper, møbler, markiser, og annet tilbehør utover det som er beskrevet ovenfor, leveres ikke. Det tas forbehold om at sjakter og føringsveier for tekniske installasjoner ikke er inntegnet. Innkassinger vil ha varierende størrelse avhengig av boligtype og etasjeplan.

Alt som på prospekttegningene er vist med stiplede linjer er ikke en del av leveranse, men ment som forslag til mulige innredningsløsninger.

Tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelig plassering av tekniske anlegg bestemmes av hva som er hensikts- og funksjonsmessig nødvendig. Sjakter og VVS føringer er ikke inntegnet endelig, og det må påregnes
mindre justeringer av disse.

Det tas forbehold om eventuelle feil i beskrivelsen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha «saklig grunn» for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Overtagelse følger prosjektet. Estimert overtagelse er ca. 3. kvartal 2018.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig informasjon om eiendommen, inkludert kjente feil og mangler

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Heggtoppen – leil. 1_3, 3402 Lier

Kart

I nærheten

Buss

0.3 km

Jernbane

5.4 km

Skole

0.9 km

Dagligvare

0 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 17 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Rapporter annonse

FINN-kode: 124407679

Sist endret: 14. sep 2018 00:26

Referanse: 83180244

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.