Solgt: 900 000,-

Lauvtjern/Hokksund – Sjarmerende tømmerhytte m/båtfeste i maleriske omgivelser rett ved et vann. P-plass og helårsvei.

Hytte 24 ft2

Hytte solgt. Lauvtjern/Hokksund - Sjarmerende tømmerhytte m/båtfeste i maleriske omgivelser rett ved et vann. P-plass og helårsvei.

Contact An Agent

Lauvtjern/Hokksund – Sjarmerende tømmerhytte m/båtfeste i maleriske omgivelser rett ved et vann. P-plass og helårsvei.

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

http://m.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=80133547

 

Slettbakkveien 319, 3300 Hokksund

Prisantydning
990 000,-
Primærrom
24 m²
Bruksareal
32 m²
Bruttoareal
35 m²
Rom
1
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
866 m² eiet
Energimerking
G

Pris på lån

Pris på forsikring


Tilbud på strøm

Tilbud på TV/bredbånd


Visning

  • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Slettbakkveien 319, 3300 Hokksund

Om nabolaget

Langerud
3.6 km
Hokksund stasjon
8.4 km

Aktiviteter, opplevelser m.m

Nøstetangen Glass
7.4 km
Gulden Kunstverk
12.1 km
Vestfossen Kunstlaboratorium
13.7 km
M/S Eikern
13.7 km
Kirksæthers Rideskole
14.7 km
Shoddyhuset
14.8 km

* Distanse i luftlinjeLes mer stedet

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Ingen gjenboere, Barnevennlig, Fiskemulighet, Bademulighet, Turterreng, Utsikt, Båtplass

Presentasjon Slettbakkveien 319

Slettbakkveien 319 er en sjarmerende tømmerhytte, oppført i 1941/1942, over ett plan. Hytta er som hentet ut fra et nostalgisk maleri, med sine rødmalte tømmervegger og idylliske beliggenhet ned mot vannet. Tomten har sol gjennom det meste av dagen og vannet innbyr til forfriskende bad. Her medfølger det rett til båtfeste, noe som forsterker sommerlykken.

Omgivelsene er usjenerte og fredelige, med milevis av omkringliggende rekreasjonsområder. Parkeringsplassen ligger kun 2-3 min fra hytta, der veien frem til denne blir både brøytet og strødd vinterstid. Fra hytta tar det ca. 8 min å kjøre til Hokksund, eller du kan velge å gå, noe som tar ca. 30 min.

Hytta holder en enkel standard og alder tilsier at det nok kan gjøres noe modernisering, men like fullt er det rikelig med hygge. Her finner du en koselig stue med ildsted, et kjøkken med plassbygde skap, samt et kammers med seng og nattbord. Et uthus i bakkant av hytta rommer utedo og lagringsplass. Hytta er ellers utstyrt med solcellepanel og gassbluss.

Eiendommens kvaliteter:
– Sjarmerende tømmerhytte fra 40-tallet.
– Parkeringsplass 2-3 min fra tomten.
– Idyllisk beliggenhet like ved vannet.
– Gode solforhold gjennom dagen.
– God helårsvei frem til parkeringsplass.
– Båtfeste ved Lauvtjern.
– Naturskjønne rekreasjonsområder.
– Overbygd terrasse ved inngangspartiet.
– Hyggelig, lun stue med ildsted.
– Nostalgisk kjøkken med spiseplass.
– Soverom/kammers med dobbeltseng.
– Uthus med utedo og lagringsplass.
– Utstyrt med solcellepanel og gassbluss.

Beliggenhet

Hytta ligger i et naturskjønt og idyllisk område ved Lauvtjern i Øvre Eiker kommune. Hytta er plassert like ved vannet der den har tilhørende båtfeste, noe som sikrer sommeridyllen. Vannet innbyr til bading og byr på gode muligheter for sommerlykke. Skogsområdet rundt hytta gir muligheter for flotte naturopplevelser innover mot Finnemarka. Vinterstid er det fint å gå på ski i området.

Det er velholdt bilvei nesten helt frem til hytta, noe som er svært praktisk. I nærområdet finnes en rekke andre vann og tjern, samt milevis med turstier og ikke minst fredelig natur. Hytta har ellers en sentral beliggenhet, ca. 8 km fra Hokksund sentrum, der du finner har et rikt utvalg av servicetilbud.

I nærheten av sentrum finner du også Hellefossen, viden kjent for sitt eventyrlige laksefiske. Legg gjerne søndagsturen til idylliske Sundhaugen, et flott friluftsområde med restaurant, badeplasser, turveier og fiskebrygge.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres i ved Kiwi, Coop Prix og Rema 1000 i Hokksund sentrum, som ligger ca. 8 min kjøring fra hytta. Her finnes også klær og interiør, samt vinmonopol og et solid utvalg av spesialforretninger. Det er også kort vei til Eiker Senter med butikker og bakeri.

Ønsker du ytterligere servicetilbud er Buskerud Storsenter & Krokstad senter et av Buskeruds ledende kjøpesentre med over 90 butikker og spisesteder. Det er besluttet storsatsning i området og gitt klarsignal for BuskerudPark.

Bygninger

Frittstående hytte med uthus.

Ifølge vedlagt kjøpekontrakt datert 28.07.1989 har hytteieren av denne eiendommen rett til båtfeste for en båt på anvist sted på tilstøtende tjern.

Byggemåte

Hytte
Grunnmur av stablestein, en liten kjellerkulp med støpte vegger og gulv. Over grunnmur er det laftet tømmer. Saltak med takåser av rundtømmer tekket med betongtakstein. Takrenner og taknedløp av plast/stål. Pipe av tegl, pusset og malt onne i hytta, og murt til spekk over tak. Sidehengslede vinduer av tre, med 1-lags glass. Enkel hovedinngangsdør av tre.

Uthus
Enkelt bygg, satt på terreng, delvis noe tregulv. Yttervegger består av reisverk kledd med låvepanel på utvendig side. Svakt skrånet tak, tekket med korrugerte stålplater.

For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 24 kvm, Bruksareal: 32 kvm, Bruttoareal: 35 kvm

Hytte
Bta.: 27 kvm.
Bra.: 24 kvm.
P-rom: 24 kvm.
P-rom inneholder: Stue, kjøkken og sovealkove.

Uthus
Bta.: 8 kvm.
Bra.: 8 kvm.
S-rom: 8 kvm.
S-rom inneholder: Bod.

Annet

Det er god lagringsplass i uthuset.

Standard

Hytta har adkomst fra en innbydende terrasse ved inngangspartiet, direkte inn til en lun og trivelig stue. Rommet har vakre, ubehandlede tømmervegger, hvitmalt paneltak og brunmalt tregulv. Gode sprossevinduer fyller rommet med dagslys og ivaretar den idylliske utsikten ned mot vannet.

Rommets naturlige midtpunkt er en teglsteinskledt peis som er praktisk utstyrt med vedovn, slik at man har kokemuligheter. Stuen har ellers bra med plass for sofagruppe og godstoler.

Fra stuen er det direkte adkomst til kjøkkenet, med en nostalgisk sjarm som bare tiden kan skape. Tømmerveggene er malt i en behagelig mintgrønn farge, som nylig har fått sin renessanse, og den enkle, plassbygde innredningen er holdt i samme nyanse. Kjøkkenet er utstyrt med gassbluss og vedovn. Ved kjøkkenvinduet er det fastmontert frokostbord.

Fra kjøkkenet kommer du inn til et koselig kammers med plassbygd seng og nattbord. Rommet har vindu, gråmalt tregulv og tømmervegger i lys ferskenfarge. Høyskapet ved siden av, mot kjøkkenet, kan fint gi oppbevaring for mer enn kjøkkenutstyr. Hytta har ellers lagringsplass i uthuset hvor utedoen befinner seg, samt på kryploft med adkomst via luke i gavlvegg.

Møblering

Alt innbo og utstyr følger eiendommen ved salg.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med vedovn på kjøkken og peis i stuen hvor det er plassert vedovn i grua.

Hytta er utstyrt med solsellepanel. Solcellepanelet ert tilsluttet batteri. Solcellepanelet lader opp batteriet (12 volt DC). Det er ikke lagt inn vann, eller tilknytning til avløp. Drikkevann må medbringes og utedo må tømmes.

Parkering / Garasje

Det er parkeringsplass for én bil ca. 2-3 minutters gange fra hytta. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Hytta er en rødmalt tømmerstue med malerisk beliggenhet, der en liten gressbakke fører ned til vannet. Her er det tilhørende båtplass og mulighet for å ta et forfriskende bad sommerstid. Beliggenheten er usjenert og gir rikelig med privatliv i fredelige omgivelser. Rundt om hytta vokser det høye trær, noen busker, lyng og naturlig vegetasjon. Det er stablet mur i naturstein mot gressbakken.

Hytta har en deilig, overbygd terrasse som vender ut mot vannet. Her ligger også inngangspartiet med brunmalt dør, som matcher skoddene på vinduene. Uteplassen har rom for møblement, og i tillegg kan det etableres uteplasser rundt om, slik at solen kan nytes gjennom hele dagen. Som seg hør og bør er det også en flaggstang på tomta. I bakkant av hytta ligger et uthus med utedo og bod.

Det er bomvei opp til hytta for hytteeierne. Veien er utbedret og i bra stand fra avkjørsel hovedvei, og opp til parkeringsplassen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter

Ingen servitutter eller rettigheter er registert.

Vei / Vann / Avløp

Det er ikke tilknyttet offentlig vann og avløp. Utedo uten slamtømming. Privat vei. Veien blir brøytet og strødd på vinterstid, noe som gir gode adkomstmuligheter året rundt. Det blir bare brøytet til Lautjern.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som sekundærbolig kr 85 158,- pr 31.12.14

Reguleringsforhold

Gjeldende regulering: kommuneplan for Øvre Eiker 2015-2027-LNF sone 1.

Kommuneplanen ligger ikke vedlagt i prospektet. Denne kan leses på kommunens hjemmeside, prospektets hjemmeside eller den kan hentes i eiendommens annonse på Finn.no. Kan også fås ved henvendelse til megler.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier har bygningsforsikring i Tryg.

Andre utgifter
– Det må påregnes kostnader til innboforsikring, bygningsforsikring og evt. renovasjon.
– Veiavgift kr. 700,- per år.
– Årsavgift hytteforening kr. 300,-.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Rettigheter, forpliktelser og regler rundt eiendommen fremkommer av vedlagt skjøte datert 31.07.1989 og vedlagt kjøpekontrakt datert 28.07.1989.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
__________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
22 500,- (Dokumentavgift)
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
——————————————————–
32 949,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
1 022 949,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 624
Gårdsnr: 100
Bruksnr: 167

Rapporter annonse

FINN-kode: 80133547

Sist endret: 25. aug 2016 02:53

Referanse: 83160166

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.