Solgt 3 900 000,-

Krokstadelva Sentralt/Nedre Eiker – Trivelig enebolig over 3 plan med velstelt hage, solrike uteplasser og to garasjer. Eiendommen ligger i en svært rolig og sjarmerende blindvei. 5 soverom, 2 stuer og 2 bad + vaskerom. Nærhet til skoler og barnehager!

Enebolig 5 Bedroom 2 Bathroom 2 Garage 180 ft2

Krokstadelva Sentralt/Nedre Eiker - Trivelig enebolig over 3 plan med velstelt hage, solrike uteplasser og to garasjer. Eiendommen ligger i en svært rolig og sjarmerende blindvei. 5 soverom, 2 stuer og 2 bad + vaskerom. Nærhet til skoler og barnehager!

Contact An Agent

Krokstadelva Sentralt/Nedre Eiker – Trivelig enebolig over 3 plan med velstelt hage, solrike uteplasser og to garasjer. Eiendommen ligger i en svært rolig og sjarmerende blindvei. 5 soverom, 2 stuer og 2 bad + vaskerom. Nærhet til skoler og barnehager!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=103032092

 

 

Klokkerveien 13, 3055 Krokstadelva

Prisantydning
3 990 000,-
Formuesverdi
933 417,-
Primærrom
180 m²
Bruksareal
267 m²
Soverom
5
Bruttoareal
291 m²
Rom
7
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
563 m² (eiet)
Byggeår
1960
Energimerking
G – gul

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

 • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Klokkerveien 13, 3055 Krokstadelva

I nærheten

buss

Bussholdeplass

0.2  km

tog

Jernbanestasjon

1.4  km

butikk

Dagligvare

0.2  km

grunnskole

Skole

0.3 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 31 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning

Presentasjon Klokkerveien 13

Opplev boligen i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Klokkerveien 13 er en innholdsrik og familievennlig enebolig over to plan pluss kjeller. Eiendommen ble påbygget i 1988. Boligen har en særs attraktiv og trygg beliggenhet, rett ved barneskole med lekeplass. Det er også umiddelbar nærhet til bussholdeplass, dagligvarebutikker og Buskerud Storsenter. Det bys på en idyllisk hage med gode solforhold, overbygget balkong og hyggelig terrasse. I tillegg er det parkering i to garasjer og på tomten.

Eneboligen er velholdt, men trenger nok et aldri så lite ansiktsløft. Her er det en romslig stue med innsatspeis og plass til spisebord, en like romslig loftstue med vedovn og et pent kjøkken med spiseplass. Videre er det to flislagte bad med gulvvarme, eget vaskerom i kjelleren og hele fem soverom. Tre av rommene har garderobeløsning, og du finner ytterligere plass i hallen, i kjellerbod og på kaldloft.

Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til Tusenårsplassen i Krokstadelva med egen fotballbane. Det skal bygges en aktivitetspark og scene på tusenårsplassen.

HØYDEPUNKTER
– Innholdsrik bolig med god standard.
– Parkering i to garasjer og på tomten.
– Balkong, terrasse og skjermet hage.
– Sol fra tidlig morgen til ut på kvelden.
– Entré med flott skyvedørsgarderobe.
– Kjøkken med hvitevarer og spiseplass.
– Stue med innsatspeis og spiseplass.
– En stor loftstue gir godt supplement.
– To flislagte baderom med gulvvarme.
– Et praktisk vaskerom i kjelleren.
– Fem soverom, tre med garderobe.
– Innvendig bod og isolert lagringsloft.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– En luft-til-luft varmepumpe i stuen.
– Lagt nytt avløpssystem i 2016/2017.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i rolig blindvei i et attraktivt og barnevennlig boligområde i Krokstadelva i Nedre Eiker kommune. Krokstad barneskole ligger rett ved boligen, noe som både gir trygg skolevei for de minste og umiddelbar nærhet til lekeplass. Ellers er det også kort vei til ungdomsskole (ca. 800 m) med fotballbane og svømmehall. Barnehager, offentlig kommunikasjon og Buskerud Storsenter ligger i nærområdet.

Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til Tusenårsplassen i Krokstadelva med egen fotballbane. Det skal bygges en aktivitetspark og scene på tusenårsplassen.

Ca. 4 km fra boligen ligger praktfulle Årbogen idrettspark. Her finner du Birkebeineren med et bredt, sportslig tilbud i et aktivt idrettsmiljø, samt et populært bade- og fiskevann med sandstrand. I området ligger det også lysløype som gir deg en fin rundtur i Finnemarka. Ellers er det også idrettsplass ved Mjøndalen ved stadion.

Det er ca. 5 km til Eiker Golfklubbs 9-hulls bane på Portåsen i Mjøndalen. I Mjøndalen er det i tillegg innendørshall, tennisklubb og treningssenter. Ønsker du alpine utfordringer er det kort vei til både Drammen og Kongsberg.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi og Meny Krokstadelva. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Buskerud Storsenter et av Buskeruds ledende kjøpesentre med over 90 butikker og spisesteder. Det er besluttet storsatsning i området og Buskerud Park er under oppføring, noe som vil ha en enorm betydning for stedsutviklingen.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Kiøsterud allé og ligger ca. 100 m fra boligen. Det er også kort vei til Mjøndalen stasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Mjøndalen, 11 min til Drammen, 29 min til Kongsberg og 42 min til Oslo S.

Eiendommen har gangavstand til Krokstad barneskole og Eknes ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Frittliggende enebolig over 3 plan med integrert garasje og separat garasje.

Byggemåte

Se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 180 kvm, Bruksareal: 267 kvm, Bruttoareal: 291 kvm

1.Etasje
Bta.: 115 kvm.
Bra.: 102 kvm.
P-rom: 81 kvm.
P-rom inneholder: Kjøkken 16,2 kvm, Hall 12,9 kvm, Bad 3,4 kvm, Stue 38 kvm, Soverom 5: 8 kvm og Vindfang 2,1 kvm.
S-rom: 21 kvm.
S-rom Inneholder: Bod 3,1 kvm og innebygd garasje 17,7 kvm.

2.Etasje
Bta.: 98 kvm.
Bra.: 91 kvm.
P-rom: 91 kvm.
P-rom inneholder: Bad 11,3 kvm, Lofts-stue 33,5 kvm, Soverom 1: 8,4 kvm, Soverom 2: 9,5 kvm, Soverom 3: 9,5 kvm, Soverom 4: 10 kvm og Gang 8,8 kvm.

U. Etasje
Bta.: 78 kvm.
Bra.: 74 kvm.
P-rom: 8 kvm.
P-rom inneholder: Vaskerom. Underetasje har en takhøyde på 1.91m.
S-rom: 66 kvm.
S-rom inneholder: Bod/Lagringsplass.

Annet

En frittstående garasje.

Standard

Entré
Fra asfaltert gårdsplass går det trapp til overbygget inngangsparti med belysning. Vindfanget/hallen gir et vennlig førsteinntrykk av eneboligen, og er direkte tilknyttet bad med toalett. Dette kan være kjærkomment for familier med små barn. Det er også kort vei til kjøkkenet etter lørdagshandelen. Hallen har en flott skyvedørsgarderobe med speilfronter og det er god plass for sittemøblement.

Kjøkken
Kjøkkenet er pent, samt praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Innredningen har profilerte fronter, benkebelysning og fliser over laminert benkeplate med dobbel vaskekum. Videre er det integrert stekeovn med pyrolyse, induksjonstopp, oppvaskmaskin og ventilator. Rommet har laminat på gulv og plass til spisebord ved vinduet.

Stue
Eneboligen har en hyggelig stue med egen spisedel. En murt innsatspeis bidrar med ytterligere varme og hygge, mens en luft-til-luft varmepumpe sørger for jevn komfort. Store vindusflater fyller rommet med naturlig lys og det er utgang til sydvestvendt terrasse. Terrassen har markise, og fremstår som en fin forlengelse av stuen på varme sommerdager.

Loftstue
Loftetasjen har en trivelig stue med god plass for både sofagrupper og tv-møblement. Loftstuen gir et meget godt supplement til hovedstuen, og ligger som et sosialt samlingspunkt utenfor fire av soverommene. Det er blant annet parkett på gulv, koselig peisovn og utgang til sydvestvendt balkong med overbygg.

Bad 1.Etasje
Boligen inneholder to bad og et separat vaskerom. Badet i første etasje er utstyrt med fliser på gulv og vegg, gulvvarme og elektrisk avtrekksvifte. Det er speil med overbelysning, heldekkende servant på servantmøblement og tilhørende veggskap. Ellers er det gulvmontert toalett og buet dusjhjørne med skyvedører.

Bad 2.Etasje
Badet i andre etasje har en romslig utforming, og byr på et meget innholdsrikt møblement med to nedfelte servanter. Servantene har hvert sitt overhengende speil med belysning. I tillegg er det gulvmontert toalett, innfliset badekar, flislagte overflater og deilig gulvvarme.

Vaskerom
Vaskerommet ligger i kjelleren, og er utstyrt med fliser på gulv, sluk, vaskekum og benkeskap. Varmtvannsberederen er lokalisert her, og det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Et høytsittende vindu gir naturlig belysning. Det er verdt å merke seg at takhøyden er på 1,91 m.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fem soverom med tilhørende garderobeløsning på tre av rommene. Ett soverom ligger i første etasje og fire i andre. Boligen har for øvrig god lagringsplass med blant annet skyvedørsgarderobe i hallen, innvendig kjellerbod og isolert lagringsloft.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Viken Fiber/Altibox.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med elektrisitet, gulvvarme på begge badene og en luft-til-luft varmepumpe. Dette suppleres med innsatspeis i stuen og vedovn i loftstuen. Luftbehandling skjer ved mekanisk og naturlig ventilasjon. Sikringsskapet har automatsikringer, og eier opplyser at det lagt nytt avløpssystem fra kommunal vei til eiendommen i 2016/17.

Parkering / Garasje

Det er parkering i en integrert garasje og en frittstående garasje samt på egen tomt på begge sider av huset. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen har sol fra tidlig morgen til ca. 19.00-20.00 tiden om kvelden. Tomten er pent opparbeidet med skjermende hekk, prydbusker og diverse beplantning. Et åpent plenareal legger til rette for lek og moro. Ellers er det asfalterte arealer i front av garasjene.

Fra stuen er det utgang til sydvendt terrasse på ca. 28 kvm med god plass for sittegruppe, grill og middagsgjester. En bred markise med motor sørger for skjerming mot sol og lette byger, mens belysning skaper ekstra hygge utover kvelden. Fra loftstuen er det utgang til overbygget balkong på ca. 6,5 kvm.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle eneboliger.

Servitutter

Ingen servitutter eller rettigheter.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge kommunen.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver fra byggeår. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen. Det ble ikke utstedt ferdigattest/brukstillatelse i Nedre Eiker kommune før rundt 1970 og gjeldende bolig ble oppført i 1963. Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998. Ferdigattest for rehab av pipe ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 933 417,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 613 568,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

Reguleringsplan/ kommuneplan:
Reguleringsplan Eiendommen er uregulert og det er derfor kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, som gjelder vedrørende tomtens tillatte bebygde areal (BYA%).

Kommuneplan Iht. Kommuneplanen er denne eiendommen avsatt til boligbebyggelse område A.

Kommuneplanens punkt 9.1.Boligbebyggelse Jfr. Kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015 er områder for boligbebyggelse inndelt i 5 områder; A, B, U1, U2 og U3. For dette området gjelder følgende:

Boligformål A; I disse områder skal ikke grad av utnytting overstige 35% BYA. Kommuneplanen arealdel overstyrer reguleringsbestemmelsene når det gjelder utnyttelsesgrad (BYA), med mindre annet er fastsatt i godkjent regulerings- eller bebyggelsesplan vedtatt etter 01.01.1999.

Det henvises til kommuneplanen for ytterligere opplysninger.

Kommuneplan med bestemmelser kan i sin helhet leses her: www.nedreeiker.kommune.no/kommuneplanlegging

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2016 et strømforbruk på ca. 16 500 kwh.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 5 274,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i IF, avtale 0978044, kr. 5277,- pr. år.

Nåværende eier har alarm fra Sector Alarm.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr.3 184,-. Standard.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet byggetegninger fra kommunen som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Byggetegningene viser hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold. For ytterligere spørsmål kontakt megler.

Det er innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 500,- (Dokumentavgift)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
——————————————————–
110 749,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
4 100 749,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 625
Gårdsnr: 36
Bruksnr: 93

Rapporter svindel/regelbrudd

FINN-kode: 103032092

Sist endret: 15. okt 2017 02:39

Referanse: 83170272

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.