Solgt: 3 890 000,-

Krokstadelva – Enebolig o/2 plan + kjeller – Garasje – 5 sov – 2 stuer – Solrikt – Utsikt – Fantastisk tomt på 1041 kvm!

Enebolig 5 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 138 ft2

Krokstadelva - Enebolig o/2 plan + kjeller - Garasje - 5 sov - 2 stuer - Solrikt - Utsikt - Fantastisk tomt på 1041 kvm!

Contact An Agent

Krokstadelva – Enebolig o/2 plan + kjeller – Garasje – 5 sov – 2 stuer – Solrikt – Utsikt – Fantastisk tomt på 1041 kvm!

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=119130274

 

 

 

Bakkeveien 20, 3055 Krokstadelva

Prisantydning 3 990 000 kr

Omkostninger
112 400 kr
Totalpris
4 102 400 kr
Boligtype
Enebolig
Soverom
5
Primærrom
138 m²
Bruksareal
166 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Energimerking
G – rød
Rom
7
Tomteareal
1041 m² (eiet)
Bruttoareal
193 m²
Formuesverdi
762 276 kr

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Garasje/P-plass
 • Fiskemulighet
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Omkostninger

3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 250,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
112 399,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
4 102 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 625
Gårdsnr: 41
Bruksnr: 113

Visning

 • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned salgsoppgave så du kan stille godt forberedt på visning.

Oppdragsnummer

83-18-0140

Eier

Mogeto AS

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 41 Bnr. 113 i Nedre Eiker kommune

Areal

Primærrom: 138 kvm, Bruksareal: 166 kvm, Bruttoareal: 193 kvm

Antall rom

7

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1041 kvm

Presentasjon Bakkeveien 20

Bakkeveien 20 er en solrik eiendom med meget barnevennlig beliggenhet og vidstrakt utsikt over Eikerbygdene. På tomten er det oppført en eldre enebolig hvor en lærd hånd kan gjøre underverker. Potensialet er godt, og det bys på både romslig terrasse, stilige vindusløsninger og parkering i garasje. I tillegg er det to stuer og hele fem soverom, hvilket bør være ekstra attraktivt for barnefamilier.

Stor tomt på hele 1041 kvm der utnyttelsesgraden ikke er fullt utnyttet. Området rundt Bakkeveien 20 er ikke regulert. Det er kommuneplanens arealdel som gjelder, og der kommer det frem i § 9.2 bokstav a at innenfor tomter med eksisterende boliger i uregulerte områder tillates det etablert inntil to boenheter i samme bygg. Dermed står ikke kommuneplanen i veien for å bygge enebolig om til tomannsbolig, evt. enebolig med sekundærleilighet.

Eneboligen har en lys stue med plass til spisebord, og en herlig loftstue med stilfulle gavlvinduer. Kjøkkenet har plass til spisebord, men innredningen bør byttes ut. Det samme gjelder badet, men her er det til gjengjeld plass for både dusjkabinett og badekar. Ellers er det fem soverom, og alle har plass til garderobe. Du finner ytterligere plass i entreen, i et romslig trapperom og i kjeller med utvendig adkomst.

Her bor du i nærhet til Krokstad Barneskole, Eknes Ungdomsskole, flere barnehager, Tusenårsplassen, idrettsanlegg, samt buss, tog, butikker og Buskerud og Krokstad Storsenter.

Pt. er planen at Nedre Eiker Kommune slås sammen med Drammen Kommune 01.01.2020 noe som bør gir positiv utvikling for boligprisene i Nedre Eiker isolert sett.

HØYDEPUNKTER
– Fin enebolig med stort potensial.
– Nydelig utsikt over Eikerbygdene.
– Parkering i garasje og på tomten.
– Stor tomt på hele 1041 kvm.
– Utgang fra stue til romslig terrasse.
– Gode solforhold fra morgen til kveld.
– Entré med fliser og garderobe.
– Kjøkken med plass til spisebord.
– Lys stue med plass til spisebord.
– Loftstue med stilige gavlvinduer.
– Bad med plass til dusjkabinett og kar.
– Opplegg for vaskemaskin på badet.
– Fem soverom med plass for garderobe.
– Praktisk kjeller med utvendig adkomst.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Muligheter for tv/internett via VikenFiber/ Altibox.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, attraktivt og barnevennlig boligområde i Krokstadelva i Nedre Eiker kommune. Området har kort avstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I nærområdet er det både lekeplass og en fin balløkke med fotballmål.

Ca. 5 km fra boligen ligger praktfulle Årbogen idrettspark. Her finner du Birkebeineren med et bredt, sportslig tilbud i et aktivt idrettsmiljø, samt et populært bade- og fiskevann med sandstrand. I området ligger det også lysløype som gir deg en fin rundtur i Finnemarka, og Bjørkedokk er et populært utgangspunkt. Ellers er det idrettsplass ved Eknes ungdomsskole og i Mjøndalen ved Isachsen stadion.

Det er ca. 1 km til Eknes svømmehall og ca. 5 km til Eiker Golfklubbs nye 9-hulls bane på Portåsen i Mjøndalen. I Mjøndalen er det i tillegg innendørshall, tennisklubb og treningssenter. Ønsker du alpine utfordringer er det kort vei til både Drammen og Kongsberg.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000, Price Lagerbutikk og Spar Krokstadelva. Sistnevnte med egen ferskvaredisk. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Buskerud Storsenter et av fylkets ledende kjøpesentre med over 90 butikker og spisesteder. Det er besluttet storsatsning i området og Buskerud Park er under oppføring, noe som vil ha en enorm betydning for stedsutviklingen.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Prestealleen som ligger i kort gange fra boligen. Det er også kort vei til Mjøndalen stasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Mjøndalen, 11 min til Drammen, 29 min til Kongsberg og 42 min til Oslo S.

Eiendommen har gangavstand til Krokstad barneskole og Eknes ungdomsskole. Ellers ligger også Rosendal barne- og ungdomsskole i gangavstand (privatskole). Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Frittliggende enebolig over 2 plan + kjeller med enkelt garasje.

Byggemåte

Antatt byggeår er 1940. Tilbygg av 2.Etasje antatt utført i 1997. Grunnmasser av fjell, stein og jord. Støpt betongdekke. Kjellervegger av betong (deler av vegger under terreng). Bindingsverksvegger av tre med isolasjon og vindsperre. Bjelkelag av tre. Saltak konstruksjon. Taket er tekket med duk, sløyfer, lekter og dobbelkrum takstein. Enkelte vinduer fra 2017, andre fra opprinnelig byggeår.

For ytterligere informasjon se vedlagt protakstrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 138 kvm, Bruksareal: 166 kvm, Bruttoareal: 193 kvm

1.Etasje
Bta.: 78 kvm.
Bra.: 74 kvm.
P-rom: 74 kvm.
P-rom inneholder: Stue: 26,7 kvm. Kjøkken: 9 kvm. Gang/Fordelergang: 23 kvm. Bad: 5,2 kvm. Soverom: 10,2 kvm.

2.Etasje
Bta.: 85 kvm.
Bra.: 64 kvm.
P-rom: 64 kvm.
P-rom inneholder: Soverom 1: 8,5 kvm. Soverom 2: 8,5 kvm. Soverom 3: 8,5 kvm. Soverom 4: 8,5 kvm. Loftstue: 30 kvm.

Garasje
Bta.: 30 kvm.
Bra.: 28 kvm.
S-rom: 28 kvm.
S-rom inneholder: Garasjerom.

Annet

Terrasse og kjeller med utvendig adkomst.

Standard

Entré
Fra gårdsplassen går det trapp til inngangspartiet. Entreen har delikate fliser på gulvet og er malt i et lyst fargevalg. Et glassfelt i døren sørger for naturlig belysning til rommet. Her er det en liten garderobenisje og et plassbygget kott. Trapperommet på innsiden har ytterligere plass til lagringsmøblement, og med kjøkkenet «rett innenfor inngangsdøra» blir det kort vei med bæreposene etter lørdagshandelen.

Kjøkken
Kjøkkenet er modent for utskifting, men rommets utforming legger til rette for spisebord. I tillegg gir vinduene supplerende arbeidslys og flott utsikt til måltidene. Selve innredningen består i dag av skrog med glatte fronter, benkebeslag og kjøkkenbenk. Det er avsatt plass til komfyr og kjøleskap. På gulvet er det belegg.

Stue
Eneboligen har en romslig stue med god plass for sofaløsning, tilhørende møblement og spisebord. Gode vindusflater fyller rommet med naturlig lys, og ivaretar samtidig den nydelige utsikten over Eikerbygda. Det er også utgang til terrasse, hvor solen og den fantastiske utsikten kan nytes fullt ut. Stuen har belegg på gulv og lysmalte flater som bidrar med fin lysrefleksjon.

Loftstue
Boligen innehar også en luftig loftstue hvor stilfulle gavlvinduer trekker elva, omkringliggende åser og himmelhvelvingen visuelt inn i rommet. Også denne stuen har god plass for sittegrupper og møblement, hvilket kan gi ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. Loftstuen ligger som et hyggelig samlingspunkt utenfor fire av soverommene.

Bad/vaskerom
Badet har vinyl på gulv og vegger, og trenger oppussing for å møte dagens krav til standard. Rommet er funksjonelt, og innredet med servant, enkel innredning, gulvmontert toalett, dusjkabinett og badekar. Det er opplegg for vaskemaskin, og oppvarming skjer med stråleovn.

Soverom og garderobe
Eneboligen har hele fem soverom med plass for garderobeløsning. Ett av soverommene ligger i første etasje og fire i andre etasje, hvorav flere med flott utsikt. Du finner ekstra lagringsmuligheter i entreen hvor det er plassbygget garderobe/lagringskott og en liten garderobenisje. Ellers fører entreen inn i en romslig trappehall med plass for ytterligere lagringsmøblement.

Utstyr

Det er p.t. ikke inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler. Det ligger fiber levert av Viken Fiber i området og må da kun avtales med leverandør for installasjon og avtaleinngåelse vedrørende tv- og internettsignaler.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med stedvis panelovner. Luftbehandling skjer via naturlig ventilasjon. Parafinkamin gir varmtvann til boligen. Det anbefales å fjerne parafintank og heller montere bereder. Sikringsskapet har automatsikringer. Mulighet for tilkobling av Viken Fiber/Altibox.

Parkering / Garasje

Det er parkering i enkelgarasje og oppstillingsplasser på eiendommen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen er tilnærmet flat og har en fantastisk beliggenhet med gode solforhold og nydelig utsikt. Tomten er i dag på ca 1041 kvm der utnyttelsegaraden er fullt utnyttet og opparbeidet med hekk, trær og plenareal. Fra stuen er det utgang til en hyggelig terrasse med god plass for sittegrupper, grilling og middagsgjester. Herifra kan du nyte vidstrakt utsikt både oppover og nedover Eikerbygdene. Terrassen er delvis overbygget slik at utvendig hygge også kan nytes på dager med dårligere vær.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle eneboliger.

Servitutter

Ingen registrerte servitutter eller andre registrerte rettigheter til eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Nedre Eiker kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver fra byggeår. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen. Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 762 276,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 439 283,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN
Plan ID: 20159999.
Ikrafttredelsesdato: 07.10.2015.
Område: A.
Formål: Boligbebyggelse.

For ytterligere informasjon se vedlagte reguleringsplaner og kommuneplaner og kart, samt dokumenter fra kommunen.

Ifølge Nedre Eiker kommune er området rundt Bakkeveien 20 er ikke regulert. Det er kommuneplanens arealdel som gjelder, og der kommer det frem i § 9.2 bokstav a at innenfor tomter med eksisterende boliger i uregulerte områder tillates det etablert inntil to boenheter i samme bygg. Dermed står ikke KP i veien for å bygge enebolig om til tomannsbolig, evt. enebolig med sekundærleilighet. Selger har fått avslag på å deling av tomten.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød – Energikarakter G

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier har ikke bebodd eiendommen og har ingen opplysninger om strømforbruket.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør ca. kr. 1 368,75,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses. Det bør forventes høyere vannforbruk enn det historikken viser her.

Nåværende eier har bygningsforsikring i IF med polisenr. SP1573789.1.4.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 3 336,-. Standard.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt. fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet byggetegninger fra kommunen som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det foreligger noe byggetegninger. De byggetegningene som foreligger viser hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold. For ytterligere spørsmål kontakt megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Meglers vederlag og utlegg

Oppgjør (Kr.3 950)
Styling Din Bolig Stylist (Kr.12 995)
Meglerprovisjon (Kr.43 750)
Tilretteggingshonorar (Kr.22 000)
Takst (Kr.5 500)
Klikk utvidet digital markedsføring (Kr.3 990)
Fornyelse av finn annonse/flytte finn annonsen på toppen på finn.no igjen oktober 2018 (Kr.4 990)
Fornyelse av finn annonse/flytte finn annonsen på toppen på finn.no igjen janaur 2019 (Kr.4 990)
Totalt kr. (Kr.102 165)
I tillegg kommer kostnader til foto, filmer, eierskifteforsikring, og evt. fornyelse av finn annonser. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale for direkte utlegg summert på side 1 og side 3 i oppdragsavtalen og avholdte visninger. Ved oppsigelse og utløp av oppdragsavtalen påløper i tillegg et gebyr på kr. 9 900.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Bakkeveien 20, 3055 Krokstadelva