Solgt: 3 900 000,-

Konnerud/Drammen – Innholdsrik enebolig over 2 plan i rolig blindvei, med fantastisk utsikt fra solrik terrasse. Boligen har egen garasje med loft, 4 soverom/gjesterom og 2 stuer. Privat hagedel. Barnevennlig.

Seksjonert enebolig 3 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 135 ft2

Konnerud/Drammen - Innholdsrik enebolig over 2 plan i rolig blindvei, med fantastisk utsikt fra solrik terrasse. Boligen har egen garasje med loft, 4 soverom/gjesterom og 2 stuer. Privat hagedel. Barnevennlig.

Contact An Agent

Konnerud/Drammen – Innholdsrik seksjonert enebolig over 2 plan i rolig blindvei, med fantastisk utsikt fra solrik terrasse. Boligen har egen garasje med loft, 4 soverom/gjesterom og 2 stuer. Privat hagedel. Barnevennlig.

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=102011096

 

 

Tetenveien 10, 3030 Drammen

Prisantydning
3 990 000,-
Formuesverdi
699 733,-
Primærrom
135 m²
Bruksareal
166 m²
Soverom
3
Bruttoareal
179 m²
Rom
5
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
455 m² (eiet)
Byggeår
1993
Energimerking
D – gul

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

 • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Tetenveien 10, 3030 Drammen

I nærheten

buss

Bussholdeplass

0.1  km*

butikk

Dagligvare

1.9  km

grunnskole

Skole

1.8 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 41 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Ingen gjenboere
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Fiskemulighet
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Presentasjon Tetenveien 10

Opplev boligen i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Tetenveien 10 er en lys, innholdsrik og tiltalende seksjonert enebolig over to plan. Boligen er godt vedlikeholdt, og har bl.a. utstrakt bruk av downlights og tidsmessige overflater. Eiendommen ligger høyt og fritt i en rolig blindvei på Konnerud, og på stor terrasse kan man nyte fantastisk utsikt over Drammen samt gode solforhold. For øvrig er det gode parkeringsmuligheter i enkelgarasje og på steinbelagt gårdsplass.

Innvendig har boligen åpen løsning mellom stue og kjøkken. Stuen er stor og er utstyrt med en stilig peisovn, og det pene kjøkkenet har god benke- og lagringsplass. Videre har boligen en flott loftstue med nydelig utsikt, et romslig bad med dusjkabinett og separat vaskerom, samt tre soverom med garderobeløsning på to. I tillegg kan den innvendige boden benyttet som gjesterom. Boligen har også gode lagringsmuligheter, med bl.a. skyvedørsgarderobe i entré, lagring i knevegger, boder og på loftet i garasjen.

HØYDEPUNKTER
– Innholdsrik og tiltalende bolig over to plan.
– Høyt og fritt i et barnevennlig område.
– Garasje og biloppstillingsplasser.
– Solrik terrasse med fantastisk utsikt.
– Entré med stor skyvedørsgarderobe.
– Åpen løsning mellom stue og kjøkken.
– Pent kjøkken med god lagringsplass.
– Stor og tiltalende stue med stilig peisovn.
– Det er en romslig spisestuedel ved stuen.
– Loftstue med plass for sofa og tv-løsning.
– Romslig bad med separat vaskerom.
– 4 soverom/gjesterom.
– Lagring i sportsbod, knevegger og kott.
– Sikringsskapet innehar automatsikringer.
– Boligen har utstrakt bruk av downlights.

Beliggenhet

Eiendommen ligger høyt og fritt i et etterspurt og meget barnevennlig boligområde på Konnerud, i Drammen kommune, med kort gangavstand til skoler, flere barnehager, butikker og gode servicetilbud. Konnerud har marka som nærmeste nabo, hvor merkede stier, turveier og usjenerte fiskevann gir gode rekreasjonsmuligheter hele året. Det er kort vei til lekeplass, treningssenter, golfbane og ridesenter m.m.

I nærområdet ligger både Konnerud stadion og Konnerudhallen. Konnerud IL er blant de største i landet og har en meget god idrettskultur. Området byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter, inkludert Norges beste rulleskiløype, hvor også skilandslaget holder samlinger. I tillegg er det lysløype, skøyteis og to treningssentre i nærheten. Det er kort vei til både Stordammen og Inntakeren med fine bademuligheter.

Det er omtrent 5 min gange til Løvåsjordet, hvor du har flotte akebakker. Videre tar det ca. 20 min å gå til Konnerudkollen, samt ca. 10-20 min med bil til Killingrud gård, SIF Hytta og Skioldhytta.

Alpine utfordringer finner du i både Haukåsbakken og Drammen Skisenter. En kort kjøretur unna ligger Drammensbadet, som er Norges største badeanlegg og byens populære elvepromenade med et yrende folkeliv, uteserveringer og grønne lunger. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Drammen museum, Drammen teater og spennende Union Brygge med Ypsilon bro anbefales.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, Meny, Coop Prix og Rema 1000 – som alle ligger på Konnerud. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Konnerud et eget senter med flere butikker og andre servicetilbud. Det er kort vei til Gulskogen med et rikt og variert butikkutvalg, samt Drammen sentrum med gågater, Torget Vest og Magasinet.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste bussholdeplass er Tetenveien og ligger ca. 70 meter fra boligen. Det går buss fra Konnerud hvert 10. minutt til Drammen, og tog fra Drammen til Oslo ca. 4 ganger i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 12 min til Drammen sentrum, 13 min til Gulskogen, 22 min til Liertoppen, 38 min til Kongsberg, samt 43 min til Oslo S.

Eiendommen har gangavstand til Konnerud og Hallermoen barneskole, samt Svensedammen ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager på Konnerud. I tillegg til flere videregående skoler i Drammen, ligger Høyskolen i Buskerud på Papirbredden, helt nede ved elva.

Bygninger

Seksjonert enebolig over 2 plan. Eiendommen er seksjonert. Det er seksjon 1 som selges. Seksjon 1 er i eiendommens første og andre etasje. Seksjon 2 som ikke selges er i eiendommens underetasje.

Byggemåte

Grunnmur av betong. Over grunnmur er det etasjeskille av tre. Ytterveggene over grunnmur er isolert bindingsverk av tre, kledd med liggende trepanel. Saltak med forenklet undertak av tre, tekket med betongtakstein. Takrenner og taknedløp av stål.

Boligen er tilbygget langs deler av østfasaden og ved inngangspartiet. Det tilbygde inngangspartiet og boden har støpt plate på mark. For øvrig bindingsverk av tre. Vinduer av tre, med to-lags glass. Balkongdør av tre, med glassfelt.

For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 135 kvm, Bruksareal: 166 kvm, Bruttoareal: 179 kvm

1.Etasje
Bta.: 110 kvm.
Bra.: 102 kvm.
P-rom: 97 kvm.
S-rom: 5 kvm.
P-rom inneholder: Entré, bad/vaskerom, trapperom, kjøkken, stue og soverom.
S-rom inneholder: Bod og kott.

2.Etasje
Bta.: 42 kvm.
Bra.: 38 kvm.
P-rom: 38 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom, loftstue og 2 soverom.

Garasje
Bta.: 27 kvm.
Bra.: 26 kvm.
S-rom.: 26 kvm.
S-rom inneholder: Garasjerom.

Annet

Det er god lagringsplass i to inneboder, kneboder i 2. etasje, en utebod og på loftet i garasjen.

Standard

Entré
Boligen har en lys og innbydende entré som gir et godt førsteinntrykk av tomannsboligen. Rommet har blant annet downlights, brune fliser på gulv med gulvvarme, åpen garderobeløsning, alarmpanel og stor skyvedørsgarderobe med speilfront. I tillegg er det direkte adkomst til den innvendige boden, som kan benyttes som gjesterom. Entreen er holdt i lyse, tidsriktige farger, noe som harmonerer med øvrige rom i boligen.

Stue og kjøkken
Boligen har en stor og tiltalende stue i første etasje, med åpen løsning mot kjøkken. Ved stuen er det også en romslig spisestue med plass for langbord. Stuen har gode vindusflater som supplerer rikelig med naturlig lys, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Sentralt i rommet er det en stilig peisovn med glassdør, noe som gir rommet en ekstra dimensjon av varme og hygge. For øvrig har stuen parkett på gulv, downlights i himling og utgang til den store terrassen.

Kjøkkenet er pent og trivelig, og innehar takhøy innredning med god benke- og lagringsplass. Innredningen har profilerte fronter, benkebelysning, lyse fliser over benk og heltre benkeplate med dobbel vaskekum. I rommet er det også en praktisk barløsning, noe som utvider både arbeidsflater og lagringsplass. Videre er kjøkkenet utstyrt med komfyr, kombinert kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

Loftstue
Loftetasjen har en lys og flott loftstue hvor man kan nyte nydelig utsikt via store vindusflater. Rommet har god plass for sofa og tv-løsning, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. Loftstuen har også bl.a. parkett på gulv og downlights belysning.

Bad/vaskerom
Boligen inneholder et romslig og pent bad, hvor det er skyvedører til et separat vaskerom. Badet innehar downlights i himling, brune fliser på gulv og lyse fliser på vegg. Innredningen består av enkel servant nedfelt i benkeplate med marmormønster, servantmøblement, veggskap, speilbelysning, frittstående toalett og dusjkabinett. Rommet har også gulvvarme og elektrisk avtrekksvifte.

Vaskerommet er innredet med brune fliser på gulv og lysmalte vegger. Rommet har videre vaskekum, elektrisk avtrekksvifte, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Boligen har tre fine soverom med tilhørende garderobeløsning på to. I tillegg kan boden i entreen benyttet som gjesterom. Boligen har for øvrig god lagringsplass i to inneboder, kneboder i 2. etasje, en utebod og på loftet i garasjen.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Viken Fiber.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, og har gulvvarme i bad, entré og bod. I tillegg er det luft-til-luft varmepumpe og peisovn i stue, og en vedovn i loftstue. Ventilasjonen er hovedsakelig naturlig med tilluft via ventiler, samt mekanisk avtrekk fra begge våtrom og kjøkken. Sikringsskapet innehar automatsikringer. Videre har boligen en 200 liters varmtvannsbereder, utelys m.m. Varmtvannsbereder og vannmåler tilhørende snr 1 er plassert i bod i snr 2 og snr 1 har tilgang til å inspisere sin egen varmtvannsbereder og vannmåler.

Parkering / Garasje

Det er parkering i garasje med elektrisk port, samt biloppstillingsplasser på gårdsplass med belegningsstein. I tillegg er det felles parkeringsplass med gjesteparkering. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen ligger høyt i landskapet og har en stor, usjenert terrasse mot nordvest, hvor man kan nyte gode solforhold fra morgen til omtrent klokken 21 på sommerstid. På terrassen er det fantastisk utsikt over innseilingen til Drammen, Drammen by og skogkledde åser. Videre har terrassen god plass for flere hyggelige sittegrupper.

Fra terrassen går det trapp ned til en fin hage, som innehar et inngjerdet plenareal med diverse beplantning. Her er det også adkomst til sportsboden. Ved garasjen har tomten gårdsplass med belegningsstein. For øvrig er det lekeplass og grøntområder i området.

Vedlagt reseksjonering i salgsoppgaven viser hvordan tomten er fordelt mellom seksjonene.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle selveierboliger.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter

Servitutter i grunn:

Dagboknr.: 17906
Best. om adkomstrett
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Best. om trær og vegetasjon.
Samt best. ledninger vedr. kabel-TV, energiverket og rett for Drammen kommune til å legge offentlige ledninger.
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser

Dagboknr:17906
Erklæring/avtale
Eiendommen kan ikke selges videre i ubebygget stand.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Drammen kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse og ferdigattest ifølge Drammen kommune. Attestene ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 699 733,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 959 252,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

MATRIKKELENHET
Kommune 0602 – Drammen kommune Gnr 81 Bnr 277 Snr 1

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse – Nåværende Kommuneplan (5.10.2015)

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger i et regulert område.
Boliger: 602 44B/15 REGULERINGSPLAN FOR HAGBART KYLLANDS VEI, ETAPPE 2, OGOMRÅDET HARALDSTUA (18.6.1987)
Byggegrense: 602 44B/15 REGULERINGSPLAN FOR HAGBART KYLLANDS VEI, ETAPPE 2, OGOMRÅDET HARALDSTUA (18.6.1987)

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i seksjoneringsbegjæring og innsendt reseksjonering med vedtekter som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Selger sørger for å få tinglyst reseksjonering så raskt kommunen behandler saken.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2016 et strømforbruk på ca. 17190 kwh.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 8 115,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Jernbanepersonalets Bank og Forsikringsselskap. Forsikringspremie: 8242 kr per år. Fordeles mellom husstandene 65% (vår del) og 35% (sokkelleilighet). Polisenr: 919561.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 2 666,-. Fellesløsning.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt kostnader forbundet med velforening og fasttelefon.
– Løpende kostnader per måned: Internett: 375 kr (summen er delt på to mellom husstandene). TV: 399 kr (hentet fra Viken fiber, TV-abonnement inngår ikke). Sector alarm: 382 kr.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet byggetegninger som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Meglerforetaket har innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. I dette tilfelle medfølger alle hvitevarer kjøkken.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha «saklig grunn» for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 500,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
107 949,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
4 097 949,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 81
Bruksnr: 277
Seksjonsnr: 1

Rapporter svindel/regelbrudd

FINN-kode: 102011096

Sist endret: 1. sep 2017 03:09

Referanse: 83170207

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.