Solgt: 2 825 000,-

Konnerud/Drammen – Familievennlig rekkehus over 2 plan i et meget barnevennlig område, med 3 soverom, stor terrasse og god lagringsplass. Egen garasje. Nær skog og mark, ikke langt fra byen!

Rekkehus 3 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 99 ft2

Konnerud/Drammen - Familievennlig rekkehus over 2 plan i et meget barnevennlig område, med 3 soverom, stor terrasse og god lagringsplass. Egen garasje. Nær skog og mark, ikke langt fra byen!

Contact An Agent

Konnerud/Drammen – Familievennlig rekkehus over 2 plan i et meget barnevennlig område, med 3 soverom, stor terrasse og god lagringsplass. Egen garasje. Nær skog og mark, ikke langt fra byen!

 

For å se alle bildene se linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=103032284

 

Tolerudstien 16, 3030 Drammen

Prisantydning
2 590 000,-
Fellesgjeld
32 552,-
Totalpris
2 622 552,-
Formuesverdi
683 529,-
Fellesformue
4 226,-
Felleskost/mnd.
4 013,-
Primærrom
99 m²
Bruksareal
112 m²
Soverom
3
Bruttoareal
124 m²
Rom
4
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Andel
Tomteareal
68 750 m² (eiet)
Byggeår
1980
Energimerking
E – gul
Eierskifte­forsikring
Ja

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

 • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Tolerudstien 16, 3030 Drammen

I nærheten

buss

Bussholdeplass

0.4  km

butikk

Dagligvare

1.6  km

grunnskole

Skole

1.5 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 41 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Felleskostnader inkluderer

Bygningsforsikring, nedbetaling av andel fellesgjeld (renter og avdrag), TV (grunnpakke fra Viken fiber), renovasjon, snøbrøyting av private veier på feltet og forretningsførsel. I tillegg inngår vann/avløp med kr 602,- (á-konto med vannmåler).

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Parkett
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Garasje/P-plass
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Alarm
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning

Presentasjon av Tolerudstien 16

Opplev boligen i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Tolerudstien 16 er et innholdsrikt rekkehus over to plan med romslig planløsning og god standard. Eiendommen er sentralt beliggende i et etablert borettslag på Konnerud, nær skog og mark, men ikke langt fra byen. Området betraktes som meget barnevennlig og rolig, med kort avstand til flere barnehager og skoler. Boligen har utgang til en stor terrasse som vender ut mot naturskjønne omgivelser på baksiden. I tillegg er det parkering i garasje og umiddelbar nærhet til bussholdeplass.

Rekkehuset har en romslig og pen stue med plass for sofaløsning og spisebord, og et lyst kjøkken med koselig spiseplass ved vindu. Videre er det et funksjonelt bad med gulvvarme, separat wc og et eget vaskerom. Boligen har tre lyse og romslige soverom med tilhørende garderobeløsning. Det er for øvrig god lagringsplass i to innvendige boder, på loft og i utendørs bod.

HØYDEPUNKTER
– Familievennlig rekkehus over 2 plan .
– Det er parkering i privat garasje i rekke.
– Utendørs parkeringsplass/gjesteparkering.
– Stor terrasse mot naturskjønne omgivelser.
– Entré med belegg og åpen garderobeløsning.
– Godt romtilpasset kjøkken med spiseplass.
– Pen stue med peis og plass for spisebord.
– Et bad, separat wc og separat vaskerom.
– Flislagt bad med dusjkabinett og gulvvarme.
– Tre soverom med tilhørende garderobeløsning.
– To innvendig boder med god lagringsplass.
– Lagringsloft og utvendig bod på ca. 5 kvm.
– Sikringsskap innehar automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etterspurt og meget barnevennlig boligområde på Konnerud i Drammen kommune, med kort gangavstand til skoler, flere barnehager, butikker og gode servicetilbud. Konnerud har marka som nærmeste nabo, hvor merkede stier, turveier og usjenerte fiskevann gir gode rekreasjonsmuligheter hele året.

I nærområdet ligger både Konnerud stadion og Konnerudhallen. Konnerud IL er blant de største i landet og har en meget god idrettskultur. Området byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter, inkludert Norges beste rulleskiløype, hvor også skilandslaget holder samlinger. I tillegg er det lysløype, skøyteis og to treningssentre i nærheten. Det er kort vei til både Stordammen og Inntakeren med fine bademuligheter.

Alpine utfordringer finner du i både Haukåsbakken og Drammen Skisenter. En kort kjøretur unna ligger Drammensbadet, som er Norges største badeanlegg og byens populære elvepromenade med et yrende folkeliv, uteserveringer og grønne lunger. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Drammen museum, Drammen teater og spennende Union Brygge med Ypsilon bro anbefales.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, Meny, Coop Prix og Rema 1000 – alle på Konnerud. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Konnerud et eget senter med flere butikker og andre servicetilbud. Dessuten er det få minutter å kjøre til Gulskogen som er et moderne kjøpesenter med et godt butikkutvalg, samt til Drammen sentrum med gågater, Torget Vest og Magasinet.

Det går buss fra Konnerud hvert 10. minutt til Drammen, og tog fra Drammen til Oslo ca. 4 ganger i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Strømsø torg, 10 min til Drammen sentrum, 10 min til Gulskogen senter, 38 min til Kongsberg og 40 min til Oslo S.

Eiendommen har gangavstand til Konnerud barneskole og Svensedammen ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager på Konnerud. I tillegg til flere videregående skoler i Drammen, ligger Høyskolen i Buskerud på Papirbredden, helt nede ved elva.

Bygninger

Andelsrekkehus over 2 plan. 1 utvendig bod. Garasje i rekke.

Byggemåte

Se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 99 kvm, Bruksareal: 112 kvm, Bruttoareal: 124 kvm

1.Etasje
Bta.: 63 kvm.
Bra.: 56 kvm.
P-rom: 43 kvm.
P-rom inneholder: Gang m/ trapp, bad/wc, vaskerom, entré og 2 soverom.
S-rom: 2 boder.

2.Etasje
Bta.: 61 kvm.
Bra.: 56 kvm.
P-rom: 56 kvm.
P-rom inneholder: Gang, kjøkken, stue, spisestue, soverom og wc.

Annet

Garasje i rekke medfølger boligen ved salg. Lagringsloft og utvendig bod på ca. 5 kvm.

Standard

Entré
Entreen er lys og romslig med laminat på gulv og lyse panelvegger. Yttergangen har belegg ppå gulv. Rommet har en hvitmalt trapp som fører opp til andre etasje. Entreen er innredet med åpen garderobeløsning og alarmpanel. Her er det god plass til flere garderobeløsninger og inngang til to boder hvor yttertøy og diverse kan lagres.

Kjøkken
Kjøkkenet er lyst og romslig, og godt romtilpasset innredning i L-form. Innredningen har profilerte fronter, vitrineskap og laminert benkeplate med dobbel vaskekum. Det er praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Videre er kjøkkenet utstyrt med oppvaskmaskin og ventilator.

Rommet har belegg på gulv og lyse vegger. Det er to gode vinduer på kjøkkenet som gir rikelig med lys og ved disse er det plass til spisebord.

Stue
Rekkehuset har en romslig og pen stue i andre etasje. Stuen har parkett på gulv, hvite vegger, og en stilig tapetsert vegg i gråtoner. Det er god størrelse på stuen, noe som gir plass for det man måtte behøve av møblement – både sofaløsning og spisebord. Videre er det en koselig peisovn med glassdør for ekstra varme og hygge. Stuen får rikelig med lys fra gode vindusflater i begge ender, samt fra en glassdør som fører ut terrasse og hage.

Bad
Boligen inneholder et bad, separat wc og et separat vaskerom. Badet i første etasje er funksjonelt, og har blå fliser på gulv, baderomstapet og gulvvarme. Det er hvit servantinnredning med speilskap belysning over. Videre er det eget skap til annet baderomsutstyr, elektrisk avtrekksvifte, frittstående toalett og dusjkabinett.

Vaskerom
Vaskerommet er praktisk innredet med gulvbelegg og lyse panelvegger. Rommet er utstyrt med varmtvannsbereder, vaskekum og opplegg for vaskemaskin.

Separat wc
I andre etasje er det en trivelig separat wc. Rommet har gulvbelegg og tapetserte vegger. Det er innredet med frittstående toalett og servant med et stilig speil over.

Soverom og garderobe
Rekkehuset har tre lyse og fine soverom med tilhørende garderobeløsning på hvert rom. Rommene har laminat på gulv og lyse vegger. To av soverommene ligger i første etasje, og det siste i andre etasje. Boligen har for øvrig god lagringsplass med to innvendige boder, lagringsloft og utendørs bod på ca. 5 kvm

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Viken Fiber/Altibox. Det er installert alarm.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med varmepumpe, gulvvarme på bad og peisovn i stue. Det er naturlig ventilasjon. Sikringsskapet er montert i gang i underetasje og innehar automatsikringer. Videre har boligen en varmtvannsbereder på 200 liter plassert på vaskerom.

Parkering

Det er parkering i privat garasje i rekke og på felles utendørs parkeringsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra stuen er det utgang til en stor og flott terrasse på ca. 23 kvm som vender ut mot naturskjønne omgivelser. Terrassen har normale solforhold og en terrassemarkise som gir skjerming ved behov. Det er god plass til utemøblement og grill, og her kan uteplassen nytes på sommerlige dager. Fra terrasse er det utgang til en idyllisk hage med beplantning og trær.

Videre har boligen pent opparbeidede fellesområder som er velholdt med gangstier, garasjeanlegg, parkeringsplasser og felles uteareal. Det er også felles sittegrupper, plenareal og lekeplass.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon. Detter gjelder for alle andelsboliger.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 900161
Skjønn
Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.:6416
Obligasjon
BELØP: NOK 19.214.000
Panthaver:Drammen Boligbyggelag Al
Lnr: 1325081

Dagboknr.: 9510
Bestemmelse om vannledn.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Drammen kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedet ferdigattest for bygningen ifølge Drammen kommune som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 683 529,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 913 881,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

MATRIKKELENHET
Kommune 602 – Drammen kommune Gnr 81 Bnr 10

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Plan vedtaksdato)
Boligbebyggelse – Nåværende Kommuneplan (5.10.2015)
Adkomstvei – Nåværende Kommuneplan (5.10.2015)

GJELDENDE REGULERING
Eiendommen ligger i et regulert område
PLANID Plannavn (vedtaksdato) Reguleringsformål
602 38/2 REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET TOLERUD (25.4.1978) Boliger
602 38/2 REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET TOLERUD (25.4.1978) Gang-/sykkelvei
602 38/2 REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET TOLERUD (25.4.1978) Offentlig friområde
602 38/2 REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET TOLERUD (25.4.1978) Byggegrense
602 46/3 () Regulert senterlinje

BEBYGGELSESPLAN
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL

REGULERING UNDER ARBEID
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen

PLANFORSLAG
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader o.l.

Sikringsfond

Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Borettslaget er forsikret mot tap på felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagene Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet seg for sikring kan si opp avtalen innen 1.desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 013,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bygningsforsikring, nedbetaling av andel fellesgjeld (renter og avdrag), TV (grunnpakke fra Viken fiber), renovasjon, snøbrøyting av private veier på feltet og forretningsførsel. I tillegg inngår vann/avløp med kr 602,- (á-konto med vannmåler).

Nåværende eier hadde fra august 2016 til august 2017 et strømforbruk på ca. 7 334,32 kwh.

Felles bygningsforsikring som er inkludert i felleskostnadene i Gjensidige Forsikring ASA med polisenr. 86304260

Andre utgifter:
– Det må påregnes kostnader til innboforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Forhåndsavklaring av forkjøpsrett et gebyr til Nedre Buskerud Boligbyggerlag betales av kjøper dersom forkjøpsretten ikke benyttes. Hvis forkjøpsretten benyttes gjelder egne regler fastsatt av Nedre Buskerud Boligbyggerlag.
– Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget.
Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Spesifikasjon av lån
Lånenummer: 12134631374, DNB Boligkreditt AS – Ikke standard
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 15.08.2017: 2,25 % pa.
Antall terminer til innfrielse: 43.
Saldo per 15.08.2017: 5 100 000
Andel av saldo: 32 553
Neste termin/avdrag: 30.12.2017 ( siste termin 30.12.2038).
Flytende rente.

Ut i fra dagens lånebetingelser vil første avdrag som forfaller til betaling 30.12.2017 påvirke felleskostnadene med ca. kr 81 per måned for denne boligen.

Det er ingen mulighet for nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Det er innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Forkjøpsretten forhåndsavklares.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Omkostninger

2 590 000,- (Prisantydning)
32 552,- (Andel av fellesgjeld)
——————————————————–
2 622 552,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 590,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte – Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL – Statens Kartverk)
——————————————————–
9 549,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
2 632 101,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 81
Bruksnr: 10

Borettslag-navn: Tolerud Borettslag
Borettslag-orgnummer: 851020632
Borettslag-andelsnummer: 48

Rapporter svindel/regelbrudd

FINN-kode: 103032284

Sist endret: 6. sep 2017 02:49

Referanse: 83170279

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.