Solgt: 3 150 000,-

Konnerud – Koselig enebolig med skjermet, idyllisk hage – Terrasse m/kveldssol – Innerst i blindvei – 3 sov – Nær marka!

Enebolig 3 Bedroom 1 Bathroom 93 ft2

Enebolig på Konnerud solgt

Contact An Agent

Konnerud – Koselig enebolig med skjermet, idyllisk hage – Terrasse m/kveldssol – Innerst i blindvei – 3 sov – Nær marka!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=60334485&searchclickthrough=true

 

Hauanveien 24 D
3031 Drammen

Prisantydning
3 090 000,-
Verditakst
3 350 000,-
Kommunale avg.
6 279,-
Lånetakst
2 847 500,-

Presentasjon Hauanveien 24 D

Hauanveien 24 D er en koselig enebolig over to plan, beliggende i ende av blindvei, i et meget familievennlig boligområde på Konnerud. Enebolig framstår som tiltalende og velholdt, med en skjermet, idyllisk og lettstelt hage, hvor solen treffer terrassen fra ca. kl. 08-20 på sommeren. Det er i tillegg biloppstillingsplass for tre biler på gruset gårdsplass, og plass for å sette opp garasje.

Eneboligen har en lys, innbydende stue med god plass for spisebord, samt åpen løsning inn til et hyggelig kjøkken som har plass til kjøkkenbord. Videre er det tre soverom, et helfliset bad med nyere dusjhjørne, og et separat toalettrom. Hovedsoverommet har plassbygget, romslig garderobe, og for øvrig er det lagringsplass i skyvedørsgarderobe og lagringsbod i tilknytning til entreen. 2 utvendige boder.

Eiendommens kvaliteter
– Koselig, velholdt enebolig over to plan.
– Skjermet, solrik hage med stor nyere terrasse.
– Tre biloppstillingsplasser på gårdsplass.
– Sør/sørvestvendt fasade med markterrasse.
– Sol på terrasse fra ca. kl. 08-20 sommerstid.
– Luftig entré med fliser og gulvvarme.
– Skyvedørsgarderobe og bod tilknyttet entré.
– Pent kjøkken med spiseplass ved vindu.
– Innbydende stue med plass for spisebord.
– Stuen har store vindusflater og utgang til terrasse.
– Helfliset bad med nyere dusjhjørne.
– Boligen har også separat toalettrom.
– Opplegg for vaskemaskin på badet.
– Tre soverom, ett med garderobeløsning.
– Gode lagringsmuligheter både inne og ute.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Meget familievennlig og rolig område.
– Umiddelbar nærhet til marka med turmuligheter
– Det går 5 tog pr time til Oslo, og 6 tog pr time i rushtiden morgen og ettermiddag.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i blindvei, i et meget barnevennlig og populært boligområde på Konnerud i Drammen kommune, kort gange fra Løvåsjordet som på vinterstid har en flombelyst og preparert akebakke. Det er også preparerte skiløyper kun 200 meter fra boligen. Området ligger også i nærhet til lekeplass, skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.

Konnerud IL er blant de største i landet og har en meget god idrettskultur. Området byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter, inkludert Norges beste rulleskiløype, hvor også skilandslaget holder samlinger. I tillegg er det idrettshall, lysløype og skøyteis i nærheten. Idylliske Stordammen med strand, flytebrygge og stupetårn ligger ca. 10 minutters gange fra boligen.

Alpine utfordringer finner du i både Haukåsbakken og Drammen Skisenter. Det er kort vei til Drammensbadet, som er Norges største badeanlegg, eller til byens populære elvepromenade med et yrende folkeliv, uteserveringer og grønne lunger. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Drammen museum, Drammen teater og spennende Union Brygge med Ypsilon bro anbefales.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny, Kiwi og Rimi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Konnerud Senter og Gulskogen et rikt og variert utvalg av servicetilbud. Det er også kort vei til Drammen sentrum med alle bymessige fasiliteter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Bekkedalen og ligger ca. 7 minutter fra boligen. Det går buss hvert 10. minutt til Drammen og fem tog pr. time til Oslo, og seks tog pr. time i rushtiden om morgen og ettermiddagen. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Gulskogen, 10 min til Drammen sentrum, 40 min til Kongsberg og 40 min til Oslo S.

Eiendommen har trygg skolevei, hovedsakelig på gangvei, helt til Hallermoen eller Konnerud barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Svensedammen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Enebolig over 2 plan. Parkering på egen tomt. Lagringsloft og 2 utendørs boder.

Byggemåte

Ringmur og støpt plate på mark. Over ringmur er det tradisjonelt fullisolert bindingsverk av tre, kledd med liggende trekledning. Etasjeskille av tre. Saltak bygget av prefabrikkerte loftstakstoler.
Taket er tekket med betongtakstein, takrenner og taknedløp av stål. Elementpipe som er pusset og malt inne i boligen, pipen er helbeslått over tak. Vinduer av tre, med to-lags glass, balkongdør med glassfelt.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 98 kvm, Bruttoareal: 107 kvm

1. etasje
Inneholder: Entré/trapperom, bod, bad/wc/vaskerom, soverom, stue og kjøkken.
P-rom: 65 kvm.
Bra: 70 kvm.
Bta: 75 kvm.
P-rom inneholder: Entré/trapperom, bad/wc/vaskerom, soverom, stue og kjøkken.
S-rom inneholder: Bod.

2. etasje
Inneholder: Trapperom, wc og 2 soverom.
P-rom: 28 kvm.
Bra: 28 kvm.
Bta: 32 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom, wc og 2 soverom.

Standard

Entré
Eneboligen har et hyggelig inngangsparti med velkomst-tram og overbygg over ytterdøren. Entreen har fliser på gulv og stor skyvedørsgarderobe. Rommet har også gulvvarme, dagslys fra vindu i ytterdøren og alarmpanel. Videre er entreen direkte tilknyttet garderoberom/lagringsbod.

Stue
Eneboligen har en lys og innbydende stue med åpning inn til kjøkkenet, noe som gir en luftig atmosfære. Rommet har store vindusflater og utgang til en skjermet, solrik markterrasse. Stuen har parkett på gulv, lyse veggflater og downlights i himling, samt varmepumpe. Det er god plass for både sofaløsning og spisestuemøblement.

Kjøkken
Kjøkkenet er praktisk og pent med innredning i L-form, og med plass for et lite kjøkkenbord. I tillegg gjør gode vindusflater rommet lyst og trivelig. Det er godt med lagringsplass i skuffer og skap, hvor frontene er hvitmalte og profilerte. Videre har kjøkkenet benkebelysning over laminert benkeplate med dobbel vaskekum, og oppvaskmaskin.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har et klassisk, helfliset baderom i første etasje, og et ekstra wc-rom i andre etasje. Badet er utstyrt med gulvvarme, elektrisk avtrekksvifte, frittstående toalett og dusjhjørne.

Innredningen har heldekkende servant på møblement med fire, profilerte fronter, og et stort speilskap med overliggende belysning. Det er også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dusjhjørne, blandebatteri, servantplate og speilskap er relativt nytt.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre koselige soverom, ett i første og to i andre etasje. Hovedsoverommet har plassbygd garderobe med 120 cm dybde. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. skyvedørsgarderobe og garderoberom/bod i entreen, uisolert lagringsloft og to utvendige boder.

Utstyr

Fiber fra Viken Fiber/Altibox for tv, tlf og internett.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med gulvvarme på bad og i hall, samt luft-til-luft varmepumpe i stuen og stedvis panelovner. Det er styringssystem for noen panelovner. Boligen har pipeløp, mer er ikke tilsluttet noen ildsted.

Varmtvannsbereder er plassert inne i kjøkkenbenken. Det er montert stoppekran og vannmåler.
Skjult el-anlegg og sikringsskap med automatsikringer. På stue/soverom er det Led-downlights med dimmerbryter. Tv-signaler og internett via fiberoptisk kabel.

Parkering

Parkering på egen tomt for tre biler. Det er plass for å kunne bygge garasje etter gjeldende regler. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen har en idyllisk, skjermet hage med stor markterrasse, pene blomsterbed, gjerde, vintergrønn hekk og plen. Solen treffer terrassen fra ca. kl. 08-20 om sommeren. Foran huset er det steinbed med vintergrønt, en stor, grusbelagt gårdsplass med flere biloppstillingsplasser og trapp i naturstein til plenen. Det er privat, felles vei frem til eiendommen, hvor kostnader til brøyting og vedlikehold fordeles.

Servitutter / Rettigheter

Legalpant for inntil 1G for ubetalte utgifter.

Ingen servitutter registrert.

Eiendommens rettigheter

Servitutter:
28.11.1996 19895
BESTEMMELSE OM VEG
Rettighet hefter i: 0602 / 81 / 300 / /

28.11.1996 19895
BESTEMMELSE OM VEG
Rettighet hefter i: 0602 / 81 / 298 / /
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Drammen kommune.

Egen vannmåler.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for eiendommen og bygningene er byggeanmeldt ifølge Drammen kommune. Den midlertidige brukstillatelsen ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 631 179 per 31.12.13
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 262 358 per 31.12.13

Reguleringsforhold

MATRIKKELENHET
Kommune 602 – Drammen kommune Gnr 81 Bnr 301

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Plan (vedtaksdato) Boligområde – Nåværende Kommuneplan (26.2.2008)

GJELDENDE REGULERING
Ligger eiendommen i et regulert område? Ja.
PLANID Plannavn (vedtaksdato) Reguleringsformål:
602 49/5 HAUANVEIEN 28 – REGULERINGSENDRING (REGULERINGSPLAN FOR GNR. 81 BNR. 68 OG 216) (25.10.1994) Boliger.
602 40/9 REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET KIRKEGRENDA, DRAMMEN KOMMUNE (10.7.1981) Offentlig friområde.
602 40/9 REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET KIRKEGRENDA, DRAMMEN KOMMUNE (10.7.1981) Boliger.

BEBYGGELSESPLAN
Omfattes eiendommen eller en del av eiendommen av en bebyggelsesplan etter eldre PBL? Nei.

REGULERING UNDER ARBEID
Er det igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen? Nei.

Faste, løpende kostnader

Årsforbruk strøm ca. 15 900 kwh.

Kommunale avgifter Kr. 6 279 pr. år
Årlige kommunale avgifter er estimert til kr 6279,-. Opplysningene er basert på forbruk fra tilsvarende naboeiendom.

Nåværende eier har forsikring i Jernbanens bank og forsikring med årlig kostnad på kr 6 824.- for 2015.

Andre utgifter
– Årsgebyr renovasjon Kr. 2 351,-. Antall terminer 2. Fellesløsning m/hjemmekompostering.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, innboforsikring, bygningsforsikring, internett og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Fullt oppgjør/kontant før overtagelse.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Komfyr, kjøleskap og frittstående garderobehyller i bod medfølger ikke ved salg.

Adgang til utleie (boligformål)

Eier råder fritt over sin bolig.

Konsesjon / Odel

Nei.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere.

Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens nedlastbare «app.» og på eiendommens annonse på www.finn.no.
Bud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med budskjema.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: «Enda eigedomen er «selt som han er», eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers». Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner
____________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

Omkostninger

3 090 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
78 750,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
89 199,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
3 179 199,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 81
Bruksnr: 301

Rapporter annonse

FINN-kode: 60334485

Sist endret: 1. jul 2015 02:16

Referanse: 83150135

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.