Solgt: 6 725 000

Kampen – Svært sjelden 5-roms toppleilighet over 2 plan med nydelig utsikt fra solfylt terrasse – Garasje – Heis – Peis!

Leilighet 3 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 122 ft2

Andelsleilighet solgt på Kampen i Oslo

Contact An Agent

Kampen – Svært sjelden 5-roms toppleilighet over 2 plan med nydelig

Kampen – Svært sjelden 5-roms toppleilighet over 2 plan med nydelig utsikt fra solfylt terrasse – Garasje – Heis – Peis!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=63605635&searchclickthrough=true

 

Nittedalgata 5, 0654 Oslo

Prisantydning

6 700 000,-

Fellesgjeld
243 000,-
Totalpris
6 943 000,-
Primærrom
122 m²
Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel
Rom
5
Soverom
2
Etasje
4.

Prisdetaljer

Prisantydning
6 700 000,-
Fellesgjeld
243 000,-
Totalpris
6 943 000,-
Verditakst
7 500 000,-

Verditakst utføres av en autorisert takstmann. Verditaksten er bygget på en teknisk vurdering av hva boligen med tilhørende bygninger er verdt og en verdikonklusjon (markedsverdi) som er en samlet verdi for hele eiendommen.
Lånetakst
6 375 000,-

Lånetakst er en vurdering av markedsverdi som skal gi banken den nødvendige sikkerhet for pant i eiendommen. Lånetakst ligger som oftest på 80 – 90% av verditakst.
Ligningsverdi
1 188 388,-
Felleskostnader
7 156,-

Felleskostnader inkluderer

Varmtvann, kommunale avgifter, renovasjon, felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester, garasjeplass, kabel TV, trappevask, nedbetaling av andel fellesgjeld og forretningsførsel.

Omkostninger

6 700 000,- (Prisantydning)
243 000,- (Andel av fellesgjeld)
——————————————————–
6 943 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 300,- (Forkjøpsrettsavklaring)
199,50 (Panteattest kjøper)
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte – Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL – Statens Kartverk)
——————————————————–
9 259,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
6 952 259,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

Primærrom
122 m²

Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, for eksempel stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang, pluss de innvendige veggene mellom disse. P-ROM tilsvarer tidligere boligareal(BOA).
Bruttoareal
131 m²
Bruksareal
122 m²

Bruksareal (BRA) er arealet av alle rom, inkludert innvendige vegger.
Tomt
1 600 m² eiet
Byggeår
1991
Eierskifteforsikring
Ja

Eierskifteforsikring er en forsikring som er ment å dekke selgerens økonomiske ansvar overfor kjøper, som følge av vesentlige feil og mangler man ikke vet om.
Energimerking
E

Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen.Standarden er satt sammen av en energikarakter (bokstav) og en oppvarmingskarakter (farge). Gjennomsnittet i Norge er E  

Fasiliteter

Balkong/Terrasse

Peis/Ildsted

Parkett

Heis

Barnevennlig

Rolig

Kabel-TV

Moderne

Sentralt

Garasje/P-plass

Turterreng

Offentlig vann/kloakk

Utsikt

Vaktmester-/vektertjeneste

Bredbåndstilknytning


Presentasjon Nittedalgata 5 .

Nittedalgata 5 er en stor, flott 5-roms toppleilighet over to etasjer, beliggende i en sjarmerende murgård i idylliske omgivelser på Kampen. Leiligheten framstår som svært tiltalende med gode lysforhold fra store vindusflater, og har en solfylt terrasse på ca. 27 kvm langs hele leilighetens fasade. Her kan nydelig utsikt over Oslos tak og deler av Oslofjorden nytes.

Leiligheten har heis direkte fra garasjeanlegget og hovedinngang til begge etasjeplan der leiligheten har to innganger. Hovedinngangen er via overbygd svalgang i tredje etasje. I tillegg er det egen inngang til leiligheten fra trapperom i fjerde etasje. Hallen er romslig og gir mange muligheter i forhold til møblering/rominndeling. Videre er det en lun, trivelig stue på øvre plan, med peis omkranset av skifer, samt en åpen spisestue i tilknytning til kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen er helt ny og har flere integrerte hvitevarer.

Boligens bad ble renovert i regi av borettslaget i 2006, og fremstår som delikat med fliser, gulvvarme og fin innredning. Det er to luftige soverom på nedre plan og et kontor/gjesterom/tenåringsrom med adkomst fra terrassen. Videre er varmtvann inkludert i felleskostnadene, og det er mulighet for kjøp av garasjeplass i byggets underetasje.

Begrepet 5-roms leiligheten benyttes da leiligheten originalt var en 5-roms leilighet. Nåværende eier har valgt å endre innvendig planløsningen noe, dette kan tilbakestilles om ønskelig.

Hvis man innfrir det ene lånet vil felleskostnadene bli redusert med kr 2 592,-. Da vil felleskostnadene gå ned fra kr 7 156,- pr. mnd. til kr 4 564,- pr. mnd. For ytterligere informasjon se under punktet spesifikasjon av lån.

Leilighetens kvaliteter
– Stor, flott 5-roms toppleilighet over to plan.
– Spennende planløsning og god standard.
– Gode lysforhold fra gode vindusflater.
– Heisadkomst opp til begge leilighetsplan.
– Sydvendt terrasse på ca. 27 kvm langs hele fasaden.
– Sol fra 07-19 og nydelig, vidstrakt utsikt.
– Hovedinngang i tredje etasje via svalgang.
– Innbydende hall med god plass for møblement.
– Nytt, ubrukt kjøkken med integrerte hvitevarer.
– Åpen spisestue i tilknytning til kjøkkenet.
– Lun stue med peis omrammet av skifer.
– Flislagt, pent bad med gulvvarme og dusjhjørne.
– Opplegg for vaskemaskin på badet.
– To soverom med plass for garderobeløsning.
– Kontor/gjesterom med adkomst fra terrassen.
– Bod på ca. 5 kvm i etasjen over garasjen.
– Skjult el-anlegg og skap med automatsikringer.
– Det er Merbau parkett i de fleste rom.
– Varmtvann er inkludert i felleskostnader.
– Ingen dokumentavgift.
– Tilgang til takterrasse og hyggelig bakgård.
– Tilgang til felles selskapslokale med kjøkken og toalett.

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet i rolige og idylliske omgivelser på Kampen i bydel Gamle Oslo, rett ved Kampen Park. Området består av murgårder og trehus i kvartalsbebyggelse. Fra eiendommen er det gangavstand til en rekke av hovedstadens fasiliteter og butikker, samt offentlig transport, skoler og barnehager m.m.

Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall og treningssenter m.m. Jordal idrettspark byr på idrettsanlegg med kunstgressbane, samt ramper til skateboard og rulleskøyter. Videre er det flere flotte turområder i nærheten, som bl.a. Tøyenparken og Botanisk have.

I sydenden av Tøyenparken ligger Caltexløkka ballbaner. Midt i parken ligger Løkka Bellevue, som i dag er barnehage, samt Tøyenbadet med store utendørs basseng og vannsklier. Her er det også fine akebakker om vinteren.

Kampen er kjent for sitt særegne, trivelige og barnevennlige bomiljø. En unik blanding av sjarmerende trehusbebyggelse og flotte teglsteinsgårder med store grønne lunger imellom. Her har du følelsen av å bo litt på landet, samtidig som du har en umiddelbar nærhet til storbyen.

De finnes mange kjente «Kampianere». En av dem er forfatteren Thorbjørn Egner. Mange mener hans forfatterskap er inspirert av miljøet på Kampen. Flereandre kjente for de fleste er også pianisten Kjell Bækkelund og skuespilleren Sven Nordin.

Dette området har noe å by på for alle og enhver. Ønsker du en bedre middag er velrennomerte Kampen Bistro verd et besøk. Her kan garanteres en behagelig atmosfære og riktig god husmannskost. Bistroen deler hus med bydelshuset på Kampen og fremstår som hjemmekoselig blant brune bord, «loppemarkedsfunn» og stearinlys. Er du kaffetørst, så finner du Lille Kampen kafe rett i nærheten, og Kafe Javelin i Bøgata som serverer deg førsteklasses espresso med noe godt til.

På sommerstid arrangeres Kampendagene, en ordentlig folkefest tre dager til ende. Da fylles gatene med boder og stands, karneval og barneteater for de minste og musikk fra Kampen Janitsjarorkester. På kveldstid fortsetter arrangementet innendørs med nachspiel på Kampen Scene i Kampen Bydelshus.

Skal du brenne kalorier, ligger Sats Kampen et par minutters jogging unna i Hedmarksgata. Eller Fresh Fitness på Ensjø. Alternativet er en opplevelsesrik etappe i Kampen Park, Tøyenparken og Botanisk hage som grenser til hverandre og har flotte stier for lange gå- og løpeturer. Kampen park er også et ypperlig sted å tilbringe late sommerdager med grilling og gode venner. For de litt hockeyfrelste er Jordal Amfi et populært oppholdsstedsted.

Med Kampen Skole, Kampen kunstbarnehage og flere andre barnehager like i nærheten er området særdeles barnevennlig. Ikke mange bydeler er forunt å ha sin egen bondegård. Kampen Økologiske Barnebondegård ligger mellom Kampen skole og T-banestasjonen på Ensjø. Den ble opprinnelig startet i 1994 av tre jenter som syntes det var for lite dyr i nærmiljøet, og ville ha en bondegård. Siden starten har bondegården på Kampen huset små og store dyr, tatt imot over 200 000 barn og voksne og vært et sted der bydelens barn kan lære om husdyr, gårdsliv og grønnsaker.

Servicetilbud

Det ligger syv matbutikker innen en liten omkrets, bl.a. Bunnpris, Rema 1000 og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Hasle Torg som er et senter med bl.a. vinmonopol og bakeri mv. Videre har Tøyen, Grønland Basar og Fyrstikktorget et rikt og variert utvalg. Grünerløkka og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via god offentlig kommunikasjon og bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Nærmeste bussholdeplass er Norderhovgata og ligger ca. 20 meter fra boligen (Buss nr 60 Tonsenhagen – Vippetangen). Det er T-banestasjon på både Tøyen og Ensjø. Med bil fra Kampen tar det ca. 5 min til Grønland, 6 min til Oslo S, 8 min til Ekeberg og 31 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Kampen barneskole og Jordal ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Andelsleilighet over 2 plan i boligblokk. Leiligheten ligger i boligblokkens tredje og fjerde etasje, der fjerde etasje er toppetasjen. Terrasse på 27 kvm. 1 kjellerbod.

1 garasjeplass i lukket garasjeanlegg i kjelleren med kort vei til heisen kan medfølge leiligheten ved salg. For opplysninger om garasjeplassen se under punktet «parkering».

Felles takterrasse og felles selskapslokale for beboerne.

Byggemåte

Grunnmur av betong. Støpte gulv og støpt dekke over parkeringskjeller. Ankomst via garasjeport som er utstyrt med portåpner. Over garasjekjeller er boligen bygget med bærekonstruksjon av betong og etasjeskille av betong. Utfyllende bindingsverk av tre mellom bæreveggene. Fasadene er delvis forblendet med teglstein og noe er platekledd. Det er heis i bygget, som går fra garasje og til begge plan.

Saltak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. Det er skjermtak over svalgang i 3. etasje. Denne leiligheten går over to plan, tredje etasje og fjerde etasje. Hovedinngangen til leiligheten er via svalgangen i 3. etasje, men det er også trapp opp til 4. etasje, og ankomst via leilighetens terrasse. Det er pipe med tilsluttet ildsted i stue i 4. etasje.

Det er i hovedsak sidehengslede vinduer av tre, med to-lags glass. Balkongdør av tre med to-lags glass i 3. etasje og 4. etasje. I tillegg er det en heve/skyvedør i stuen i 4. etasje. Terrassen har tregulv og rekkverk av stål, som er platekledd. Det er montert tre elektriske terrassemarkiser med fjernbetjening og to manueltstyrte persienner. Terrassen er målt til 27 kvm.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 122 kvm, Bruksareal: 122 kvm, Bruttoareal: 131 kvm

3. etasje
P-rom: 48 kvm.
Bra: 48 kvm.
Bta: 53 kvm.
Inneholder: Entré/hall med trapp, 2 soverom og bad/wc/vaskerom.
P-rom inneholder: Entré/hall med trapp, 2 soverom og bad/wc/vaskerom.

4. etasje
P-rom: 74 kvm.
Bra: 74 kvm.
Bta: 78 kvm.
Inneholder: Trapperom, stue/kjøkken, stue og kontor.
P-rom inneholder: Trapperom, stue/kjøkken, stue og kontor.

Standard

Entré
Leiligheten har hovedinngang via svalgangen i tredje etasje, men det er også trapp opp til fjerde etasje, og ankomst via leilighetens terrasse. Entreen gir meget godt førsteinntrykk av leiligheten med en stor hall som har god plass til møblement. Rommet har Merbau parkett, noe som går igjen i de fleste rom. I en liten nisje ved soverommene er det et dobbelt garderobeskap som medfølger ved salg.

Kjøkken og spisestue
Kjøkkenet har en helt ny, ubrukt innredning i en moderne stil som er kledelig for leiligheten. Rommet har åpen løsning mot en tiltalende stue, hvor en koselig spiseplass ligger i direkte tilknytning. I kjøkkensonen er det fliser på gulv, og to vinduer over kjøkkenbenken gir en lys og luftig atmosfære. Spisestuen har ekstra takhøyde og utgang til terrasse.

Innredningen har lyse rammefronter, benkebelysning, flisplate over benk og laminert benkeplate med nedfelt, sort vaskekum. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert stekeovn, induksjonstopp, ventilator, oppvaskmaskin samt frittstående kjøl/frys. Alle hvitevarer medfølger ved salg. Callinganlegg med døråpner er praktisk plassert ved kjøkkenet.

Stue
Leiligheten har en lun og tiltalende stue i fjerde etasje, med stor vindusflater som gir rikelig med lys inn og ivaretar et flott utsyn. Stuen har Merbau parkett, skråhimling med lysmalt panel, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement. Rommets smykke er en lekker peis med innsats, omrammet av skifer. Fra stuen er det utgang til terrasse med gode solforhold og vidstrakt utsikt.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et pent bad som ble renovert i 2006 i regi av borettslaget. Badet ligger på samme plan som soverommene og er utstyrt med fliser, gulvvarme, veggmontert toalett og dusjhjørne i herdet glass. Innredningen har god oppbevaringsplass og består av heldekkende servant på møblement med skuffer og skap, samt to veggskap og ett høyskap. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to soverom på nedre plan, og et kontor/gjesterom på øvre plan med adkomst fra terrassen. Soverommene har god plass for garderobeløsning. Tidligere var det et tredje soverom, som nå er en del av hallen. Det er for øvrig lagringsplass i garderobeskap i entreen, samt i tilhørende bod på ca. 5 kvm som ligger i etasjen over garasjeanlegget.

Utstyr

Tv- og internettsignaler via Get. Det er også mulighet for tv via parabolantenne.

Eiendommens historie

Navnet kan komme av kamp , fjellknaus, men enkelte mener at navnet kommer fra campement som betegnelse på militærleir. På 1700 tallet holdt Borgervæpningen sine øvelser her. Området tilhørte gården Bergsløkken og Oslo Ladegård før det ble utstykket i 1820. En trehusforstad oppsto mellom byutvidelsene i 1859 og 1878. En del av trehusbebyggelsen brant i 1879, og ble erstattet av murgårder. Nordre del av Kampen (tidligere Kristiania stålverk) er dominert av murgårder fra 1930-tallet. Den gamle trehusbebyggelsen utgjør likevel en stor og karakteristisk del av bebyggelsen. Riving og nybygging i Brinken på 1980-tallet var omstridt.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet, supplert med ved. Det er gulvvarme på bad, peis med innsats i stuen og stedvis panelovner. Ventilasjonen er naturlig med mekanisk avtrekk fra bad. Leiligheten har skjult el-anlegg, og sikringsskap med automatsikringer. Eier har i stor grad benyttet egen parabolantenne. Leiligheten har kabel-tv (det ene punktet i stuen er ikke tilkoblet).

Parkering / Garasje

Eier har en garasjeplass i lukket garasjeanlegg i kjelleren med kort vei til heisen. Det forutsette at garasjeplassen selges sammen med leiligheten. I takstrapporten er garasjeplassen priset separat. Skulle man ikke ønske å kjøpe garasjeplassen må dette spesifiseres i budskjemaet. Da vil garasjeplassen selges separat jfr. vedtektene til borettslaget (pkt. 5) som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Vanlig salgspris for en garasjeplass er på kr 325 000 i dette borettslaget.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra stuen og spisestuen i fjerde etasje er det utgang til en solfylt terrasse på ca. 27 kvm. Terrassen strekker seg langs hele fasaden, har tregulv og platekledd rekkverk av stål. Solen kan nytes fra ca. 07 på morgenen og fram til ca. kl. 19 på kvelden. I tillegg er det vidstrakt utsikt over Oslos tak og deler av fjorden. Flere terrassemarkiser gir effektiv solskjerming ved behov.

Fra ett av soverommene i tredje etasje er det utgang til Fransk balkong. På taket finnes det også en felles takterrasse for beboerne.

Servitutter / Rettigheter

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

||Relevante rettigheter og forpliktelser for innehaveren ifølge lov, forskrift, vedtekter og avtaler.||

Servitutter i grunn:

25.05.1920 901714 BEST OM GARASJE/PARKERING
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

10.07.1920 901715 BEST OM GARASJE/PARKERING
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

17.07.1990 43536
ERKLÆRING/AVTALE
Rettighetshaver: 0301 / 231 / 462 / / 1
Rettighetshaver: 0301 / 231 / 462 / / 2
Rettighetshaver: 0301 / 231 / 462 / / 3
Rettighetshaver: 0301 / 231 / 462 / / 4
Avtale hvor bnr. 462 gis rett til å kjøpe 4 garasjer i
anlegget under jorden. Fl. best.

13.09.1991 47768
ERKLÆRING/AVTALE
Med rett for leier til evigvarende bruksrett så lenge
bygningen består til garasje nr. 50008n på d.e.
Leier betaler et engangsbeløp på kr. 50.000,- pr. garasje
Bruksretten kan fritt overdras og framleies, det skal da gis
melding til utleier.
20.08.2003 51643
(Kopi bestilt: 19.08.2015 15:15:46
av John Granly Steen) ** DIVERSE PÅTEGNING
Overdragelse av bruksrett til garasje nr 50008
Rettighetshaver Knut Øivind Haugen(261254)

Eiendommens rettigheter:

Servitutter:
17.07.1990 43534
ERKLÆRING/AVTALE
Rettighet hefter i: 0301 / 231 / 469 / / 1
Rettighet hefter i: 0301 / 231 / 469 / / 2
Rettighet hefter i: 0301 / 231 / 469 / / 3
Div. best. vedr. byggearbeid av OBOS. Eiere av d.e. gir bnr.
90 rett til garasjeanlegg under bakken ,hvor bnr. 469
har rett til 3 garasjer
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

17.07.1990 43535
ERKLÆRING/AVTALE
Rettighet hefter i: 0301 / 231 / 468 / /
Div. best. vedr. bygging av OBOS. Gnr. 90 gis rett til
garasjeanlegg under jorden på d.e. hvor bnr. 468 har rett
til å kjøpe 2 garasjer.

17.07.1990 43536
ERKLÆRING/AVTALE
Rettighet hefter i: 0301 / 231 / 462 / / 1
Rettighet hefter i: 0301 / 231 / 462 / / 2
Rettighet hefter i: 0301 / 231 / 462 / / 3
Rettighet hefter i: 0301 / 231 / 462 / / 4
Div. best. vedr. bygging av OBOS, hvor d.e. gis rett til
4 garasjer i gar.anlegget under jorden.
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Servitutter eldre enn 1950 bli ikke innhentet.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge kommunen.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest. Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 188 388 per 31.12.13
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 376 775 per 31.12.13

Reguleringsforhold

Området er regulert for bolig, friområder samt noe industri nederst på Kampen. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Beskrivelse av borettslaget

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Borettslaget består av 43 andelsleiligheter i Oslo kommune md adresse Nittedalgt 1-7.

Fellesrommet ble pusset opp i november 2008. Det er laget instruks for bruk av fellesrommet, og det er også laget instruks for bruk av gassgrill. Alle beboere kan leie Fellesrommet som kalles Peisestua.

Bakgården er fritt tilgjengelig for alle beboere.

Hunde- og kattehold er tillatt. Beboere med dyr har ansvar for at styret til enhver tid er orientert om dyreholdet. Antall dyr pr. leilighet bør begrenses oppad til
to.

Større arbeider i borettslaget:
2013 – 2014 Rehabilitering av bakgård takterrasse.
2012 – 2013 Rensing av vifter.
2010 – 2011 Utbedring for å hindre skader på bygninger etc på grunn av is og snø.
2010 Utvendig maling av vinduer og annet malearbeid mot bakgården.
2006 – 2007 Utbedring av resterende bad.
2002 – 2004 Utbedring av enkelte bad.
2001 – 2002 Utskifting av fasadeplater. Utbedring av svalganger og utvendig trapp.

Sikringsfond

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 – tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Faste, løpende kostnader

Kr. 7 156,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Varmtvann, kommunale avgifter, renovasjon, felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester, garasjeplass, kabel TV, trappevask, nedbetaling av andel fellesgjeld og forretningsførsel.

Strømforbruk i 2014 var 19388 kWh via Hafslund.

Forsikring på bygningsmassen via IF skadeforsikring som er inkludert i felleskostnadene.

Andre utgifter
– Det må påregnes kostnader til strøm, internett, innboforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Forhåndsavklaring av forkjøpsrett et gebyr til Obos betales av kjøper dersom forkjøpsretten ikke benyttes. Hvis forkjøpsretten benyttes gjelder egne regler fastsatt av Obos.
– Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er kjent med planer om planlagt utbedring av fasade og terrasser i 2016.

Oppgjør

Fullt oppgjør/kontant før overtagelse.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Lån 1
Lånenr: HUS601-11919690-5
Type: A.
Restsaldo: 3.523.686,-.
Restløpetid: 5 år 6 mnd.
Term pr. år: 2.
Type rente: Flyt.
Rente (02.07.15): 1,99%.
Restsaldo lån for andel: kr 158.922,-

Lån 2
Lånenr: NORDEA-60308069551.
Type: A.
Restsaldo: 5.197.636,-
Restløpetid: 13 år 9 mnd.
Term pr. år: 4.
Type rente: Flyt.
Rente (02.07.15): 3,25%.
Restsaldo lån for andel: 83.950,-

Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring som ikke er iverksatt pr dags dato. Ved ytterligere spørsmål angående fellesgjeld, bes interessent vennligst ta kontakt med forvaltningskonsulent Ola Ryen tlf. 22 86 54 60 ev. pr e-post: ola.ryen@obos.no. Boligselskapets årsberetning m/regnskap, protokoll fra årsmøtet, vedtekter og husordensregler ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Det er mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån). Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), bes selskapets forvaltningskonsulent kontaktes for nærmere opplysninger. Det er kun borettslagets lån i Husbanken (lån 1) som kan nedbetales individuelt ifølge forretningsfører. Hvis man innfrir dette lånet vil felleskostnadene bli redusert med kr 2 592,-. Da vil felleskostnadene gå ned fra kr 7 156,- pr. mnd. til kr 4 564,- pr. mnd.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie reguleres av vedtekter/husordensreglene som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Det er forkjøpsrett for borettslagets- og medlemmer av tilknyttet boligbyggelag. Forkjøpsretten blir forhåndsavklart.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere.

Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens nedlastbare «app.» og på eiendommens annonse på www.finn.no.
Bud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med budskjema.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: «Enda eigedomen er «selt som han er», eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers». Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner
__________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.