Solgt: 8 600 000,-

Hyggen Vest – Spanskinspirert praktvilla fra 2007 med vidstrakt fjordutsikt, svømmebasseng, lysthus og dobbelgarasje

Enebolig 4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage 251 ft2

Enebolig på Hyggen Vest- Hyggen Vest - Spanskinspirert praktvilla fra 2007 med vidstrakt fjordutsikt, svømmebasseng, lysthus og dobbelgarasje

Contact An Agent

Hyggen Vest – Spanskinspirert praktvilla fra 2007 med vidstrakt fjordutsikt, svømmebasseng, lysthus og dobbelgarasje

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=76680594

 

Fjordutsikten 7, 3442 Hyggen

Prisantydning
8 600 000,-
Ligningsverdi
1 516 548,-
Kommunale avg.
12 000,-
Primærrom
251 m²
Bruksareal
330 m²
Soverom
4
Bruttoareal
364 m²
Rom
5
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
1 300 m² eiet
Byggeår
2007
Energimerking
B
Eierskifteforsikring
Ja

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

  • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Fjordutsikten 7, 3442 Hyggen

Hyggenbanen
1.4 km
Spar Røyken
5.5  km
Hyggen skole (1-7 kl.)
2.2 km
Midtbygda skole (1-7 kl.)
7.4 km
Spikkestad skole (1-7 kl.)
9.4 km

Les mer om nabolaget

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV, Moderne, Garasje/P-plass, Aircondition/Ventilasjon, Bademulighet, Turterreng, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Bredbåndstilknytning

Presentasjon Fjordutsikten 7

Fjordutsikten 7 er en arkitekttegnet praktvilla i spansk stil, med sydvendt beliggenhet og panoramautsikt til Drammensfjorden. Boligen går over to plan og har en påkostet standard. Her sørger store, steinsatte uteplasser, lysthus og et temperert svømmebasseng for å gi den velstelte eiendommen et estetisk løft. Det er parkering i en romslig integrert dobbelgarasje med innvendig adkomst.

Eneboligen har åpen løsning med en innbydende stue med lekkert ildsted og plass til flere sittegrupper. Kjøkkenet har en stor øy som er et naturlig samlingspunkt ved selskap. Videre er det et særs velutstyrt kjøkken med alt den glade kokk kan ønske seg. Boligen har stor hall som går over to etasjer og muliggjør en ekstra tv stue, to velværebad og et misunnelsesverdig vaskerom med dusj og utvendig adkomst. Ellers er det fire gode soverom, hvorav ett med walk-in closet og eget bad. Utenfor er det takterrasse hvor det er klargjort til å sette jacuzzi. Mulighet for et 5. soverom i første etasje. Du finner ekstra lagringsplass i flere garderoberom, boder og på loftet i tillegg til i den romslige garasjen.

Standarden i huset er påkostet med blant annet Versace fliser, en stavs eikeparkett, ekstra brede lister og avtrekksvifter i alle soverom, noe som gir deilig kjøling på varme sommerdager. Det er vannbåren varme i alle boligrom og balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner. Ellers er det to tekniske rom, flere sofistikerte finesser, blant annet en smart skittentøyssjakt, som går direkte fra annen etasje ned til vaskerommet.

I tilknytning til huset er det bygget et lysthus som er perfekt for lune sommerkvelder.

Eiendommens kvaliteter
– Nyere praktvilla med fjordutsikt.
– Arkitekttegnet og spanskinspirert.
– Påkostet standard og løsninger.
– Romslig, integrert dobbelgarasje.
– Biloppstillingsplasser på tomten.
– Takterrasse og solrike uteplasser.
– Lysthus og et temperert basseng.
– Stor hall, tilknyttet garderoberom.
– Velutstyrt kjøkken med hvitevarer.
– Stue med plass for stort spisebord.
– Stuen har en lekker innsatspeis.
– To velværebad og et separat wc.
– Vaskerom med direkte adkomst.
– Smart skittentøyssjakt i veggen.
– Fire soverom, tre med garderobe.
– Mulighet for ekstra soverom i 1.etg.
– Master bedroom med walk-in closet og velværebad.
– Romslig bod og lagringsloft.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Sofistikert balansert ventilasjon.
– Roterende varmegjenvinner.
– Vannbåren varme i alle boligrom.
– Trinnløse dimmer og downlights.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nyetablert og koselig boligområde i Hyggen i Røyken kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. En liten sykkeltur unna ligger Hyggenstranda, kanskje Drammensfjordens fineste badeplass, med stor, flott sandstrand, deilig gresslette og fine toalettanlegg. En steinbrygge gir mulighet for å prøve fiskelykken.

Du finner lekeplass, fotballbane, skiløyper, treningssenter og golfbane i nærområdet. I tillegg grenser boligområdet til marka. Hyggen idrettsforening har et godt tilbud til alle, med bl.a. all-idrett, fotball, ski og vannsportaktiviteter. Ellers har både Røyken og Spikkestad store idrettsanlegg med tilhørende fasiliteter og idrettslag.

Kjekstadmarka er også et godt alternativ med et mylder av oppmerkede løyper og flere serveringssteder. Her har Kjekstad Golfklubb sitt flotte anlegg. En alternativ badeplass er Jerdal. Med kiosk, parkering, sandstrand og flytebrygger er dette et populært sted om sommeren. Stedet har grillplasser, sittebenker og tilgang til småbåthavn.

Servicetilbud

Legg gjerne turen til Hyggen Gårds utsalg med gårdspresset eplemost og andre velsmakende produkter. Nedenfor boligfeltet, i det gamle landhandleriet, er det anlagt en orientalsk restaurant med et godt tilrettelagt tilbud. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det en kort biltur til Liertoppen, Rortunet og Røyken senteret.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Hyggenbanen og ligger ca. 15 min å gå fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Røyken, 17 min til Drammen, 15 min til påkjøring E-18 Kjellstad, 37 min til Oslo S og 48 min til Kongsberg.

Eiendommen har gangavstand til Hyggen Oppvekstsenter (ca. 1,5 km). For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Røyken ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Frittliggende enebolig over 2 plan med dobbel garasje, lysthus og svømmebasseng.

Byggemåte

Byggemåte bolig
Ringmur og støpt plate på mark. Over grunnmur er de utvendige veggene satt opp av 25 cm leca isolasjonsblokker som er isolert og platekledd på innvendig side. Utvendig side er murveggene pusset og malt. Garasjedelen er satt opp av 25 cm leca isolasjonsblokker, pusset på utvendig side. Etasjeskille av leca murelementer, hvor elementene er nedforede og platekledd på undersiden. På oversiden er det murpuss. Valmet tak i trekonstruksjon, taket har undertak av osb-plater, takpapp, lekter og sløyfer. Taket er tekket med betong takstein og det er takrenner og taknedløp av stål. Glidehengslede vinduer av tre, med to-lags glass. To-fløyet hovedinngangsdør av eik. Det er installert en ny varmepumpe til bassenget i 2013.

Byggemåte garasje
Med murgulv og pussede murvegger. Veggen er ikke pusset på innvendig side. Platekledde himlinger. Garasjen er isolert, og det er plass for to biler. Dert er inngang til bod og til teknisk rom fra garasjen. Det er inngang mellom boligen og garasjen. Isolert garasjeleddport av stål, med portåpner. I tillegg bi-inngangsdør til vaskerom og sideinngangsdør til garasjen.

Byggemåte lysthus
Belegningsstein i gulv, pussede lecablokker i ytterveggene. Vindu av tre, med to-lags glass. Foldedør med aluminiums ramme og glass. Valmet tak i trekonstruksjon, med forenklet undertak tekket med betong takstein.

Byggemåte basseng
Støpte gulv. veggene er isolerte med isoporblokker med betong i midten. Teknisk rom i bakkant av bassenget som inneholder pumper, renseanlegg mm. Vann oppvarmes enten via luft/vann varmepumpe, eller via berg/vann varmepumpe. Nåværende eier er selv VVs ingeniør, og vil kunne legge ved mer omfattende teknisk beskrivelse av VVs anlegg.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 251 kvm, Bruksareal: 330 kvm, Bruttoareal: 364 kvm

1.Etasje
Bta: 210 kvm.
Bra: 193 kvm.
P-rom: 129 kvm.
Inneholder:
P-rom inneholder: Hall m/trapp, vaskerom/dusjrom, wc, garderobe, stue, spisestue og kjøkken.
S-rom inneholder: Garasjerom, teknisk rom og bod.

2.Etasje
Bta: 135 kvm.
Bra: 122 kvm.
P-rom: 122 kvm.
Inneholder:
P-rom inneholder: Hall m/trapp, garderobe, 2 bad og 4 soverom.

Lysthus
Bta: 19 kvm.
Bra: 15 kvm.
S-rom inneholder: Lysthus/utestue.

Annet

1 bod i garasje. Kald loft med gulv for lagring.

Standard

Entré
Eneboligen har et representativt inngangsparti med overbygget tak, søyler og to-fløyet hoveddør i eik. Videre gir en elegant hall et forsterket inntrykket av premium klasse. Her er det store fliser på gulv med gulvvarme, høyt under taket og en vakker, overhengende lysekrone. Lysekronen har egen vinsj på loft for å senkning til gulvnivå ved rengjøring og vedlikehold.

Vinduer på begge plan bidrar med dagslys, og det er gesims med innfelte downlights. Hallen har også direkte adkomst fra garasjen, slik at du kan ankomme tørrskodd på regnfulle dager. Et innenforliggende garderoberom tar seg av klær og sko mens en trapp svinger seg opp til andre etasje.

Kjøkken
Kjøkkenet er selve hjertet i boligen, og innehar alt den glade kokk kan ønske seg. Her er det generøs benke- og lagringsplass. Innredningen har hvite, profilerte fronter, flere vitrineskap og heltre benkeplate i eik med nedfelt vaskekum i kompositt.

Det er integrert stekeovn i god arbeidshøyde, en bred induksjonstopp med overhengende ventilator og en oppvaskmaskin. Et side-by-side kjøleskap i nisje byr på både vanndispenser og isbitfunksjon. Det er bred bardisk med skap mot stuens spisedel, en-stavs eikeparkett på gulv og downlights.

Stue m/ildsted
Store vindusflater fyller stuen med dagslys fra flere himmelretninger, mens den vakre utsikten mot fjorden blir ivaretatt på mesterlig vis. Rommet er delt opp i flere soner, noe som gir fleksibilitet med tanke på møblering. I stuedelen er det en lekker peis med bred omramming, mens spisedelen ligger i åpen løsning med kjøkkenet og skaper et sosialt møtested for familien. Det er ekstra takhøyde med downlights i himling og en-stavs eikeparkett på gulv.

Fra stuens spisedel fører en skyvedør ut til steinsatt terrasse og hage. Her kan samværet nytes ut i de små timer – eller frister kanskje en dukkert i det tempererte svømmebassenget.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to velværebad i andre etasje, et separat wc med servant og et eget vaskerom i første etasje. Det ene badet tilhører hovedsoverommet og er innredet med fliser på gulv og vegg, gulvvarme, downlights og heldekkende dobbelservant i granitt. Under servanten er det skapinnredning, og over er det innmurt speil.

Rommet har veggmontert toalett og et deilig boblebad. I tillegg er det to dusjsoner i nisje, skjermet av glassvegger, en elektrisk håndkletørker og en smart skittentøysjakt.

Bad 2
Det andre badet innehar fliser på gulv og vegg, gulvvarme, downlights og toppmontert servant på flislagt seksjon med skap. Videre er det innmurt speil, flislagt nisje med høyskap, veggmontert toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører og elektrisk håndkletørker.

Vaskerom
Boligens vaskerom er misunnelsesverdig for de fleste barnefamilier og har direkte utvendig adkomst. Her er det meget godt med oppbevaringsplass og en laminert benkeplate med nedfelt skyllekum. Rommet har fliser på gulv og vegg, gulvvarme, sluk, vaskekum og godt arbeidslys.

Rommet har egen flislagt nisje med dusjmuligheter, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er egen ventilasjonskanal, hvor det er mulig å tilkoble utluft fra tørketrommel. Dette for å lede vanndamp rett ut til fri luft. Verdt å merke seg er skittentøyssjakten fra det ene badet i andre etasje.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fire gode soverom i boligens andre etasje, med tilhørende garderobeløsning på tre. Her fremstår hovedsoverommet som en privat suite med utgang til solrik takterrasse. Fra soverommet kan du også via et flott walk-in closet, komme inn på et eget velværebad. Mulighet for et 5 soverom i første etasje. Alle soverommene har avtrekksvifter som benyttes for kjøling på varme sommerdager, og det er gjort klart for takvifter.

Boligen har gode lagringsmuligheter i et stort og innholdsrik garderoberom i første etasje, samt i innvendig bod og på kaldloft.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Viken Fiber Altibox . ( kr 1 117,- pr. mnd.)

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme i alle gulv, foruten garasje, bod og teknisk rom. Det er satt inn peis i stuen. Varmepumpe for bolig henter varme fra energibønn (vann til vann varmepumpe). Luftbehandling skjer via balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner som gir et meget godt inneklima. Det er også avtrekksventilasjon fra alle soverommene for å få bedre lufting på varme dager.

I teknisk rom for boligen er det el-skap, svakstrømskap, sentralstøvsuger, varmepumpe og varmtvannsbereder. Det er 9 tele/data uttak i huset som alle forsynes fra svakstrømskapet. I tillegg er det trinnløst dimmer for lys i kjøkken, spisestue og stue som er inndelt i 8 soner.

Når det gjelder badebassenget er dette på ca. 4×8 m med dybde på 1,4 m. I bakkant av bassenget er det et eget teknisk rom med renseanlegg og varmepumpe (luft til vann) som var ny i 2013. Bassenget kan om ønskelig varmes opp med husets varmepumpe.

Parkering / Garasje

Det er parkering i integrert dobbelgarasje med elektrisk port på 5,5 meters bredde. Det er stor høyde under port og garasjerommet for øvrig. Garasjen er tilknyttet bod og teknisk rom, og har direkte adkomst til boligens hall. Ellers er det biloppstillingsplasser på eiendommen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen har en høy beliggenhet med optimale solforhold og vidstrakt utsikt over Drammensfjorden. Fra stuen er det utgang til et storslagent, steinsatt uteområde med plass til flere sittegrupper og solsenger. Et temperert svømmebasseng gir muligheten til en forfriskende dukkert, og i enden er det oppført et frittstående lysthus på ca. 15 kvm.

Tomten er velstelt og pent opparbeidet med steinbelagt gårdsplass, forstøtningsmur, hekk, frukttrær, bærbusker og stedvis naturtomt. Det er plantet både jordbærplanter, eple- plomme- og morelltrær.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle eneboliger.

Servitutter

Servitutter i grunn:
03.07.2006 313772
ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om vann og kloakkledning
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Bestemmelse om vedlikehold av ledninger og kummer mm.
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge kommunen.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig pr. 31.12.15 er kr 1 633 992,-.

Reguleringsforhold

MATRIKKELENHET
Kommune 627 – Røyken kommune Gnr 75 Bnr 110.

KOMMUNEPLAN – vedtatt 01.10.2015:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Plan (vedtaksdato):
LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag – Nåværende Kommuneplan (1.10.2015).
Boligbebyggelse – Nåværende Kommuneplan (1.10.2015).

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger i et regulert område
PLANID Plannavn (vedtaksdato) Reguleringsformål 627 62751013 Hyggen Vest (19.5.2005) Boliger.

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2015 et strømforbruk på ca. kr. 19 858,-.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør ca. kr 12 000,- pr. år.

Nåværende eier har bygningsforsikring m/ innbo i IF Skadeforsikring med polisenummer 8505398 og kostnad på kr 6 182,- for år 2016.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon Kr. 2 750. Standard m/hjemmekompostering.
– Det er pliktig medlemskap i Hyggen Vest Vel. Velavgiften er på kr 1 500,- for 2016.
– Det er frivillig å være med i Hyggen Vel med en årlig velavgift på kr 200,-.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Lysekronen i hallen medfølger ikke huset ved salg.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Omkostninger

8 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
215 000,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
225 449,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
8 825 449,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 627
Gårdsnr: 75
Bruksnr: 110

Rapporter annonse

FINN-kode: 76680594

Sist endret: 27. aug 2016 02:48

Referanse: 83160108

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.