Solgt: 3 990 000,-

Hovjordet/Krokstadelva/Nedre Eiker – Stor, arkitekttegnet enebolig over 2 plan med carport. Boligen har med flott utsikt, sjenerøs takhøyde og flere ildsteder. Koselig hage og flere uteplasser. Barnevennlig beliggenhet. Nærhet til marka!

Enebolig 4 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 214 ft2

Hovjordet/Krokstadelva/Nedre Eiker - Stor, arkitekttegnet enebolig over 2 plan med carport. Boligen har med flott utsikt, sjenerøs takhøyde og flere ildsteder. Koselig hage og flere uteplasser. Barnevennlig beliggenhet. Nærhet til marka!

Contact An Agent

Hovjordet/Krokstadelva/Nedre Eiker – Stor, arkitekttegnet enebolig over 2 plan med carport. Boligen har med flott utsikt, sjenerøs takhøyde og flere ildsteder. Koselig hage og flere uteplasser. Barnevennlig beliggenhet. Nærhet til marka!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=103506100

 

 

 

Mikkelsveien 1, 3055 Krokstadelva

Prisantydning
3 990 000,-
Formuesverdi
973 411,-
Primærrom
214 m²
Bruksareal
295 m²
Soverom
4
Bruttoareal
322 m²
Rom
7
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
764 m² (eiet)
Byggeår
1974
Energimerking
F – gul
Eierskifte­forsikring
Ja

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

 • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Mikkelsveien 1, 3055 Krokstadelva

I nærheten

buss

Bussholdeplass

0.2  km

butikk

Dagligvare

1.8  km

grunnskole

Skole

1.7 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 17 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Fasiliteter

 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Garasje/P-plass
 • Aircondition
 • Fiskemulighet
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Presentasjon Mikkelsveien 1

Mikkelsveien 1 er en stor, arkitekttegnet enebolig over to plan med barnevennlig beliggenhet, samt flott utsikt over Eikerbygdene og mot Kongsberg. Eneboligen ligger godt skjermet med en usjenert hage med noe naturtomt, stor terrasse og veranda utenfor et av soverommene. Den steinbelagte gårdsplassen gir mulighet for parkering av flere biler og i tillegg er det en enkel carport.

Eneboligen har normalt god standard, men noe utidsmessighet og aldersslitasje gir behov for stedvis oppgradering. På tross av dette er denne boligen et koselig hjem som har rikelig med armslag og fremstår som noe utenom det vanlige med sjenerøs takhøyde, store rom og mange ildsteder. De fleste overflater har furupanel og de fleste gulv i kjelleretasjen har tregulv.

Boligen har entré med åpen garderobeløsning, stor stue med utgang til terrasse og tilknyttet spisestue, samt et trivelig kjøkken med flere hvitevarer og innredning fra 2006. I kjelleretasjen har boligen en flott kjellerstue. Videre har boligen et flislagt bad med dusjkabinett, ett separat wc og fire soverom med tilhørende skap samt et gjesterom i underetasjen. Det er mengder med lagringsplass i hele åtte boder og en utvendig bod.

HØYDEPUNKTER
– Stor, arkitekttegnet enebolig.
– Det er parkering i en carport.
– En stor terrasse utenfor stuen.
– Balkong utenfor ett soverom.
– Romslig hage med fin utsikt.
– Entré med åpen garderobeløsning.
– Vedovn for lun varme i gangen.
– Entreen er direkte tilknyttet bod.
– Kjøkken med flere hvitevarer.
– Stor stue og separat spisestue.
– Stuene har peis og parafinovn.
– Kjellerstue med en liten vedovn.
– Ett flislagt bad og ett separat wc.
– Opplegg for vaskemaskin på bad.
– Fire soverom med garderobeløsning.
– Gjesterom i underetasjen.
– Lagring i totalt åtte innvendige boder.
– Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et rolig, attraktivt og barnevennlig boligområde i Krokstadelva i Nedre Eiker kommune. Området har kort avstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane og skiløyper.

Ca. 700 m fra boligen ligger praktfulle Årbogen idrettspark. Her finner du Birkebeineren med et bredt, sportslig tilbud i et aktivt idrettsmiljø, samt et populært bade- og fiskevann med sandstrand. I området ligger det også lysløype som gir deg en fin rundtur i Finnemarka. Ellers er det idrettsplass ved ungdomsskolen og i Mjøndalen ved stadion.

Det er kort vei til Eknes svømmehall og til Eiker Golfklubbs 9-hulls bane på Portåsen i Mjøndalen. I Mjøndalen er det i tillegg innendørshall, tennisklubb og treningssenter. Ønsker du alpine utfordringer er det kort vei til både Drammen og Kongsberg.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Stenseth, Kiwi Krokstadelva og Spar. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Buskerud Storsenter et av Buskeruds ledende kjøpesentre med over 90 butikker og spisesteder. Det er besluttet storsatsning i området og Buskerud Park er under oppføring, noe som vil ha en enorm betydning for stedsutviklingen.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Hovjordet, Hovjordet og ligger ca. 180 meter fra boligen. Det er også kort vei til Mjøndalen stasjon som gir fine pendlermuligheter. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Mjøndalen, 11 min til Drammen, 29 min til Kongsberg og 42 min til Oslo S.

Eiendommen har skolebussordning til Krokstad barneskole og Eknes Ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Enebolig over to plan med carport.

Byggemåte

Grunnmur sannsynligvis av leca. Utvendig side over terreng er pusset. Innvendig side er delvis pusset/malt, men i hovedsak er veggene foret på og kledd med panel. Støpte kjellerulv som i hovedsak er oppforet med tregulv i de fleste rom. Enkelte boder har galttpussede gulv. Over grunnmur er det etasjeskille av tre. Ytterveggene over grunnmur er isolert bindingsverk av tre. Utvendig side er kledd med stående trepanel. Innvendig side har panelte, platekledde og tapetserte overflater. Saltak i trekonstruksjon, med takåser av limtre. I hovedsak kledd med furupanel. Taket er tekket med betongtakstein. Takrenner og taknedløp av zink. Pipe av teglstein, tilsluttet åpen murt peis, parafinovn og en liten vedovn. Stålpipe i gangen, tilsluttet vedovn.

For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 214 kvm, Bruksareal: 295 kvm, Bruttoareal: 322 kvm

1.Etasje
Bta.: 161 kvm.
Bra.: 155 kvm.
P-rom: 144 kvm.
P-rom inneholder: Vindfang, gang, bad, 2 stuer, kjøkken, 4 soverom og wc.
S-rom: 11 kvm.
S-rom inneholder: 2 boder.

Underetasje
Bta.: 161 kvm.
Bra.: 140 kvm.
P-rom: 70 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom, hall, stue, gang 1 og gang 2.
S-rom: 70 kvm.
S-rom inneholder: 6 boder.

Annet

Det er gode oppbevarings muligheter i totalt åtte innvendige boder.

Standard

Entré
Boligen har et overbygd inngangsparti med betongtrapp belagt med skifer. Entreen ligger åpent inn mot spisestuen og har laminat på gulv, panelte overflater, ekstra takhøyde og et stort glassfelt over inngangsdøren. Her er det lagringsplass for yttertøy i en åpen garderobeløsning og rommet ligger tilknyttet en lang gang med vedovn for lun varme.

Kjøkken
Kjøkkenet er todelt med ekstra takhøyde og innredning fra 2006 som har rikelig med skap og benkeplass. Innredningen har lyse, glatte trefronter, benkebelysning, fliser og laminat benkeplate med dobbel vaskekum. Videre er kjøkkenet utstyrt med stekeovn, frittstående komfyr og en kombinert kjøl/frys med isbitfunksjon. Rommet har også oppvaskmaskin og ventilator med luftutkast.

Stue og spisestue
Eneboligen har en stor stue med sjenerøs takhøyde, synlig trebjelke og vindusflater helt opp til mønet. Stuen har lyst vegg-til-vegg teppe, panelte overflater, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement. Stuen har også store vindusflater og utgang til terrasse via en heve-skyvedør. For øvrig har rommet både en parafinovn og åpen peis, hvor pipeløp og brannvegg er forblendet med teglstein.

Rommet ligger tilknyttet en separat spisestue med laminatgulv, vegger med trepanel og plass for spisebord. Spisestuen ligger praktisk plassert rett utenfor kjøkkenet.

Kjellerstue
Boligen har i tillegg en trivelig kjellerstue med tregulv, panelte overflater og lysinnslipp fra høytsittende vinduer. Kjellerstuen er romslig, noe som gir rikelig med plass for stort stuemøblement og kontorløsning om ønskelig. Utenfor kjellerstuen ligger et stort trapperom med plass for ytterligere møblement. Rommet har en koselig vedovn som sikrer behagelig varme og gir knitrende hygge på mørke vinterkvelder.

Bad/vaskerom
Boligen inneholder ett flislagt bad med gulvvarme og ett separat wc. Badet ligger i første etasje med dusjkabinett, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Innredningen består av ett hvitt servantmøblement med dobbel servant nedfelt i benkeplate og speil med belysning i overkant.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fire soverom med tilhørende garderobeløsning på hvert rom. Det er gjesterom i underetasjen. Boligen har for øvrig god lagringsplass med to boder i første etasje, seks boder i kjelleretasjen og en utendørs bod.

Utstyr

Det ligger fiber i gaten via Viken Fiber/Altibox. Det er per dags dato ADSL bredbånd i huset. Internett har vært via Nextgentel for kr 5 784,-. Alarm Verisure kr 6 788,- pr. år. .

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme på bad, luft-til-luft varmepumpe, en vedovn i gangen, åpen murt peis og en parafinovn i stuen. Kjellerstuen har også en liten vedovn. Ventilasjonen er naturlig, supplert med mekanisk avtrekk fra kjøkken. Boligen har nyere sikringsskap med automatsikringer og hovedsakelig skjult elanlegg. Det er en nedgravet parafintank av glassfiber i hagen.

Parkering / Garasje

Det er parkering i en eldre carport og plass for parkering av flere biler på egen eiendom. Det er også satt opp en plastgarasje for oppbevaring av redskaper. Øvrig parkering er etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen ligger i et rolig og veletablert boligområde på en skrånende tomt med flott utsikt over Eikerbygdene og mot Kongsberg. Tomten har en koselig og godt skjermet hage, samt en steinbelagt og noe gruset gårdsplass som gir gode parkeringsmuligheter. Hagen får besøk av rådyr og ekorn og gir et tiltalende inntrykk med noe naturtomt, gressplen, bærbusker og frodig beplantning.
Eneboligen har utgang fra stuen til en stor eldre markterrasse med enkel adkomst til hagen. I tillegg har det ene soverommet adkomst til en hyggelig veranda.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle eneboliger.

Servitutter

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 769
Rettigheter iflg. skjøte
BESTEMMELSE OM ANLEGG OG VEDLIKEHOLD AV LEDNINGER M.V.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Nedre Eiker kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedet ferdigattest for eiendommen fra byggeår som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 973 411,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 725 550,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

Reguleringsplan
Eiendommen er regulert, og det er reguleringsplan KR 14 Bommenfeltet + bebyggelsesplan for område C (vedtatt 10.09.1981), datert 23.2.1973 som gjelder. Eiendommen er regulert til boligformål.

Kommuneplan
Iht. Kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, er eiendommen avsatt til boligbebyggelse «A».

Kommuneplanens punkt 9.1.Boligbebyggelse
Jfr. Kommuneplanens er områder for boligbebyggelse inndelt i 5 områder; A, B, U1, U2 og U3. For detteområdet gjelder følgende:
Boligformål A; I disse områder skal ikke grad av utnytting overstige 35% BYA. Kommuneplanen arealdel overstyrer reguleringsbestemmelsene når det gjelder utnyttelsesgrad (BYA), med mindre annet er fastsatt i godkjent regulerings- eller bebyggelsesplan vedtatt etter 01.01.1999.

Det henvises til kommuneplanen for ytterligere opplysninger.
Kommuneplan med bestemmelser kan i sin helhet leses her: www.nedreeiker.kommune.no/kommuneplanlegging

Det er godkjent en reguleringsplan for utbygging av boliger på nabotomt/nærliggende tomt.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde et strømforbruk på ca. 25 380 kwh fra mai 2016 til mai 2017.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 5 216,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Jernbanepersonalets Bank og Forsikring med polisenr.: 640362 for kr 6 800,- pr. år.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 3 184,-. Standard.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet byggetegninger fra kommunen som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Byggetegningene viser hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold. Underetasjen ser ikke ut til å være godkjent til rom for varig opphold ifølge byggetegninger tilsendt fra kommunen. For ytterligere spørsmål kontakt megler.

Det er innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
99 750,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
——————————————————–
112 999,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
4 102 999,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 625
Gårdsnr: 37
Bruksnr: 395

Rapporter svindel/regelbrudd

FINN-kode: 103506100

Sist endret: 9. nov 2017 12:17

Referanse: 83170237

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.