Solgt: 4 800 000,-

Hokksund/Øvre Eiker – Stor, velholdt familiebolig med utleiedel med estimerte leieinntekter fra kr 8 000,- til kr 12 000,- pr. mnd. Boligen har dobbelgarasje, sol fra morgen til kveld, utrolig panoramautsikt og koselig hage. Barnevennlig. Rett ved marka!

Enebolig med hybel 6 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage 257 ft2

Hokksund/Øvre Eiker - Stor, velholdt familiebolig med utleiedel med estimerte leieinntekter fra kr 8 000,- til kr 12 000,- pr. mnd. Boligen har dobbelgarasje, sol fra morgen til kveld, utrolig panoramautsikt og koselig hage. Barnevennlig. Rett ved marka!

Contact An Agent

Hokksund/Øvre Eiker – Stor, velholdt familiebolig med utleiedel med estimerte leieinntekter fra kr 8 000,- til kr 12 000,- pr. mnd. Boligen har dobbelgarasje, sol fra morgen til kveld, utrolig panoramautsikt og koselig hage. Barnevennlig. Rett ved marka!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=118560239

 

Hasselbakken 29, 3303 Hokksund

Boligtype
Enebolig
Soverom
6
Primærrom
257 m²
Bruksareal
330 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
1977
Energimerking
F – gul
Rom
9

Presentasjon Hasselbakken 29

Opplev boligen i en unik 3D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Boligen: https://my.matterport.com/show/?m=oEB8cGC6zsG

Leiligheten: https://my.matterport.com/show/?m=eewvv5tcedg

Hasselbakken 29 er en stor og innholdsrik enebolig over to plan med utleiedel i underetasjen. Boligen ligger flott til i solrikt terreng, i et trafikkstille strøk ved inngangen til marka. Utsikten er formidabel, både ute og innenifra, der den strekker seg vidt utover et vakkert landskap. Utendørs er det tilrettelagt for middager i solnedgang på en stor veranda, og i hagen kan du glede deg over vekster, blomster og deilig frukt og bær. Bilen kan parkeres i tilbygd dobbelgarasje eller på gårdsplass.

Huset er praktisk med tanke på familieliv, for her er det god planløsning og mange muligheter. Til tross for at boligen er velholdt må noe modernisering påberegnes dersom dagens standardkrav skal møtes. Her er likevel potensialet stort for den som er villig til å gi den et ansiktsløft.

Hovedboligen har en romslig stue med peis og vedovn, og det er åpen peis i en trivelig kjellerstue. Videre er det et wc-rom, et velplassert vaskerom og to bad, hvorav ett med badekar. I tilknytning til det ene badet er det badstue. Totalt er det fem soverom og rikelig med boder. Utleiedelen har egen skjermet inngang og består av stue, soverom, kjøkken, bod og bad.

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen. Ifølge kommune er eiendommen godkjent som enebolig med hybel/sokkelleilighet. Utleiedelen er således godkjent. Soverom og ev. hele/deler av kjellerstuen i hoveddelen kan innlemmes i utleiedelen noe som kan gi estimerte leieinntekter fra kr 8 000,- opp mot kr 12 000,- pr. mnd eks. strøm.

HØYDEPUNKTER
– Stor og innholdsrik bolig over to plan.
– Utleiedel nede, med egen inngang.
– Dobbelgarasje og p-plass på tomt.
– Stor veranda og hage med blomster, frukt og bær.
– Vidstrakt utsikt og gode solforhold.
– Entré med åpen garderobeløsning.
– Kjøkken med hvitevarer og spiseplass.
– Stekeovn/koketopp i kjøkken i utleiedel.
– Stor stue med både peis og vedovn.
– Det er peis også i en fin kjellerstue.
– To bad, et wc-rom og et vaskerom i hoveddelen.
– Badstue tilknyttet det ene badet.
– Badet i utleiedelen har dusjkabinett.
– Totalt seks soverom, ett i utleiedelen.
– Lagringsplass med en rekke boder.
– To sikringsskap med automatsikringer.
– Oppvarming m/luft-til-luft varmepumpe.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig område i Hokksund i Øvre Eiker kommune, ca. 2,5 km fra Hokksund sentrum. Stedet ligger sentralt plassert mellom Kongsberg, Drammen og Oslo med gangvei til Hokksund sentrum hvor det er togstasjon. Området har nærhet til skoler, barnehager, busstopp, samt et rikt utvalgt av servicetilbud og fasiliteter.

Rett utenfor døra ligger Finnemarka med flotte rekreasjonsmuligheter året gjennom, og det er kort vei til idylliske Lautjern. Du finner også fine sykkelveier langs Drammenselva. Hoensvannet er et populært badested med grønne lunger og fin, deilig strand. Legg også gjerne turen til Himsjø, eller til idylliske Sundhaugen som er et flott friluftsområde med restaurant, badeplasser, turveier og fiskebrygge. Ved Hokksund båt & camping er det både lekeplass og en egen badeplass for de minste. Det er for øvrig også kort vei til treningssenter.

Øvre Eiker kommune har et aktivt idretts- og friluftsliv. Det er kort vei til Eiker-Kvik stadion hvor idrettslaget har sitt tilholdssted. Eiker Kvik har et aktivt tilbud innen fotball, friidrett, skiskyting, ski, tennis og sykkel, for å nevne noe. Det er heller ikke langt til flotte Falkbanen, hovedanlegget til Hokksund IL, med flere kunstgressbaner, flombelysning og garderobeanlegg.

I nærheten finner man også treningssenter, svømmehall og ridesenter. Ellers er det kort vei til elven og Hellefossen, som er viden kjent for sitt eventyrlige laksefiske. For den kunst- og kultur interesserte kan Nøstetangen glassverk og Vestfossen kunstlaboratorium anbefales et besøk. Legg også gjerne turen til Fossesholm og Blaafarveværket.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Marked, Kiwi, Rema 1000 og Coop Prix. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Hokksund sentrum vinmonopol, legesenter, tannleger, blomsterbutikk og restauranter, for å nevne noe. Du finner ellers et godt utvalg av butikker ved Eikersenteret og Buskerud Storsenter et godt og variert utvalg av servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Hobbelstadgata og ligger ca. ca. 850 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Hokksund, 10 min til Buskerud Storsenter, 11 min til Mjøndalen, 21 min til Drammen og 21 min til Kongsberg. Det er enkel adkomstvei til E134 for pendling til Oslo, Kongsberg eller Hønefoss. Tog fra Hokksund til Drammen tar ca. 15 min. Tog fra Hokksund til Kongsberg tar ca. 24 min. Tog fra Hokksund til Oslo S tar ca. 51 min.

Fra eiendommen er det gangavstand til Hokksund barneskole og Hokksund ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Enebolig med hybel/sokkelleilighet. Dobbel garasje bygget sammen med huset.

Byggemåte

Byggegrunn ikke kjente kultmasser. Antar støpte betongfundament. Grunnmur oppført i betong, deler innvendig kledd med siporeks. Krypkjeller med leca som er pusset utvendig (synlige flater over terreng). Yttervegger over grunnmur av bindingsverk fra byggeåret. Utvendig kledning i treverk liggende og stående kledning. Vinduer i tre består av tolags glass fra byggeåret. Slette dører med finert overflater i trekarm fra byggeåret. Takkonstruksjon med saltak. Taket tekket med takstein.

For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 257 kvm, Bruksareal: 330 kvm, Bruttoareal: 362 kvm

1.Etasje
Bta.: 162 kvm.
Bra.: 152 kvm.
P-rom: 148 kvm.
P-rom inneholder: Entré, gang, stue/spisestue, kjøkken, 4 stk. soverom, bad, vaskerom, trapperom og wc.
S-rom: 4 kvm.
S-rom inneholder: Bod.

Underetasje
Bta.: 165 kvm.
Bra.: 146 kvm.
P-rom: 109 kvm.
P-rom inneholder: Benyttes av hoveddel; Kjellerstue, gang m/trapp, soverom, bad og badstue. Sokkelleilighet; Entré, gang, stue, soverom, kjøkken med åpen løsning til stue og bad.
S-rom: 37 kvm.
S-rom inneholder: 4 stk. boder i hoveddel og bod i sokkelleilighet.

Garasje
Bta.: 35 kvm.
Bra.: 32 kvm.
S-rom: 32 kvm.
S-rom inneholder: Garasjerom.

Annet

To boder er innredet med faste hyller.

Standard

Entré
Inngangspartiet ligger skjermet i gårdsrommet, med ytterdør til entré. Entreen nyter godt av dagslys fra et høyreist vindu og har belegg på gulv, trehvite panelvegger, samt åpen garderobeløsning. Tilliggende er det wc-rom og vaskerom.

Kjøkken
Kjøkkenet er romslig og har god plass til spisebord ved vinduene. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter i trefarge, heltre skapfronter, laminert benkeplate med dobbel vaskekum og belysning og fliser over benk. Innredningen er vinklet i form, samt utstyrt med god lagringsplass og flere hvitevarer. Det er kjøleskap, oppvaskmaskin og ventilator over komfyr med keramisk topp. Rommet har gulvbelegg med spettete farger og lys farge på veggene.

Stue
Den vakre utsikten fra stuevinduene er et absolutt høydepunkt, og rommet har flere blyglassvinduer som gir fint fargespill. I tillegg er det utgang til veranda. Med vedovn og åpen peis sørges det for god varme og knitrende hygge på kalde dager. Peisen er plassert i delen som benyttes til sofamøblement, mens vedovnen er montert i spisedelen. Stuen har parkett på gulv, og veggene er lyse med unntak av pipen som er kledd med teglstein.

Kjellerstue
Kjellerstuen gir rom for litt alenetid i en hektisk familiehverdag. Rommets overflater er kledd med furu, bortsett fra en teglsteinsvegg, hvor det i forbindelse er åpen peis. Ytterveggen har flere vinduer som ivaretar nydelig utsikt, og via dør gis det tilgang til markterrasse og hage.

Bad/vaskerom
Boligen inneholder to bad, et separat wc-rom og en badstue. Hovedbadet ligger i første etasje og har fliser på gulv med gulvvarme, baderomsplater på veggene og elektrisk avtrekksvifte. Innredningen består av skap med turkise fronter og to servanter i overliggende benkeplate. Over innredningen er det veggskap og speil med overlys. Rommet har for øvrig frittstående toalett, bidé, åpent dusjhjørne og et badekar.

Bad 2
Det andre badet ligger i underetasjen og har grønt belegg på gulv, gulvvarme og baderomsplater på veggene. Rommet er innredet med servant, speilskap og lys. Videre har rommet toalett. I en adskilt del er det åpen dusjnisje, og i tilknytning ligger badstuen.

Vaskerom
Vaskerommet ligger velplassert mellom entré og kjøkken. Rommet har gulvbelegg, rødmalte vegger og godt med dagslys fra vindu. Av innredning finnes høyskap, overskap, benkeskap og benkeplater. I benken er det dobbel vaskekum, og det er tørkeskap, samt opplegg for vaskemaskin i rommet.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fem gode soverom, hvorav fire i første etasje. Det ene soverommet har utgang til veranda. Det er mulighet for et ekstra gjesterom i bod i underetasje, Av garderobeløsninger finnes henholdsvis skyvedørsgarderobe og plassbygde skap på to av soverommene, men det er ellers rikelig lagringsplass i boder og på uisolert lagringsloft.

Utleiedel
Leiligheten ligger i underetasjen med egen inngang, platting og uteplass. Boenheten består av stue, soverom, kjøkken, bod og bad. Stuen har utsiktsvinduer og ligger i dels åpen løsning med kjøkkenet, hvor det er plass til spisebord. Kjøkkeninnredningen har profilfronter i mørk trefarge, heltre skapfronter, hvit, belyst benkeplate som var ny i 2013 og benkebeslag med dobbel vaskekum. Over stekeovn/koketopp er det montert flisplate. Videre er det opplegg for oppvaskmaskin og plass til kjøleskap. Det er også frittstående garderobe i underetasjen.

Badet har belegg på gulv og malte vegger. Innredningen har profilerte fronter i naturfarge og består av servantskap, veggskap og speil med overlys. For øvrig er det toalett, dusjkabinett, skyllekum og opplegg for vaskemaskin i rommet.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Nextgentel fiber. Og Canal Digital parabol som per dags dato brukes av utleiedelen.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med panelovner, gulvvarme på bad, luft-til-luft varmepumpe, peis i kjellerstue, samt vedovn og åpen peis i stue. Ventilasjonen er basert på mekanisk avtrekk. Det er to varmtvannsberedere – en på 198 liter for hoveddel og en på 120 liter, montert i kjøkkenbenk i leiligheten. Det er sikringsskap med automatsikringer for hver boenhet

Parkering / Garasje

Det er parkering i tilbygd dobbelgarasje og biloppstillingsplasser på privat tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen ligger flott til med sol fra morgen til kveld og en utsikt som strekker seg vidt utover landskapet. Herfra kan du la blikket vandre i retning Eiker, fra Sirikirke til Skrim og videre mot Holtefjell. Tomten er opparbeidet over ulike nivåer med plen, prydbusker, hekk, frukttrær, trær og bærbusker, samt grusbelagt gårdsplass. Uteområdet innehar en steinsatt markterrasse og en dels overbygd veranda på ca. 45 kvm, som strekker seg langs fasaden.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder alle eneboliger.

Servitutter

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 5163
Erklæring/avtale
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. utført
grunnmursarbeide.

Ingen andre registrerte rettigheter til eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Øvre Eiker kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bygningen ifølge Øvre Eiker kommune. Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 087 897,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 481 269,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

PLANSTATUS
Kommuneplan: Kommuneplan for Øvre Eiker 2015-2027 – boligformål.
Reguleringsplan: Reguleringsplan for Hobbelstad-Kruke, stf. 27.06.1974.
Formål med reguleringen: Boligformål.

For ytterligere informasjon se vedlagt dokumentasjon.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2017 et strømforbruk på 24 226 kwh hoveddel og 10 987 kwh uteleiedel. Total årlig strømkostnad er ca. kr. 35 000,-.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 8 952,94,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Tryg avtalenr. 7078709.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 2 669,-. Standard.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet byggetegninger fra kommunen som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Byggetegningene viser hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold. For ytterligere spørsmål kontakt megler.

Det er innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Oppvaskmaskin og kjøleskap i hoveddel, samt tørkeskap (fungerer ikke optimalt) medfølger likevel i handelen

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen. Ifølge kommune er eiendommen godkjent som enebolig med hybel/sokkelleilighet. Utleiedelen er således godkjent. Soverom og ev. hele/deler av kjellerstuen i hoveddelen kan innlemmes i utleiedelen noe som kan gi estimerte leieinntekter fra kr 8 000,- opp mot kr 12 000,- pr. mnd eks. strøm.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Rapporter annonse

FINN-kode: 118560239

Sist endret: 10. mai 2018 02:59

Referanse: 83180087

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.