Solgt: 3 360 000,-

Hedensrud/Drammen- Nyoppusset 4-roms selveierleilighet med loft m/stort potensial. Solrik veranda med fantastisk utsikt, 3 soverom, lekkert bad, helt nytt kjøkken og felles hage. Ingen fellesgjeld eller felleskostnader. Barnevennlig og sentral beliggenhet

Halvdel av tomannsbolig 3 Bedroom 1 Bathroom 80 ft2

Hedensrud/Drammen- Nyoppusset 4-roms selveierleilighet med loft m/stort potensial. Solrik veranda med fantastisk utsikt, 3 soverom, lekkert bad, helt nytt kjøkken og felles hage. Ingen fellesgjeld eller felleskostnader. Barnevennlig og sentral beliggenhet

Contact An Agent

Hedensrud/Drammen- Nyoppusset 4-roms selveierleilighet med loft m/stort potensial. Solrik veranda med fantastisk utsikt, 3 soverom, lekkert bad, helt nytt kjøkken og felles hage. Ingen fellesgjeld eller felleskostnader. Barnevennlig og sentral beliggenhet!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=115629878

 

Gamle Kongevei 30, 3040 Drammen

Prisantydning
2 990 000,-
Primærrom
80 m²
Bruksareal
112 m²
Soverom
3
Bruttoareal
119 m²
Rom
4
Etasje
2.
Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
806 m² (eiet)
Byggeår
1948
Energimerking
G – oransje

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Parkett
 • Ingen gjenboere
 • Barnevennlig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Visning

 • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Gamle Kongevei 30, 3040 Drammen

I nærheten

buss

Bussholdeplass

0.1  km

tog

Jernbanestasjon

2.2  km

butikk

Dagligvare

0.4  km

grunnskole

Skole

0.6 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 31 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Høflige
Kvalitet på skolene
Bra

Les mer om nabolaget

Presentasjon Gamle Kongevei 30

Opplev boligen i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!
https://my.matterport.com/show/?m=NxW5EocYzZq

Gamle Kongevei 30 er en nyoppusset og lekker 4-roms selveierleilighet. Boligen ligger i andre etasje, men har også et stort, uinnredet loft med enormt potensial. Fra boligens vinduer og veranda er det fantastisk utsikt. Verandaen har utmerkede solforhold med sen kveldssol om sommeren. Det er også en balkong med tilgang fra felles gang på motsatt side av leiligheten. Det er ellers gode parkeringsmuligheter.

Boligen fremstår som helt strøken med delikate farger og påkostet materialvalg. Det er lagt enstavs parkett i alle oppholdsrom, nye gipsvegger, og montert nytt kjøkken fra Epoq i åpen løsning med stuen. Kjøkkenet har lekkert design, integrerte hvitevarer og smart barløsning med spiseplasser. Stuen har peisovn og utgang til veranda.

Boligen har videre et delikat bad med nye overflater og moderne innredning, samt tre pene soverom og en entré med plass for garderobeskap. Lagringsplass finner du rikelig av på loft.

HØYDEPUNKTER
– Nyoppusset 4-roms selveierleilighet.
– Stort, uinnredet loft med potensial.
– Herlig veranda med sen kveldssol.
– Fantastisk utsikt fra stue og veranda.
– Det er gode parkeringsmuligheter.
– Balkong med utgang fra oppgang.
– Stor idyllisk felleshage.
– Pen entré med plass for garderobe.
– Koselig stue med hygge fra peisovn.
– Nytt kjøkken med integrerte hvitevarer.
– Pent oppusset baderom med dusj.
– Opplegg for vaskemaskin på badet.
– Tre soverom med plass for klesskap.
– Enstavs parkett og nye gipsvegger.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– El-sjekk av elektrisk anlegg i 2018.

Beliggenhet

Boligen ligger i et svært barnevennlig, rolig og attraktivt boligområde på Hedensrud i Drammen kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt byens rike utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til SATS treningssenter, Drammensbadet og Drammen golfsenter.

Det er også kort avstand til lekeplass, populær fotballbane på Ulvekula og flotte Marienlyst idrettspark. Du finner flere badeplasser langs fjorden, hvor blant annet idylliske Sota Fjordpark byr på både gresslette og sandstrand.

Det er kort vei til Nordbykollen med lysløype, hvor flere utkikkspunkter gir mulighet for et fantastisk skue over byen. Du finner også flotte tur- og friluftsområder på Svenskeåsen og Glassverket. Ved sistnevnte ligger det fotballbaner på rekke og rad, i tillegg til idrettshall.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000 og Spar. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Strømsø Senter en fin mix med butikker. Det er også kort vei til både Strømsø og Bragernes torg med alle bymessige fasiliteter. CC Drammen er nylig åpnet og tilbyr både storhandel og småhandel under samme tak.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Kobbervikveien som ligger ca. 30 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Strømsø, 7 min til Gulskogen, 12 min til Liertoppen, 33 min til Oslo S og 33 min til Kongsberg.

Eiendommen har gangavstand til Brandengen barneskole, Marienlyst ungdomsskole og Drammen videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Buskerud en av landets mest moderne lokaler på Papirbredden, helt nede ved elva.

Bygninger

Halvdel av horisontaldelt tomannsbolig. Denne seksjonen ligger i øvre etasje. Eiendomsmegler har valgt å benytte betegnelsen 4-roms selveierleilighet for å definere objektet.

Byggemåte

Støpt plate på mark og grunnmur av betong. Over grunnmur er det sannsynligvis reisverk/plank, kledd med stående trekledning i 1. etasje og med liggende trekledning til 2. etasje og loft. Saltak i trekonstruksjon, tekket med korrugerte stålplater i steinmønster. Takrenner og taknedløp av stål. Etasjeskille av tre. Etasjeskillet mellom 2. etasjes leilighet og loft er i senere tid isolert med mineralull.

For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 112 kvm, Bruttoareal: 119 kvm

2.Etasje
Bta.: 85 kvm.
Bra.: 80 kvm.
P-rom: 80 kvm.
P-rom inneholder: Entré, bad/vaskerom, stue, peisstue, kjøkken og 3 soverom.

Loft
Bta.: 34 kvm.
Bra.: 32 kvm.
S-rom: 32 kvm.
S-rom inneholder: Uinnredet loftsrom.

Standard

Entré
Entreen er pen, nyoppusset og innbydende – helt i tråd med de øvrige rommene. Entreen har enstavs parkettgulv, hvitmalte vegger og mørkegrå fondvegg. Det er god plass for garderobeløsning og entrémøbler. Rommet ligger delvis åpent mot en stor stue med gode vindusflater og utsikt. Fra oppgang utenfor entreen er det dør ut til en luftebalkong.

Kjøkken
Kjøkkenet er helt nytt, lekkert designet og funksjonelt plassert med stor barløsning mot stuen. Innredningen fra Epoq har i hovedsak benkestammer – åpent og luftig, med hvite høyglansfronter, store kolonialskuffer og lekker benkeplate i grå laminat.

En vegg med høyskap inneholder stekeovn, kombimikrobølgeovn og kjøl/frys. Kjøkkenet har også integrert oppvaskmaskin, induksjonstopp, stilig ventilator med sort glassfront, og en underlimt vaskekum i benkeplaten. Ved barløsningen er det plass for fire barstoler.

Stue
Stuen er lys og tiltalende med flere vinduer og åpen løsning til kjøkken. Fra stuen er det utgang til en herlig veranda med utmerkede solforhold. Utsikten er nydelig og kan nytes både fra stue- og kjøkkensone. Rommet har nytt, enstavs parkettgulv med hvitpigmentert overflate, samt nye gipsvegger malt i hvitt og pipeløp i mørk grått.

En murt peisovn sørger for ekstra hygge og varme. Stuen lar seg enkelt møblere med sofagruppe og annet, mens en smart barløsning gir flere spiseplasser mot kjøkkenet.

Bad/vaskerom
Badet er pent med nyere fliser på gulv og vegger. Rommet har gulvvarme, et vindu og en ny elektrisk vifte på vegg. Overflatene er holdt i grått, mens innredningen er hvit. Du får en heldekkende servant på hvit skuffeseksjon og speil med fin belysning. Badet har toalett, et dusjkabinett med innfellbare dører, og røropplegg til vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Boligen har tre lyse og pene soverom med enstavs parkettgulv og nye gipsvegger. Veggene er holdt i delikate gråtoner og gulvet har hvitpigmentert overflate. Det er plass for garderobeskap på soverommene og i entreen. Boligen har for øvrig et stort, uinnredet loft som kan benyttes til lagring, om du ikke velger å innrede det etter gjeldende regler.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Get. Muligheter for å benytte seg av Canal Digital også.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med blant annet gulvvarme på bad, supplert med ildsted i stuen. Ventilasjonen har mekanisk avtrekk. Elanlegget har automatsikringer og jordfeilbryter. Vann og avløp til offentlig knutepunkt ble skiftet i 2010. Samme år ble strømledning skiftet. Det ble utført drenering i 2012. Ny varmtvannsbereder på ca. 120 liter er plassert i kjøkkenbenk. El-sjekk av elektrisk anlegg i 2018.

Parkering / Garasje

Det er gode parkeringsmuligheter i vei etter gjeldende bestemmelser. Foran boligen er det kommunalt parkering/område som eierne p.t. benytter til parkering.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Tomten på 806 kvm er felles mellom seksjonene. Eiendommen ligger på en høyde, og nyter godt av flotte solforhold og vidstrakt utsikt over Rundtom og fjellområder. Utsikten er på sitt aller beste fra kjøkken, stue og fra en deilig veranda utenfor stuen. Sommerstid har verandaen sen kveldssol – vakkert og behagelig. Verandaen har heller ikke sjenerende innsyn, så du kan nyte fullstendig fred og ro. På motsatt side har du en luftebalkong med adkomst fra oppgang.

Bygget er ellers omkranset av hageareal med plen, ulike beplantninger og noen pyntemurer. Gårdsplassen er grusbelagt og stedvis er det naturtomt. Det ble drenert rundt bygget i 2012 og kledningen ble malt i 2014. For øvrig kan vi nevne at det er taktekking fra 2005.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle tomannsboliger.

Servitutter

Servitutter i grunn:

Dagboknr.: 1775.
Best. om vann/kloakkledn.
Bestemmelser om bebyggelse, veier og diverse ledninger m.v.
Overført fra: 0602-112/71
Gjelder denne registerenheten med flere

Ingen andre registrerte rettigheter til eiendommen.

Selger sørger for egen regning å få tinglyst en servitutt (rettighet og forpliktelse) på både snr 1 og snr 2 som omhandler at snr 1 vil benytte hele kjelleren mens denne leiligheten snr 2 vil benytte hele loftet.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Drammen kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen. Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998. Det er utstedt ferdigattest for pipe, attesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi som primærbolig og sekundærbolig er innhentet, men ikke mottatt.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLANER:
Id: 335.
Navn: Kommuneplanens arealdel 2014-2036.
Plantype: Kommuneplanens arealdel.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse 05.10.2015.
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0602/Dokumenter/VedtaksDokumenter/KP_335_B20151015.pdf.
Lovmerknad: PBL 2008

Delareal/Arealbruk: 747 m/Boligbebyggelse,Nåværende.

Delareal/Arealbruk: 60 m/LNFR areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag,Nåværende.

REGULERINGSPLANER:
Id: 6/2.
Navn: REGULERING AV GATER OVER ST. HANSBERGET PÅ TANGEN.
Plantype: Eldre reguleringsplan.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 05.05.1938.

Delareal: 113 m.
Formål: Boliger.

Delareal: 24 m.
Formål: Kjørevei.

Reguleringskart og reguleringsbestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Kjøper anmodes og sette seg inn i seksjoneringsbegjæring som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det foreligger ikke vedtekter ihht. Drammen kommune.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2017 et strømforbruk på ca. 13 314 kwh.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 8 356,45,- per år.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Storebrand Forsikring AS med polisenr. 2683757.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 3 334,-. Standard.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet byggetegninger fra kommunen og seksjoneringsbegjæring som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Byggetegningene viser vanligvis hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold. For ytterligere spørsmål kontakt megler.

Det er innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha «saklig grunn» for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen. Selger er profesjonell og har derfor ikke mulighet til å tegne denne forsikringen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

2 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
84 000,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
——————————————————–
99 149,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
3 089 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 112
Bruksnr: 71
Seksjonsnr: 2

Rapporter annonse

FINN-kode: 115629878

Sist endret: 17. mar 2018 20:59

Referanse: 83170428

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.