Solgt: 3 600 000,-

Hedensrud/Drammen- Attraktivt SELVEIER rekkehus over tre plan m/høy standard og nydelig fjordutsikt. Garasje, solrik terrasse, skjermet markterrasse, koselig hage og stue med peis. Barnevennlig og rolig området m/særdeles god intern beliggenhet på feltet!

Rekkehus 3 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage 119 ft2

Hedensrud/Drammen- Attraktivt SELVEIER rekkehus over tre plan m/høy standard og nydelig fjordutsikt. Garasje, solrik terrasse, skjermet markterrasse, koselig hage og stue med peis. Barnevennlig og rolig området m/særdeles god intern beliggenhet på feltet!

Contact An Agent

Hedensrud/Drammen- Attraktivt SELVEIER rekkehus over tre plan m/høy standard og nydelig fjordutsikt. Garasje, solrik terrasse, skjermet markterrasse, koselig hage og stue med peis. Barnevennlig og rolig området m/særdeles god intern beliggenhet på feltet!

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=98184384

 

Andreas Nilsens vei 40 C, 3040 Drammen

Prisantydning
3 490 000,-
Formuesverdi
597 398,-
Primærrom
119 m²
Bruksareal
119 m²
Soverom
3
Bruttoareal
135 m²
Rom
5
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
130 m² (eiet)
Byggeår
1961
Energimerking
F – oransje
Eierskifte­forsikring
Ja

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

 • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Andreas Nilsens vei 40 C, 3040 Drammen

I nærheten

buss

Bussholdeplass

0.1  km

tog

Jernbanestasjon

3.4  km

butikk

Dagligvare

1.3  km

grunnskole

Skole

1.6 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 46 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Høflige
Kvalitet på skolene
Bra

Les mer om nabolaget

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Parkett
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Alarm
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Presentasjon Andreas Nilsens vei 40 C

Opplev boligen i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen:

Andreas Nilsens vei 40 C er et lekkert SELVEIER rekkehus over tre plan med familievennlig planløsning og høy standard. Utvendig bys det på hyggelige uteplasser med gode solforhold og vakker utsikt over Drammensfjorden. Det hele kan også nytes fra stuens generøse vindusflater. Innvendig er det gjort smakfulle oppgraderinger i nyere tid med blant annet kjøkken og to baderom fra 2010.

Boligen har en luftig stue med egen spisedel og åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet er påkostet og alle hvitevarene er integrert. Videre er det en trivelig kjellerstue, et praktisk vaskerom og to flott bad med gulvvarme. Det ene badet har både badekar og integrert lydanlegg. Ellers er det entré med gulvvarme, et smart kontor og tre koselige soverom. Du finner gode lagringsmuligheter i garderober og boder.

HØYDEPUNKTER:
– Lekkert rekkehus med høy standard.
– Påkostet og modernisert i nyere tid.
– Parkering i privat garasje i rekke.
– Solrike uteplasser og nydelig utsikt.
– Entré med fliser og gulvvarme.
– Entreen har fine garderobeløsninger.
– Kjøkken med hvitevarer og barløsning.
– Luftig stueløsning med egen spisedel.
– Kjellerstue med plass for sofagruppe.
– Kjellerstuen har moderne elektrisk peis.
– To flotte baderom, pusset opp i 2010.
– Boligen har eget vaskerom i kjelleren.
– Tre soverom med garderobeløsning.
– Ekstra plass i bod og utendørs bod.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Montert nyere luft-luft varmepumpe.

Beliggenhet

Rekkehuset ligger i et svært barnevennlig, rolig og attraktivt boligområde på Hedensrud i Drammen kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt byens rike utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Det er kort vei til lekeplass, populær fotballbane på Ulvekula og flotte Marienlyst idrettspark. Du finner flere badeplasser langs fjorden, hvor blant annet idylliske Sota Fjordpark byr på både gresslette og sandstrand.

Det er kort vei til Nordbykollen med lysløype, hvor flere utkikkspunkter gir mulighet for et fantastisk skue over byen. Du finner også flotte tur- og friluftsområder på Glassverket. Her ligger det fotballbaner på rekke og rad, i tillegg til idrettshall.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Coop Prix Tangen, Rema 1000 Tollbugata og Spar Kristensen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Strømsø Senter en fin mix med butikker. Det er også kort vei til både Strømsø og Bragernes torg med alle bymessige fasiliteter. CC Drammen er nylig åpnet og tilbyr både storhandel og småhandel under samme tak.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Hedensrud og ligger ca. 150 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Strømsø, 7 min til Gulskogen, 12 min til Liertoppen, 33 min til Oslo S og 33 min til Kongsberg.

Eiendommen har gangavstand til Brandengen barneskole og for elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Marienlyst ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Ellers har Høyskolen i Buskerud en av landets mest moderne lokaler på Papirbredden, helt nede ved elva.

Bygninger

Rekkehus over tre plan meg garasje i garasjerekke. Utendørs bod.

Byggemåte

Grunnmur av betong og med støpte glattpussede kjellergulv. Etasjeskille av tre. Over grunnmur er det tradisjonelt bindingsverk av tre, kledd med liggende trekledning på gavlveggen og liggende kledning på nord- og sydfasaden. Saltak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. Takrenner og taknedløp av stål.

For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 119 kvm, Bruttoareal: 135 kvm

1.Etasje
Bta.: 45 kvm.
Bra.: 40 kvm.
P-rom: 40 kvm.
P-rom inneholder: Entré, trapperom, bad og 3 soverom.

2.Etasje
Bta.: 45 kvm.
Bra.: 40 kvm.
P-rom: 40 kvm.
P-rom inneholder: Stue og kjøkken.

Kjeller
Bta.: 45 kvm.
Bra.: 39 kvm.
P-rom: 39 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom, kjellerstue, bad, vaskerom og kontor.

Annet

Det er god lagringsplass i en utvendig bod, boder i kjeller og rom under trapp.

Standard

Entré
Med flislagt gulv, deilig gulvvarme og innfelte downlights i himling gir entreen en liten smakebit av den gjennomførte stilen som preger boligen. Rommet har lysmalte vegger, åpen garderobeløsning med hattehylle og et skoskap. Det er montert alarmpanel ved døren, og inne i gangen fører en stilfull trappeløsning opp til andre etasje og ned i kjelleren.

Kjøkken
Kjøkkenet er både lekkert og velutstyrt. Innredningen var ny i 2009-2010, og har profilerte fronter i heltre eik, benkebelysning og smakfulle fliser over påkostet benkeplate i granitt med vaskekum i kompositt. En barløsning byr på stilige glassholdere og ekstra sitteplasser.

Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn og mikrobølgeovn i riktig arbeidshøyde, induksjonstopp, kombinert kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator. Det er fliser på gulv og innfelte downlights i himling. Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stuens spisedel og skaper et naturlig samlingspunkt for familie og venner. En nyere varmepumpe sørger for jevn komfort på kalde dager.

Stuer
Rekkehuset har en luftig og tiltalende stueløsning med egen spisedel. Her sørger generøse vindusflater for å ivareta utsikten mot Drammensfjorden og store deler av Lier. I tillegg er det utgang til terrasse, hvor både morgenkaffen og en tidlig lunsj kan nytes i solen. Tilbake i stuen har denne parkett på gulv, ekstra takhøyde, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement.

Boligen innehar også en trivelig kjellerstue med god plass for sofa og tv-løsning, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. Stuen har blant annet laminat på gulv, skyvedørsgarderobe og høytsittende vinduer. En elektrisk peis sørger for ekstra varme og hygge.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to flotte bad fra 2010 og et separat vaskerom. Badet i første etasje har fliser på gulv, moderne baderomsplater på vegg, gulvvarme og innfelte downlights. Rommet har elektrisk avtrekksvifte, heldekkende servant på møblement, speilskap og veggmontert toalett. I det ene hjørne er det dusjnisje med deilig regnfallsdusj.

Badet i kjelleren innehar fliser på gulv og vegg, gulvvarme, innfelte downlights og elektrisk avtrekksvifte. Her er det innmurt speil, heldekkende servant på kledelig innredning og et veggmontert toalett. Rommet har innfliset badekar og integrert lydanlegg, hvilket legger til rette for avslapning og velvære.

Vaskerommet ligger også i kjelleren. Rommet har store fliser på gulv, malte vegger, sluk og vaskekum. I tillegg er det reol, hyller, og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Som bonus medfølger et side-by-side kjøleskap med vanndispenser og isbitmaskin.

Soverom og garderobe
Rekkehuset har tre koselige soverom med tilhørende garderobeløsning, hvorav hovedsoverommet har en innholdsrik skyvedørsgarderobe. Det ene rommet har også utgang til markterrasse. Boligen har for øvrig god lagringsplass med blant annet skoskap i entré, garderobeskap i kjellerstuen, bod og utendørs bod. Det er også lagringsplass på vaskerommet.

Oppgraderinger
– Satt opp utvendig bod i 2014 samt inngjerdet hagen samme år.
– Steinbelagt plass og gangstien ved inngangsparti i 2015.
– Byttet parkett i gangen 1. etg med fliser og varmekabler i 2015.
– Barløsning var satt opp ved kjøkken i 2014 samt tak over i 2016.
– Varmepumpe byttet i 2016 med garanti i 5 år.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Viasat og Telenor.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med stedvis panelovner, samt gulvvarme på begge badene og i entreen. Dette suppleres med en nyere luft-til-luft varmepumpe i andre etasje og en elektrisk peis i kjellerstuen. Varmtvannsbereder fra 2000 på 200 liter er plassert på vaskerommet. Sikringsskapet er modernisert med automatsikringer i senere tid.

Parkering / Garasje

Det er parkering i og foran medfølgende rekkegarasje. Forøvrig parkering på felles tomt. Garasjerekken ble malt sommer 2016. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Garasjen som medfølger boligen ved salg er organisert i form av et garasjelag. Se vedlagt informasjon i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen har en høy og solrik beliggenhet med inngjerdet hage. Tomten er pent opparbeidet med steinbelagt gårdsplass, forstøtningsmur, hekk, velstelt beplantning, jordbærplanter og trær. Det går steinsatt gangsti inn mot inngangspartiet og det er satt opp et lite drivhus.

Fra stuen er det utgang til nordvendt terrasse med nydelig utsikt over Drammensfjorden. Terrassen får solen på morgenen og du har den frem til ca. kl. 11.00. Fra soverommet er det utgang til markterrasse med skiferheller hvor kveldssolen kan nytes frem til ca. kl. 21.00. En terrassemarkise sørger for solskjerming ved behov.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. Dette gjelder for alle rekkehus.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Servitutter i grunn:
Dagboksnr.: 300700.
Best. om vann/kloakkledn.
Overført fra:Knr: 0602 Gnr: 112 Bnr: 9.
Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om.
Div. ledninger.
Bestemmelse om bebyggelse.
Gjelder denne registerenheten med flere.

Dagboksnr.: 301072
Bestemmelse om gjerde.
Overført fra:Knr: 0602 Gnr: 112 Bnr: 9.
Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om.
Div. ledninger.
Bestemmelse om vann/kloakkledning.
Gjelder denne registerenheten med flere.

Ingen rettigheter er registrert.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Drammen kommune. Kommunen opplyser at det ligger septiktank på tomten som er tilknyttet. Må påberegne pålegg om å koble ut septiktank ifølge Drammen kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen. Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 597 398,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 672 714,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

MATRIKKELENHET
Kommune 0602 – Drammen kommune Gnr 112 Bnr 9 Snr 3.

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse – Nåværende Kommuneplan (5.10.2015).

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger i et regulert område.

REGULERINGSFORMÅL:
602 17/4 REGULERING AV ET AREAL SYD FOR SOLBERGS GATE. (2.1.1959) Boliger.
602 23/3 REGULERINGS- OG BEBYGGELSESPLAN FOR SANKT HANSBERGET IV, MYRA. (16.8.1966) Boliger.

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommuneplanen datert 21.09.2015 ligger ikke vedlagt i prospektet. Denne kan leses på kommunens hjemmeside, prospektets hjemmeside eller den kan hentes i eiendommens annonse på Finn.no. Kan også fås ved henvendelse til megler.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2016 et strømforbruk på ca. 16 000 kwh.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 7 578,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Nemi forsikring med polisenr. 2155621.

Årlig avgift på kr 1 250,- for garasjelaget.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 2 666,-. Fellesløsning.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring, evt. kostnader til garasjelaget og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Ingen felleslån i sameiet.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har forsøkt å innhentet originale byggetegninger fra kommunen. Kommunen opplyser at byggetegningene ikke finnes i deres arkiver. Byggetegningene viser vanligvis hva de ulike rommene er definert som. Det er da ikke mulig å kontrollere hvilke rom som er godkjent til varig opphold.

Det foreligger rapport fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Garderobe i kjellerstue og skoskap medfølger ikke boligen med salget.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha «saklig grunn» for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for sameiere

Ingen forkjøpsrett for sameiere.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

3 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
90 000,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
100 449,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
3 590 449,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 112
Bruksnr: 9
Seksjonsnr: 3

Rapporter svindel/regelbrudd

FINN-kode: 98184384

Sist endret: 8. sep 2017 02:49

Referanse: 83170173

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.