Solgt!

Harakollen- 4 av 4 solgt! Flytt rett inn i nye lekre tomannsboliger over 2 plan. Boligene har unik utsikt og solforhold!

Halvdel av tomansbolig 4 Bedroom 2 Bathroom 109 ft2

Harakollen- 4 av 4 solgt! Flytt rett inn i nye lekre tomannsboliger over 2 plan. Boligene har unik utsikt og solforhold!

Contact An Agent

Harakollen- 4 av 4 solgt! Flytt rett inn i nye lekre tomannsboliger over 2 plan. Boligene har unik utsikt og solforhold!

 

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=119134541&_=43885%2C6257501157

 

 

Harakollen 41 A og B og Harakollen 43 A og B, 3303 Hokksund

Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Balkong/terrasse
  • Peis/ildsted
  • Kabel-TV
  • Garasje/P-plass
  • Aircondition
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Bredbåndstilknytning

Visning

  • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Harakollen 41 A og B og Harakollen 43 A og B, 3303 Hokksund

Kart

Stort kartHybridkartFlyfoto

Eier

Mogeto AS

Betegnelse

Gnr. 104 Bnr. 67 og Gnr. 104 Bnr. 68 i Øvre Eiker kommune

Byggeår

2018

Presentasjon av Harakollen 41 A og B og Harakollen 43 A og B!

Opplev boligen i en unik 3D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Harakollen – 4 helt nye lekre halvdeler av tomannsbolig over 2 plan. Boligene har fantastisk utsikt, svært gode solforhold fra morgen til kveld, 4 soverom eller 3 soverom og 2 stuer, gode parkeringsforhold, hage, peis og rolig og barnevennlig beliggenhet!

Harakollen 41 A og B og Harakollen 43 A og B er to gjennomført lekre vertikaldelte tomannsboliger over to plan, som nylig er oppført. Boligene ligger utmerket til oppunder skogkanten med fantastiske solforhold og en utsikt av de sjeldne. Området er nyetablert og populært, har egen barnehage og ligger sentralt i forhold til gode servicetilbud i sentrum. Utendørs har hver boenhet en stor terrasse og en flott dandert hage som venter på å få sitt personlige preg. Bilen parkeres under terrasse eller på en romslig gårdsplass. Mulighet for å bygge garasje.

Tomannsboligene innehar to like boenheter, dog er de speilvendt innredet. Boligene har fin planløsning, storslåtte utsiktsvinduer og generelt høy standard på materialvalg. Overflatene fremstår som lekre med moderne uttrykk og har smakfulle farger.

I øverste etasje ligger stuen som har peisovn og plass til en romslig spisegruppe. Det er også en stue i etasjen under, men denne kan alternativt benyttes som et ekstra soverom. Videre er det et stilfullt bad med dusjhjørne i hver etasje, tre behagelige soverom og en bod. Du finner ytterligere lagringsplass i en utendørs bod.

HØYDEPUNKTER
– To nyoppførte, stilige tomannsboliger.
– Tilsammen 4 halvdeler av tomannsboliger.
– Gode parkeringsmuligheter på tomt.
– Mulighet for å bygge garasje.
– Flott hage, klargjort til å forme sin egen hage.
– Stor terrasse med fortryllende utsikt.
– Nydelige solforhold på eiendommen.
– Entré med 60×60 fliser og gulvvarme.
– Kjøkken med integrerte hvitevarer.
– Stue med peisovn og spiseplass.
– Kjellerstue/soverom med gulvvarme.
– To lekre, flissatte bad med dusjhjørne.
– Opplegg for vaskemaskin på badet.
– Tre soverom, to ligger i første etasje.
– Lagringsplass med bod inne og ute.
– Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et naturskjønt, nyetablert og meget barnevennlig boligområde på Harakollen ved Hokksund i Øvre Eiker kommune. Fra området er det gangavstand til barneskole, barnehage, kollektivtransport via buss og tog, samt et rikt utvalgt av servicetilbud og fasiliteter. I umiddelbar nærhet frister marka med flotte turmuligheter, og for de minste er det lekeplass og ballslette i nærmiljøet. Det er også kort vei til Hokksund båt & camping med lekeplass og egen badeplass for de minste.

Videre kan Øvre Eiker kommune by på et aktivt idrettstilbud. En sykkeltur unna ligger flotte Falkbanen, hovedanlegget til Hokksund IL, med flere kunstgressbaner, flombelysning og garderobeanlegg. Hokksund IL har et bredt tilbud innenfor fotball, håndball, ski og allidrett. Håndballhallen, samt innendørs svømmehall ligger i sentrum.

Det er ellers kort vei til elven og Hellefossen som er viden kjent for sitt eventyrlige laksefiske. Legg gjerne søndagsturen til idylliske Sundhaugen, et flott friluftsområde med restaurant, badeplasser, turveier og fiskebrygge. Hoensvannet er også et populært badested med grønne lunger og fin, deilig strand. Nøstetangen glassverk, samt Vestfossen kunstlaboratorium anbefales også.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Marked, Rema 1000 og Kiwi. Det er for øvrig kort vei til Hokksund sentrum som byr på klær, interiør, vinmonopol og et solid utvalg av spesialforretninger. Det er heller ikke langt til Eiker Senter med butikker og bakeri.

Ønsker du ytterligere servicetilbud er Buskerud Storsenter & Krokstad senter et av Buskeruds ledende kjøpesentre med over 90 butikker og spisesteder. Det er besluttet storsatsning i området og gitt klarsignal for BuskerudPark.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, flybuss og tog. Nærmeste holdeplass for buss er Lerbergkrysset som ligger ca. 10 min gange fra boligen. Ved å benytte bil fra Hokksund tar det ca.11 min til Krokstadelva, 11 min til Mjøndalen, 21 min til Drammen, 22 min til Kongsberg, samt 50 min til Oslo S. Det er enkel adkomstvei til E134 for pendling til Oslo, Kongsberg eller Hønefoss.

Fra eiendommen er det gangavstand til Hokksund barneskole, Hokksund ungdomsskole og Eiker videregående skole. Det er etablert ny barnehage på boligfeltet.

Bygninger

4 vertikaldelte tomannsboliger.

Byggemåte

Element hus. Se vedlegg til salgsoppgave for ytterligere informasjon.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 109,20 kvm, Bruksareal: 118,50 kvm, Bruttoareal: 139 kvm

1.Etasje
Bta.: 72,65 kvm.
Bra.: 56 kvm.
P-rom: 51,7 kvm.
P-rom inneholder: 3 soverom, bad og èntre.
S-rom: 9,3 kvm.
S-rom inneholder: Bod/Teknisk rom og sportsbod.

2.Etasje
Bta.: 66,35 kvm.
Bra.: 57,5 kvm.
P-rom: 57,5 kvm.
P-rom inneholder: Stue/kjøkken, bad, soverom og gang.

Utendørs bod som er
S-rom med Bra 5 kvm.

Standard

Entré
Inngangspartiet ligger overbygd av terrassen og har en hvitmalt ytterdør med små vinduer som viser vei til entré. Entreen er innbydende med store gulvfliser og malte vegger i delikate farger, noe som gjenspeiler seg i øvrige rom. Entreen er utstyrt med gulvvarme og downlights.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger åpent i stuen og er med på å skape et sosialt oppholdsrom for familien. Innredningen er L-formet og byr å mer enn nok skap-og arbeidsplass. Kjøkkenet har glatte, hvite fronter, mørkegrå laminatbenkeplate med vaskekum og flere hvitevarer integrert. Her medfølger stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin, kombinert kjøl/frys og ventilator. Det er Sigdal-innredning med Siemens hvitevarer.

Stue
Stuen ligger på øvre plan med enstavs parkett på gulv og vegger i en dus, harmonisk gråtone. Spredte downlights i himling gir ekstra stemning når dag går mot kveld. Høydepunktet i rommet er de generøse vinduene som strekker seg til gulvet og sørger for at den unike utsikten ivaretas på best mulig vis. En dør gir tilkomst til terrassen der utsikten er på sitt aller beste.

Sentralt i stuen er det montert en peisovn for effektiv oppvarming på kjølige høstkvelder. Du finner for øvrig god plass til møblement tilpasset trivelige kvelder foran tv-skjermen og hyggelige familiemåltider.

Kjellerstue eller soverom
Kjellerstuen er velegnet som en ekstra tv-stue for ungdommen, alternativt har du her et flott soverom om du skulle behøve ett til. Rommet har parkett på gulv med gulvvarme, downlights, vegger i delikat gråfarge og nydelig utsikt fra vindusflater til gulvet.

Bad/vaskerom
Boligen har et romslig bad i hver etasje med gulvvarme, downlights og stilige fliser med betongstruktur. Hvert bad har en Sigdal servantinnredning i hvitt, speil med integrert belysning, veggmontert toalett og et dusjhjørne med innfellbare glassdører. Det største badet ligger i første etasje og har en todelt løsning, der varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel er skjult bak en halvvegg.

Soverom og garderobe
Tomannsboligen har ett soverom i andre etasje og to soverom i første – alle med samme lekre overflater som er blitt presentert i øvrige rom. Kjellerstuen kan benyttes som et ekstra soverom hvis ønskelig. Innvendig er det bod, og det ytterligere lagringsplass i en utendørs bod.

Utstyr

Øvre Eiker Fibernett kan levere fiber. NextGenTel er leverandør av TV/Internett.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med gulvvarme på bad og i kjellerstue, supplert med peisovn i stue. Ventilasjonen er basert på elektrisk avtrekk fra bad. Det er varmtvannsbereder på bad, sikringsskap med automatsikringer og utbredt bruk av downlights.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter på gårdsplass og under terrasse. Garasje/carport kan bygges etter gjeldende regler. Se vedlegg i salgsoppgaven. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Tomannsboligene ligger godt i terrenget med fantastiske solforhold og en utsikt mot vakkert naturlandskap, de fleste bare kan drømme om. På baksiden har hver boenhet en flott dandert hage over ulike nivåer, tilrettelagt for å få sitt personlige preg. På fremsiden er det grusbelagt gårdsplass, og det er ellers naturlig vegetasjon å spore på uteområdet.

I andre etasje har boligene en deilig terrasse med tregulv og spilerekkverk, hvor det innbys til utendørs hygge med familie og venner.

Utbygger har sådd gress, lagt noe bark og satt opp en hekk. Bildene er animert for å forsøke å vise hvordan tomten kan bli. Det kan være avvik fra animerte bilder og hvordan faktisk tomt/uteområde er opparbeidet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle tomannsboliger.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 216049
Bestemmelse iflg. skjøte
10.03.2017
Rettighetshaver:HARAKOLLEN VEL
Org.nr: 914354803
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Gjelder denne registerenheten med flere

Ingen andre registrerte rettigheter til eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Øvre Eiker kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bygningen ifølge Øvre Eiker kommune. Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Kommuneplan: Kommuneplan for Øvre Eiker 2015-2027 – boligformål.
Reguleringsplan: Detaljregulering for Harakollen øst felt BFS 1 og 2, stf. 26.06.2016.
Andre planer: Reguleringsplan for Harakollen boligfelt, stf. 13.12.2006.
Formål med reguleringen: Boligbebyggelse – frittliggende småhusbebyggelse.

Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg. Enhetene blir seksjonert. Seksjoneringsbegjæring med vedtekter blir ettersendt kjøpere. Utleie og dyrehold vil være tillatt.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier har bygningsforsikring i IF forsikring med polisenr. SP1719526.1.2.

Kjøper forplikter seg til å delta i velforeningen med hertil hørende kontingent. Velforeningen vil drifte grønnstruktur og mindre leikearealer, dersom annet ikke ønskes av kommunen.

Andre utgifter:
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, renovasjon, kommunale avgifter, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.
– Eventuelle kostnader sameie innfører.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegelser er hentet fra arkitekten.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Garantiplikt for nyoppførte boliger gjelder for avtaler som inngås fra og med 1. januar 2019 og dersom det er mindre enn 6 måneder siden boligen ble ferdigstilt. Bestemmelsen retter seg mot salg fra person som gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet, og der kjøperen gjør avtalen som forbruker. Garantiforpliktelsen fremgår av avhendingsloven § 2-11 jf. bustadoppføringsloven § 12. Det vil stilles en garanti tilsvarende 3 % av kontraktssummen umiddelbart etter budaksept. Garantien trappes opp til 5 % av kontraktssummen fra overtagelsen. Selger kan alternativt deponere et tilsvarende beløp, jf. bustadoppføringsloven § 12. Dersom kjøper ikke anses å være forbruker, oppstår det ingen garantiforpliktelse for selgeren.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin seksjon med hensyn til utleie, enten hele eller deler av seksjonen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen. Selger er profesjonell og har derfor ikke mulighet til å tegne denne forsikringen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges etter normalordningen i Avhendingsloven. jf § 1-2 (2).

§ 1-2.»Høvet til å fråvike lova, forbrukarkjøp»

(1) Når ikkje anna er særskilt sagt i lova, kan lova fråvikast ved avtale.
(2) Lova kan ikkje fråvikast ved avtale til ugunst for kjøparen ved forbrukarkjøp av nyoppført eigarbustad som ikkje har vore brukt som bustad i meir enn eitt år på avtaletida, dersom seljaren har gjort avtalen som ledd i næringsverksemd. Ved andre forbrukarkjøp kan § 1-1a andre ledd, § 1-3, § 2-6 første ledd tredje punktum, § 3-3, §§ 3-7 til 3-10, §§ 4-1 til 4-19, §§ 6-1 til 6-3 og §§ 7-1 til 7-3 ikkje fråvikast ved avtale til ugunst for kjøparen.
(3) Med forbrukarkjøp er meint kjøp av eigedom når kjøparen er ein fysisk person som ikkje hovudsakleg handlar som ledd i næringsverksemd.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger gitt i annonse, salgsprospekt eller ved en annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Meglers vederlag og utlegg

I tillegg evt. fornyelse av finn annonser og digitalisert annonsering. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale for direkte utlegg summert på side 1 og side 3 i oppdragsavtalen og avholdte visninger. Ved oppsigelse og utløp av oppdragsavtalen påløper i tillegg et gebyr på kr. 9 900.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3048
Gårdsnr: 104
Bruksnr: 67

Visning

  • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Harakollen 41 A og B og Harakollen 43 A og B, 3303 Hokksund

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Om nabolagetUtforskUtforsk

Annonseinformasjon

FINN-kode 119134541
Sist endret 27. feb 2020 02:08
Referanse 83189007

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.