Solgt: 2 100 000,-

Haglebu – Koselig hytte i solrike omgivelser med skjermede uteplasser, jacuzzi og flott utsikt. Eiendommen har innlagt strøm/vann, bilvei helt frem med gode parkeringsmuligheter. Umiddelbar nærhet til herlig tur/skiterreng.

Hytte 3 Bedroom 1 Bathroom 98 ft2

Haglebu - Koselig hytte i solrike omgivelser med skjermede uteplasser, jacuzzi og flott utsikt. Eiendommen har innlagt strøm/vann, bilvei helt frem med gode parkeringsmuligheter. Umiddelbar nærhet til herlig tur/skiterreng.

Contact An Agent

Haglebu – Koselig hytte i solrike omgivelser med skjermede uteplasser, jacuzzi og flott utsikt. Eiendommen har innlagt strøm/vann, bilvei helt frem med gode parkeringsmuligheter. Umiddelbar nærhet til herlig tur/skiterreng.

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=103032428

 

 

Haglebu, 3359 Eggedal

Prisantydning
2 290 000,-
Primærrom
98 m²
Bruksareal
104 m²
Soverom
3
Bruttoareal
109 m²
Rom
4
Sengeplasser
8
Boligtype
Hytte
Beliggenhet
På fjellet
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
976 m² (eiet)
Byggeår
1976
Energimerking
G – oransje

Pris på lån

Pris på forsikring


Visning

  • Ta kontakt med eiendomsmegler for egen privatvisning på tlf 93 69 33 81

Haglebu, 3359 Eggedal

I nærheten

buss

Bussholdeplass

0.1  km

Aktiviteter, opplevelser m.m

Haglebu fjellkirke
2km
Haglebu turistheim (overnatting, kafé)
2.6km
Haglebu fjellstue (overnatting, pub, kafé)
3km
Haglebu skisenter – Haglebuheisen 2 – nede
3.2km
Haglebu skisenter – Skitrekk – nede
4.6km
Haglebu skisenter – Haglebuheisen 1 – oppe
4.9km

* Distanse i luftlinjeLes mer om stedet

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Peis/Ildsted
  • Garasje/P-plass
  • Fiskemulighet
  • Innlagt vann
  • Innlagt strøm
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Bilvei frem

Presentasjon Hytte Haglebu

Opplev hytta i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike hytta!

Kikkut er en koselig hytte over ett plan beliggende på en liten kolle, med luftig beliggenhet og fantastisk utsikt over skogkledde åser og omkringliggende fjell. Hytta har en skjermet og solrik tomt, med tre usjenerte uteplasser som gjør det lett å følge solen.

Den ene uteplassen er utstyrt med jacuzzi som gir deilig velvære etter lange turer i skog og på fjell. Det er privat bilvei helt frem til hytta og gode parkeringsmuligheter på eget tun. Med en beliggenhet på kun ca. 1 t 30 min fra Drammen og 2 t 20 min fra Oslo er dette midt i blinken for deg som ønsker hytte i sentrale områder.

Innvendig er hytta romslig og godt utstyrt med vann, avløp og strøm med muligheter for å «ringe hytta varm». Kjøkkenet er holdt i rustikk stil og har noen integrerte hvitevarer. Stuen er lun og koselig med en stemningsfull peisovn og plass til stort spisebord.

Videre er det tre soverom med åtte sengeplasser og ekstra overnattingsmuligheter på hems og i stue. Hytta har i tillegg en tilbygd del med bad og toalettrom. Tilbygget har separat inngang som ligger i tilknytning til hovedinngangen. Det er gode oppbevaringsmuligheter i to boder og på hems.

HØYDEPUNKTER
– Koselig hytte i usjenerte omgivelser.
– Bilvei helt frem og parkering på tomt.
– Tre flotte uteplasser, en med jacuzzi.
– Eiet tomt.
– Hytte med gode lys- og solforhold.
– Herlig utsikt mot åser og omkringliggende fjell.
– Entré med åpen garderobeløsning.
– Rustikk kjøkken med integrerte hvitevarer.
– Stue med ildsted og plass for spisebord.
– Et bad med dusj og separat toalettrom.
– Tre soverom med plass for garderobe.
– God lagringsplass i to boder og på hems.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Hytta har innlagt strøm, vann og avløp.
– 1 timer og 30 minutters kjøring fra Drammen.

Beliggenhet

Eiendommen har en nydelig beliggenhet ved Haglebu i Sigdal kommune. Området byr på naturskjønne omgivelser som på vinterstid forvandles til et eldorado for den skiglade. Det er også mulighet for rike naturopplevelser resten av året, som f.eks. flotte turer i storslagen natur, fisking i krystallklare fjellvann og bærplukking.

Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til flotte turområder som strekker seg rundt Skridutjern og innover i fjellheimen, og om vinteren finner du maskinpreparerte skiløyper i et stort løypenett. Det er ca 30 mil med maskinpreparerte skiløyper rundt Haglebu. For en opplevelse av Øst-Norges videste utsikt anbefales en fin og familievennlig topptur opp til Høgevarde. Sommerstid er Haglebuvannet et populært område med muligheter for en forfriskende dukkert og en deilig sandstrand.

Ved Haglebu ligger et familievennlig skisenter med tre heiser og syv bakker. Ca. 50 min unna ligger Norefjell, et av Norges mest populære rekreasjonsdestinasjoner, med flott natur, høyfjellshotell og moderne skianlegg. Alpinsenteret har 13 skiheiser som bringer deg til 25 km preparerte alpinløyper, fordelt på 26 nedfarter i ulike vanskelighetsgrader.

Ca. 3 km fra hytta finner du Haglebu fjellstue som blant annet kan tilby konserter, deilig hjemmelaget mat eller et glass i baren. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Haglebu fjellkirke og de vakre kunstnerhjemmene til Th. Kittilsen og Chr. Skredsvik på hhv. Lauvlia og Hagan anbefales.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Haglebu Feriesenter og Spar Eggedal. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Nesbyen kjøpesenter et variert utvalg med bl.a. post, bank, minibank, apotek, vinmonopol, mote, interiør, blomster, frisør og kafé/restaurant etc. Gol ligger også godt innen rekkevidde med et godt utvalg av servicetilbud. Med en beliggenhet på kun ca. 16 mil fra Oslo og 1 time og 30 minutter fra Drammen er dette midt i blinken for deg som ønsker hytte i sentrale områder.

Bygninger

Fritidsbolig med alt på et plan. Det er bygget en enkel sportsbod inntil bygningen langs den ene endeveggen.

Byggemåte

Hovedbygget ble bygget rundt år 1976. Bygget er fundametret på lecablokker som er satt på terreng. For øvrig isolert trebjlkelag over fundamentene. Yttervegger og bærevegger av isolert bindingsverk av tre. I hovedsak kledd med stående trekledning. Tilbygget fra 1990-tallet er fundamentert på samme måte som hovedbygget. Ytterveggene er her kledd med villmarkspanel. Saltak i trekonstruksjon, tekket med takpapp. Den eldste delen har nå ny takpapp. Den nyeste delen har i hovedsak takpapp fra byggeår. Vindskiebord og islekter av tre. Tak over boden er tekket med korrugerte stålplater.

For yttlerligere informasjon se vedlagt takst.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 104 kvm, Bruttoareal: 109 kvm

1.Etasje
Bta.: 109 kvm.
Bra.: 104 kvm.
P-rom: 98 kvm.
P-rom inneholder: Entré, bad, stue, kjøkken, wc og 3 soverom
S-rom: 6 kvm.
S-rom inneholder: Bod.

Annet

Hytta har 3 boder. En stor vedbod, teknisk rom/tørkerom som også benyttes til oppbevaring av hagemøbler og tilliggende sportsbod.

Standard

Entré
Det er ankomst til hovedbygg via overbygget velkomstterrasse. Entreen er praktisk innredet med tregulv og åpen garderobeløsning. Rommet har godt med naturlig lys fra to vinduer. Fra entreen er det trapp opp til hems og direkte adkomst til soverommene.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i delvis åpen løsning med stuen og er holdt i en lys rustikk stil som kler hytta god. Innredningen har lyse profilerte fronter med slitte detaljer, koselige vitrineskap, vinhylle, åpne hyller og kompositt benkeplate med sort kant og oppvaskkum. Over benken er det benkebelysning for ekstra arbeidslys. Videre er kjøkkenet utstyrt med ventilator ikledd en flott ventilatorhette, nisje til kjøleskap og integrerte hvitevarer som stekeovn, keramisk topp, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Mot spisestuen er det en praktisk kjøkkenøy. Rommet har parkett på gulv.

Stue
Hytta har en lun og sjarmerende stue med god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Rommet har lakkert tregulv, lysbeisede panelvegger og valmet hvitmalt tak med synlig bjelke som understreker det hele. Fra sofakroken kan man nyte varmen fra en stemningsfull Jøtul peisovn. Stuen har gode vindusflater i to himmelretninger som gir rikelig med lys.

Bad/vaskerom
Hytta inneholder et bad og separat toalettrom med adkomst fra terrasse. Badet er lyst og trivelig med lysbeisede panelte overflater og belegg i flisimmitasjon på gulv. Innredningen består av heldekkende servant på koselig servantskap med lyse profilerte fronter, tilhørende speilskap, belysning og to frittstående skap med glassdører. Videre er badet utstyrt med elektrisk avtrekksvifte og dusjkabinett. Rommet er ikke bygget som våtrom.

Badet er tilknyttet separat toalettrom, samt et rom som er utstyrt med vannpumpe og varmtvannsbereder.

Soverom og garderobe
Hytta har tre koselige soverom med god plass for garderobeløsning og sengeplass til åtte. I tillegg er det ekstra overnattingsmuligheter på hems med plass til 4-6 madrasser, samt en sengeplass i stue. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. to boder med adkomst fra velkomstterrasse.

Oppussing
– Strømanlegg, utført i 2004.
– Ombygging/utbygging av kjøkken, stue og soverom, utført i 2005.
– Ny vei, utført i 2005.
– Vann og avløp anlegg, utført i 2006.
– Massasjebad m/platting, utført i 2006.
– Nytt baderom, utført i 2007.
– Nye takrenner, utført i 2008.
– Ny terrasse, utført i 2017.
– Nytt takbelegg og beslag, utført i 2017.
– Beising av hytte, utført i 2017.
– Utbedring av vei, utført i 2017
– Oppfølging el-inspeksjon fra Midtnett, utført i 2017.

Utstyr

Tidligere eier har benyttet Canal Digital(parabol), Norgespakken. Det er 4G dekning på hytten.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med elektriske panelovner og peisovn i stue. Det er montert system for å kunne «ringe hytta varm». Ventilasjonen er naturlig og sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. Videre har boligen borvann fra privat brønn med automatisk pumpe med varmekabel og avløp til privat septiktank. Varmtvannsberederen på 200 liter er fra 2006.

Parkering

Det er rikelig med biloppstillingsplasser på privat tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Hytta ligger på en idyllisk naturtomt på 976 kvm ihht. skylddelingsforretning som er fint skjermet av omkringliggende trær. Terrenget rundt hytta består av noe gressplen, fjell og naturtomt, samt flotte områder som på høsten bugner av blåbær, tyttebær og multer. For de yngste er det trygge fine områder med mulighet for ski og aking ved hytta, samt fine lekeplasser i terrenget. Det er privat bilvei helt frem til hytta med gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Rundt hytta er det tre flotte uteplasser som gjør at det er lett å følge solen og hvor frokosten kan nytes i solveggen sommer som vinter. Foran fritidseiendommen er det et hyggelig tun med adkomst til en vestvendt velkomstterrasse. Terrassen er overbygget og har god plass til en sittegruppe i usjenerte omgivelser hvor solen kan nytes til ca. kl. 20 på kvelden.

På sydsiden av hytta finner man en terrasse med rødmalt gjerde, nydelig utsikt over buktende skoglandskap og sol til ca. kl. 17. På samme side ligger det en flott markterrasse med flaggstang som er bygget i bukt med landskapet og fint skjermet av busker og trær. Terrassen har god plass til utemøblement og det er mulighet for et behagelig bad i jacuzzi etter skitur/tur gjerne sammen med familie og venner.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle hytter.

Vei / Vann / Avløp

Vann
Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig nett.

Avløp
Eiendommen har ikke avløp.
Eiendommen har septiktank.
Det er etablert utslipp.
Eiendommen har godkjent utslipp.

Vei
Eiendommen er tilknyttet privat vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen. Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998. Det foreligger ferdigattest på utslippstillatelse, denne ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som sekundærbolig kr 260 794,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

STATUS REGULERINGSPLAN:
Eiendommen ligger i regulert område. Navn på plan er Reguleringsplan Haglebu øst gnr 167 bnr 4 – planid. 2008005t.
Reguleringsformål se bestemmelser.

STATUS BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen ligger i regulert område.

REGULERINGSFORMÅL:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.
Det eksisterer ikke igangsatt planlegging som berører eiendommen.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2016 et strømforbruk på ca. 14 000 kwh.

Nåværende eier har bygnings/innboforsikring i Tryg for kr 3 600,- pr. år. med avtalenr. 5488436.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 988,75,-. Pr. år. Standard.
– Årlig avgift slamtømming kr. 4 160,- pr.år.
– Årlig avgift eiendomsskatt kr. 2 100,- pr.år.
– Brøyting 3 750, pr.år.
– Skispor: 750,- pr. år (frivillig).
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Feiegebyr må påberegnes.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet byggetegninger fra kommunen som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Byggetegningene viser hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold. For ytterligere spørsmål kontakt megler.

Det er innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

2 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
52 500,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
65 749,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
2 355 749,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 621
Gårdsnr: 167
Bruksnr: 261

Rapporter svindel/regelbrudd

FINN-kode: 103032428

Sist endret: 27. okt 2017 02:44

Referanse: 83170268

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.