Solg: 2 860 000,-

Gulskogen/Drammen – Betydelig påkostet 3-roms rekkehusleilighet med romslig overbygget veranda og koselig peis. Leiligheten disponerer del av hagen, 1/4 av loftet samt 2 egne boder i kjeller og 1 fellesbod. Ingen forkjøpsrett! Nærhet til Togstasjon/Senter

Leilighet 2 Bedroom 1 Bathroom 72 ft2

Gulskogen/Drammen - Betydelig påkostet 3-roms rekkehusleilighet med romslig overbygget veranda og koselig peis. Leiligheten disponerer del av hagen, 1/4 av loftet samt 2 egne boder i kjeller og 1 fellesbod. Ingen forkjøpsrett! Nærhet til Togstasjon/Senter

Contact An Agent

Gulskogen/Drammen – Betydelig påkostet 3-roms rekkehusleilighet med romslig overbygget veranda og koselig peis. Leiligheten disponerer del av hagen, 1/4 av loftet samt 2 egne boder i kjeller og 1 fellesbod. Ingen forkjøpsrett! Nærhet til Togstasjon/Senter

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/127562203

 

Skogliveien 136, 3047 Drammen

Prisantydning
2 850 000,-
Fellesgjeld
243 225,-
Totalpris
3 093 225,-
Felleskost/mnd.
4 400,-
Boligtype
Rekkehus
Soverom
2
Primærrom
72 m²
Bruksareal
72 m²
Eieform
Andel
Etasje
2
Byggeår
1956
Energimerking
G – oransje
Rom
3
Tomteareal
13209 m² (eiet)
Bruttoareal
77 m²
Eierskifte-forsikring
Ja
Formuesverdi
583 649,-

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Peis/Ildsted
  • Barnevennlig
  • Rolig
  • Kabel-TV
  • Offentlig vann/kloakk
  • Bredbåndstilknytning

Felleskostnader inkluderer

Renter og avdrag på andel fellesgjeld, kommunale avgifter (vann og avløp), renovasjon, felles strøm og bygningsforsikring, Get grunnpakke med TV og internett, snøbrøyting, noe utvendig vedlikehold og forretningsførsel.

Omkostninger

2 850 000,- (Prisantydning)
243 225,- (Andel av fellesgjeld)
——————————————————–
3 093 225,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
5 650,- (Forkjøpsrettsavklaring)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte – Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL – Statens Kartverk)
——————————————————–
13 609,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
3 106 834,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 109
Bruksnr: 107

Borettslag-navn: Selvbygg Borettslag
Borettslag-orgnummer: 862392302
Borettslag-andelsnummer: 11

Presentasjon

Opplev boligen i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Skogliveien 136 er en lys og tiltalende 3-roms andelsleilighet beliggende i andre etasje av firemannsbolig. Boligen disponerer andel av en solrik felleshage med tilhørende lekeapparater, samt har utgang fra stuen til en delvis overbygd solrik veranda.

Innvendig fremstår boligen med lyse, nøytrale fargevalg og tidsmessige innredningsdetaljer. Det er garderobeskap i den romslige entréen, integrerte hvitevarer på det stilrene kjøkkenet, samt peisovn og god plass for spisebord i stuen. Videre finnes det et tidløst, helfliset bad med dusjhjørne, to pene soverom med tilhørende garderobeskap, og god lagringsplass på loft og i kjeller.

INGEN FORKJØPSRETT!

HØYDEPUNKTER
– Nyoppusset og tiltalende 3-roms leilighet.
– Utgang fra stuen til solrik veranda.
– Boligen disponerer andel av solrik hage.
– Romslig entré med garderobeskap.
– Flott, nyere kjøkken med hvitevarer.
– Tiltalende stue med koselig peisovn.
– Det er plass for spisebord i stuen.
– Helfliset baderom med dusjkabinett.
– To soverom med garderobeskap.
– Disponibel bod på loft og i kjeller.
– Sikringsskap med automatsikringer.

OPPUSSING
– Hele leiligheten bortsett fra badet ble pusset opp i 2017.
– Badet har fått nytt inventar i 2018.
– Kjøkkenet ble flyttet fra nåværende soverom til åpen stue/kjøkkenløsning. Der det tidligere var soverom åpnet vi opp mot stuen og fikk større kjøkken/stue.
– Alt ble revet ned til isolasjon og nytt og mer isolasjon ble lagt i ytterveggene både i stuen og tidligere kjøkken.
– Nytt skjult elektriskanlegg.
– Nye downlights i gang og stue/kjøkken med dempere. I tillegg til mulighet for taklamper med egen bryter.
– Nytt større varmtvannsbereder beregnet på familie ca. fem personer.
– Nytt kjøkken med alt av nye hvitevarer.
– Ny enstavs eikeparkett i hele leiligheten.
– Det er lagt lyddemping plater i stue og gang.
– Original murstein pusset frem både i stue og gang.
– Rikelig med garderobe tilpasset gang med foring.
– Nytt vannskap. (Slik at det kan være mulig å bygge bad på loftet etter gjeldende regler)

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og meget sentralt boligområde på Gulskogen i Drammen kommune. Området ligger med nærhet til barne- og ungdomsskole, offentlig kommunikasjon, samt et stort kjøpesenter med et rikt og variert butikkutvalg.

Det er lekeplass i tilknytning til skoleområdet og kort vei til Strømsgodset IF´s flotte treningsanlegg. Selve anlegget byr på gressbane og to kunstgressbaner, hvor den ene er oppvarmet og den andre blir islagt vinterstid. I tillegg er det kort vei til Talentgården på Sundland med fotballhall. Her har også Attic fengende dansekurs, samt kursing i Yoga og Pilates.

Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Gulskogen gård anbefales. Parkanlegget regnes som noe av det best bevarte av gamle hager i Norge og er et populært turområde for store og små. Det er også kort vei til Drammenselven med promenade inn til sentrum, samt Union Brygge, Strømsø torg, Marienlyst og Drammensbadet.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000, Kiwi og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Gulskogen Senter med 120 spennende butikker og 1100 gratis parkeringsplasser. Det er også kort vei til sentrum med Bragernes torg, gågatene og kjøpesentre.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Rødgata som ligger ca. 300 m fra boligen. Det er også kort vei til Gulskogen togstasjon med avganger mot både Kongsberg og Oslo én gang i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 9 min til sentrum, 11 min til Mjøndalen, 14 min til Konnerud, 35 min til Kongsberg og 45 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Rødskog barneskole, samt Gulskogen barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i Drammen og omegn, samt et godt utvalg av barnehager. Universitetet i Sørøst-Norge har en av landets mest moderne lokaler på Papirbredden som ligger helt nede ved elva. Her finner du også restauranter, kafeer, rockescene og kulturliv vegg i vegg.

Bygninger

Andelsleilighet over 1 plan. 1/4 av loft (som ikke er blitt innredet) samt 2 egne boder i kjeller og 1 fellesbod. Denne leiligheten en andel av felles selveiertomt som er opparbeidet med platting, plen og diverse beplantning.

Byggemåte

Grunnmasser av jord og leir. Støpt kjeller på antatt faste vegger. Bindingsverksvegger av tre. Liggende dobbelfals kledning, malt. Saltak konstruksjon. Dobbelkrum betongstein på tak. Takrenner og nedløp i plastbelagt stål. 2 lags energivinduer fra 2008.

For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 72 kvm, Bruttoareal: 77 kvm

2.Etasje:
Bta.: 77 kvm.
Bra.: 72 kvm.
P-rom: 72 kvm.
P-rom inneholder: Gang/entre, bad, 2 soverom, stue/kjøkken.

Annet

Andre andelseiere har byttet byttet boder mot loft, slik at andelseiere i 2.etg har større loft, og andelseiere i 1.etg har større bod i kjeller. Hvis man ønsker å bygge rom på loftet må dette søkes om til kommunen.

Standard

Entré
Boligen har adkomst via felles inngangsparti og trappegang. Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Enstavs eikeparkett og skinnende hvite vegger er pent oppbrutt av pipeløp i rød teglstein. I himling er det integrert downlights. Et romslig, hvitt garderobeskap med integrert helfigurspeil gir gode muligheter for oppbevaring av ytterklær. Videre finnes det skoskap.

Stue
Leiligheten har en lys og herlig stue i åpen løsning med et stilrent, nyere Ikea-kjøkken. Hit strømmer dagslyset inn i rikelig monn fra gode vindusflater på tre vegger og glassdør mot den solrike terrassen. Det er enstavs eikeparkett, hvitmalte vegger, downlights, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Ved pipeløp i rød teglstein er det plassert en koselig peisovn på glassplate.

Kjøkkenet
Kjøkkenet er lyst og lekkert samt fra 2017. Fra kjøkkenbenken bidrar et vindu til å skape en hyggelig arbeidsplass. Innredningen har hvite, glatte fronter med integrerte håndtak, og hvit laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum. Videre har kjøkkenet stekeovn med pyrolyse og mikrobølgeovn integrert i høyskap, induksjonstopp, integrert kjøl/frys og oppvaskmaskin, samt fritthengende ventilator med skråstilt, hvit hette. Det er enstavs eikeparkett på gulv og integrert downlights i himling.

Bad/vaskerom
Badet er smakfullt innredet med sandfargede gulvfliser og hvite veggfliser, pent alternert med sorte veggfliser i dusjsone. Det er gulvvarme og mekanisk avtrekk. Videre er det montert speil med overlys, toppmontert servant, hvitt servantmøblement og sort laminatbenkeplate. I tillegg finnes det gulvstående toalett, og dusjkabinett med skyvedør og regnfallsdusj.

Felles vaskekjeller med plass til både vaskemaskin og tørketrommel for hver leilighet.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to lyse og innbydende soverom med tilhørende garderobeskap på begge. Det er ytterligere oppbevaringsplass i garderobeskap i entréen, samt god lagringsplass på loft og i kjeller.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Get.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med varmekabler, supplert med peis i stuen. Det er mekanisk avtrekk fra bad, samt ventilator i kjøkken. Det automatsikringer i sikringsskap delt med naboseksjon, og skjult elanlegg med i all hovedsak nyere stikk og lysbrytere. Videre har boligen 120 liters varmtvannsbereder plassert i kjøkkenbenk tv/internett (grunnpakke) inkludert i felleskostnader, og utebelysning.

Parkering / Garasje

Offentlig parkering langs veien. Borettslaget jobber med planer vedr. nye p-plasser for borettslaget.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PrivatMegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen ligger på romslig fellestomt med delvis omkransende hekk, der det er praktisert at de fire seksjonene disponerer hver sin del av hagen. Hagen er opparbeidet med plen, diverse beplanting og bærbusker. Det er gode muligheter for utelek på så vel den velpleide plenen, som i medfølgende lekeapparater. Her finnes også en koselig markplatting. Hagen byr på sol store deler av dagen. På framsiden ar det gruset gangareal til felles inngangsparti.

Leiligheten har utgang fra stuen i en solrik veranda med koselig saltaksoverbygg. Verandaen har tremmegulv, malt rekkverk i gult og hvitt. På rekkverk mot nord og syd er det montert hvite palisader som gir noe avskjerming mot innsyn. Det er god plass for utemøblement, og sol hele dagen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle andelsleiligheter.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Andelen overdras fri for pengeheftelser. På borettslagets eiendom er det tinglyst ulike erklæringer/servitutter og pengeheftelser, bla. tilknyttet fellesgjeld. Disse vil følge eiendommen.

Det er ingen servitutter eller rettigheter registrert på eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp ifølge forretningsfører.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen. Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 583 649,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 867 675,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLANER
Id: 335.
Navn: Kommuneplanens arealdel 2014-2036.
Plantype: Kommuneplanens arealdel.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse 05.10.2015
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0602/Dokumenter/VedtaksDokumenter/KP_335_B20151015.pdf
Lovmerknad: PBL 2008.
Delarealer:
Delareal: 1 513 m.
Arealbruk: Boligbebyggelse, Nåværende.

KOMMUNEDELPLANER
Id: 503.18.
Navn: Kommunedelplan for Gulskogen.
Plantype: Kommunedelplan.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 07.05.1997:
Lovmerknad: PBL 1985.

REGULERINGSPLANER
Id: 42B/11
Navn: REGULERINGSPLAN FOR DEL AV GNR. 109, BNR. 54, ENDRING AV DEL AV REGULERINGSPLAN.
Plantype: Eldre reguleringsplan.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 23.10.1984.
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0602/Dokumenter/VedtaksDokumenter/B19841023_1.PDF
Delarealer:
Delareal: 21 m.
Formål: Boliger.
Feltnavn: B.

For ytterligere informasjon se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, kommuneplan, samt diverse dokumenter fra kommunen.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l. Dette er et frittstående borettslag.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 400,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Renter og avdrag på andel fellesgjeld, kommunale avgifter (vann og avløp), renovasjon, felles strøm og bygningsforsikring, Get grunnpakke med TV og internett, snøbrøyting, noe utvendig vedlikehold og forretningsførsel.

Nåværende eier hadde i 2017 et strømforbruk på ca. kr. 12 014,-.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Gjensidige, polisinummer 86349208.

Andre utgifter:
– Det må påregnes kostnader til strøm, innboforsikring, og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Forhåndsavklaring av forkjøpsrett et gebyr til Nedre Buskerud Boligbyggerlag betales av kjøper dersom forkjøpsretten ikke benyttes. Hvis forkjøpsretten benyttes gjelder egne regler fastsatt av Nedre Buskerud Boligbyggerlag.
– Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget.
Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 13854 NIBOR, DNB Boligkreditt AS – ikke standard
Serielån, 2 terminer per år.
Rentesats per 17.08.2018: 2.4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 21
Saldo per 17.08.2018: 5 240 113
Andel av saldo: 133 955
Første termin/første avdrag: 10.06.2009 ( siste termin 10.12.2028 )
6 mnd. nibor + margin 1,5% Fast avdragsstruktur basert på 6 % rente

Lånenummer: 12118637672, DnB NOR Boligkreditt AS
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 17.08.2018: 2.4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 25
Saldo per 17.08.2018: 831 975
Andel av saldo: 20 799
Første termin/første avdrag: 01.03.2011 ( siste termin 01.09.2030 )
Flytende

Lånenummer: 12125769738, DnB NOR Boligkreditt AS
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 17.08.2018: 2.4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 39
Saldo per 17.08.2018: 3 538 857
Andel av saldo: 88 471
Første termin/første avdrag: 30.12.2013 ( siste termin 30.12.2037 )
Annuitet, flytende rente

Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Megler har innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes. Forkjøpsretten er forhåndsavklart. Det er ingen som har meldt interesse. Det vil i praksis si at det ikke er forkjøpsrett på denne boligen dersom leiligheten er solgt før 06.11.18.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

————————————————————————————————————————-
HAR DU SPØRSMÅL?

Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Salgsoppgaven beskriver vesentlig informasjon om eiendommen, inkludert kjente feil og mangler

Skogliveien 136, 3047 Drammen

Kart

I nærheten

Buss

0.2 km

Jernbane

0.9 km

Skole

1 km

Dagligvare

0.5 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 15 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Høflige
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Rapporter annonse

FINN-kode: 127562203

Sist endret: 29. sep 2018 03:09

Referanse: 83180263

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.