Solgt: 450 000,-

Bragernes Sentrum/Drammen – Garasjeplass i lukket garasjeanlegg under leilighetskompleks på Gamle Kirkeplass. Fjernstyrt portåpner.

Garasje 12 ft2

Bragernes Sentrum/Drammen - Garasjeplass i lukket garasjeanlegg under leilighetskompleks på Gamle Kirkeplass. Fjernstyrt portåpner.

Contact An Agent

Bragernes Sentrum/Drammen – Garasjeplass i lukket garasjeanlegg under leilighetskompleks på Gamle Kirkeplass. Fjernstyrt portåpner.

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=112671818

 

 

Gamle Kirkeplass 4, 3019 Drammen

Prisantydning
300 000,-
Felleskost/mnd.
115,-
Grunnflate
12 m²
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Tomt
Eiet

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

  • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Gamle Kirkeplass 4, 3019 Drammen

I nærheten

buss

Bussholdeplass

0.1  km

tog

Jernbanestasjon

0.9  km

butikk

Dagligvare

0.1  km

grunnskole

Skole

1.4 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 61 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Høflige
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Felleskostnader inkluderer

Kommunale avgifter, strøm fellesarealer, renhold, reparasjon og vedlikehold fellesarealer, forretningsførerhonorar, revisjonshonorar vaktmesterhonorar, styrehonorar og forsikring eiendom.

Fasiliteter

  • Sentralt
  • Garasje/P-plass

Presentasjon av garasjeplass i Gamle Kirkeplass 4

Garasjeplass i lukket garasjeanlegg under leilighetskompleks på Gamle Kirkeplass. Fjernstyrt portåpner.

Leilighet i bygget kan også kjøpes se link: https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=112465091

Beliggenhet

Garasjen ligger sentralt og meget attraktivt til nær alle bymessige servicefunksjoner. I umiddelbar nærhet ligger torget med et pulserende uteliv og den vakre elvepromenaden med både utendørs servering, grønne lunger og fine badestrender. Legg gjerne turen via Ypsilon til Union Brygges urbane mangfold hvor det bys på restauranter, kafeer, rockescene og et spennende kulturliv.

På Papirbredden finner du også Campus Drammen – en av landets mest moderne kunnskapsparker. HBV har et bredt studietilbud innenfor en rekke attraktive retninger. I tillegg er det kort vei til Drammensbadet – Norges største badeanlegg, Drammenshallen og idrettsparken på Marienlyst med fotballbaner og skøyteis.

Ønsker du å utfordre alpinkunnskapene er du en liten biltur unna Drammen Skisenter på Åssiden. I området ligger også hallen til Drammen Tennisklubb med fire baner. Vil du heller la deg inspirere av skogens magi kan du legge turen til «Sikksakken» bak sykehuset og ta deg innover i Bragernesåsens flotte turområder. Her venter både Åspaviljongen og Spiralen med herlige utsiktspunkter.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Spar Torget Vest og Kiwi Øvre Storgate. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger sentrum med gågatene, Magasinet og Torget Vest i tøffelavstand. Det er for øvrig kort vei til Gulskogen. Nye CC Drammen er ferdigstilt i senere tid og byr på storhandel og småhandel under samme tak.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Torget Vest som ligger like ved boligen. Her stopper TIMEs Expressen. Det er ellers kort gangavstand til Drammen jernbanestasjon hvor også Flytoget har avgang.

Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til Drammen stasjon, 4 min til Gulskogen, 32 min til Oslo S, 33 min til Kongsberg og 61 min til Oslo lufthavn.

Bygninger

Garasjeplass i kjelleren med fjernstyrt portåpner.

Byggemåte

Garasjen er i kjelleren av boligblokk i 5 etasjer oppført i rammekonstruksjon av stål og betong, med utfyllende bindingsverk og tegl/skallmur. På fasadene er det teglstein og stålplater. Grunnmur av betong. Flatt tak. Tak er takket med falsede stålplater og takpapp. Bygningen har heis.

Arealer og fordeling per etasje

Grunnflate: 12 kvm

Parkering / Garasje

Garasjeplassen har følgende matrikkel (parkeringsplass nr 7 i garasjekjelleren seksjon 1 av eiendommen gnr 114 bnr 386 eierandel 1/20).

Garasjeplassen er ca. 2.40 meter i bredde og ca. 4.95 meter i lengde.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Innkjøring til garasjeanlegget fra Gamle Kirkeplass.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle seksjoner.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter

1989/103-1/90 Erklæring/avtale
04.01.1989
Eiendommens areal utgjør 253m2.
Overført fra: 0602-114/386
Gjelder denne registerenheten med flere

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen seksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn seksjoneringsbegjæringen.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Adgang til utleie (boligformål)

Garasje i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha «saklig grunn» for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
11 250,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
——————————————————–
22 399,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
322 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 114
Bruksnr: 386
Seksjonsnr: 1

Rapporter annonse

FINN-kode: 112671818

Sist endret: 8. feb 2018 02:39

Referanse: 83180015

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.